15.10.11

Lugemispäevik 14



Jätkan lugemist


14. peatüki alguses seisab Edward Bella kohal, seljas valge kuldlampassidega paraadmunder ja käes suur nahkribadega vemmal. Ta libistab vembla Bella laubalt üle ninaotsa ja üle Bella huulte. Bella ei saa liigutada sest ta on neljast küljest suure postidega voodi külge aheldatud. Edward lükkab nahkrihmadega vembla Bellale suhu.

„Lutsi!“ käsib Edward. Bella lutsutab kuulekalt nahkrihmadega vemmalt.
„Aitab!“ käratab Edward.

Bella ähib himuralt ja sikutab ahelaid kui Edward vemmalt aegamööda piki Bella keha talle kubemekarvadesse libistab. Edward lükkab nahkvembla [tsenseeritud] ja Bella [tsenseeritud] [tsenseeritud], [tsenseeritud].

Suures valges sefiirkleidis Bella ja kuldvalges paraadmundris Edward, kelle nimi on Maikel, seisavad altari ees. Bella avab suu, et hüüda „Ma tahan!“ kui äkki kamp pikki poolikute hammastega punapäiseid pigmendituid gangstereid avavad muusikaliviisi ümisedes automaatrelvadest tule ja lasevad maha Bella, Edward-Maikeli ja kõik pulmakülalised.

Bella ärkab õhku ahmides ja üleni higisena oma magamistoa üksinduses. Katsub ennast altpoolt ja imestab kuidas ta läbi une [tsenseeritud] sai??? Bella toetab pea kätele ja mõtleb: need on need kuradi austrid!


Bella läheb kööki, Rosalie on juba üleval. „Bella, miks sul on seljas kollaseks higistatud Edward Culleni pintsak? Kuidas eile läks?“
Bella mõtleb, kuidas kokkuvõtvalt seletada et Edwardil pole HIVd aga talle meeldivad rollimängud, et ta tahab et Bella küsimata kuuletuks, et ta oli kogemata kedagi suspedega oma piinakambri laes sooninud ja et ta tahtis plüüsistmetega privaatsöögitoas [tsenseeritud]? Bella ütleb „I’m fine! Me sõime austreid!“

Siis ütleb Bella sellise lause: He doesn’t approve of Wanda. Ja Rosalie ütleb, naah, kellele see Wanda üldse meeldib.

Ja ausõna, kes on Wanda? Kala? Mingi emo-noorte släng? Ma räägin, et pärast poleks jälle mingit süüdistamist, et ma olen olulisi fakte varjanud.

Rosalie jätab Bella üksi kööki mõtisklema. Bella mõtleb, et Edwardi arusaam suhtest on nagu tööpakkumine, kõik on lepinguga reglementeeritud. Polnud üldse selline nagu Bella oma esimest armuromaani ette kujutas aga jah, Edward ju ei tee armuvärki. Vaid fakib. Rammib mehiselt. Bella muretseb et kui ta Edwardilt enam hakkab nõudma siis see jätab ta üldse maha ja veel muretseb Bella kõikide nende nuutide ja peksulaudade pärast. Bella on füüsiline argpüks ja annaks paljugi et valu vältida. Siis mõtleb Bella oma unenäo peale.. hmmm … tema kõrval hüppab Anuks üles-alla ja vehib chiirliideri pompoonidega.


Bella isa Charlie tuleb teda prommile viima, Charlie on lihtne mees ja tal on seljas pruun kottis ülikond. Bella embab isa ja isa ütleb sedasi: Hey, Annie! Ja ausõna, kes on Annie? Ma vannun teile, vannun teile, et ma olin purjus, olin purjus aga, aga mitte nii purjus, et ma poleks, poleks aru saanud. Ma vannun teile, ma vannun teile, ma ei tapnud seda naist! Ta oli juba siis külm kui ma tuppa astusin! Ta ... ta oli …

Andestage, lähen toon omale ühe kohvi nüüd ja siis jätkan.



Annie, Anastassia, Ana, Bella, potato, potata. Bfft. Paraku Wanda on endiselt müstika. Rosebud?

