22.10.11

Vampiiri päevikud 3. hooaeg, 6. osa: Smells Like Teen Spirit (Nirvana 1991)





oh poisid-plikad tore on see päev!

ühesõnaga uus ja hullem osa...

läks!


Kell on 5:15 ja Elenal äratuskell heliseb. Loomad tahavad talitada: lehmad lüpsta, lambad karjamaale, sigadele körti, kanadele teri, hobusele põlletaskust leivakonts... oh jaah... no keda ma lollitan? Tegelikult läheb Elena ope Alaricuga maja taha võpsikusse (ptüi! Haug! Ma tean, mida sa mõtled!) puu külge seotud kaltsunukule vaiasid keresse virutama (rõve mees oled, Haug, rõ-ve...).

Ope Alaric soovitab Elenal pisut liha süüa ja hantleid tõsta.


Muidu kooliõues on esimene koolipäev, kõik on rõõmsad: naised väga seksikad, kutid ülimehised. Võrdluseks siia fotod 12. klassi õpilasest Tylerist ja 12. klassi õpilasest Endlist:



Damon on ka oma krüptist tõusnud ja tuleb susside lohinal trepist alla vaatama, et mis kapis süüa on. Kapp ajab üle, sest surnud naised vedelevad juba trepimademel ja määrivad verega peent pärsia vaipa. Stefan mängib elutoas naistega twisterit, et keerutab aga ketast ja „ulata oma vasak jalg ja siruta oma parem käsi....“ ampsa!

Kop-Kop!

Kes on?

Postiljon Petškin! Tulin teie poisi asjus!

NOPE!

Tuleb hoopis Rebeka, kellel on kaasas paar poekotti ja kes kolib nüüd ka vampiiripoiste juurde sisse. Mida rohkem seda.... rohkem?


Nõia-Bonnie on vend Jeremy peale pahane, sest ta on kummituste peale armukade. Mis on natuke nagu.... imelik? Või ma ei tea. Öelge teie, naised, on imelik? Muarvates on imelik. Õiendavad nagu mingi vana abielupaar.



Non-inim-Matt tuleb kah kooli. Tema kõrval autos istub ta õe kummitus. Vicky räägib, et ta võib tagasi tulla. Matt on kohe, et „oh wow!“

Katariina veedab oma aega Michaeli hauakambris, kus ta liputab vanamehe nina ees väikest hiirt. Michael ei taha hiirt, hauakaevajat, leinajaid, rotti, nahkhiirt etc.

Damon helistab Elenale ja teatab, et neil on nüüd uus üüriline: Barbie-Klaus. Mis on kõvasti parem nimi kui Rebeka nii et edaspidi siis... Barbie-Klaus!

Nagu täpselt aasta tagasi 1. septembril on Elena ka seekord poiste peldikus. Viimati oli ta seal, kuna vend Jeremy tõmbas seal tasakesi triipu, seekord, kuna libavampiirhübriid Tyler oli omale süües verd rinnaesisele lödistanud. Igatahes astub ta sealt välja ja täpselt nagu aasta tagasi tormab talle otsa Stefan. Oooh.... njuuuutz....


A no Stefan pole enam mingi Edward Cullen – õiendab ja kisub riidu, väänab naist käsivarrest.

Barbie-Klaus tuleb ka ajalootundi nii et nüüd istub siis klassiruumis üks libavampiirhübriid ja kolm vampiiri, mõned inimesed ja non-Matt. Ope on vampiirikütt. Tunni teemaks on indiaanlased. Jacob on indiaanlane, Quileute, La Pushist. Buujaakaa!

Non-Matt hängib kooli savunurgas ja kuuleb seal Vickylt, et talle on teispoolsuses abiks üks nõid, kes on nõus Vicky üle teiseilma serva lükkama, kui non-Matt tsipa omaltpoolt tõmbab. Non-Matt on kohe käpp.

Spordipäev on ja kõik võimlevad staadionil. Barbie-klaus on omale tuti pähe sidunud ja tuleb chiirliideriks. Vampiiri-Caroline on pissed, sest Barbie-Klaus ütleb, et ta tahab omale Carolinei spunki, populaarsust ja peikat. Viskab veel libavampiirhübriidi ees uhke spagaadi ja sel tekib kohe erekas.


