28.1.12

Donita Sparks

Vampiiri päevikud: 3. hooaeg, 12. osa: SIDUMISMÄNGUD

ja tere tulemast Kosele!


Taaskord kõnnib Bonnie jubeda kumiseva muusika saatel võsavahel. Padrikus on üks kirst. Bonnie seljataga on Klaus, kes pobiseb midagi ja ründab siis pliksi. Bonnie on kirstus. Kaas kinni, kopsi palju tahad. Äkki lendab kirstu kaas lahti ja keski naine vaatab sisse.

Mõistagi – unenägu.


Jadda… jadda… jadda… jadda… kirstu avanud unenäonaine on Bonnie ema.

Bonnie ja Elena lappavad reidist väljaprinditud (jap, PRINDITUD) profiile ja otsivad Bonnie ema. Abby Benneteid on PALJU. Igaks petteks on välja prinditud ka kõik valged ja asiaadid.
Bonnie Bennett


Damon on kah kodus feissbukki tsekkinud ja astub uksest sisse, näpuvahel Bonnie ema mapka. Bonnie ema elab päevatee kaugusel nii et Damon hõikab rõõmsalt: „Läheb sõiduks! Mina roolin!“
Elena va buzz kill teatab, et „no way.“
Damon tõmbab silma vidukile: „Kas lätsutame hoopis tagapingil?“
A Elena teatab, et mehi üldse kaasa ei võeta.


Hübriid Tyler on vampiiri-Carolinei majja sisse murdnud. Vamp tardub uksel: „da faqq mees?! Sa hammustasid mind, jeeli-jeeli olen elus praegu!“

Hübriid: „Sorri.“

Kardina tagan astub välja nahavärvihuulesünnimärgiga Carolinei isa, kes on tulnud hübriidist hammustamisisu välja peksma. Kõik rõõmustavad. Kambakalli!


Ope Alaric on doktoripreiliga puffetis söömas ja preili ütleb, et ta nüüd peab küll kolmandast õllest keelduma, sest tal on kohe südameop tulemas ja käsi võib väriseda. pealegi muutub ta purjus peaga kurjaks.
Damon tsekib kah ope Alariku naist välja ja tõdeb, et kui on nii kuum ja nii tark, a ikka vaba, siis ju on hull.


Klaus istub Stefani kušetil ja lakub Stefani viskit. On tulnud mees jälle oma kirste tagasi nuruma. Stefanil pole mingit erilist plaani, ütleb, et „kle, helista paari aasta pärast, siis räägime."

Bonnie ja Elena arutavad autosõidu ajal, et kuis siis oli ka Damoniga tatti panna. Oli hea.


Klausi hübriidipoiss on juba Bonnie ema juures ees ja toimetab seal oma hübriidiasju teha. Hüpnotiseerib und stuff.

Kui Bonnie ja Elena kohale jõuavad pole ema kodus. Kohal on Bonnie poolvend, suur mees. Istuvad, joovad kraanivett.
Tuleb ema. Emotsioonid, emotsioonid, emotsioonid. Jadda… jadda… jadda… ema läks ära kui Bonnie oli väike, sest paha vampiir Maikel (Klausi isa. Jah, väike maailm) tuli linna Elenat otsima ja Bonnie ema (kah nõid) manas ta maapõhja, mille tulemusel ta kaotas oma võlujõu ja lahkus linnast silmad häbi täis.

Samal ajal Kosel on Carolinei isa hübriid Tyleri kettidega seina külge tõmmanud ja ütleb, et „noh, lase nüüd kutsa välja.“ Tyler hakkab kohe kontide raksudes hundiks väänduma. Aga Tyleri moondumine ei taha hästi õnnestuda, sest hirmus valus on. Carolinei isa motiveerib hübriidi udjades teda KIRVEGA (tõesõna, ei valeta, ei mõtle välja).


Elena sammub nüüd nõidade peredraama keskelt õue jalutama ja kes see kõnnib seal sahisevates lehtedes? Stefan. Ülla!


Damon tsekib polikliinikus kaunist doktoripreilit välja. Ajavad ümmargust juttu, kuni preilna ründab Damonit süstlaga, see kukub maha nagu kott ja preili tõmbab temast süstlatäie verd välja.

