28.10.11

tahtmata näida rahutu ja/või rahulolematu:



KUS DRIAZ ON?!

Mul on häbi olla eestlane

Eestlased on ammu teada nõmedad. Aga et nii nõmedad ...


Siret Rüüberg: need, kes ta valisid, on pimedad ja kurdid!
"Ma peaks vist guugeldama ja vaatama, kas ta on seksikas või ei," pole endine ilmatüdruk Siret Rüüberg Pattinsonist kuulnudki ja toksib nime kärmelt Google’i otsingumootorisse. "Issand, ei ole! Ma arvan, et kes iganes teda valisid, on pimedad ja kurdid! Ma ei kujuta ette, mis eelistuste alusel nad ta valisid. Jumal, appi! Ei! Minu maitse ta kohe kindlasti ei ole," annab Siret mõista, et tema arvates on tehtud väga vale valik. "Minu jaoks on ta mitteseksikas poisike."


Marit Mittal: Pattinson pole viimistletud olekuga
"Selle mehe teeb seksikaks minu meelest just see, et ta ei ole viimistletud olekuga," kiidab ilmatüdrukust lauljatar Marit Mittal, kelle arust Pattinson ka Kroonika viimaste aastate seksikaimatele tuule alla teeb. Üleilmsetest tähtedest on tema jaoks seksikad veel Johnny Depp ja Jason Statham.

Merlyn Uusküla: ta pole minu maitse
Lauljatar Merlyn Uusküla ütleb, et tema maitse Pattinson ei ole. Mis aga võiks tema arust olla Pattinsoni fenomen? "Ma arvan, et see on mingi sarm, mida mina pole näinud. Ilmselt see sarm ongi selles filmis," naerab ta. Kui uurida Merkalt, kas Pattinson ka Eesti meestele ära teeb, tuleb kindel vastu, et vähemalt Uku Suviste on küll tollest filmistaarist seksikam. "Aga ma olen eesti naine ja võib-olla tõesti meeldib mulle eesti mees lihtsalt rohkem."


Jana Pulk: Pattinson on samal pulgal Kroonika seksikatega
"Tõepoolest, fotode peal on ta nägus. Tal on ilus lõuajoon, rahustav pilk ja natuke sellist paha poisi välimust," arvab elustiiliagentuuriga Deluxe tuntuks saanud Jana Pulk maailma seksikaimaks valitust. "Pattinson on suhteliselt samal tasemel meie Kroonika seksikatega," leiab ta. Janale tuleb seksikaima mehe küsimise peale meelde hoopis George Clooney. "Ka uued ja seksikamad on peale tulnud – äkki võiks olla seksikaim Jared Leto," arutleb Jana, et ehk vääriks seda tiitlit praegu 30 Seconds to Mars laulja.


Triin Randloo: kuidas tema küll selle tiitli sai?
"Kui järele mõtlema hakata, siis mind küll huvitab, kuidas tema küll selle tiitli sai. Ma ei tea, mis teda seksikaks teeb, ma siiani imestan!" naerab stilist ja saatejuht Triin Randloo, kellele Pattinsoni nägu esimese hooga ettegi ei tule. Ta poleks ealeski arvanud, et Pattinson võiks olla maailma kõige säravam meesiidol. Ka "Videviku" filmi pole ta näinud. "Clooney, Beckham, Pitt, Reynolds," loetleb ta omalt poolt seksikaimate kandidaate.


Liis Lemsalu: teda teeb seksikaks müstika
Värskeim superstaar Liis Lemsalu: "Selle buumi ajal (kui "Videviku" filmid populaarseks said – K.T) ei saanud temast mööda vaadata – isegi kui sa Pattinsoni näha ei tahtnud, siis ta lihtsalt oli olemas." Pattinsoni seksikuse võtmeks peab Liis mehe filmikarakterit. "Tema filmitegelase roll ja olek on niivõrd teistsugune teistest filmidest ja karakteritest - äkki inimesed arvavad, et ta on ka päriselus selline müstiline." Eesti meestega Liis teda aga võrdlema ei hakkaks. "Ma ei paigutaks teda kuhugi, sest ma ei tunne teda ja kui õpiksin tundma, siis äkki see seksikus väheneks mu silmis."