Elena ja Stefan jooksevad statal ringe, edaspidi ja tagurpidi. Stefan nimetab Elenat hellitavalt suureks verekotiks. oh.... young love....


Katariina on kalmistult leinaja leidnud ja tilgutab teda Michaeli kohal. Michael käratab: „Võta ära, võta ära!“


Elena surub rinnalt. Kangi. Kangi otsas on kaks pisikese pannkoogi suurust ketast. Tuleb Damon ja mõnitab teda natuke: „Noh, Buffy, sõjaprintsess, mis plaanid?“ Elena tahab Stefani kongi kinni panna

Damon kabistab natuke Elenat, näitab, kuidas seljatagant vampiirisüdamele ligi saada. Oeh... pange roosa pirn põlema, läheb romantiliseks. „I will do whatever it is you need me to do, Elena!“



Võsavahel on koolilaste joomapidu. Välja on veeretatud tünnide viisi napsu, mängib lõbus muss, metsa all põlevad random lõkked, kõik on täis kui tinaviled ja eemal pargib kollane koolibuss, sest keegi peab ju lapsed pärast ekskursioonilt koju ka viima.


Libavampiirhübriid Tyleriga on ses mõttes sitasti, et kuna ta on Klausi hübriid ja temas on Klausi verd, siis ta on nüüd korraga suur Klausifänn ja kiidab, kui kena kõik on. Natuke on nagu selline nõukaaegne või põhja-korea tunne, a no ma tuletaks meelde, et Tyleri sees on ka Elena verd nii et.... ma ei tea... Elena ja Klaus on Tyleri emme-issi.




Elena on ka võsapidus ja lakub juua. Stefan tuletab talle meelde, et ega ta eriti ei kanna, Elena vastu, et „vahi, kes lonti puristab“ ja kaanib aga edasi.

Non-Matt toob samal ajal küünla, foto ja veretilga abil oma õe surnuist tagasi ja siis kuuleb üllatust, et tänutäheks nõia abi eest läheb Vicky nüüd reguleeritava mutrivõtmega Elenat maha lööma (sest tema veri toodab hübriide).

Damon õpetab Barbie-Klausile, kuidas lõkkes vahukommi küpsetada. See paraku hammustab kohe läbi, et tegemist on katsega ta tähelepanu uinutada ja suskab Damonile rondi keresse. (njah...lase aga käia, Haug...)

non-Matt kutsub nõia-Bonniet appi oma õde teiseilma tagasi manama.

Tyler ja Caroline seksivad. (pilt Endli blogis)

Elena on lakku täis ja kõõlub statal reelingu küljes. Look! No hands! Kukub! Aga! Edward jookseb kiirelt siuhti! (nagu) mööda kaablit, haarab ühe käega neiust, teisega tõukab läheneva auto eemale... mõlemad hingavad raskelt, silmside on tuline. Kõik peavad hinge kinni! Kui korraga! Räsaki! Ja ope Alaric laseb Stefanile nooli selga. Mees vajub maha.

No ok. Autot polnud.

Aga tuleb.

Elena ronib autosse, ope Alaric viskab Stefani pagassi, virutab ukse kinni ja kinni need uksed jäävadki, sest Vicky kummitus on auto benaga üle valanud ja paneb selle nüüd suure leegiga põlema. Elena välja ei saa.

Oh noooooooooooooooooooooooooooes!

Stefan on küll uimane, aga sirutab siiski jala ja virutab auto tagaseina minema. Daam jälle päästetud! Buhhhhh.... samal ajal on nõia-Bonniel ka võlusõna meelde tulnud ja Vicky rändabki teiseilma tagasi. Tadaa!


Damon tohterdab nüüd Elena põsel olevat pisikest seksikat põletushaava. Väike kerge kuramaaž ka käib asja juurde, muidugi.

Katariina lobiseb Michaeliga, kes on kirstus suure ketipuntraga kinni seotud. Michael ütleb, et tema elavaid asju ei söö. Katariina muheleb naerda, teeb Michaeli ketipuntra lahti ja küsib, et „mis sa siis sööd?“ seepeale Michael sirutab oma karvase kämbla ja tõmbab Katariina peadpidi kirstu. Nüüd me siis teame, mida Michael sööb.