Bella istub lillepärgadega ehitud koolivõimlas, seljas ameeriklastele kohaselt suur kollane koolilõputelk ja peas kollane nahast kandik. Kandikul ei ole ühtegi klaasi. Vabandage veelkord, toon omale ühe.

Niisiis, Bella istub ja kahel pool teda istuvad kaks tundmatut tudengineidu. Võimla lavale astuvad riburada: Sauron, Saruman, Dumbledore, professor McGonagall, Hagrid, Boromir, Faramir ja Frodo Baggings. Ja Rosalie (kes peab koolilõpukõnet). Ja imeimeimeimeilus Edward Cullen (kes köhis koolile klotsi).
Kestvad ovatsioonid. Edwardi sassis pronksjas mullet särab üle saali.
Maruline aplaus. Ja muideks, Edwardil on kaelas sama kiki millega ta Bellat kinni sidus. Edward on nii ilus et Bella jõllitab teda nagu konn. Ja usub et selle kiki pani Edward meelega kaela. Edward usub sama.

Kahel pool Bellat ähivad tudengineiud kui kuum tükk on Edward Cullen. „Kas ta on vallaline?“ uurib üks neidudest.
„Ei ole“ sosistab Bella neile.
Mõlemad tüdrukud vahivad Bellat. „Ta on pede!“ sosistab Bella.
Tüdrukud ägavad pettumusest.

Edward istub tuimalt nagu kala ja vaatab korraks Bellat, Bella punastab nagu jõhvikas. Edward vahib tuimalt mujale. Bella läheb närvi. Kas meiega on lõpp?

Rosalie peab edukalt kõnet ja Bella mõtleb, et kui tema poleks Rosalie asemel tookord läinud massa Cullenit intervjueerima, siis läheneks Edward praegu oma sündsusetute ettepanekutega hoopis Rosaliele. Ilus Edward ja ilus Rosalie.

Nüüd ma võtan küll natuke peale sest Edward tõuseb ja tundub et ta hakkab kõnet pidama.


Edward tõuseb ja hakkab kõnet pidama. Malta keeles. Sest lisaks sellele et ta on helikopteripiloot, on tal ka keeled suus. Saruman pumpab Edwardi kätt ja hetkeks on laval kerge rüselus sest Faramir sikutab Boromiri valehabemest ja Sauron tahab salamisi Edwardile kahtlast sõrmust pihku sokutada. Aga Edward alustab oma kõnet, pehmel ja hüpnotiseerival häälel.


Edward räägib lühidalt oma heategevusprojektist, mille tulemusena peatselt pole maailmas enam vaesust ega näljahäda ja lõpuks teatab et ka tema on kord nälgas olnud.

Bella erutub kangesti (aga mitte selles mõttes) – Edward on nälgas olnud! See seletab tema toidu-obsessioooni! Millal Edward nälgas oli, kas väikse poisina, enne kui teda adopteeriti? Emo-emo-emo, blaa-blaa-blaa.

Vahepeal on Edward kõne lõpetanud, maruline aplaus, kestvad ovatsioonid.

Seejärel saavad kõik nelisada matsi riburada üksteise järel oma lõputunnistused kätte. Jõuab kätte Bella kord poodiumile ronida. Lõputunnistuse annab kätte Edward Cullen. „Tuult tiibadesse!“ ja pigistab kergelt Bella kätt: „Puuter on katki vä?“
„Meh?“
„Ignod mind? Panid blocki? Ei vasta mu mailidele?“

Ääremärkus!!! Wanda! Autorüsa! Donki Hott! Krt!! Eukreeka! Vanainimese mälu!


Edasi!

Bella istub, lõputunnistus vastu rinda surutud ja mõtleb et emailid … oli üks ju ainult? Kas Edward on veel kirjutanud?

Lõputseremoonia muudkui kestab ja kestab … Siis kostab taas maruline aplaus ja ongi kõrgharidus käes!

Eemalt trügib Bella poole Rosalie ja röögib kõvasti et Edward tahab sind näha. Tudengineiud, kellele Bella ütles et Edward on pede, sisisevad nagu valged hiired.

