2.2.13

Mission: Blacklist

Rob will play real-life interrogator Eric Maddox who wrote the book that the movie is based on. The movie will center around the capture of Saddam Hussein.

Eric Maddox

Bob

RÕÕMSAT OSTLEMIST!


31.1.13

Lugemispäevik 2.11

Jätkan lugemist


Üheteistkümnenda peatüki alguses on Edward ja Bella läinud tagasi Edwardi klaasist apartementi ja seisavad koroonalaua juures. Bella on koroonas kibe käsi sest ta on Jacobiga palju treeninud, Edward seda ei tea ja kutsub daami duellile. Daam muheleb kavalalt ja võtab väljakutse vastu.

Edward on nii sexikas, et Bellal hakkab veri keema ja ta ütleb: Edward Cullen, kui ma võidan siis viid mu jälle oma mängutuppa! Ja kui sina võidad, noh, siis on vabad käed!

Edwardi suunurgast hakkab ila vaikselt tilkuma, ta noogutab ja toob kullast käepidemete ja teemantidega inkrusteeritud otsaga koroonakepid.

Hakkavad mängima.


Kui Bella koroonaketast lööb siis iga kord heidab üle koroonalaua poollamaskile ja õõtsutab tuharaid.

Siis kukutab Bella peaaegu kogemata koroonateiba maha ja kummardub dekoltee õieli seda aaaelaselt noppima.

Edward ähib.


Bella missib ja vannub. Edward tuleb ja lajatab sõbraliku latsu vastu Bella püksitagumikku ja ütleb: kui ma võidan siis ma esiteks laksin sind ja siis [tsenseeritud] sind siinsamas koroonalaual.

Bella tõmbub üleni pingule ja kaotab mängu.

Edward tuleb puusi nõksutades ja ülbelt irvitades Bella juurde. Nüüd saan peksa, mõtleb Bella ja püüab Edwardit koroonakepiga susata. Tulutult! Edward sasib Bella ponipatsist kinni ja lükkab talle keele kurku. Bella kuriseb.

Siis tõmbab Edward keele Bella kurgust välja ja läheb lukustab ukse. Turvameetmed ennekõike!

Bella seisab paralüseeritult ja kuuleb kuidas veri pumpab.
Siis Bella ja Edward vaidlevad natuke kumb peaks Bella lahti riietama. Bella ütleb et Edward, Edward on ju massa. Ära mölise, ütleb Edward ja läheb võtab kirjutuslaualt sirkli. Bella röögatab, Edward paneb sirkli tagasi ja kougib sahtlipõhjast joonlaud-lükati Spartak. Edward peksab natuke pihku. Joonlaud-lükatiga! Ja vahib Bellat. Bella tunneb kuidas mätas niiskub.


Edward suskab joonlaua omale tasku ja tuleb puusi lõnksutades Bella juurde ja viskub äkki kõva kõmakaga põlvili Bella ette ja asub hammastega Bella ketsinööre lahti kiskuma, samal ajal kätega ta pükse maha rapsides. Bella samal ajal mõtleb aga oma tunnete sügavusest Edwardi vastu ja armastusest.

Edward volksutab oma pikki ripsmeid ja Bella astub džiinidest välja ja rõõmustab, et pani hommikul puhtad trussikud jalga.

Edward nuhutab ninaga Bella kintsukarvades ja Bella sulab väikseks võiplekiks.


„Tahan sind päris karmilt räsida, Bella, sa pead mulle kindlasti ütlema stopp!! kui tunned, et liiga rajuks läheb!“

Bella ohib õrnalt ja küsib, kas ta peab ohjesõnu kasutama. Ei, ei pea, ainult tuleb öelda stopp. Jah massa, ohib Bella ootusärevalt.

Aga Edward tahab enne veel epistlit lugeda. „Me oleme ju armastajapaarike, Bella, ja armastajapaarikestel pole ohesõnu vaja, nemad räägivad teineteisega.“



Ja veel üks asi! Edward pole veel valmis Bellat uuesti oma mängutuppa viima. Sellepärast nuudib ta teda parem koroonalaual joonlauad-lükatiga Spartak.

Siis haarab Edward Bella näo omale pihku ja vaatab talle sügavasti silma ja otsib Bella silmis kahtlust. Nii kaua, et Bella muutub juba murelikuks. Bellal pole mingit kahtlust, tema tahab [tsenseeritud].

Siis lõpuks venib Edwardi näole laisk lai naeratus ja ta nööbib oma pluusekaeluse lahti ja võtab koroonakepi. Bella kangestub aga Edward teeb ettepaneku mängu jäkata.



Trussikuteväel Bella võtab sihikule valge koroonaketta, hööritab tagumiku uppi ja sihib kepiga. Edward tuleb ja sügab vaikselt Bella kintsu. Löök nurjub.