Järgneb väike Elena-Stefan moment:

Stefan: Miks sa mu põlevast autost välja tõmbasid?
Elena: Ikka loodan veel.
Stefan: Loodad, et ma muutun veel inimlikuks tagasi?
Elena: Jah! Sest ma tean, et sa oled hea! Ma ei anna alla!
Stefan: Jube hale tüüp oled.
Elena: Ei, tugev olen! (ja virutab Stefanile rondi makku)

ooh, young love....




vend Jeremy kobab Ana kummitust ja see on ka vahepeal kuidagi lihaks muutunud. Dunno. Ju siis nüüd on Ana tagasi. Miks? Milleks? Kelle jaoks? Ei tea...

Damon koristab. Klopib vaipu, võtab tolmu, viib vanapaberi ära... aga keegi jookseb kiiresti mööda maja ja lõhub Damoni vanu mingi vaase. Damon käratab, et „käi krt kanni, Stefan“ aga siis saab laksu kehasse ja lendab nagu pudrukuul. Ja kes siis nüüd seal kaamera ees seisab? Tohoh! See on ju libavampiirhübriid Tyleri libahundist onu (kes siis nüüd kiiruse järgi arvestades on ilmselt vampiir, või kah hübriid?), aga kuidas see asi siis nüüd juhtus, seda ma tahaks küll teada, sest viimati kui me seda hundionu nägime, siis tõmbas Damon tal palja käega südame rinnust, keeras laiba vaiba sisse ja mattis maha.


 hundionu ja Elena

Aga!

Oot!

Ma tean!

Tuli üks prints Marokost, kes kaevas haua lahti, pani asemele topise, viis hundi omale lõunamaale kauniks, aga luku taga elavaks mõrsjaks. Noh. Jah. Close enough!

21.10.11

Lugemispäevik 15

Jätkan lugemist



15. peatüki alguses avab Bella häbelikult ukse. Trepimademel sädeleb kuuvalguses - as in kleer de lüün - imekaunis Edward, pudel šampöini käes.

„Arvan et me peaks su koolilõpetamist tähistama! Miski ei laksa paremini pähe kui pudel sovetskojet!“
„Ah et laksa. Tabav sõnadevalik."
„Oo Bella, mulle meeldib su terav taip,“ irvitab Edward.

Bella koperdab kööki, ise ilgelt närvis. Kuna neiud hakkavad kohe kolima siis on kõik asjad ära pakitud ja šampöini tuleb juua teetassidest. „Kas alustassid panen ka alla?“ küsib Bella hädiselt. Aga alustasse pole vaja, võib niisama kruusist juua.

Edward jõllitab laual olevat pruuni jõupaberist pakki. „Nüüd tuleb kisma,“ kardab Bella ja läheb veel rohkem närvi. „Ah see pakk, jah, see on sinu pakk," ütleb ta.

„Väga asjakohane tsitaat, jajah“ ütleb Edward ja silub oma pika nimetissõrmega pakkepaberit. „Ma ikka arvasin et mina olen Dolgunov, mitte rihma lõikav noormees“ naeratab ta hambaid paljastades Bellale.

„Noh, see tsitaat on ühtlasi ka palve" sosistab Bella.
„Palve? Et ma rihma liiga pingule ei tõmbaks?“
Bella noogutab.

„Raamatu ostsin sulle. Võta vastu."
„Ei-ei! Ma ei saa! Liiga kallis kingitus!“ neelatab Bella.

„Sinuga on ikka ilgem häda. Üks õige allaheidik võtab kingituse vastu ja peab moka maas. Ja on tänulik! Võtab vastu sellepärast, et mulle meeldib kui allaheidik mult kingitusi vastu võtab. Ja allaheidikul on hea meel, kui mul on hea meel.“
„Aga...“ sosistab Bella „... ma ei olnud ju allaheidik kui sa raamatu kinkisid...“
„Ise sa lubasid ju nõus olla!“

Bella ohkab. „Ühesõnaga raamat on minu ja ma teen sellega mis tahan. Heaküll, siis läheb see heategevuseks! Darfuri! Las müüvad maha ja ostavad omale süüa!“
Edwardi nägu läheb pilve, tema kaunis suujoon kõverdub ja kostab hambakriginat.

