16.12.11

All you women folk, don't stare too long or else you'll fall in loooooove


“He said, ‘Endel is coming and I need really good service, so who’s going to serve him?’ A woman spoke up. ‘No, no, it can’t be a woman, because he’s so good looking, any woman would fall for him.’ So a guy had to take the job.” 

15.12.11

Lugemispäevik 20

Jätkan lugemist.


Edward lohistab Bella mööda esikut õue, vinnab ta omale õlale ja sammub vihaselt urisedes paadikuuri poole. Kui paadikuuri jõuab, paneb halogeenlambid põlema ja tassib Bella paadikuuri teisele korrusele. Sest! Edward on nii rikas et isegi tema paadikuuril on mitu korrust! Paadikuuri teine korrus on dekoreeritud nautikaalses uusinglise stiilis. Waterside supper with riparian entertainment!


Edward viskab Bella mürtsti maha ja ronib ise peale. On aeg meelde tuletada, et Edward on imeilus meesolend. Edward ähib, sest koorem oli raske ja majast paadikuurini oli pikk tee.

„Ära näkku löö,“ kiunatab Bella.
Edward pungitab silmi.
Bella silitab Edwardi habemetüügast ja bakenbardi. Edward mõmiseb ja Bella sasib ta juuksemoppi.


Panevad tatti, keelega. Kaaaaaaaua.
Siis Edward põrkub äkki Bellast eemale ja sisistab: „Mida sa teed, naine?“
„Dunno, tatti panen?“ küsib Bella ja plõksutab silmi.
„Ah nüüd paned tatti a enne kui ma heameelega oleks sind oma vanemate söögilauas põrutanud siis istusid pipra näoga ja ei lasknud mul korralikult kintsu kabistada.“
„Perv rsk, vanemate söögilauas…“
„Keegi pole mulle ei öelnud,“ möirgab Edward, „ja see on nii kuum! Tule siia, tots!“ ja tõmbab Bella vastu oma valusat erekat. „Ja pealeselle on mu meel kusine, et sa ilma luba küsimata tahad Kundasse minna ja et sa lihaselise meesiludusega väljas käisid. Aga ikka eriti ma olen pahane et sa mul ennast kabistada ei lasknud. Ja kui sa mul ennast peksta ei lase siis ma [tsenseeritud] sind siin pehmel sohval. Oma lõbuks! Mitte sinu!“ Edward on pajatamise käigus Bella ploomikarva kleiti muudkui üles rullinud. Jutu lõpuks on Bellal perse peaaegu paljas. Edward suskab oskuslikult käe hopsti kleidi alla ja paneb käe Bella [tsenseeritud] ja juba vana rada pidi supsti näpp sisse. Same old, same old.

„Minu! Minu! See kõik on minu!“ ähib Edward kurjalt ja lurtsutab näpuga. Ise vahib leekivate silmadega et mis nägu Bella on. Bella on sellise rumala lamba näoga ja ei mõista öelda muud kui et „Jah, sinu!“ ja ähib Edwardile suhu. Ja siis Edward ühekorraga tõmbab välja näpu ja püksist oma [tsenseeritud], lükkab Bella sohvale ja ronib ise otsa. „Käed pea peale! Ei lähe kaua!“ röögatab ta Bellale, ise kisub taskust kantossipakki. Kantoss paigale seatud (over his impressive length) karjub Edward Bellale “See on mulle mitte sulle! Kui sa peaks [tsenseeritud] siis ma annan peksa sulle!“ Ja selle magusa armujutu lõpetuseks rammib [tsenseeritud] [tsenseeritud], vihaselt [tsenseeritud] [tsenseeritud], ise [tsenseeritud]. Ja juba Edward [tsenseeritud] [tsenseeritud], tõmbab välja ja vajub räntsaki Bellale peale.

Bellal jääb kõik pooleli ja kipitama. Edward tõuseb püsti ja vahib Bellat: „Ja ei [tsenseeritud] ennast ise näpuga! Ma tahan et sul oleks PAHA tunne! Sedasi paha tunne on mul siis kui mulle keelatakse seda mis on õigusega minu!“

Bella, lammas, noogutab jälle usinalt. Edward tõmbab kantossi ära, seob otsast sõlme ja topib tasku. Jeah. Bella surub jalad risti. Edward tõmbab püksiluku kinni. „Lähme majja tagasi“ ütleb ta Bellale natuke lahkemalt. „Näh, sähke, võta oma trussikud.“ Bella võtab trussikud ja varjab võidukat irvet aga ise mõtleb et on nyt on tullut pikku punishment fuck aga samas ka võit kasutatud trussikute näol.