Kui üle lugeda siis Marit Mittal on tore tüdruk! Ja Liis natukene ka!


Küsimus Triin Randloole:
Da fuqq?

Uudiseid muusikamaailmast

Steven Tyler kukkus vannitoas näoli.

27.10.11

Lugemispäevik 17

Jätkan lugemist.


"Ämm lämmatab!" mõtleb Bella ja avab silmad. Suu ja nina on karvu täis, hingata on raske, kuskilt kostab tööstuspumba mürinat ja miski rõhub pahasti rinda. Bellat haarab hetkeks paanika, siis tajub aga et Edward Cullen on talle peale räntsanud ja magab kõvasti norisedes. Väljas on suur valge ja Bella swoonib - Edward on temaga öö veetnud!

Bellal otsustab juhust kasutada ja Edwardit rinnust katsuda. Veab algatuseks näpuga mööda Edwardi selga ... aga juba Edward virgub, avab oma pisikesed punased silmad ja raputab kohevat juuksemoppi. "Morgen!" ütleb Edward, harutab ennast Bella küljest lahti ja avastab Bella kintsult oma suure ereka. "Oho!" ütleb Edward rõõmsalt üllatudes. "Kae värki!"
Bella kaebki ja on veel rõõmsam.

"PERRSSSE!" karjub Edward kui näeb et kell on juba pool kaheksa. "Perrrse! Ma jään koosolekule hiljaks!" Ta topib tilli suurte raskustega püksi ja kaob ketsid näpus nagu sinine suits. Enne ukse pealt veel karjub tiiraselt: pühapäeval [tsenseeritud]!

Bella vajub voodisse tagasi ja mõnuleb: ah, nummi, Edward Cullen on minuga juba üks... kaks ...kolm korda öö veetnud! Enne fakkinud, ramminud mehiselt. A siis kaissu tudule jäänud!

AWWWWWWW!


Bella paneb riidesse ja mõtleb et täna on viimane tööpäev Newtonite raua- ja saestuudios „Raua- ja Saestuudio“ ja üldse varsti hakkab uus elu Port Angeleses.

Aega on üle ja Bella kirjutab Edwardile e-kirja:
Väärkohtlemine ja ihunuhtlus. Kallis härra, peale laksamist, peksmist, kallaletungi ja karistamist tundsin ennast alandatuna, väärkohelduna ja odavana aga teisest küljest jälle oli mõnna ka, mis oli jällegi ootamatu. Tead, need sexi-värgid, need on mulle tume maa, täitsa kohe imelik et ma [tsenseeritud]. Ütleks isegi, šokeeriv. Pärast mul oli jälle hea meel, et sul on hea meel. Samas jällegi oli nagu natuke ebamugav ka. Ei tea kas see ikka istub mulle ... Aga muidu, aitäh et sa olemas oled! Bella