Edward räägib kantsleri ja kahe tähtsa professoriga, aga kui näeb Bellat tulemas siis jätab vanamehed kohe sinnapaika. Edward haarab Bella küünarnukist ja tirib ta meeste vetsu. „Raisk sa mu mailidele ja messidele ei vasta???“ jõllitab Edward Bellat.
„Ee … ma pole puutret täna lahti teinud ja telefoni ka pole … vaadanud. A, muide, uhke kõne oli, seletab seda su toiduvärki ja puha.“
Edward rehitseb ennast peenrarehaga. „Isabella, ma ei taha preagu sellest rääkida,“ ütleb ta valulikult ja paneb silmad kinni. „Ma olin su pärast nii mures“
„Meh?“
„See õudne rüsa millega sa eile koju sõitsid … jermel, sellega oleks võinud õnnetus juhtuda!“
„Ah, ära seleta! Donki Hott on korralik auto! Jacob teeb sellele aegajalt ülevaatust!“
„Ah et Jacob“ tõmbavad Edwardi silmad vihaselt kissi.
„Mhmh, Jacob. Donki oligi enne Jacobi ema auto“
„Arusaadav. Ja enne seda tema ema ema auto. Ja veel enne tema emaema ema auto.“

No mine perse, mõtleb Bella, wtf?

„Isabella,“ ütleb Edward, „mul on vaja et sa vastaks mulle meie lepingu asjus. Ootus ajab mu hulluks, kuuled hul-ll-ll-luks!“
„Ee… kle mul isa Charlie ootab seal eemal…“
„Homme! Homseks tahan vastust!“
„Okili-dokili, homme vastan“


Edward tahab seejärel kohtuda isa Charliega. Bella arvab et tea kas on hea mõte … Edward kissitab jälle pirtsult silmi et kas Bella häbeneb teda või mis?? Bella läheb vihale: „Kuidas ma sind siis oma isale ka tutvustan, ah? Siin on mees kes mind defloreeris ja nüüd tahab minuga alustada BDSM suhet! Rsk, Edward, sa ei jookse küllalt kiiresti!“

Edward jõllitab Bellat tükk aega, siis naeratab oma kõverikku naeratust. A Bella tunneb et omal ka hakkab naeratus tulema! Ja nii minulgi!
„Lihtsalt ütle et ma olen su sõps?“ arvab Edward. „Ja et sa teaks, ma olen väga väga kiire jooksja. Üliinimlikult kiire, muideks.“

Edward ja Bella tulevad meestevetsust välja ja rahvas vahib neid suud rippu. Rosalie ka.

Bella otsib isa Charlie üles ja isa teeb Bellast pilti. Joovad šampanjat.
„Bella!“ hüüab eemalt Jasper, Rosalie vend. Jasper on ka hästi ilus blond mees ja tal on sexikas sasisoeng. Embavad. Jasper on tulnud pikalt Euroopa-reisult ja nüüd tahab oma õekest Rosaliet koolilõpu puhul üllatada. Bella tutvustab isa Charliet ja Jasperit. Kätlevad, embavad. Jasper jätab nagu muuseas käe ümber Bella piha ja kui Bella korraks ütles vaatab siis näeb kahte tulivihast punast silma ennast jõllamas. Edward ja Rosalie lähenevad.

„Ahoi, isa Charlie!“ ütleb Rosalie ja suudleb isa Charliet nii et sellel läheb ihu imelikuks. „Kas sa, isa Charlie, oled juba tuttavaks saanud Bella peika Edward Culleniga?“ küsib Rosalie.

Bella vajub näost ära. Isa Charlie ja Edward kätlevad, aga näost on näha et isa Charlie jaoks see pole küll mingi au. Pigem vastupidi. Ja vahib Bellat etteheitvalt. Bella närib huult.

Rosalie tutvustab Edwardit ja Jasperit. Kätlevad. A Jasperil on teine käsi ikka ümber Bella piha. Edward ütleb: „Bella, musike,“ ja sirutab käe Bella poole. Bella läheb vaguralt Edwardi kõrvale, oma kohale.