„EDWARD!!“ kostab paadikuuri allkorruselt võimas naishääl. „Õeke Alice!“ pobiseb Edward pahaselt. Bella tõmbab rutuga trussikud jalga ja silub juukseid. Alice tipib mööda trepikäsipuud ja hüppab tuppa. „Saux mis teete!“
„Näitasin Bellale oma õngelanti! Läki.“
Lähevad, trepist alal minnes näpistab Edward Bellat persest.

Majas tagasi, Rosalie ja Emmet, Esme ja pahasti istuva odava parukaga Carlisle jätavad pidulikult hüvasti. Rosalie embab Bellat ja vahib vihaselt Edwardit. Alice embab Emmetit, Emmet Bellat, Bella Rosaliet, Rosalie Emmetit, Emmet Edwardit, Edward Bellat. Esme kudistab ja musitab Edward-poissi. Emme poja! Edwardil on piinlik.

Kõik lähevad minema. Autos tuleb Esmel ja pahasti istuva odava parukaga Carlislel meelde et fuuuuk, meie enda maja oli!


Edward küsib Bellalt kas ta tohib kaasa minna kui Bella emale Kundasse külla läheb. Bella hakkab keerutama. „Tahtsin natuke aega maha võtta tead, mõtiskleda… asi on üsna … pinges meil, tead.“
Edward keerab pea kraksti küljele ja vahib Bellat. „Pinges?? MINA??“
Bella naerab vihaselt.
„Kas sa naerad mind??“ käratab Edward.
„Ei“ tõmbab Bella suu viltu. „Kes siis julgeks sind naerda.“
„Mulle nagu tundub et sa naerad.“
„Ahahahahahaa! Naerangi! Sind! Sest sa oled naljakas!“
„Mis sa seal Kundas mõtiskled, Bella? Kas sul on meie lepingu osas kahtlusi.“
„Võibla.“

Edward hakkab närviliselt nihelema. Ah, life is HARD, mõtleb Bella. Oh, Edward, minu arm on nii lõõmav ent hirm on suur ja peksa ka ei tahaks saada! Aga kõvasti ei ütle midagi.
„Mh?“ togib Edward Bellat küsivalt ribidesse. „Mh?“

Bella pilgutab silmi: „Mul on ikka see värk et tahaks ROHKEM!“
„Ma tean, kurat võtaks, ma püüan!“

Bellal läheb sellepeale meel nii rõõmsaks et teeb kohe turvavöö lahti ja kargab mauh Edwardi sülle. Aga autot, mõistagi, juhib, mõistagi, Taylor-non-lautner.


Embavad, ähivad üksteisele suhu ja Edward ütleb: „Jää öösiks mu man!“
„Jaaaaa, jään! Jään ja kirjutan lepingule ka alla!“ ütleb Bella kärmelt.
„Noh, oota, kirjuta kui Kundast tagasi oled. Mõtle ikka asi läbi.“
„Ok“
Sõidavad edasi vaikides.
„Pane turvavöö kinni“ ütleb Edward.


Jõuavad Edwardi hiiglaslikku klaasist koju. Kui liftiga sõidavad siis Bella mõtleb et Edward tahab temaga [tsenseeritud] sest ta ei maga ju kellegi kõrval öösiti. Noh, Bella kõrval on küll maganud mitu korda. Aga muidu ju ütles et ei maga, ju siis ei maga nüüd enam ja Bella suunurgad vajuvad rippu. Edward vaatab tead ja ütleb: „Ükspäev ma veel [tsenseeritud] sind siin liftis! A mitte praegu sest mulle tundub et sa oled unine.“

Härrasmees!

Lähevad magamistuppa. „Mida rutem sa voodisse kerid, seda rutem oled [tsenseeritud] [tsenseeritud] ja saad tudile jääda“ ütleb Edward ja tõmbab viuh Bella ploomikarva kleidi seljast ära ja viskab üle õla: „tadaa!“
Bella kihistab ja plaksutab. Edward kummardab. „Mis trikke sa veel oskad?“ küsib Bella. Edward jääb mõttesse. „Tahad [tsenseeritud]?“
„Ei“ hingeldab Bella.
Edwardi suu vajub kurvalt allapoole.
„Ma tahan et sa jagaksid minuga sulnist armurõõmu.“

Edward sügab tükk aega kahe väikse õudsa peenraarehaga oma pead.
„Ma tahan sind rinnust katsuda!“ anub Bella.
Edward ehmatab ja astub kärmelt Bellast eemale: „Ei!“

„Wtf, mis tähendab ’ei’?“ läheb Bella vihale.
„Ei nagu ei. Mul pea valutab. Selg ka. Ma olen väsinud, ma tahan magada, heaööd, hrrr ... zzzz … hrrr … zzz.“

Bella togib Edwardit: „No mis krdi värk on? Miks ei või katsuda??“
Edward teeb nagu magaks.


„Mul on vaja sitamajja minna!“ vigiseb Bella
„No mine siis, lollakas oled või, sitamajja minemiseks ei pea luba küsima.“
„Ahhaa! Sa ei magagi!“
Edward vahib etteheitvalt ja Bella spurdib sitamajja.