Edwardilt tuleb poole tunni pärast vastus:
Lase meel vabaks. Mida fakken subjekti e-kirjal? See meenutab mulle sellist lugu. Meie läänepiiri lähedale väiksesse linna ilmus 1919. aastal uus maamõõtja. Teda peeti heaks töötajaks, ta soetas endale majakese. Pärast tütre surma jäi tema juurde elama tütretütar, pioneer Tamusja, keda ta hoolikalt kasvatas. Kõik linna elanikud tundsid seda hea heasüdamlikku palja pealaega, kuivetut vanameest. Kohalikus klubis juhatas ta draamaringi. Nimetati teda lihtsalt Adam Adamõtšiks. Tal oli ainult üks kirg – raadiotehnika. Kogu laud tema kabinetis oli täis kuhjatud endavalmistatud raadioseadmeid ja ta ei lubanud sinna isegi oma lapselast: purustab veel midagi ära. Kuid siis vapustas kogu linna omapärane sündmus: elurõõmus Tamusja oli enda oma toas öösel üles poonud. Adam Adamõtš oli murest murtud. Algas juurdlus. Lõppude lõpuks tehti kindlaks, et "kahjutu" vanamees oli saksa luureteenistuse kapten, paadunud salakuulaja, kes oli meile saadetud juba esimese maailmasõja eel. Tema toa põranda alla oli peidetud väike raadiosaatejaam, mille abil hangitud luureandmed salaja teatavaks teha. Sel ööl tabas teda juhuslikult selle tegevuse juurest Tamusja. "Mis sa teed, vanaisake?!" hüüatas ta. Adam Adamõtš sööstis lapselapse kallale ja kägistas ta ära. Edward Cullen CEO, Cullen Enterprises Holdings Inc.

Bella loeb ja tema käed hakkavad värisema, seejärel põlved, siis silmad, siis suu ja siis süda.
Mida helli, vanaisake?! ... kirjutab ta murelikult Edwardile.

Edward vastab:
Vot paras sulle, kes käskis kallihinnalise V. Karpinski NSV Liidu konstitutsioon. Õpperaamat VII klassile. 1952. Darfuri saata! Nüüd oled loll ja ei tea kui klassikuid tsiteeritakse. Aga loo moraal on selles, et ma pole palja pealaega kuivetunud vanamees, niiet chill, baby.

Bella vastab:
Mida sa lobised seal lollusi, tee tööd. Bella

Edward vastab omakorda:
Ja vot teengi! Üleüldse, sa teadsid küll mis masti mees ma olen! Ja ohjesõnu sa ka ei kasutanud! Mul juba rusikas sügeleb, tahaks sulle peksa anda. Aga heas mõttes. Edward Cullen CEO, Cullen Enterprises Holdings Inc.

"Awwww!" mõtleb Bella ja lakub natuke portatiivordinatööri, enne kui vastab:
Räme mees oled, sa ajupirrupigistaja juurde pole mõelnud minna? Bella

Edward vastu:
Olen! Käin regulaarselt kuulsa ajupirrupigistaja doktor Voldemort Kolba juures kognitiivprenataalultraheliteraapias oma paradigmat nihutamas.
Edward Cullen CEO, Cullen Enterprises Holdings Inc.


Bella roolib oma uut uhket roosat Vulvat. Vabandust. Volvot. Bella roolib ja mõtiskleb, et Edward on aegajalt ikka üks üleolev vanaisake küll ja kõik see kinki perv värk … njaa ... muidu jälle Edward on hästi hästi ilus mees! Tahaks küll sellist meest ju. Tuleb mõelda...

Bellal on viimane töökas tööpäev Newtonite raua- ja saestuudios „Raua- ja Saestuudio“, päeva lõppedes kutsub vana Newton Bella kõrvale, laoruumis seisab jäneseks kostümeeritud laulev pakikuller. Peale koledat kriiskavat “kriimsilm-karuott-ja-rebane-siilipoiss-ja-jänes-karvane” teeb ta uhke topeltsalto, maandub põlvili Bella ees ja ulatab mornil ilmel talle pruunis jõupaberis paki. Bella süda aimab halba. Jah, tõesti. Pakis on BlackBerry. Jah, BlackBerry. Bella keerab BlackBerry nupust käima ja loeb: Loodan et jänkulaul tõstis su tuju, pakis on BlackBerry. Jah, BlackBerry, sest mul on vaja koguseeaeg teada kus sa oled ja mis sa teed. Edward Cullen CEO, Cullen Enterprises Holdings Inc.