„Sellest pole midagi, Bella, et löök nurjus. Ma tegelt ainult tahtsingi näha kuidas sa trussikuteväel mu koroonalaual upitad, sa kuum tots,” ütleb Edward ja lajatab raske kämblaga tugeva paugu vastu Bella kanni.

Bella ehmatab ja kukub maoli koroonalauale. Käed lapiti lauale, käratab Edward. Bella teeb nagu kästud.

Edward surub ühe käega Bella näo vastu koroonalauda, võtab joonlaua teise kätte ja käsib tal jalad laiali ajada. Bella jääb korraks nagu kokutama ja kohe lajatab Edward valusa laksu vastu Bella perset. Bella kõõksatab ja saab kohe uue laksu.


„Jalad!” möirgab Edward ekstaasis. Bella ähib himuralt ja ajab jalad laiali. Edward peksab joonlauaga ja hingeldab erutunud kähinal. Bella ähib iharalt. Edward ägab mõnust ja laksib juba tugevamalt.

„Hopp!“ ütleb Bella, „hopp!“ Ja Edward laksib rõõmuga. „Ei ma tahtsin öelda stoooooppp” kiunatab Bella ja joonlaud libiseb Edwardi higisest peost.
„Nüüd ma [tsenseeritud] sind!” kähiseb Edward.
„Paluks!” hingeldab Bella.


Edward nööbib oma püksid maha ja libistab kaks sõrme Bella [tsenseeritud], paneb kantossi peale ja lükkab Bella jalad harali. Aegamööda surub Edward oma [tsenseeritud] Bella [tsenseeritud], ise mõnust mörisedes. Bella hing laulab! Ja [tsenseeritud]! Edward asib Bella kintsudest kinni ja lajatab [tsenseeritud] [tsenseeritud] nii et Bella kiunatab. Edward vabandab viisakalt ja küsib kas tohib jätkata ja Bella vastab: oo jaa, palun-palun, minuga on kõik hästi, lase, Edward oma ihadel vabalt lennata ja võta mindki endaga!

Edward kuriseb madalalt kurgupõhjast ja annab täie rauaga minna.


Bella [tsenseeritud], Edward surub näpud Bella kintsu ja [tsenseeritud], ise Bella nime karjudes.

Bella ja Edward vajuvad põrandale ja Edward teeb Bellale õrna kalli. Tänan, pisike, hingeldab Edward.

Edward küsib kuidas oli kah? Bella ütleb, et talle meeldis, talle meeldib rajult ja meeldib prostalt … peaasi et ikka Edwardiga. Edward teeb Bellale tihkema kallikalli ja puistab komplimente.



Järgmine hommik on tööpäev! Bella paneb selga halli seeliku ja halli siidipluuse ja mustad stilletod. Edward joob juba köögis kohvi. See mutt kelle nimi mul on meelest läinud, praeb pannkooke peekoniga. Majapidajanna Kaure Breikin’ Downi esimesest jaost!

Noored musitavad ja majapidajanna irvitab.

Majapidajanna on juba Bellale lõuna karbikesse kaasa pakkinud, sest Edward ei luba Bellal kontorihoonest üksi välja minna, kardab Victoriat! Turvameest tööle kaasa võtta ei luba jälle Bella.



Taylor-non-lautner ja turvamees Neinar sõidutavad Bella tööle, Volterra Kirjastus AS-i.

Aro Volturi vahib Bellat ülevalt alla ja alt üles ja vilistab tunnustavalt. Bella paneb arvutile hääled sisse ja kohe esimesena on kohal e-kiri Edward Cullenilt. Edward tänab Bellat viisakalt meeldiva nädalavahetuse eest, soovib et Bella ära enam ei lähekski ja tuletab meelde, et teave Volterra kirjastuse müügist on salastatud. Ja et Bella kohe kustutaks selle e-kirja. Veel parem kui rebiks väikesteks tükkideks ja neelaks alla.


Bella kustutab e-kirja, neelab tükid alla ja vastab: aww, nupsik, kas sa palud mul enda juurde kolida? Ära muretse, firmasaladusest vaikin nagu haud. Sa ära seda e-kirja kustuta. Parem vasta sellele. Kalli kalli musi musi musi ILY Bella.

Aro Volturi on vaikselt Bella seljataha hiilinud ja küsib tasasel sisinal kas kõik on korras? Aro Volturil on asja sümpoosionile Itaalias ja ta tahab et Bella temaga kaasa läheks. Piletidki kõik juba ostetud. Ükspäev lähme, teinepäev tagasi. Veel ütleb Aro et tema meelest tuleb see Bellale … ametialaselt …. kasuks. Ja Aro Volturi teeb Bellale silma ja suudleb oma klotserit.

