17.9.11

Vampiiri päevikud: 3. hooaeg, 1. osa: HÄLLIPÄEV

Pikk suvi oli vahepeal nii et tuletame meelde:  eelmise hooaja viimses osas said kõik omale uued peikad: Elena musutas Damonit, Stefan läks Klausiga road tripile ja vend Jeremy kannul kõnnib kaks surnud naist.
Damon

Uus hooaeg! Uus hooaeg! O boy!
Mõmmi bitch

Algab hooaeg sellega, et Klaus ja Stefan ründavad tütarlaste ühiselamut. Klaus ise istub diskreetselt autos kuni Stefan maja naised ära sööb, tükkideks rebib ja siis kahetsushetkel nende ihuliikmed ilusasti diivanile istuma sätib. Pead paigutab ka kenasti otsa.

Klaus otsib mingit meest. Palju mehi sul on vaja, Klaus? Mh? ah?
Elena ja Klaus

Elenal on sünnipäev. Kaheksateist! Palju õnne! Elena võib nüüd ka nende viskit kulistavate vampiiride ja huntide keskel väikse õlle teha. Tuletan meelde: kange alkohol – 21!

Elena on kurb, sest Stefanit pole. Elena ajalooõpetaja Alaric magab tal allkorrusel diivanil ja vampiiri Caroline orgunnib Elenale pidu.
Õpetaja Alaric koeraga

Ok, nüüd tõmbab vaikselt käima selle saate: Damon on varahommikul mullivannis ja tal on shömpein otsas. Siis ta tuleb vannist välja ja läheb uue pudeli järele. Jah, naised, tähelepanu! DAMON ON ALASTI
close enough

Elena muidugi siseneb koputamata poissmehe majja ja siis veel õiendab kui mees teda alasti tervitama tuleb. Naised…

Damon lehvitab Elenale kõvastunud [tsenseeritud], Elena surub silmad kinni ja käsib tal end kinni katta. Pipar…

Damonil on kapis salajane Stefani otsimise staap.
Damon kapis

Tuled vilguvad ja pubi laoruumi ilmuvad vend Jeremy surnud pruudid.

Klaus leidis mehe. Mehe nimi on Ray ja ta on hunt. Klaus tahab teada, kus on tema kari, sest ta tahab teha palju pisikesi huntvampiire. Huupi pakun praegu, et Klaus otsib emahunti. Aga ma võin muidugi eksida. Ilmselt eksingi.

Damon ja õpetaja Alaric imetlevad Stefani kokkupandavaid naisi ja siis panevad need põlema.

Hunt Tyler (swoooooooooon) pakub välja, et äkki Damon on tsipa segaduses sest Elena suudles teda. Elena ütleb kohe, et eip, see oli hüvastijätusuudlus, et tema arvas, et Damon viskab vedru välja. Ja seda leimi vabandust olen ma sada korda kuulnud…

Vampiiri Caroline ja hunt Tyler võrdlevad omavahel, et kumb rohkem kiimas on. Hunt ütleb, et tal on koguaeg valus erekas ja et ta tuleb peole libuga, et saaks ometi kord keppi. Vampiir on seepeale nagu tsipa pissed, aga ise ka kätte ei anna.

Samal ajal ühes rekkameeste baaris on Stefan ruudulises särgis hundi märklaua külge aheldanud ja pillub teda nooltega. Hunt ei taha öelda, kus ta kari on.

Palju õnne, tibuuuuuuuuuuu!

Elenal on suur läbu sünnipäevapidu. Damon annab Elenale kingituseks ta vana kaelakee tagasi ja käpib teda kurva muusika saatel nõksa.


BEER BONG!

Teismelised on oma küüned Damoni kallitele napsudele taha ajanud (sest Elena pidu toimub muidugi vampiiride kindluses) ja Damon on kinda pissed. Kes poleks?

Vend Jeremy ja inim Matt tõmbavad emolt savu. Kõigil on probleeme, mehed! Kõigil!

Stefan teeb telestuudios Damoni uudisteankrust pruudile kolli.

Vampiiri Caroline kallab omale kallist viskit kurku ja vaatab, kuidas hunt Tyler libu tantsitab. Vampiir hüpnotiseerib libu ja see kõnnib minema. Hunt jääb valusa erekaga seisma ja küsib, et WHAT THE HELL?! Indeed… Caroline? What the hell… Naised ei tea KUI valus see on

Stefan tapab Damoni silmaall ta uudisteankru ära ja karjub, et ära jälita mind, jäta mind rahule, mul on teieta nii mõnna!

Vampiiri Carolinei ja hunt Tyleri vahel on väike seksikas kaklus teemal „sa tulid libuga!“ „kas poleks pidanud tulema?“ , mis lõpeb nagu peab korraliku sügava suudlusega. Rahvas! Minu tagasihoidlik arvamus: sarjal on uued peategelased! Hunt ja vampiir rebivad riideid ja teevad [tsenseeritud], [tsenseeritud], [tsenseeritud] nii et suled lendavad!


Damon on mõrus tujus ja Elena tänitab, et miks talle salajasest Stefeni otsimsie staabist ei räägitud. Damon karjub vastu, et give it up, bitch!  Sinu eluajal Stefan enam tagasi ei tule! Elena nutab some.

Damonil on kerge emoatakk, peksab mööblit. Laud. Kõmm! Raamaturiiul. Kõmm! Lamp. Kõmm! Kitarr. Stopp! Ei, kitarr jääb terveks. How nice…

Stefan on hankinud zen kõnekaardi ja mõtleb, kas saata Elenale sõnum, et „nice, farmari sul“, aga siis otsustab ikka selle teise variandi kasuks. Helistab, hingab raskelt ja kuulab, mis Elena räägib. Stefan nutab. Kamoon, nüüd mul on küll üleni kurb ja emo tunne….nuuks


Vahemärkusena ütlen, et True Bloodi vampiirid nutavad verd:



Vampiiri Caroline hiilib hundi majast välja ja hundi ema satub peale, võtab püssi ja laseb kohe mitu kõmmu selga naisele. Tsipa ekstreem, tädike, dont you think? Tyler on juba suur poiss…


Fin




Jajah

Tean tean…

Vanki!

16.9.11

Selle peale.... VÕTAME!

pärast Endli sünnipäeva leidsin taskust. kes pani? võrdõiguslikkuse volinik, sina v? väga naljakas! for real!


14.9.11

KOIDUKUMA TREILER





....

ma ei ütle midagi...

ükspäev mul oli juba trepiees laip...

13.9.11

Endli sünnipäevapost

Armas sõber!

khm...

Austet pankuriherra...

Palavad õnnesoovid sel tähtsal päeval! Sinu vanuses on juba iga sünnipäev juubel nii et hipp hipp vanapoiss!


Väga hea meel on, et sa olemas oled!

Tegime pahbiiriga sulle koogi:


Edgar pidi sulle tööle litsi tellima:


Haug lubas laulda:


Võrdõiguslikkuse volonik teeb kraapsu:


Ja Robert lubas õhtul ilutulestiku orgunnida:



Nii et pane viskid likku ja jää ootama!