Bella läheb vihale ja vastab kohe via BlackBerry, et Edward mingu kohe nüüd praegu oma ajupirrupigistaja vastuvõtule. Ja et küll Bella e-kirjutab kui koju jõuab.


On kätte jõudnud Bella viimane tunnike Newtonite raua- ja saestuudios „Raua- ja Saestuudio“, kõik töötajad kogutakse kokku ja piduliku aplausi saatel antakse Bellale üle univermagi 10-rutsine kinkekaart. Bella meel härdub, ta mõtleb et kolm nädala eksamituupimist, koolilõpetamine, segamini pööninguga miljardäriherra, defloreerimine, pehmed piirangud ja räme no-no, lihakonksudega mängutuba, helikopterisõit - millest keegi midagi ei tea - ja homne kolimine Port Angelesse ... ooboi ...


Bella jõuab koju. Rosalie vahib suu ammuli tema roosat Vulvat. No vabandust! Volvot!
“Ah siis sedasi,” ütleb Rosalie.
“Khmmõmmõmmõmm, koolilõpukingitus, jah, jajah, khmõmmmõmmõmm” rehmab Bella ärevalt käega.
Lähevad tuppa pakkimist lõpetama.

Ja juba ongi uus e-kiri Edwardilt:
Ptsitohter Tuti-Helve on pühapäeval kell üks minu pool, palun kohal olla. Edward Cullen CEO, Cullen Enterprises Holdings Inc.

Bellal läheb ihu imelikuks. Aga mitte heas mõttes. Otsustab hiljem vastata ja jätkab pakkimise lõpetamist.

Aga siis! Kostab uksele koputus! Ah, [tsenseeritud]. Ma lootsin et on lihaseline situniffi indiaanlane Jacob Black aga on hoopis Edwardi autojuht jne kelle nime ma olen unustanud. Küll hiljem tuleb meelde. Tuli juba praegu! Taylor! Taylor-non-lautner!

Ühesõnaga seisab uksel, vihma ei saja, juuksed ei lehvi tuules, higi ei pärlenda kuumal lihaselisel kehal ja riided on kõik seljas. Sirutab karvase käe Bella poole. Bella astub kohkunult sammu tagasi aga Taylor-non-lautner tahab ainult Donki Hoti võtmeid et Donki maha müüa. Kui Bella talle võtmeid ulatab, ütleb Taylor-non-lautner: “Edward on hea mees.”

Aga siis, aga siis! Jah! Uksel seisab situniffi indiaanlane Jackob Black.



Uksel seisab profiilis Jacob Black. Tema lihaseline ülekeha on alasti... katmata … ta on paljajalu ... tema kivikõvasid tagumisi põski embavad liibuvad kulunud mada värvliga teksad. Väljas on hakanud sadama peent seenevihma ning Jacob Black raputab oma pikki musti vihmaseid juukseid ... juuksesalgud liibuvad tema kuumale deltalihasele … ta torutab meelalt huuli: “Tõin teile Mandarinist kevadrulle ja neli Saku Sarvikut per naase.”


Jacob Black, Rosalie ja Bella söövad kevadrulle, joovad sarvikut ja vahivad põnevat telesarja Sitaauk. Sohva taga matsutab Anuks lärmakalt viinamarju süüa, mahl üle lõua voolamas, sülitab kestad sohva alla ja vahib etteheitvalt Bellat ja siis Jacobit ja trummeldab sõrmedega.

Uksele kostab koputus. Jälle? Tulija on Emmet. Emmet haarab Rosalie kägikallisse ja lükkab keele talle kurku. Jacob ja Bella pööritavad silmi. Jacob: “A, mai tea, lähme eest ära, paneme Valli baaris londid likku?” Lähevadki. Teepeal teevad suuga rõvedaid matsuvaid ja lutsutavaid hääli ja irvitavad nagu hüäänid. Bella teeb Jacobile karukalli ja ütleb: Tuled mind ikka Port Angelesse vaatama? Muidugi tulen, ütleb Jacob, ja sina tuled minu fotonäituse avamisele, neljapäeval, 9. juunil. Jätke meelde!


