16.6.11

13.6.11

Reedene

meeleolukat nädalalõppu!

Neljapäevane

Kolmapäevane

Teisipäevane koomusk ka kohe ette ära

Esmaspäevane koomiks

Jospa hän onkin Volturin salalapsi!

Random Dude vihjaa Arolle, että tällä on ollut varmaankin suhde malliin, jonka valokuva on pöydällä. Tunnustaako Aro Jessica Stanleylle, että Keiti Hender saattaa olla hänen lapsensa? Bella kertoo Keitille, että ei ole exänsä kanssa enää niin exää. Rosalie sanoo Kristenille, että on olemassa keino, jolla tämä voisi sovittaa tekonsa: "Jätä yhtiö. Tee se vihdoinkin." Marcuksen (Volturi?? Mulle tundub et ritsufilmitegijad isegi juba hakkavad meie eeskuju järgima!) puolustettua reportterilaumalle tätiään Kristenia eräs toimittaja kaataa vettä hänen päälleen. Rosalie saa tästä vettä omaan myllyynsa ja sanoo, että firman on jo aika keskittyä muotiin, tyyliin ja eleganssiin eikä vain skandaaleihin. Eikö Robert tosiaan mahda mitään tyttärelleen, joka vaatii, että Kristenin on lähdettävä yhtiöstä heti sinä samana päivänä? Rosalie näyttää Taylor Lautnerille Kristenista koostamaansa pilavideota. Se kertoo illasta, jolloin Kristenin piti olla tyttärensä kaitsija, mutta olikin tyttärensä poikaystävän suitsija. "Kristen the Chaperone. Ready for the Party?" lukee videolla englanniksi.

ei ole exänsä kanssa enää niin exää:

on jo aika keskittyä muotiin, tyyliin ja eleganssiin:

Ready for the Party?:

Ready!:



Ah et kohe englanniksi! Ihan exää kaikki!

12.6.11

Koomiks

FAKK! see tšikk on meie parim sõbranna!

Yes, I am a grown woman carrying around an Edward doll with wings attached. Not normal.




müts maha, koos peaga! aint meil pole raamatut. veel.

Tuhat tänu

sulle, kulla inimene, kes sa jõudsid siia meie juurde pärast seda, kui olid guuglisse toksinud lause: "mtv movie awards 2011 was lame"


yes it was


for so many reasons

Jastin Biiber kaotas

jah, jäi teiseks väike jastin finaalis. kuigi tema kiituseks peab ütlema, et ta tegi tublit tööd. minuasrust näeb välja palju nunnum kui nende selenaga musutamise piltide peal ja justkui laulab ka kohe hulga paremini. tea, kas oli vahepeal häälemurre.... mis on täiesti võimalik, sest ma vaatan, et hambad küll juba vahetuvad



aga rõõmustamiseks on põhjust kuhjaga, sest jastin kaotas MEHELE!



YEAH! HELL YEAH! lähen teen selle peale kohe ühe sarviku.



ja ma loodan, et sel võidul on märgiline tähendus ja THIS IS THE RETURN OF THE MAN

you know.... instead of that.... thing...:



eks tulge nüüd oma stardipüstolitega...