27.8.13

Vampiiri päevikud 4. hooaeg, 17. osa: sest... ööööööö...



Elena ja Damon söövad New Yorgis ära ühe paarikese, kes jalutab just kodupoole pärast teatrietendust, kavalehed käes.

Kindlasti on sel väikesel väljasõidul mingi terapeutiline või õpetlik eesmärk, aga Elenale on see küll nagu hane selga vesi.

Elena sööb ära hotdogimüüja ja värvib omale pähe lilla salgu. ajeeee! rock'n'roll!

Vampiiri-Caroline koristab Damoni maja pärast Elena korraldatud pidu ja joob kõik põhjad ära. for real. isegi Klaus vaatab, et nagu tsipa rõve... a no kust sa ikka parema moori leiad?

Klaus Barbie on ka suurlinnas käimas nii et noored veedavad siis õhtupooliku rokiklubis kõik kolmekesi üht naist kabistades ja süües.

krt... mis see oligi selline saade või..? oleks nagu ivake muutunud. alguses vist oli rohkem tvailaidi moodi. a samas... tvailait on ju ka nüüd juba ammu pornokas... lihtsalt kuidagi üksluine ja mentaalne on vaadata.. vab. kuumusest.

Vahele on suratud ka mingit teemaarendust - Sillas tahab riitust korraldada, kus Bonnie peab midagi manama ja tuleb veel rahvast tappa, aga ma ei suuda kusagilt välja lugeda, mis on kogu möllu pikemaajalisem eesmärk.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Caroline: "Kas sa üldse oskad kaarti lugeda?"
Klaus: "Jaa! Ja tead, kes mind õpetas? MU SÕBER MICHELIN!"


Caroline: "Ooo, sul oli sõber?!"


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bonniel on mingi eriti ulatuslik satanistlik pidu käsil, kus tema on justkui ohvrilamba osas ja ümber pentagrammi kargab 12 nõida. Caroline tuleb võsast, vaatab, et ooooboi ja käänab kõikidel nõidadel kaelad kahekorra. Sillas rõõmustab, sest mingil kahtlasel kombel see madin nagu edendas ta toimetusi. a lood on endiselt üsna hämarad...

Klaus keerab seepeale koonu pettunult kuu suunas, võtab tüdinud näoga labida kätte ja läheb jalgu järel vedades surnud nõidu matma.

ja nagu Klausil oleks veel vähe hädasid, siis tuleb Sillas ka teda bullima. puristab lonti, et kes nüüd kõige vanem ja tuusam on?! litsub Klausile vaia kerre ja käänab seda nii, et hundil kõik ila pritsib ja nutt tikub peale, aga peab siiski alla vanduma ja tunnistama, et Sillas on tugevam


Vampiiri päevikud 4. hooaeg, 16. osa: anna tuld!


Elena on nüüdsest bad girl.

Ta sööb ära kõik tantsutüdrukud ja seob nende tutipaelad omale juustesse.

Damon: "Hoia ennast nüüd vähe tagasi!"
Elena: "Boooooooooooooooooooooooooooooooooooooring!"


Elena kõnnib majas alasti ringi. Vennad Salvatored köhatavad kohmetult ja kõnnivad kangete jalgadega.
Elena: "Mida on?! Pole siin midagi, mida te mõlemad juba näinud poleks."







Elena virutab jala Stefani õlale ja hakkab soojenduseks venitusharjutusi tegema. Siis nad lähevad vampiir-Carolineiga kisakooride kepslemisvõistlusele ja kuna Caroline teeb vea ja kobiseb ärasöödud tantsijate teemal, siis Elena teda pärast saltot kinni ei püüa ja Caroline maandud müraki näoli võimla
põrandale.





Elena võtab ennast momendiks jälle alasti. Toob siis viinakastid välja ja kutsub majatäie külalisi. Siis tantsib ta Stefani tiibklaveri peal ja joob pudelist tekiilat. 

Klaus teeb samal ajal kodus Tyleri hunditüdrukuga loomamoodi seksi.




Caroline katsub jälle Elena kallal kobiseda seoses... khm... hiljutiste sündmustega. Selle eest saab ta metsas Elena käest peksa ja lõpetuseks veel sakilise kuuseoksa otse ribide vahele.






Vampiiri päevikud 4. hooaeg, 15. osa: seisa paigal

Vend Jeremy on surnud.

Elena ei suuda seda uskuda, sest müstilisel Kosel ei sure keegi. Vend Jeremy muumia lebab voodis.

Kõik teised otsivad seda üht ja ainust doosi vambiiriravumit. Klaus Barbiel on selle järele kõige suurem isu, sest inimene olla on nii imeline. Olen kindel, et ta teab, mida räägib...

Issand, mis krdi jama see on... kes see lokkidega punnsilm on... mingi arheoloog... Bonnie jalutab arheoloogiga metsas ja põõsas lebab teine samasugune arheoloog... ei, ma ei tea, mis toimub. pardon..

MOMENT!

meenub! see mees on Sillas! maailma esimene vampiir! ma võrdluseks ütlen, et supernaturali maailma esimene vampiir on nagu ägedam, jõulisem. küüned on kah pikemad.

ok, mida tahab Sillas... pole aimugi.

keskendume siis parem Elena hädadele. esiteks: Elena on vampiir. teiseks: vend Jeremy on surnud. kolmandaks: Elena emotsioonid on võimsad, valu on tohutu.

Kõik on kurbade nägudega. Naised nutavad.

Arst ütleb kah Elenale, et laip hakkab juba lehkama. ei mõika midagi.

jeesus.... ma ei saa midagi aru...

palju kurba kitarremuusikat. Damon karjub Elenale, et lülitagu oma emotsioonid välja. Elena teeb, mis kästub ja paneb lõpetuseks majale tule otsa.

siis kõnnivad kõik aegluubis minema.