Bella jõuab kell kaks öösel koju, suht lakku täis. Rosalie ja Emmet rammivad kõvasti röökides kõrvaltoas. Bellal on piinlik. Edward on küll peenem härrasrahvas ja nuudib naisi vaikselt.

Bella tsekkab kurimasinat (nagu ta nimetab portatiivordinatööri) ja ongi kella-kümnene e-kiri Edwardilt:
Üks lubas et 'e-kirjutan kui koju jõuan' - oled siis tööl veel, raibe? Või pakkisid ära portatiivordinatööri JA oma telefoni JA BlackBerry? Kui sa kohe endast märku ei anna, võtan meetmed kasutusele. Edward Cullen. CEO, Cullen Enterprises Holdings Inc.

Ääremärkus. Ma ei tahaks nüüd üleliia nohik näida aga Edwardile teadmiseks et BlackBerry on telefon. Moodukeeli nutifon. On, poisid? Mul omal pole. Nutifon on. BlackBerryt pole. AngryBirdsi mängib keegi?


Jätkan.

Pask ja sitt, vannub Bella omaette kui kirja loeb ja haarab telefoni. Viis vastamata kõnet ja kõnepost. Bella kuulab ettevaatlikult:
Vaata Bella, ma ei tunne hirmu. Ma olen suurepärane ujuja, sellepärast ma ei kardagi. Ka ratsutades ei tunne ma hirmu, sest ma ratsutan suurepäraselt. Ma võin väga hästi taifuuni ajal purjekaga merd sõita ega karda sugugi. Vaata, ma ei ole arg inimene. Ja vaata ka et ma ei ole kannatlik inimene! Kui sa oled selline lubaja ... kes mulle suhkrusaia tõi ja ise ära sõi ... siis ma muutun murelikuks! Ja muretsemise osas mul nulltolerants puudub! Kõlla.

Topeltpask, vannub Bella. Nahhui mul üldse vaba hetke pole. Angst! Bella kõht koriseb hirmust, haarab telefoni ja helistab Edwardile.

“Allu” ütleb Edward pehmelt.
Bella hakkab kokutama. “Allu-allu.”
“Muretsesin!” ütleb Edward. :(

Bella lobiseb närviliselt oma päevast ja Edward on miskil igaval lipsuüritusel käinud. Edward ohkab ja on hoopiski kurb. Awwww. :(

Bella tahaks Edwardi kaissu võtta ja süleleda. Embame!

Aga Edward ka oskab pirts olla ja teatab et davai siis pühapäeval näeme.
“Heaööd.”
“Headööd vastu, sir.”
Paus.
“Pane toru ära” sosistab Bella telefoni.
“Ei, pane sina toru ära.”
“Mina ei taha.”
“Mina ka ei taha.”
“Pane sina.”
“Ei, sina.”
Paus.
“Teed ka kunagi nagu kästud?” küsib Edward.
“Võibla!” ütleb Bella ja paneb toru ära.


Emmet seisab Rosalie ja Bella uues Port Angelese korteris - mille isa on Rosaliele ostnud - ja teeb oma riistaga imetrikke. Riist on tal suur ja uhke. Tüdrukud istuvad sohval ja kihistavad. Emmet installib oma uue drellpuuriga telekat seinale! Emmet tahaks jääda aga õeke Alice on Pariisist kodus ja tuleb vägev familydinner! Emmet ja Rosalie käperdavad üksteist hüvastijätuks ja Bella on kade!

Kell kaheksa kostab uksekellahelinat. Bella tormab mitu korda käpuli käies ukse juurde, rebib ukse lahti … aga uksel ei seisa imekaunis Edward vaid blaseerunud ilmega räsitud jänesekostüümis pakikuller, sigaret alumise huule külge kleepunud. Nõksutab korra laisalt põlvi, siis rehmab käega, sirutab Bellale kilekoti ja lohiseb sõna lausumata minema.

