10.1.13

KASS MAJANDUSMINISTRIKS!


JA PRESIDENDIKS TEADAGI KES!

8.1.13

Tere Mammu!


Sees magus iiris, ümber pehme sai

Vampiiri päevikud 4. hooaeg, 6. osa: eks me kõik ole ivake napakad 



Pimedusest kostab erutunud ähkimist.

Ma tean, mida sa mõtled… et ’oooh, preili Gilbert, ma suren soovist teie sisse pääseda..’?



VALE!

Elena näeb hoopis oma voodis paha und. Mõtleb, et teeb omale tassi sooja piima, aga prilllaud, va kurivaim, on teda kummitama hakanud. Seisab maika seljas preili Gilberti seljataga ja ähib kah erutunult. Elenal kohe sõidab katus viuhti pealt ära, haarab noa ja pistab selle pikema jututa kellelegi kõrri. Kui madin vaibub, siis selgub, et tegemist oli vend Jeremyga, kes oli ka tulnud sooja piima jooma. Õnneks on vend Jeremyl võlusõrmus sõrmes nii et pole vaja muretseda, võiks kohe veel paar korda noaga udjada…

Nüüd on selline pikem vahe sisse jäänud seriaali vaatamisse (pühad ja pühad jne.) nii et ma enam täpselt ei mäletagi, miks mrs ja mr Bucket tülitsevad parasjagu praegu… igatahes Elena EI USALDA Stefanit, EI TAHA temaga RÄÄKIDA ega tema LÄHEDUSES OLLA. Piu piu piu…. Tibuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu



Vabandan veelkord, aga ka järgmise pildi kohta pean ütlema, et mitte ei meenu, mis Klausil ja ta hübriididel parasjagu käsil on. Tundub, et neil oli mingi PLAAN, aga see läks VUSSI ja nüüd hübriidid joovad linnapea salongis pitsist viina ja Klaus joob pudelist viskit.

Ja kannäe! Ka teine paar Bucketeid on riidu pööranud! Vampiiri-Caroline toob hübriid Tylerile banaanikastitäie vana kolu, et võtku see oma armu ja muidu tokenid tagasi, va hoorapurikas. Hetk hiljem muidugi selgub, et lahkuminemisdraama oli Klausi jaoks lavastatud. Jaaaaaa…. Jälle ei oska öelda MIKS… pardon.



Elena on nüüd dušši all ja sa arvad õigesti kui pakud, et ta pesuvesi muutub vereks…



Klaus, lahke onu, tuleb nüüd ja räägib lastele, et kui vampiir tapab ära ühe võimsast viiest vampiirikütist, siis see kummitab ja painab seda vampiiri kuni tollest saab ikkagi tema viimane ohver. How pretty! Et tal oli omal sama lugu olnud, kui ta Klaus Barbie peika vagaseks tegi ja siis ta oli 52 aastat, 4 kuud ja 9 päeva mingis urus konutanud omaette, seina kraapinud ja mulda närinud. Tundub, et järgmised sada osa driazi tuleb siis põnev, kui me saame jälgida, kuidas Elena pimedas toas küüntega seina kraabib… Stefan muidugi ütleb, et pole vaja Elenat kuuti lukustada, aga Klaus kahmab neiju kaenlasse ja kaob nagu tuul.

Elena istubki nüüd Klausi kunstimuuseumis ja vaatab hallukaid. Nuuuutab nuuuuuuuuuuuuutab lahinal… rüütel Stefan muidugi tõttab daami päästma. Saab selle heateo eest hullunud daamilt raudkangiga kehasse. Elena lippab minema. Nii et nüüd on siis hull jooksus…



See nõia-Bonnie vanaema sõber professor, kelle nime ma järgmine kord kirja panen, ütleb nüüd, et selleks et Elena vaevast lahti saaks, peab vend Jeremy vampiiri tapma. Vend Jeremy vaatab siis Damonit ja ütleb, et ’oooh! Maru! Andke mulle vai, ma tapan kohe Damoni ära’. Kõik naeravad nagu natuke.



Elena kõnnib tükkis oma hallukatega mööda pimedat metsa ja sammub muidugi sellele sillale, kust nad nüüd kõik juba on korra autoga alla kimanud. Päike hakkab tõusma ja kuigi Klaus pidas vapralt vastu 50 smth aastat, tundub, et preili Gilbert on palju pehmemast puust ja otsustab sedamaid omale otsa peale teha.

Jaaa! Ma tean, mida sa mõtled! Et ta hakkab ennast uputama! Aga vampiir vist ei upu, arvan ma. Õige on hoopis see, et ta võtab oma võlusõrmuse sõrmest, viskab vette ja hakkab KOIDUKUMAS vaikselt tossama.

Seekord tõttab daamile appi Damon. Küsib kohe, et ’musi, kus su võlusõrmus on?’ musil sõrmust pole, kukal juba tossab tasakesi… siis mees mõtleb kiirelt, haarab daami kaissu ja hüppab plärtsti kõhukat otse jõkke. Vee alla peitu! Geniaalne!

Samal ajal vend Jeremy raiub ühel Klausi hübriidil kirvega pead otsast… njaa… noh… seda et… jah… vaadakem päikeselist poolt! Elena ei näe enam hallukaid!



Järgmiseks tudub Elena juba valgete pitsiliste linade vahel ja võlusõrmus on tal sõrmes. Damon otsis selle jõepõhjast üles. Awwwwwwwwwwwwwwwwww

AWWWWWWWWWWWWWWWWWWW


Elena on nüüd nii tänulik, et Damon teda aitas, et ei tea kohe kuidas teist ära tänada. Küll patsutab siit ja silitab sealt… tahaks kohe kuidagi…. Tahaks kohe midagi… anda… awwwwwwwwwwwwwwww


Damonil hakkavad juba püksid kitsaks jääma, ägab valulikult ja teatab, et ta nüüd püüab momendil veel olla ja et ega see Stefan polegi nii paha, et eks ta ka rebib või naba paigast, et Elenat aidata. Lobiseb siis välja, et vist on kusagil väike võimalus, et Elena ei pea enam vampiir olema. Elena sisemine jumalanna Onüks teeb seepeal mingi arusaamatu pirueti ja vajub siis minestunult pesukaussi

Ma jätan nüüd vahele selle koha, kus hübriid Tyler kuuleb, et vampiiri-Caroline lubas Klausiga kohtama minna ja hakkab seepeale kalleid napsupudeleid pikki seina puruks pilduma. Mulle raiskamine ei meeldi!




Aga… nõia-Bonnie vanaema sõbra professori nimi oleks justkui SHANE. Ütleme, et on Shane. Inim-Matt katsub nüüd Damoniga baaris sõpra panna ja pajatab, et see kirikuõpetaja, kes oma maja koos 12 inimesega õhku lasi tundis kah Shane'i ja helistas talle usinalt iga päev enne kui lõpuks õhku lendas.

Lõpetuseks istuvad Bucketid tetrassi trepil ja breigivad upi. Mõlemal on pisar silmas ja Stefan muudkui pinnib, et sa ju ikka tahad Damonit rohkem kui mind jah?! Ja siis Elenal ei jää kah muud üle kui öelda, et nojaaah…. nohhhhh… vab.

Oeh ääääääängst… ühesõnaga: Elena ja Stefan lähevad lahku! Paras teile mängukoopa elanikud! Paras! Hahahahaha! Uuuuuuu! Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuts!