12.1.15

50 halli päikseprilli, uus treiler

Lugemispäevik 3.2

Jätkan lugemist.



Teise peatüki alguses röögib tige Edward Bella peale. Bella lebab Pärnu rannas, seljas maika ja pika varrega trussikud AGA ilma burkata!!



Edward võtab maast kokkukäkerdatud niiske burkanutsu ja viskab sellega Bellat. "Paneb selga!" sisistab ta kurjalt.
"Ai, anna andeks härrakene, mitte ei tea kuidas see juhtuda sai, eks ma tukkuma jäin ja võibolla, et ma tooli pealt maha libisedes kuidagi burkast välja tulin."

Edward möigab edasi, et Bellat nägi ilma burkata terve Pärnu linn, Häädemeeste vald, põõsas passiv Rene Velli ja kõrvaltoolil muhelev Taylor-non-Lautner. Bella poeb nuuksudes burkasse.

Edward asib Bellal natist ja lohistab ta minema.
Bella lohiseb kurvalt mööda liiva ja mõtleb, et kui päris aus olla, siis ta pigem ju paistab silma oma burkaga, kui teised kõik topless on...

Lohiseva Bella taga jalutab piprase näoga Taylor-non-Lautner, ja tema väikesed sidekikid, Kiigajon ja Käägajon.



Kõik on Bella peale pahased.

Lähevad kõik väiksesse jullasse, mis viib nad ulgumerel ootavasse paati. Paadi nimi on Litsinahk ja see maksis omal ajal roppu raha. Edward üüris selle Brasiilia kuningalt.



Paadisadamasse on kogunenud üksjagu inimesi, kõik eyeballivad tsirkuserahvast - üleni musta prügikotti pistetud naesterahvas, teksatrussikutega Uhu-Upsti, üks kantpea ja lõpuks Kiigajon ja Käägajon.
Inimesed näitavad näpuga ja naeravad. Edward on õige hapu ilmega.

Kiigajon ja Käägajon hakkavad kohe kaarte mängima, Taylor-non-Lautner vahib pingsalt, käsi silme ees silmapiiri, ega tormi pole tulemas? Edwardi ilme läheb veel hapumaks, kui ta mõningase ootamise järel aerud haarab.

Edward tüürib aerude kääksudes, vesi sillerdab, päikseke paistab, kajakas situb merepoile ja Edwardi tuju läheb lahedamaks.



Paadis teenindab neid stjuuardess Antonia. Edward võtab kaks õlle ja Bellale kausi soolapähkleid. Bellat janutab kangesti ja ta neelatab lõnksatades.
"Noh," ütleb Edward ülbelt, "annan peksa sulle nüüd?"
"Tahad?"
"Jaaaaa!" läheb Edwardi hääl siidiseks. "Kas sa tahad peksa saada?"
Bella arvab, et no oleneb... kas Edward tahab talle haiget teha?
Edward tõuseb, läheb reelingu äärde, langetab pea. Siis tõstab pea ja asetab käeselja dramaatiliselt laubale. Vaatab kaugusse. Päike kuldab tema pronksjat juuksemoppi. Edward kontrollib kiirelt, kas vaatepilt Bellale ikka mõjub, siis lausub: Oo Bella, mu Bella! Sa oled mu kaasa, mu naine, mitte mu allaheidik, ma ei taha ilmaski sulle valu teha! Nevva evva! Sa peaksid seda juba nüüdseks teadma.



"Sul on palju raha," ütleb Bella.
"Mul on!" ütleb Edward, "ja sul ka! Kõik mis on minu, on sinu!"
Püha lehm, mõtleb Bella mõnuga, kõik, kõik on minu! Ütleb Edwardile, kui kummalised on ikka saatuse keerdkäigud ... alles ta oli, räbalates ja kaltsudes tüdrukuke, kerjas Viru tänava otsas kasutatud kohvitopsi sandikopikaid... nüüd selline ... rikkus.
Edward vaatab natuke imelikult aga arvab, et küll Bella ära harjub.
Bella vaidleb moepärast vastu, ise muheleb mõnust: ah raisk, kui hea on olla rikas.


Edward läheb teeb mõned töökõned ja Bella pilk asub taas uitama mööda mälestuste rohtunud rada. Oli kord...
... köök ühes häärberis, seitsme maa ja mere taga, ja õeke Alice keeramas kõvemaks Aakaa uudiseid, kus räägitamas, et Edward Cullen, SEE Edward Cullen, on abieluranda sõudmas ja küllap tema tulevasel mooril tuleb alles ajusid ragistada, et abieluvaralepingust end läbi närida. Oi tuhat ja tuline, kuidas Edward sellise asja peale marru läks. Tema on ikkagi härrasmees ja pesukaru, ei pane dressipluusi jalga ega oma tulevasele abieluvaralepingut nina ette! Carlisle küll köhatab tähendusrikkalt ja Esme püüab silmadega märku anda, aga Edward karjub peaaegu nuttes, et mingit abieluvaralepingut ei tule! Ülejäänud Cullenid vahivad Bellat, siis Edwardit, ja siis uuesti Bellat.
Ee... kähiseb Bella, minupärast võime ju teha selle va...
Ei! Ei! EI! kriiskab Edward, viskub põrandale, siputab jalgu ja kiljub kõrvulukustavalt. Kiljub senikaua kuni ülejäänud Cullenid vaikselt minema lähevad.


Omavahele jäänud, võtab Edward Bella käed ja ütleb, et kui Bella ta maha jätab, võib ta samahästi koos tema südame söestunud kildudega kaasa võtta ka kõik maise rikkuse, mis Edwardil on... Bella küsib, kas Edward ta õppelaenu ka ära maksab. Edward lubab maksta.



Bella tuleb antud hetke tagasi ja mõtleb muheledes, et Edward on nüüd koguaeg ikka rõhutanud, kuidas tema rikkus on ka Bella rikkus.
Ega rahas ei ole küsimus ... ei ole küsimus! Naised-naised, miks te mind ei leia!

Bella asub mõnuga kokku arvutama, mis summade eest Edward talle kaupa on ostnud, aga Edward on juba töökõned lõpetanud.
Nüüd on Bellal soolapähklitest juba õige kange janu ja Edward annab talle kaks 1.5 liitrist pudelit Tarhuni. Bella kulistab nii ahnelt, et hakkab nagu natuke põie peale. Edward annab veel ühe Tarhuni, vaatab, kuidas Bella joob ja liputab huulte vahelt keelt, lopa-lopa-lopa-lopa.



Edward kummardub Bella kohale ja ütleb õrnalt: "Tule nüüd. Ja kusile ei tohi minna!"
Bella solvub - kui matslik!
"Ah, se pole see mis sina arvad"


Edward on imeilus ja sexikas. Bella erutub.
Edward viib Bella trepist alla, paremale, kambüüsist läbi, tüürpoordist üles, lüüsist sisse, trepist üles, koridorist kurakätt, söögisaalist läbi, ja otse maitsekasse tepitud plüüsist seintega kajutisse. Pardon! Salongi! Salongis on kaks porthole'i. Ära küsi...


Edward astub aeglaselt välja oma varbavaheplätudsest, teksatrussikutest ja võrkmaikast. Ta on nii ilus, et hiilgab.
Hiilgus läheb võtab riidekapist käerauad ja kisub Bella paljaks. Siis arvab, et võiks kasutada uut ohjesõna. Bella ähib kiimaselt, et las olla 'kirbemaitselinepulgakas'.

Edward tõmbab Bella juuksed kahte salku ja hakkab patse punuma. Äkki asib Bella omale põlvele, perse püsti, ja annab ühe laksu. Siis räntsab Edward Bella selili voodile, ja aheldab tal käed-jalad raudadega lõua alla kokku. Ja silmad seob kinni.


Bella kükitab kägaras voodil ja ähib.
"Nüüd," ütleb Edward, "[tsenseeritud] ma sind, kuni sa kisendad!", ja lükkab kägaras Bella põntsti külili. Bella ei saa liigutada ja Edward [tsenseeritud] kuni Bella kisendab.

Siis võtab Edward rauad ära ja kukub Bellat musutama. Musutab väga ägedasti matsutades ja lutsutades üle kere.


Järgmisel hommikul läheb Bella vannituppa, võtab halati maha ja vaatab ennast peeglist. WTF see lurjus minuga teinud on???