Kilekotis on suur šampus ja helikopterikujuline õhupall. Ja kaart, kaardil on kollane tibu ja karvane kiisu ja kiri: young chick with hairy pussy. Kaardi taha on Edward oma käega kirjutanud: kallid leedid, edu uues kodus. Edward Cullen.


Da fuqq helikopter, küsib Rosalie. See on Edwardi helikopter, ütleb Bella. Tal on helikopter ja ta roolib seda ise. Läbi õhu. Vhiuuuu! A miks ma sellest kuulnud pole, küsib Rosalie. Ole vait, ütleb Bella ja läheb kööki pasteedisaia tegema ja šampuse jaoks topsikuid tooma.


Pühapäeva hommikul ärkab Bella rõõmsa erutusega. Mukib, ehib, paneb ilusad riided selga, stilletod jalga ja roolib Edwardi poole oma suure roosa Vulvaga. Andestust tõesti – Volvoga!

Edward lösutab diivanil ja loeb Nelli Teatajat. Edward on teavalikult imeilus. Edward on nii imeilus mees, et Bella lõug vajub rinnale ja kõht hakkab valutama. Edward juhatab Bella diivanile ja ütleb: näe, tahtsin sulle ajalehte näidata – vaata. Bella vaatab: "Ohhoo! Sudaanis kasvab üks seitsmemeetrine habemega naine sipelgarahva needuse tõttu iga aasta kaks meetrit juurde!"
"Ei loll, vaata allapoole."
Bella vaatab – ajalehes on pilt imeilusast Edwardist ja kellegi poolik kollases mütsis pea. Pildi all seisab: Edward Cullen sõbraga. Mina! ütleb Bella. See olen mina! Sinu sõber!



Edward võtab Bella käe. "Sa tulid tagasi!"
Bella noogutab.
"Maailma parim ptsitohter Tuti-Helve on kohe siin, aga ma tahaks sulle öelda sellist piinlikku asja et mul ema tahab sind meile lõunale kutsuda." ütleb Edward.
"Miks piinlik? Häbened mind?"
"No ei. Piinlik on noh, tead, ma pole neiusid enne ema juurde koju viinud."

Saabub maailma parim ptsitohter Tuti-Helve ja raputab kelmikalt oma suurt arstikohvrit. Edward tõuseb püsti ja Bella hakkab röökima: sa ei tule ju pealt vahtima?!

"Ei, " ütleb Edward mornilt. "Ma maksaks selle eest head raha aga lugupeetud ptsitohter poleks nõus."

Sedasi ootamatult lõpebki 17. peatükk.


Team Jacob kokktiiser

ja kui ongi juba postitatud siia siis SO WHAT, mis te mulle teha saate?

26.10.11

Lugemispäevik 16

Töövarjunädalal kirjutan lugemispäevikut MINA!!!



Niisiis…. 16. peatükk…. Porr tule mu rüppe…


Bella tudib Edwardi peal. Edward lõhnab nagu Lenor.

Bella sirutab käe Edwardi rindmiku suunas…. Aga Edward laksab talle vastu näppe: „Na-na-na-na-naa-näpumood!“

He strokes his nose against mine, and then he pulls out of me… OK! Bella EI tudunud. Pardon.

Edward leiab, et Bellal on keppimise algkoolitus läbitud. Edward on kokku arvutanud, et Bella on oma elus saanud kuus orgasmi ja need kõik on tema tehtud. Bella pomiseb, et eile hommikul tuli läbi une veel kogemata üks.

Edward pinnib kohe välja, et Bella sai orgasmi uneldes temast ja ratsapiitsast. Edward leiab kohe, et „vaja piits hankida!“, kahmab oma trussikud ja sätib minekule. 



„Millal sul menses on?“

Bella tõmbab omale hambaharja kurku.