Bonnie ema maja juures kuuriall tõmbab poolvend bazuuka välja ja laseb Stefani selili maha. Samal ajal hõõrub ema Bonniele midagi uinutavat nina alla.


Algavad sidumismängud – poolvend tõmbab Elena köiega posti külge. Elena jalge ees väänleb maas Stefan, puukuulid keres. Ema lohistab teadvusetut Bonniet autosse.
Ühesõnaga - Klausi hübriid tahtis, et Bonnie ema uuriks välja, kus kirstud on, Bonnie räägib välja, aga enne saadab salamisi sõnumi Damonile ja see peidab kõige magusama kirstu käpet ära.

Elena on nüüd ennast postiküljest lahti nõksutanud, äsab poolvenna oimetuks ja nopib Stefani rinnust puutükke.

Klaus on juba keldris suurest rõõmust küünlad süüdanud, et nüüd saab oma kirstud kätte, aga kuna üks kirst on puudu, siis Klaus on KURB. Ütleb kurvalt, et „kle, mees, anna kirst siia või ma rebin sul jäsemed küljest ja südame rinnust".
Damon: "blaa, blaa, blaa." ja kõnnib irve näol minema.


Ope Alaric litsub doktoripreili polikliinikus vastu seina ja küsib, et mis teoksil. Preili räägib siis välja, et talle ei meeldi kui inimesed surevad ja kuna vampiiriveri ravib kõik haavad, siis tema ravib inimesi vampiiriverega. Milles probleem? Probleemi pole. Kõik rõõmustavad.


Stefan ja Elena vahivad nüüd põndakul tõtt ja taustal on sweet lovemaking music. Stefan vaatab Elenat, lakub huuli ja võdistab ripsmeid.
Elena: „Kle, üks asi: ma panin Damoniga tatti. Mitte, et ma ennast süüdi tunneksin, lihtsalt et sa teaksid.“
Võtab mehe kohe tummaks. Stefan sammub sõnatult minema, nutt kurgus.
Elena tambib Stefanile järele: „No kuule, ega ma siis meelega!“
Stefanil silmad läigivad: „Sa oled paremat väärt.“


Ah krt.... unustasin öelda, a ma loodan, et TISSUE oli nüüd siis käepärast.
Igatahes istub getleman nüüd oma fankisse sportautosse ja rallib minema kuigi daam seisab keset pimedat põldu, kus kuuriall lebab hullunud poolvend ja kusagil hiilib ringi oma tütre uimastanud ema.

Hübriid on vahepeal inimeseks tagasi väändunud ja rõõmustab vaikselt, et hästi pani. Carolinei isa ütleb, et „ok, homme siis jälle." Hübriidil kohe klõps! lõug maani. Aga nii on jah, seni käändud hundiks, kuni enam valus pole, siis oled Klausist vaba. kõlab nagu hea plaan.
ma ei tea, kes see on


Ope Alaric ja doktoripreili mängivad näita-enda-oma-ma-näitan-enda-oma mängu. FUI! Mis sa mõtlesid? Alaric teab nüüd doktori saladust, seega näitab ta talle nüüd omi võimsaid… vampiiripeletusvahendeid! Harpuune, odasid ja võlusõrmust. Doktoril lööb silm kohe särama ja käsi sirutub sõrmuse järele.

Stefan astub nüüd oma elutuppa ja äsab kamina ees chillivale Damonile vastu vahtimist.
Damon hõõrub lõuga ja pakub, et Elena vist puistas Stefanile südant.
„AGA!“ ütleb Damon „Vaat, mis mul on!“ ja tõmbab seljatagant täägi välja.

See liigutus jääks arusaamatuks, aga järgmises kaadris on näha, kuidas ürgvampiir Elijah astub Klausi poole sisse, tõmbab ühel hübriidil seljaaju välja ja hõikab: „Sägens, mees! Mis möllad?“


Klausil sitt püksis

25.1.12

24.1.12

mis see on?



ma ei tea. aga kui on edwardi tekstuuriga, siis ma võtan kaks. pakkige sisse.