Bella vahib oma sõrmi ja tahaks natuke nutta. Kuidas see asi nüüd jälle sedasi läks... jälle on õhus ohtlikku pinget.


Edward paneb raske mütsakuga šampöinipudeli lauale, tuleb Bella juurde, asib tal lõuast kinni ja ütleb: „Vaata ma plaanin sulle veel stuffi osta! Ma olen rikas mees! Ma võin seda endale lubada!“
„A mina tunnen ennast odavana sedasi!“

Edward rehitseb väikse õudsa peenrarehaga oma pead. „Loll oled! Liiga palju mõtled! Ära raiska energiat!“ sikutab ta Bella lõuga. „Pole sa nii odav ühti, musike. Said ühe vana raamatu kingiks, õudne asi nüüd. Joo šampöini.“

Edwardi pilk maheneb ja Bella püüab talle võrgutavalt naeratada. Oskuslikult raputab Edward šampöinipudelit, keerab traadi punni ümbert ... kärgatab pauk ... sahiseb šampöin ... Bella laes on suur kollane plekk ja inetu must auk. Natuke jääb ka pudelisse ja selle valab Edward teekruusidesse.

„Ohoh! Roosa!“
„Jap. Polusladkoje! Õnne kõrghariduse omandamise puhul!“

Joovad.


„Noh, hakkame siis lepingu pehmeid piiranguid uurima?“ asub Bella asja kallale.
„Ah et nii innukas kohe.“

Joovad some more.

„Tead ma aitaks sul kolida homme ... aga ma pean oma õe Alice lennujaamast ära tooma“ ütleb Edward.

Pikk paus


„Mul on homme paar tööintervjuud“ ütleb Bella lõpuks, et vaikust katkestada.
Edwardi silmad tõmbavad jälle vihaselt kissi. „Ah sa häbematu! Millal sa mulle plaanisid sellest rääkida?“
„Ee... like... praegu räägin?“
„Mis firmades?“
Aga Bella ei ütle, lisab ainult et oh, paar kirjastust. Ah tahad kirjastuses töötada, küsib Edward ja palub täpsustada. Bella ei täpsusta.
„No miks sa ei või öelda?“
„A ei ütle sest sa hakkad oma nina vahele toppima!“
„Täiega nüri värk, joo tass tühjaks ja hakkame lepingut arutama“ ütleb Edward kurjalt ja kougib taskust pataka pabereid. Siis vaatab Bellat mõtlikult ja valab ta tassi uuesti triiki täis. „Sa söönud oled?“
„Jah, kurat, biigmäkk ja topeltfriikad“ pööritab Bella ülbelt silmi – šampöin on kergelt juba pähe hakanud.
„Järgmine kord kui sa mu poole silmi pööritad, panen su üle põlve omal ja võtan pepu paljaks.“
„Meh“ ehmatab Bella.
„Meh“ osatab Edward kiimas ilmel. „Meie reglementeeritud lepinguline suhe algab ... nüüd!“
Bella süda klopib ja käed värisevad. Kuum, mõtleb ta.

Edward valab Bella kruusi uuesti šampöini triiki täis ja Bella lonksab ühe sõõmuga tassi tühjaks.

„Pöörad mulle nüüd tähelepanu?“
Bella noogutab
„Vasta täislausega!“
„Pööran sulle tähelepanu, massa!“

„Väga meeldiv“ ütleb Edward. „Niisiis, seksuaalaktid. Neid me oleme peaaegu kõiki teinud...“
Bella ronib lähemale ja silmitseb pabereid.

Lisa 3

Pooled lepivad omavahel kokku järgmistes allaheidikule vastuvõetavates seksuaalaktides:
- onamine
- kürvapuristamine
- tussulutsutamine
- pissupilu [tsenseeritud]
- urruaugu [tsenseeritud]
- rusika toppimine [tsenseeritud]
- rusika [tsenseeritud] urruauku

“Rusikas oli räme no-no, seda ma mäletan,” ütleb Edward õrnalt. “Veel miskit?”
Bella neelatab. “See urruaugu teema nagu ei istu ka vist eriti tead….”
„Ma olen nõus rusikast loobuma aga su urruauku tahaks ma küll [tsenseeritud]. Aga noh, sellega kannatab oodata. Ja pealegi pole hea sellega kiirustada. Su perset peab enne natuke treenima.”
Bella neelatab uuesti. „Treenima?”
„Mhmh, peame ette valmistama. Urruagu [tsenseeritud] on ilgelt mõnna, usu mind. Aga noh, kui me proovime ja sulle ei meeldi, me ei pea seda kordama,” lõpetab Edward suuremeelselt ja naeratab lahkelt Bellale.