Aga Edwardile ei meeldi kantossid ja tuleb Bellal hakata pille võtma, sellepärast härrasmees uurib. Edwardil on tuttav günekoloog ka, mõistagi. Linna parim.

Bellal on veel üks kantoss alles ja ta tahaks selle käiku lasta, aga Edward tahab minna koju lepingut ümber kirjutama, et siis saaks laupäeval „mänguga“ alustada. Edward tahab Bellaga „stseeni teha“.

Bella tõmbab jälle kurku. Küsib, et kui ta alla ei kirjuta, siis saab veel veidi venitada? Edward ähvardab, et tal siis ilmselt kannatus katkeb ja ta röövib Bella, teibib ta panopingile ja tuleb…. TPE 24/7!!!

Holy shit.




Bella pööritab silmi ja Edwardile see vist ei meeldi, sest kokkulepe oli, et kui pööritad – saad peksa. Ja nüüd saadki! Ja pärast veel keppi ka! Nii et lähebki kantoss käiku!

Edward viskab Bella põlvele taguots püsti ja asub laksima. 18 laksu. Bella karjub ja nutab. AGA on ka erutunud.



„Tubli tüdruk! Nüüd ma põrutan sind.“ Ja suskab kaks sõrme [tsenseeritud]. „Näed, kehale meeldib. Täitsa märg oled,“ kiidab Edward.

Edward tõmbab kantossi otsa ja teatab, et pano alkaa nyt! ning et Bella võib samuti tulla. Üheksa rida kuuma seksi ja siis Bella plahvatab ja Edward hüüab: „Oh, Ana!“ (oot…. Ei! BELLA!)

Bellal on hea meel, sest Edwardil on hea meel. Edwardile ei meeldi Bella puuvillane öösärk, peaks olema siidist ja satiinist.

Edward vaatab, et Bellal on kõik ok, toob vannarist pudeli beebiõli, määrib Bella  taguotsa sisse ja sammub minema.



Anuks on tsipa pahane, et Bella püksid käivad up and down like whores drawers.

Bellal on õõnes ja kurb tunne, tatsab oma korteris ringi. Siis helistab emale. Ema ütleb, et mehed ongi ühed trikimehed, täitsa teisest liigist. Ema kutsub Bellat koju, Bobbyl oleks ka hea meel.

Rosalie on jälle vahepeal Bella tuppa hiilinud ja lõugab, et kas see jalgadega rahakott on jälle su meelt pahandanud?!

Rosalie joob poloslatkoje põhja ära ja toob köögist veel veini juurde. Käsib Bellal Edwardi maha jätta. Bella ütleb, et „I'm fine!! Räägime sinust.“

Bella veab oma valutava ahtri voodisse, vaatab natuke Endli blogi ja loeb siis maile. Edward on kirjutanud, et Bella on maailmatu ilus ja tark ja võtku nüüd valuvaigistit. Ja vana autorüsaga enam sõita ei tohi!

Bella kirjutab vastu, et ta on liiga täis, et valuvaigistit võtta ja et kepiga peksmine on räme no-no.

Edward vastu, et Bella ärgu joogu nii palju, muidu ta tuleb tagasi ja laksib veel nii et ei saa terve nädal istuda.

Bella siis, et talle tundub, et Edward ei meeldigi talle üldse.

Edward kohe närviliselt vastu: MIKS?!



„Sest sa ei jää üldse minu juurde mitte kunagi!“ Bella ajab keele suust välja ja kägardub voodile. Siis tuleb nutt peale.



Bella nuuutab nuuuuuuuuuuutab lahinal, kui äkki kuuleb, et Rosalie sõimab kedagi ja uksest tormab sisse Edward: „Suur jumal, Bella!“

Edward kahmab Bella kaenlasse ja pühib tal (riidest) taskurätikuga nina puhtaks.

