19.1.13

suur jumal... esmalt mia ja nüüd see...

Rob dropped a MAJOR bombshell, because he told Kristen he wants a trial separation while he is in Australia filming...


16.1.13

Justin Bieber Only Wants To Date Models



He’s been to Paris plenty of times and told her how he always dreamed ofhaving a romantic little pied-a-terre to escape to in the boho artists’ quarterin Montmartre. The thought of living there really got them going

 

 




Vampiiri päevikud 4. hooaeg, 7. osa: mu venna rinnahoidja

Valges wifebeateris Stefan teeb metsa all lohutuseks tuhat kätekõverdust, ise samal ajal vampiiri-Carolineiga telefonis lobisedes. Mehed, ma ütlen teile – murtud südame vastu ei aita miski nii hästi kui tuhat kätekõverdust ja üks kilone Pagariliisu kirsi-kohupiimastruudel. Tuleb joostes Klaus, haarab higise Stefani oma karukallisse, kägistab teda natuke ja sisistab midagi saladuse hoidmise kohta.

Kosel on täna tähtis päev, sest toimub missivalimine. Ja jah oo jah see tähendab seda, et meil on võimalus varsti jälgida taas seda iidset ligipuudutustantsu!


Jõle rõve pidurvaim on sellel osal peal – Damon pakub Stefanile, et ta võib koos vennaga kurvastust väiksemaks juua, a Stefan on nagu mingi pire eit ja nähvab nipsakalt, et ärgu Damon teeselgu, et täna pole tema elu parim päev, sest nüüd ta saab ju Elenale türbli taha ajada. Damon teeb suuga ümmarguse O. Siis hakkab kohe linna teises otsas vampiiri-Caroline Elena kallal võtma, et kamoon Stefan on võimas tükk hingesugulast ja Damon on ju vuih ja puih ja ei kõlba kusagile. Elena teeb suuga ümmarguse O. Nagu mingi krdi keskerakond või saientoloogide peakontor, kus kõik võivad sõna sekka öelda, et kes ja kus ja kellega…

Üldiselt meid vend Jeremy ei huvita, aga nüüd tasub küll ära märkida, et kui nad inim-Mattiga autokastist missivõistluse tarbeks õllevaate maha laevad, siis inim-Matt ei jõua üksi ühtegi vaati tõsta, aga vend Jeremy võtab kummagi käe otsa vaadi ja jookseb nendega kergelt hüpeldes banketisaali poole.

Stefan läheb nüüd lohutuseks restorani (loe: kohalikku haiglasse), kõnnib opilaua juurest opilaua juurde ja loeb menüüsid (loe: haiguslugusid). Lõpuks leiab ühe kuuliauguga mõrtsuka, imeb selle tühjaks ja teeb tast vampiiri, kelle vend Jeremy saab siis kirvega maha lüüa, et tal ikka tätokas kasvaks. JA telepoiss lehvitab teile mudilased!

Klaus tuleb õige alandlikul, allaheitlikul ja romantilisel moel oma väljateenitud deiti Carolineilt välja nuruma. Caroline ütleb muidugi algatuseks, et suksi kuseen, kinno võime minna ja istud kolm tooli eemal. Aga hurmuri on järjekindel ja lõpuks räägibki südamedaami ära. Daam karjub veel lahkudes üle õla, et ok, täpselt kell kaheksa seisad siin trepi ees, lilli ei too ja kleit on mul olemas! Aaah, young love….

Klausi hübriidid plaanivad end tema mõjuvõimu alt vabastada mingil põhjusel ja nad teevad seda selmoel, et ragistavad end muudkui hundiks ja tagasi. Kui välja arvata see osa, kus higised naised on kettidega põranda külge aheldatud, siis see episood Edward Cullenile (CEO) suuremat huvi ei pakuks nii et ma libisen ka sellest siinkohal üle. [vahemärkusena ma ütlen, et tead, mis on disturbing? see, kui ma panen googli otsingusse 'christian grey' ja piltide alt ei tule ÜHTEGI bobby pilti!]