Bella pilgutab natuke aega kohtlaselt silmi ja küsib: „Sa oled teinud seda?”
„Jees!“
„Meesterahvaga?“
„No ei, meesterahvaid ma ei [tsenseeritud]. Pole minu teema.“
„Siis saagimimutiga?“
„Jah!“

„Nii, jätkame. Seemneneelamine ... sellega sa tuled hästi toime. Seega kirjutame siia ette et ... nõus ...“
„Juua!“ kähistab Bella ja Edward täidab uuesti kruusi. „Sekslelud?“ küsib ta. Bella kehitab õlgu ja vaatab nimekirja:
- vulvatäristid
- ersatstürblid
- urruaugutopperid
- muud

“Urruaugutopper … topitakse … urrauku? Nagu nimi ütleb?”
Edward naeratab soojalt: “Jah! Viitan eelmainitud urruaugu [tsenseeritud]. Vajab koolitamist, nagu öeldud.”
“Aga mis need muud on?”
“Noh, kuidas kunagi … helmed, munad...”
“Kanamunad?” läheb Bella närvi.
Edward hakkab ebaviisakalt suu lahti naerma ja Bella solvub. Edward vabandab. Mitte kanamunad. On seksleludega probleeme? Ei? Väga meeldiv.
Edward vabandab veelkord. “Ma ei mõelnud su tundeid solvata. Lihtsalt sa oled nii … kogenematu.”

Bella kaanib.


Edward jätkab, sidumisevärk. Kas käed ees. Või käed taga. Kas jalust kinni seotud. Või põlvist kinni seotud. Või hoopis küünarnukist kinni seotud. Või randmetest pahkluudeni kinni seotud. Kas jalapakud ja käepakud sobivad? Kas mööbli külge võib siduda? Silmad kinni? Tropp suhu? Köiega sidumine? Mäkkariveriteibiga sidumine? Nahkkäerihmadega? Käeraudadega? Suspedega?

„Aa, tead, see tropp suhu, see ka on nagu selline, et ei lähe nagu mitte … ma ju lämbun ära.”
„Ei lämbu sa midagi, küll ma hoolitsen su eest.”
„A kuidas ma ohjesõnu kasutan kui mul tropp suus on?”
„Jah, eks see ongi võimatu aga eks siis signaliseerid sedasi käega.”

Bellal hakkab vaikselt koitma: „Kas sa tahad allaheidikuid kinni siduda selleks et nad sind rinnust katsuda ei saaks?”
Edwardi silmad lähevad ohtlikult punni. „Jah," ütleb ta vaiksel häälel, „ See on üks põhjustest"
„Minu käed sidusid ka kikiga sellepärast kinni?”
„Jah.”
„A ei taha rääkida lähemalt?”
„Ei. Tahad šampöini veel? Varsti hakkame valuläve kohta arutama.”

Edward täidab Bella kruusi šampöiniga. On keegi lugenud juba kokku mitmes tass läheb, varsti on pakid trepil.


„Ära näri oma huult, Bella. Kas sa lapsena peksa said?“
„Ei.“
„Sul pole siis millegagi võrrelda.“
„Ei.“
„Ah, tead, see pole üldse nii hull nagu sa arvad. Su kujutlusvõime teeb asja hullemaks."

„Miks sa seda tegema pead, Edward?“
„Sest ma olen kes ma olen!"
„Miks?“
„Täispakett, musike, see on see mis ma teen. Ma näen et sa oled närvis. Arutame hästi aeglaselt kõik punktid läbi.“

Edward annab Bellale uue paberi, Mammuks heidab pilgu ja jookseb rämedalt röökides sohva taha peitu.