Edward: „Wazzap?“
Bella: „Mis teed siin?“
Edward: „Minu roll on su vajadusi rahuldada. Sa ütlesid, et vajad mind ja dadaaaa! Aga aru ma ei saa, miks sa pillid! Kas peps valutab? Tabletti võtsid?“

Bella räägib tatti luristades välja, et talle ei meeldi peksa saada, parem kui enam ei saaks. Edward lubab, et täna enam peksa ei saa, aga tunnistab üles, et tal on olnud kange kihu Bellat laksida juba sellest ajast peale, kui Bella tal kabinetis käbla käis.

Bella on küll õnnest rullis, aga ikka aru ei saa, et miks ilma peksuta ei saaks.

Edward ütleb, et paraku jah ei saa ilma peksuta, sest tema on kohe sedamoodi kokku pandud, et on vaja kontrollida ja tal läheb kõvaks kui Bella ahter vermeil on. 



Bella uurib edasi.

Edward seletab, et talle kohe meeldib, kui Bella on tal sedasi käes, et teeb mis tahab, HIRMSASTI erutab! „Ise olid kah tilkuvmärg!“

Mälestus ajab Bella kohe kihevile, aga Edwardil on kantossid otsas. Bella tunneb, et ta on kollane Ikarus, mis kihutab maanteel ja kiirus ei tohi alla 100 langeda.  Edward tunneb sama. Bella on ta ära nõidunud!

Anuksil on suu ammuli.



Edward teeb püksitaskud tühjaks, võtab kella käelt, sokid jalast, siis püksid, särgi….



„Viska pikali!“

Bella poeb kohe teki alla.

Edward tõdeb, et parem oleks kui Bella nutaks tema nähes, kuigi veel parem kui ei nutaks üldse. Edwardil on vaja homme tööle minna nii et: tuled surnuks!

„Heida külili ja keera mulle selg!“ Edward spoonib Bella omale kaenlasse. „Head ööd, musi!“

Bellal on lai naeratus näol: „Püha lehm! Edward Cullen tudib mu kaisus!“

Ja NÜÜD jääb Bella tudile!


milline vhämpaie oled sina?

klassika juba monteerimislaual

25.10.11

Admin:

See, kes tuli siia lehele otsinguga: "võta end paljaks! olen ju su õde"



BÄNN!


kusagilt peab see piir ometi minema, rsk...

24.10.11

mis sa oma fännidele öelda tahad, bobby?

weeeeeelllll.....
(leping, leping, leping, 700 miljonit, 700 miljonit...)
yeah, have a nice life, suckers!

23.10.11

WhereIsRobApp (kaziljon)

Debüssi on täna Pariisis RAMi fan eventil ja raporteerib poole kohaga ka Twilight Conventionilt, kus täna istuvad laval Edmund ja Alice, kes õhtu lõpetuseks on lubanud kõigi promikookidesse riietatud plikade ja poistega kõhedalt ülevalgustatud saalis valsitiiru teha.

Praegu Rob on ise ka alles RAMi autogrammisabas, aga et näokarvaraport oleks veatu, siis eile ronis ta lennukile uhke täishabemega:


praegu Debüssi edastas foto autogrammisabast, kus Rob pidi eriti jõuliselt trügima, sest ta peab varsti punasel vaibal olema:

osa habet on rüseluse käigus maha nühitud. musketäri look




hoiame teid habeme edasiste seiklustega kursis!



kiri Debüssiilt: "tulin joostest RAMi fännide juustu-morsiõhtult ja tormasin otsa mingile karvasele pesemata kalkarile. turvameeste järgi tabasin ära, et tegemist ongi 17-aastase iginoore vampiiriga. siin pilt. hääd nautimist!"



Debüssii jätkab: "Minu arvates siiani kõige realistlikum vahakuju. tubli töö!"


"Läksin korraks sisse ka, pidu oli täies hoos.":




järgnev on presenteeritud sõnatult. tummalt.