Vend Jeremy, kes millegipärast keset päeva magab, näeb unes, kuidas ta kaelakeega Elenat kägistab. Ärgates on ta murelik, et äkki tema kui vampiirikütt ei peaks vampiiriga ühes majas elama – mine tea, mis kõik veel võib juhtuda. Probleem lahendatakse sellega, et inim-Matt kolib vend Jeremy juurde ja Elena kolib Damoni magamistuppa. Hea turvaline.

Oh pange nüüd lehvikud ja nuusksoolad valmis… Elena ja Caroline aitavad pommipastori tütrel Aprillil missivõistluse jaoks kleiti valida ja otsustavad, et sobib kotikujuline sinine. ENTER Damon, kes teatab, et väike punane seksikas number on parem. Küsib siis Elenalt, et ’on ju nii?’ Seepeale Elena keerutab omal patsi ümber näpu, surgib varbaga põrandat, kihistab some ja ütleb, et ’red is pretty. ihii’. Damon sammub siis rahulolevalt minema, Elena jookseb talle ummisjalu järele ja hüüab juba eemalt, et ta läks Stefanist lahku. Damon kergitab siis kulmu (swoon, ladies) ja küsib mahedalt, et ’miks te siis lahku läksite?’ (ise mõtleb samal ajal, et ’oo, preili Gilbert, ma suren soovist…’ jne.) Elena punastab-kahvatab-punastab-kahvatab ja poetab siis: ’sinu pärast’. Damoni siseOnÜks viskab viis. 

Kosel käib missivalimine. Missid tulevad trepist alla, trepiotsal ootab igat missi ülikonnas mees, kes temaga pärast kriipit ligipuudutustantsu tantsib. Missivalimisi me õnneks ei näe, sest meile näidatakse, kuidas Damon ja Elena üle rahvamassi üksteist tiiraste pilkudega õgivad. Võidab pommipastori Aprill. Õnnitlused!

Vend Jeremy pidi Aprilliga ligipuudutustantsu tantsima, aga ta ei saanud tulla, sest ta raius parasjagu keldris ühel vampiiril pead otsast ja siis pärast lõi Stefanile noa kõhtu. Aga hea uudis on see, et Aprilliga tantsis inim-Matt. Lõpp hea, kõik hea!

Täkku täis vend Jeremy paneb nüüd vaia püksivärvli vahele ja läheb missivalimistele vampiire jahtima. Esimese asjana üritabki ta kohe Elenat vaiatada, aga Stefan saab käe vahele.

Professor Shaneil ja hübriid Tyleri sõbral hunditüdrukul on miskit plaanis – tule välja, et hunditüdruk käänab hübriide Klausi mõjualt välja professori tarbeks. Hunditüdruk rõhutab veel professorile, et Tyler tuleb siis lõpuks mängust välja jätta nii et ma nii huupi pakuks, et on plaanis jälle mingi peenike ohvririitus huntidega. Liiga palju on seda va maagiat ja liiga vähe seksi…

 Oot, pardon. Võtan sõnad tagasi. 


Damon lohutab nüüd Elenat suure klaasitäie viinaga, sest no mis saaks ühe neiju jaoks traagilisem olla kui kolida kokku kuuma mehetükiga. Sul tuleb pähe midagi? Ei? Mul ka mitte…

Damon vaatab Elenat meela pilguga ja tõdeb, et ta pole Elenat iial elusamana näinud. Elena pilk muutub kohe uduseks ja ta palub Damoni tantsule. Tantsivad. Näha on, mida Damon mõtleb:

Caroline ja Stefan joovad kah viina, aga poole pisematest pitsidest. Meeleolu on kah poole piredam. Jõuavad järeldusele, et Elena on Damoni mõju all nagu hübriidid on Klausi mõju all, sest ta jõi Damoni verd ja … jadda jadda jadda…

Damon ja Elena igatahes panevad lätsudes tatti ja no nüüd on küll selge, et herra Salvatore ei pea enam kaua ootama preili Gilberti sisse pääsemist.

Jap, mööbel ja lambid lendavad, riided kärisevad kui Elena Damonit alasti kisub.

Lõpetuseks on preilisse sisenetud. 

Märga unenägu teile mängukoopa tupsununnid!

 

13.1.13

Только раз в году


хип хип ура и пятьсот "эскимо"!