Rosalie ja Jasper lähevad oma vanematega rääkima. „Noored, kaua tunnete üksteist?“ küsib isa Charlie. Bella suust ei tule piiksugi. „Paar nädalat või nii,“ ütleb Edward suavelt.

„Härra, ma saan aru, et Te olete innukas kalastaja?“ küsib Edward isa Charlielt. Isa Charlie sulab ja mehed hakkavad magusasti kalajuttu puhuma. Vahi kuradit, mõtleb Bella.

Isa Charlie läheb vetsu ja Bella ja Edward jäävad kahekesi. Tuleb fotograaf (a mitte Jacob) ja teeb neist pilti.
„Niiet sa siis võlusid ka mu isa ära?“ küsib Bella.
„Ka?“ küsib Edward vastu ja libistab näpuga üle Bella lõua. „Ah, Bella, mis ma annaks et teada mis sa mõtled…!“ Edward vaatab sumedate silmadega otse Bellale silma ja Bella erutub. Õhus on elektrit! „Musike, sa ju tead et meil on koos hea,“ sosistab Edward.
„Jah … aga ma tahan enamat,“ sosistab Bella vastu.
„Enamat …“ ütleb Edward. „Tahad liblikaid, südamekesi ja roose?“
Bella noogutab.
„Isabella,“ ütleb Edward „sellest värgist ei tea ma midagi.“
„Mina ka mitte.“
„Sa ei tea ju üldse sittagi.“
„Sa sitta just teadki.“


„Proovime seda minu värki“ ütleb Edward ja keerab oma pea võrgutavalt viltu. Bella tunneb ennast nagu Eeva Eedeni aias mao ees. „Davai!“ ütleb ta. „Proovime!“
„Sa oled nõus?“ erutub Edward.
„Küll mõningate mööndustega, aga jah!“


Isa Charlie tuleb vetsust tagasi ja vaatab, et Edward Cullen on imelikult rõõmsaks muutunud.

Bella sees kaklevad kaks tüüpi. Anuks, keda me juba teame, ja uus memm, Bella sisetunne-moraalivalvur, keda me lihtsuse huvides nimetame … Mammuks. Anuks ja Mammuks taplevad: mida sa oled teinud, karjub Mammuks. Kõik on õieti, laksab Anuks Mammuksile vastu vahtimist, shattap, bitch!


Isa Charlie ja Bella lähevad restosse sööma ja enne lahkumist ütleb isa Charlie Edwardile: hoolitse mu väikse tüdruku eest! Edward irvitab ja ütleb et küll ta juba tüdruku eest hoolt kannab. Nüüd hakkab Bellal natuke kõhe.

Bella jõuab koju videvikutunnil. Läheb kohe oma telefoni tsekkima, Edward on saatnud sõnumeid – ’kas sa jõudsid ilusti koju’ ja ’helista mulle’.

Bella tsekib portatiivordinatööri. Edward on öösel saatnud emaili: kas sa jõudsid ilusti koju ja anna teada kas kõik on ok.

Jeerum, mõtleb Bella. Aga Edwardilt on juba uus, tänane email: Jebedijee, ilmajaam! Ilus oled isamaa! Arutame lepingut!

Bella vastab: tulen kohe su juurde arutama kui soovid.

Edward vastu: tulen ise sinu juurde!

Bella haarab raamaturiiulilt kallihinnalise V. Karpinski NSV Liidu konstitutsioon. Õpperaamat VII klassile. 1952. ja mähib selle pruuni jõupaberisse. Pakile kirjutab tsitaadi raamatust:

Tsehhi tuli laulukest vilistades noormees.
Ta märkas veorihma, mis rippus purustatud rattal.
Kaua mõtlemata võttis ta noa ja lõikas tüki rihmast.

„Seisa“ kostis korraga tsehhi sügavusest.

Noormees võpatas ja jäi liikumatult seisma, nähes lähenevat Dolgunovi.
Silmi pilgutamata vahtis ta noormehele otsa.




mu tänaöine unenägu

14.10.11

Vampiiri päevikud: Rehkendus (kui tervet ei jõua, tee pool)

ütlen kohe algatuseks ära, et seekord vaatasin terve osa eelnevalt läbi ja ON KOHE POOLE PAREM KUI EELMINE!
kui naeratus ei paista, siis klikitagu pildil...



Käes on 1. septembri eelõhtu ja 12. klassi vampiirid, hundid ja mõned harvad allesjäänud inimesed vigurdavad koolimajas: valavad õpetajate toolidele liimi, katavad klassiruumide ja võimla põrandad hiirelõksude ja põranda külge liimitud papptopsidega, määrivad ukselingid meega kokku ja pilluvad basseini vetsupaberit. Katariina imeb grimmeerijat

hea nali

Elena sammub liimipurgiga poiste peldiku poole kui äkki seisab tema teel Klaus. Klaus ütleb: „Kannäe, vaffa sind ka elavate kirjas näha!“ ja lohistab Elena minema.

Katariina ja Damon kruisivad mööda pimedat maanteed. Katariinal tussu tulitab ja suskab Damonile keele kurku. Damon: „Kle, sa ei eruta mind enam.“ Katariina vaatab Damonit „pede-oled-vä?“ näoga. Värskete uudiste taustal, millekohaselt Taylor Lautner olla pedepurikas, oleks see muidugi valus hoop, aga ei, Damonil tõuseb hetkel ainult Elena peale. Ma ütleks, et poteito-potato, moorid on üsna sarnased, keera juuksed krunni ja tee ära... anyway...


Stefan saab samal ajal parklas plikalt peksa. Rebeka suskab poisile raudkangi keresse. Otseses, mitte kaudses tähenduses.

Katariina imeb grimmeerijat

Damon tõmbab teeserva parklasse ja Katariina mõtleb, et ju läheb kusile, a ei, Damon viskab autovõtmed võpsikusse ja käratab, et „räägi välja, mis sa tahad!“ Katariina pööritab draama peale silmi ja näitab Damonile, mis tal pagasnikus on: Vend Jeremy.


Hunt surub koolimaja koridoris erektsiooni vastu vampiiri. Caroline ja Tyler ON kena paar. Rebeka arvab sama ja kargab neile siis kallale.




Inim-Matt võtab koos nõia-Bonniega basseini vetsupaberit loopides ilusasti kokku selle sarja kolm hooaega: „Ennist olid mu ainsad mured need, et Elena jättis mu maha ja ma ei osanud kunstlikku hingamist teha, nüüd deidib Elena vampiiriga, sina, Bonnie, oled nõid, mu õde on kummitus ja mina... olen täiesti mõttetu tegelane. Nagu Thorn Forrester, keda ei saa kuidagi viisakalt välja ka kirjutada.“





Klaus tahab, et nõia-Bonnie nuputaks välja, miks tema hübriidid hinge heidavad. Motivatsiooniks keerab ta hunt Tyleril kaela kahekorra. Oh noooooooooooooooooooes!



Bonniel oleks vaja surnud nõidadega aru pidada, aga nõiakummitused on ta peale pahased, et ta Vend Jeremy surnuist üles äratas ega taha temaga rääkida. Nõia-Bonnie arvab, et võiks lasta Vend Jeremyl nõiakummitustega rääkida.

Ahaa! Aga vend Jeremy on hoopis Katariina ja Damoniga parklas. Tuleb välja, et on viis Klaus vagaseks teha. AGA seda viisi teadis ürgvampiir Ana ürgema, kes on surnud! AGA kuna Jeremy suhtleb Ana kummitusega, siis on Katariinal plaan, et Jeremy uurib välja, mis nipu see on, mis Klausile otsa peale teeb. LIHTNE! Ja loogiline.


Stefan on ka vahepeal raudkangi kehast välja tõmmanud ja tuleb võimlasse vaatama, mis Klaus ja koolilapsed teevad. Katsub haledalt valetada, et tema enam Elenast ei hooli. Keegi ei usu. Klaus hüpnotiseerib Stefani sõna kuulama. Oh noooooooooooooooooooooes!

koolilapsed

Katseks käsib Klaus Stefanil paar koolilast maha murda. Stefan murrabki. Nosib kohe mõnuga. Elena vaatab, et „FUI!“


Ana kummitus ütleb Vend Jeremyle, et tema vastikuid vampiire ei aita. Katariina arvab, et võiks Jeremyl jala murda, et küll siis välja räägib. Damon leiab, et pea on parem kui jalg ja virutab Jeremy pea kõmaki! vastu lauda. Ana spillib kohe, et on üks vanavanavanavampiir Michael, kes on ühtlasi ka vampiirikütt, aga et tema äratamine oleks rumal, sest siis ta ajaks neid kõiki orki. Michael, eh? Hmmmm......



Rebeka sai nüüd teada, et tema iidne nõiakaelakee/punn on Elena käes ja ta on VIHANE!

Klaus lööb spordisaalis kella käima ja ütleb Stefanile, et kui nulli jõuab, siis pista Elena nahka. ANGST!

Inim-Matt asub tegutsema, et teda sarjast välja ei kirjutataks. Tema loogika on järgmine: Jeremy näeb kummitusi, sest ta tõusis surnuist ERGO pean ka surnuist tõusma, siis olen kohe põnevam. Inim-Matt seob omale hantli püksirihma külge ja hüppab basseini uppuma. KÕIK SUURED LEIUTISED ON ALGUSE SAANUD VÄIKESEST IDEEST!

Nõia-Bonnie peab inim-Matti basseinipõhjast välja tirima ja talle kunstlikku hingamist tegema.

Stefanil samal ajal Elenasöömise kell tiksub. Poisil on nutt kurgus. Palub, et Elena katsuks ta eest põgeneda. Elena on, et „bitch, please! Ma ei jaksa nii kiiresti joosta!“ Stefan kargabki Elena poole, aga slämmib hardilt vastu seina. Armastuse vägi! Elena paneb jooksu. Stefan jookseb talle hüpnoosi jõul järele ja püüab end ise samal ajal pidurdada. Selleks paiskab ta end jõmaki ja jõmaki vastu seinu ja kappe ja lõpuks suskab omale harjavarre rindu. Armastuse vägi!

Klausil (ja ausaltöelda meil kõigil) on sellest ängstist ja armuvalust kõrini ja ta hüpnotiseerib Stefanit veelkord. Seekord näikse ta võtvat ära võime armuvalu tunda. KÕIK telekate ees nutavad, Elena nutab, valgus muutub dramaatiliseks, muusika kriibib hinge....

Klaus küsib, et kas Stefan tahaks ehk Elenat imeda. KÕIK ahmivad õhku... STEFAN TAHAB!



Nüüd tuleb üks nõrga loogika ja tegevusliiniga koht, aga noh... really.... sellise meistriteose puhul... who cares.... igatahes on Klaus pärast tuhandeid ja tuhandeid aastaid juurdlemist nüüd paari minutiga välja nuputanud, et nõid valetas talle ja topeltgänger ei pea üldsegi hübriidide tegemiseks surnud olema vaid ta peab olema ELUS ja kõik hübriidid peavad saama põsetäie tema verd. KÕIK SUURED LEIUTISED ON ALGUSE SAANUD VÄIKESEST IDEEST!

Hunt Tyler saabki Klausilt mensuuritäie Elena verd ja voila! ongi hübriid valmis! Oh rõõmu!

Elena lebabki nüüd haiglas ja hüpnotiseeritud sanitarid pumpavad teda verest tühjaks. Oh, noored... see meenutab mulle vapustavat filmi „Kooma“. Ja mitte seda 99. aasta pornokat vaid ikka 78. aasta klassikat. Jah, mängukoopaelanikud, 1978. aasta. Jah, juba seitsmekümnendatel tehti filme. Jah, värvilisi. Jah, häälega...