Kuna Bella tahab väga ametialaselt tubli olla ja edasi areneda siis ta mõtleb rõõmuga minna end harima. Ainult et Edwardiga tuleb ilmselt probleeme…

Vahepeal on nimetatud Edward juba jõudnud Bella e-kirjale vastata: Jah pliis!


Aga Bella asub pirtsutama. Liiga vara on kokku kolida. Ta võtab tühja e-kirjapaberi ja vastab: Enne magustoidu kallale asumist tuleb praad ära süüa ja enne jooksmist natuke jalutada. Arutame hiljem, ma pean minema komandeeringusse Itaalias, tulen tagasi ülehomme.

Edward tulistab kohe vastu: kui sa plaanid minna komandeeringusse selle kahvatu ilapalliga siis ainult üle minu laiba.

Bella ajab huuled prunti ja arvab, et Edward ei peaks olema nagu issi ja vastab et tema igatahes tahab minna ja Edward mingu keeraku oma trussikud sõlme.

Edward vastu, et ta ei ole üldse enda trussikute pärast mures ja üldse, ei on ei.

„Eih!“ kiljatab Bella tigedalt ja hästi kõvasti oma kompuutrile nii et terve kontor jätab töö ja vahib teda. „Ma ... mul ... eee … päevad hakkasid … varem…” kokutab Bella. Aro Volturi sõõrmed tukslevad.


Bella koostab sapise ja tatise e-kirja Edwardile, mis koosneb erinevatest roppudest sajatustest ja lühiloengust teemadel USALDUS ja ARMASTUS.

Edward ei vasta midagi.

Aga! Tuleb e-kiri Tanya Denalilt, kes palub Bella endaga lõunale.
Bella paneb pea kätele ja hakkab lörinal nutma.



Heliseb telefon. „Volterra kirjastus, Isabella Swan,” löristab Bella torusse. Läbi toru on kosta kuidas vihane Edward Cullen röögib daami peale, et see raisk ometi kustutaks viimase e-kirja ja kasutaks oma kirjavahetuses siivsamat tooni sest on ju lollile eidele selge sõnaga öeldud, et Volterra kirjastuse mailiserverit monitooritakse. Ja Edward paneb vastust kuulamata toru ära.


Bella istub baffiks löödud nagu tummahammas. Edward Cullen lõi mulle toru kõrva. Sedasi astub kirsade lirtsudes mu äsjapuhkenud karjääri peale ja tagatipuks lööb toru kõrva?

Bella helistab Edwardile mobiilile ja sisistab, et ta läheb komandeeringusse, meeldib see Edwardile või mitte, ja paneb kähku toru ära.
Siis helistab veelkord ja paneb kohe toru ära.

Aro Volturi tuleb vihast sisisedes ja keebihõlmade lehvides ja teatab, et komandeeringuga on väiksed komplikatsioonid, sest nagu välk selgest taevast tulnud just praegu tipust teade, et tuleb kõik reisikulud kõrgemate jõududega kooskõlastada. Aro Volturi keerutab kolm korda vihaselt kannal ringi ja lahkub keebi hõljudes.


Bella kõht hakkab valutama. Ta võtab taas tühja e-kirjalehe ja kirjutab: Edward, ütle et sa ei sekku sedasi alatult mu töösse, ma tõesti tahan minna sinna tööalasele konverentsile ja ma ei pea sinult luba küsima. Kirjad kustutasin kõik ka ära.

Edward vastab, et Aro Volturi on tuntud ilakott ja kõik tema eelmised assistendid on lõhkiste trussikute ja veritseva kägiveeniga minema läinud. Kui Bella tahab minna Itaaliasse siis Edward viib teda, Edwardil on seal korter.

Bella läheb veel vihasemaks ja saadab Tanya Denali lõunakutse Edwardile edasi. Kust mutt mu e-aadressi teadis, ah? Ah? Ah?


Aro Volturi tuleb ja teatab napilt, et Bella ei saa kahjuks komandeeringusse kaasa tulla, ja lahkub vihaselt uksi paugutades.

Mis kärbes seda Volturit nüüd naksas, et ta selle asja peale nii vihane on, mõtleb Bella.

Lõunapaiku pistab Aro Volturi oma punase pea ukse vahelt sisse ja ütleb: musi viitsid mulle tuua muna-peekoni-purksi ja Linnuse kalja. Raha maksan hiljem. Ära majoneesiga koonerda!


Bella asub rõõmsalt ülesannet täitma, kui talle meenub, et lubas ju Edwardile et ei lähe majast üksi välja. Ah, tühja, ma lippan nii kärmesti ära ei keegi ei saa arugi, mõtleb Bella. Tehtud-mõeldud!

Bella läheb ulatab Aro Volturile purksi ja Aro ütleb, et komandeeringusse Bella kahjuks ei saa, aga selle asemel saab ta täna öösel kaua kontoris istuda ja brieefe kirjutada. Ja Aro naeratab Bellale soojalt.


