23.12.11

Lugeja otsib...



katsume aidata:

1. kui on ikka juba mull verdi, siis soovitan tohtri poole pöörduda. mitte, et me ei oskaks diagnoosida, aga me ei taha.

2. JAH!

3. VÄGA!


4. alati...

Valgeid jõule!

Armsad lugejad!

Kuigi meile ei meeldi, et te siin käite (eriti teie, väikesed kriipid mängukoopaelanikud), pole me päris kivist (kuigi Edgar sädeleb kuuvalgel) ning advendiaeg on meid ootuspäraselt tsipa leebemaks muutnud. Seepärast, tibud, soovime teile rahulikku jõuluaega; avage kingitusi ja loodetavasti on seal midagi, mis teile piripottidele rõõmu valmistab, kuigi on selge, et igaühele ei jagu päris ehtsat Jastini piiberit; õgige end lömmi, sest pole midagi lihtsamat kui pärast peldikus näpud kurku ajada. Emmake oma lähedasi ja vaadake American Horror Storyt (Tate´i beebi tapab hooaja lõpus oma lapsehoidja ja Ben puuakse üles). Kes tööl käib, siis: teisipäeval on tööpäev. Ja siin on meie ühiste pingutuste tulemusel valminud jõulukaart:



Rõõmsaid pühi!

Pahbiiriblogipere

Püha perekond

jõulud lähenevad... esimese jõulutervituse panevad teele need friigid. (no vot ei leia linki!) kaunis abielupaar: naine 17, mees 51. aastat. mitte cm.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player