Damon tuleb kapates ja kuldne kuu selgas oma südamedaami päästma. Klaus kägistab teda haigla ees parklas, aga Damon suudab veel kinnilitsutud kõrist välja pressida: „MICHAEL...“ see hirmutab Klausi koledal kombel ja ta lippab minema.



Damon läheb polikliinikusse, rebib Elena masinate küljest lahti ja kannab daami süles koju. Kodus valab ta 18-aastasele stakani viskit ja kiidab seda pakkudes veel takka, et „võta kohe kõva klõmakas, see aitab unustada.“

Inim-Matt kisub poiste riietusruumis kurvalt ketse jalga kui äkki seisab ta kõrval Vicky kummitus. Ja inim-Matt näeb teda! HELL YEAH! Inim-Mattil on nüüd ka supervõime ja võib sõna inim ta nime eest ära kustutada. Way to go, Matt!!! high five! Viimane inimene läks praegu vilinal


Damon ja Elena teevad tvailaiti.


Elenal silmad läigivad: „Kus sa olid, Damon?“
Damoni näol oli ülim äng: „Ma poleks pidanud lahkuma!“

Damon silitab Elena säärt (so non-tvailait!): „Ma luban sulle, et ma ei jäta sind enam iial!“
Armunud vahetavad pikki pilke.

Momendi rikub Stefan, kes seisab uksel ja küsib ülbelt, et „noh, mis indlete?“

Klaus käskis Stefanil Elenat valvata, seda Stefan nüüd teha kavatsebki. Algatuseks valab ta omale stakani vanakat ja enne toast lahkumist teatab, et „eks kiimelge nüüd edasi, noored.“


Katariina ja vend Jeremy on äkki sõbraks saanud ja jalutavad kalmistul nagu Teele ja Arno. (see on siis O. Lutsu Kevadest, noored. O nagu Oskar). Jõuavad krüpti juurde, millel seisab PICKETT. Katariina murrab kohe kirstu lahti ja seal lebab kuhtunud vanamees jämedad ketid ümber. Vanamees lööb kohe plõksti silmad lahti. TREE MICHAEL!


13.10.11

Brutaalne akne




kui mul nii raju akne oli, siis mul habe veel ei kasvanudki

11.10.11

*** MUST BE ABLE TO ROLLERBLADE ***

Admin on kommentaariumi sulgenud, aga ma riputan oma kuulutuse siis siia:

Wife gave me permission for side experience *** MUST BE ABLE TO ROLLERBLADE *** you must be D&D free, HWP a caring sensitive and sensual person with at least 8 wheels and want hot sex. *** MUST BE ABLE TO ROLLERBLADE *** I am 6' well groomed professional, D&D free, caring and respectful. *** MUST BE ABLE TO ROLLERBLADE *** I am well endowed. I very much enjoy giving oral, and I enjoy putting one or two fingers in you while giving you oral and making you come. *** MUST BE ABLE TO ROLLERBLADE *** Is a bonus if you can do multiple orgasms while receiving oral and don't use it up on the first one. *** MUST BE ABLE TO ROLLERBLADE *** I know my way around the different vaginal muscles, the G-spot, and the cervix. Fasten your safety belt when my head goes between your legs. *** MUST BE ABLE TO ROLLERBLADE *** Must be able to host. We meet at Alki on a sunny afternoon, you wear spandex, we rollerblade the strip & talk, and if the chemistry is right we go to your place, where we will strip, and have hot sex. *** MUST BE ABLE TO ROLLERBLADE *** If your place has a man that's OK, I am happy share you even at same time but I am only into M-F contact. I insist on condom. No Kinky stuff though if you want to wear your wheels while we have sex, that's cool. long term possible if compatible.

And before I forget, *** MUST BE ABLE TO ROLLERBLADE ***

send a photo of you on roller blades (ice skates OK if you're in one of those little skating outfits) It's probably a long time before the next sunny day (seattle right?) so best to start sorting pictures now.




ISE MA RULLUISUTADA EI OSKA, VAHTIDA MEELDIB JA SPANDEX ON OLEMAS:

Jaapani telemäng (seekord päris ilma panota)





... vist