- togimine
- labakäega laksamine
- peksmine
- nuutimine
- piitsutamine
- malakaga udjamine
- hammustamine
- niplilõksud
- pissupilulõksud
- jää
- kuum vaha
- muud särgid-värgid
„Nii,” ütleb Edward. „Pissupilulõksu sa ei tahtnud. Okei siis. Malakaga udjamine muidu on kõige valusam.”
Bella läheb näost valgeks.

„Tead see ihunuhtluse värk, seda ma kardan," piiksatab Bella.
„Noh, tänan teavitamast. Ma esialgu siis malakaga ei udja. Jõuab. Tasa ja targu,” ütleb Edward ja suudleb Bellat õrnalt. „Üks asi veel mis me arutama peame ja siis ma [tsenseeritud] [tsenseeritud] [tsenseeritud] ja [tsenseeritud] juba mitme päeva jagu ette.”

„Enne sa ütlesid et sa tahad enamat, Bella” Edward võtab Bella käed. „Lepinguvälisel ajal võime proovida. Näiteks üks õhtu nädalas. Ma ei tea sellest värgist muidugi midagi.”

Puuoks koputab õrnalt aknaklaasile ja oksal kükkiv Debüüssi iniseb kõige romantilisemalt ja õrnemat viisi. Põrandalambi pehme kollane valgus heidab mahedaid varje Edwardi näole ja tema ees suu ammuli swoonivatele Bellale, Mammuksile ja Anuksile.

„Aga ühel tingimusel,” teeb Edward winki.
Ükskõik mis, mõtleb Bella, küsi ükskõik mida, kõik saad!
"Sa pead tänulikult vastu võtma mu koolilõpukingituse. Tule!” Edward võtab oma mootorratturijaki seljast, paneb hoolitsevalt Bellale õlgadele ja viib ta kättpidi õue. Õues seisab suur särav roosa Vulva. Vabandust. Volvo.

Bella kratsib tagumikku ja läheb vihaseks.
Edward ütleb: „See su vana auto, see on nii rüsa, ma ei annaks endale andeks kui sinuga midagi juhtuks! Su isa oli ka nõus!"
Bella jõllab Edwardit ja tõstab vihaselt mõlemad rusikad peakohale. „Närukael! Kuidas sa julgesid mu isaga sellest rääkida! Nahhaal!"
„Kurat sa ei või kingitust vastu võtta ja lihtsalt aitäh öelda?”
Põrnitsevad.


Aga siis tuleb Bellale meelde, et kui Edward oli pisike poiss, siis ta oli vaene nagu rott. Selle mõtte peale Bella sulab. „Heaküll, aitäh, väga tore. Aga teeme nii et ma laenan seda autot. Nii nagu portatiivordinatööri.”
Edward ohkab. „Noh, heaküll."
„Tänan teid, kallis lahke härra, selle ilusa roosa auto eest."

Aga Edward sasib Bella juustest ja lükkab talle keele sügavale kurku. Bella ähib erutusest ja lükkab keelega vastu.

Edward uriseb: „Kogu oma tahtejõuga praegu hoian ennast tagasi, et ma sind praegu autokapotil ei rammiks. Et sa näeks kes on maaster! Et kui maaster tahab osta sulle auto siis maaster ostab sulle auto. Sa oled minu! Kuuled, minu! Nüüd lähme tuppa ja võtame sul tussu paljaks!"

Edward tarib Bella magamistuppa ja paneb kõik tuleb põlema.
„Palun vabandust et ma su meelt pahandasin,” ütleb Bella. „Kuule, lõpeta ära ma kardan kui sa kuri oled”

Edward ohkab, leebub ja raputab pead. „Pööra ümber, Bella, las ma võtan sul kleidi ära.” Edward libistab hästimäniküüritud sõrmedega mööda Bella selgroogu.
„Küll sul on ilus veatu nahk, Bella" ütleb Edward ja tõmbab Bella enda vastu.

„Ah kui magus hais” ütleb Edward ja nuhib ninaga Bella juustes. Bella [tsenseeritud]. Edward lakub Bella õlgu. Bella [tsenseeritud].