Peldikus saab Bella Anuksilt peksa. Peksa ja sõimata. Bella karjub natuke endale suhu, siis võtab Edwardi hambaharja, pigistab pool tuubi pastat peale ja hakkab hambaid pesema. Uksele kostab koputus.
„Kes on?“ küsib Bella.
„Это я, почтальон Печкин, принес заметку про вашего мальчика!“

Edward tuleb sisse ja vahib õudusega oma hambaharja. Edward on väga ilus! Bella sülitab kraanikaussi suure läraka, siis loputab hambaharja ära ja ulatab Edwardile. Edward võtab harja ja pistab omale suhu. Seksü!


Lähevad voodisse. Edward istub jalad ristis voodiservale, langetab pea ja ütleb kumedalt: „Ah, mul on probleeme, sa ei tea, ma olen omadega nii puntras, nii puntras, viiskend tooni! Ja mul oli nii raske lapsepõlv.“
„Räägi mulle lähemalt!“
„Ei!“
„Kokktiiser! Räägi ikka!“
„Ei!“
„Ma luban sul mulle peksa anda kui sa räägid!“
„E—ohoh.“

Edward läheb võtab sahtlist midagi ja tuleb Bella juurde: „Püsti!“
Bella tõuseb püsti. Edward näitab mis tal pihus on – nööri otsas kaks ümmargust läikivat hõbedast kuulikest.

Kas hõbekuulid vampiiride tapmiseks?
Vale!
Pallid Bellale [tsenseeritud] pistmiseks.


„Uued!“ ütleb Edward uhkelt. „Need ma pistan nüüd sulle [tsenseeritud] ja siis ma laksan sind. No ja siis me muidugi [tsenseeritud].“

Mõeldud-tehtud, Edward pistab pallid Bellale [tsenseeritud], tõmbab Bella omale põlvepeale, tagumiku paljaks ja hakkab lahtise käega laksama.

Vab!! Unustasin öelda, et enne pallide paigaldamist lükkas Edward näpu Bella [tsenseeritud].


Niisiis, pallid paigaldatud, Edward hakkab lahtise käega laksama, ise ähib kähedalt. Kantossipaki on juba öökapikesele valmis pannud.
„Ütle!“ kähistab Edward.
„Mida ma pean ütlema?“
„Ütle et ma laksaksin!“
„Laksa, massa, laksa!!“

Ja massa laksab. Ühe käega laksab, teisega sikutab Bella pead patsist.
„Ma tahan su nägu näha!“ kähistab Edward.

Edward laksab, pallid põrkuvad ja Bella ähib, mõtleb imestusega et trussikud on tal ikka veel jalas ja ähib edasi.

Edward teeb väikse pausi ja koorib Bella trussikud maha. Laksab veel kaks korda ja sikutab [tsenseeritud] väljarippuvast nöörist ja tõmbab raksti pallid välja. Bella ähib himukalt. Edward kisub kantossipaki lahti, katab oma hiiglasliku liikme ja lükkab [tsenseeritud] [tsenseeritud] sisse. Pumpab aeglaselt aga ettevaatlikult ja [tsenseeritud] ilma pikema jututa.

Edward tõuseb püsti ja läheb toob vannitoast suure kreemituubi ja määrib Bella tulitava perse pantenooliga sisse. Bella haigutab ja tuletab Edwardile kokkulepet meelde, asugu rääkima.

Edward langetab pea ja ütleb: „Naine, kes mind siia ilma sünnitas, oli mõnuainesõltlasest lõbulinnuke! Suri ära kui ma olin neljane. Head ööd.“
„Head ööd.“

Ja sedasi süngetes toonides lõpeb 20. peatükk (of 26).

kummagi jala jaoks

high-top converses

 mulle-seni-tundmatu-aga-nüüd-armastatud-austin-poiss
vana-hea-piiber-poiss

ausõna.... vanainimese töntz silm ei tee vahet: on kaks eri inimest v?

Kiri jõuluvanale




14.12.11

Kunst kuulub rahvale!

täna on siis selline päev.... kultuurne!


täis ilu ja elamusi....



salsa cookies!

I’M BACK FUCKERS!!!!!

Endel on tõusnud nagu fiiniks tuhast!



ei läinud eriti palju aega enne kui edevus laiskusest võitu sai...



i’ve always carried a healthy fascination for the phoenix bird - that out of chaos and your own ashes, a new you begins. better, smarter and evolved. and you carry your old experiences in a brand new body, an old soul in a young mind.
so these are my ashes. 
and this is my brand new start.

Inglismaal on klässid leedid. Mitte nagu meil provintsis.

12.12.11

Robert Pattisson tuleb Tallinnasse!!!

Peaaegu. Kräu kräu kräääuuu.