Bella läheb oma laua taha ja mõtiskleb kuidas järjekordset lööki Edwardile serveerida kui Edward juba helistab ja kähiseb et sa biatch lubasid et sa ei lähe üksi välja. Mine sa ka perse, ütleb Bella, mul oli vaja oma bossile purksi ostma minna. Ja kust tra sa tead, sa luurad raisk mu järele??
Sellepärast, krdi lita, ma ei tahtnudki et sa tööle lähed, vastab Edward.
Ära krdi ämm lämmata, karjub Bella.
Sellepeale jääb Edward vaiksemaks ja ütleb viisaka tasase häälega: lämmatan? Lämmatada ma küll ei taha…
Ma pean tööd tegema, ütleb Bella ja paneb toru ära.


Bella paiskab tööd teha kuni kell saab seitse ja Edward helistab ja küsib mahedal närviliselt häälele kas ta tohib daamile tööle järgi tulla. Daam lubab.

Bella hakkab asju kokku panema, kui Aro Volturi ta juurde tuleb ja ütleb, et üks piiiiisike punkt jäi debrieefis siiski veel lahtiseks, vot näe punkt see-ja-see ja Aro suskab näpuga ekraanile, ise peaaegu et kukub Bellale peale. Bella ajab selja kangeks ja ütleb a-ha, mhm, jäh. Aro on hästi lähedal. Peaaegu põsk-põse vastas. Aro Volturi pilgutab oma punaseid silmi ja ütleb mesiselt et Bella on nii tubli tüdruk olnud, lausa maiuspala, et sedasi tööd on paisanud ja äkki väiksed dringid? Mh? Mh?


Eip, ütleb Bella. Kahjuks pole võimalik.
Kiired kannud õlle all püstijalalababaaris?
Ei, ei ole võimalik, aga tänan pakkumast.

Aro Volturi suunurgad vajuvad alla ja tema kaame nägu muutub morniks.
Bella topib kähku asju ridiküli ja samal ajal uurib Aro Volturi Bella poiss-sõbra kohta. Kui kuuleb et see on SEE Edward Cullen kukub tal lõug pihku ja Volturi jalutab kangetel jalgadel minema.

Edward ootab juba limus ja kui Bella sisse ronib ütleb Edward ettevaatlikult tsau ja pigistab kergelt Bella kätt. Kle, ega sa pahane pole mu peale, küsib Edward titehääega. Mai tea, ütleb Bella. Mul on niiii sitt päev olnud, ajab Edward suu virilaks. Mul ka, ütleb Bella napilt.
Aitäh et sa olemas oled, ütleb Edward.


Taylor-non-lautner roolib noored koju ja läheb autot parkima. Kui Edward ja Bella lifti astuvad plahvatab pisike hämar liftiruum pauguga täis kuldset elektrilist tihket valgust. See on Edwardi ja Bella materialiseerunud iha! „Ahh!” teeb Edward üllatunult. „Ahh!” ütleb Bella. „Kas sa näed ka seda?” küsib Edward ja haarab Bella käekestest, huuled puutuvad kokku, keeled kisuvad sõlme.
„Ärme enam tülitse” puhib Edward Bellale suhu ja Bella [tsenseeritud]. Liftipeegel tõmbub uduseks. Edwardil on seljas valge triiksärk, tume ülikond ja peas sassis pronksjas juuksemopp.

Edward libistab käe aegamööda Bella seeliku alla ja röögatab: mine perrse, sul on pika varrega villased aluspüksid jalas!! Sai tea kuidas mind erutavad pika varrega villased aluspüksid!! Ja Edward vajutab lifti stop nupule…


Edward [tsenseeritud] Bellat vastu liftiseina.



Majapidajanna on söögi valmis teinud ja Edward ja Bella istuvad köögis ja vitsutavad. Edward uhkustab oma rikkusega ja loeb ette kus tal kõik kinnisvara on. Siis hakkavad oma suhteid arutama. Oo, kui põnev!

Arutavad ja arutavad ja Bella lubab, et kui Edward tema töösse ei sekku siis Bella kolib Edwardi juurde elama. Edward läheb närvi. „Kas see on ikka ... noh ... sa ei tunnegi mind ju … eriti.”
Bella vidutab kurjalt silmi ja käsib Edwardil vait olla ja mitte kaagutada, tema kolib sisse ja jutul lõpp.

Taylor-non-lautner köhatab ukselt ja teadvustab: Tanya Denali sõidab parasjagu liftiga meile külla!

yes you have!


nunnuminutid




valgus kustub ...


Christian “cocks his head to one side” 17 times




Lugemispäevik 2.10

Jätkan lugemist.

Edward ja Bella [tsenseeritud] katamaraanil.


Sellega lõpeb kümnes peatükk.