„Sa. Pead. Õppima. Paigal. Püsima.” sosistab Edward Bellale ja tõmbab rapsakuga tal kleidi seljast.
„Kopsuprille polegi,” kähistab Edward erutusega ja tirib Bellat niplitest. Bella [tsenseeritud]. "Paneb käed mulle kaela ümber” käsutab Edward. Bella kuuletub. Bella sirutab oma käed Edwardi pehmetesse sexikatesse juustesse ja sikutab vaikselt ... siis keerab pea küljele ja paljastab oma kaela Edwardile. Edward sikutab nipleid ja lakub kaela. Bella tunneb kuidas [tsenseeritud] [tsenseeritud].
„Kas ma lasen sul sedasi [tsenseeritud]?” kähiseb Edward.
Bella lükkab oma rinnad Edwardi spetsialistikätesse.
„Sulle meeldib jah,” küsib Edward.
„Mmmm…”
„Räägi täislausetega!”
„Jaaah…”
„Jaah mis?”
„Jah, härra!"
„Tubli…” ütleb Edward ja näpistab Bellat valusasti. Bella tunneb korraga valu, mõnu ja [tsenseeritud] ja ähib Edwardile suhu.


„Aga ah, sa enne pahandasid mu meelt, ma ei lase sul veel [tsenseeritud]"
Bella ähib. Edward topib oma pikad maniküüritud sõrmed talle trussikuvärvli vahele, rebib alukad ribadeks ja topib oma näpu Bella [tsenseeritud].


„Oh, musike on juba valmis” ähib Edward, võtab näpu Bella [tsenseeritud] ja topib omale suhu. „Maitseb hea!” Siis kamandab: „Võta mind riidest lahti!”

Bella sirutab käe Edwardi pluuse poole aga Edward rabab tal randmest, võtab Bella käe ja asetab selle oma erekale. „Tunned?”
Bella tunneb ja pigistab.
„Tõmba mul nüüd püksid rebadele, sina juhid!” kamandab Edward uuesti.

Bella lükkab Edwardi mütsuga voodile, Edward kihistab naerda. Bella sikutab tal ketsid ja sokid ära, Edward väänleb tiiraselt. „Sa pead õppima paigal püsima" käratab Bella ja Edward ütleb "Jah, määm!" ja kähistab kohe juurde et püksitaskus on kantossid.

Vahepeal jagan lahkelt ka porrisõpradele näpunäiteid – kui Endli blogi lugemises tekib paus, võite avada raamatu lk. 192 („He kicks his clothes to the floor.”) ja lõpetada lk. 193 („a place where there are no hard or soft limits”).

Aga mina jätkan.

Bella kougib püksitaskust kaks kantossi ja läheb rõõmsalt elevile. Kaks! Bella asub Edwardil pükse rebadele kiskuma. Sikutab ja sikutab aga midagi ei juhtu. Edwardi [tsenseeritud] on liiga suur! Edward lükkab oma pelvise üles ja Bella tõmbab püksid maha ja WHOA kus vedrutab alles suur kürb pükstest välja. Bella rõõmustab. Edward hingeldab ja ajab suu „O”-kujuliseks. Tema nahk on sile ja külm nagu marmor. Bella kummardab ja [tsenseeritud] Edwardi [tsenseeritud]. Bella lutsutab ja matsutab võimukalt. Edward nõksutab alakehaga.
„Oota ... oota ... mul tuleb ..." kähiseb Edward. Bella ajab ennast püsti. "Istu peale mulle" kamandab Edward. „Aga kantoss tõmba enne otsa!”

Bella pusib kantossiga ja Edward õpetab: pitsita alguses ots kinni ja lase õhk välja aga las jääb natuke otsa ruumi ka kuhu seeme pärast koguneb. Bella saabki hakkama ja lükkab Edwardi [tsenseeritud] oma [tsenseeritud]. Edward [tsenseeritud]. Edward tõuseb istukile ja surub oma [tsenseeritud] sügavamale [tsenseeritud]. Bella ja Edward [tsenseeritud] ja [tsenseeritud], [tsenseeritud] [tsenseeritud] ja üles-alla, üles-alla. Bella [tsenseeritud] [tsenseeritud] [tsenseeritud] segaselt karjudes aga Edward – tasa ja targu. Bella vajub röökides Edwardi t-särgi rinnaesisele.

19.10.11

võrgutuskunsti õppetunnid

Privetik!

Traffic Sources -> Search Keywords: sidumismängud



tere tulemast!

meil on sulle kaks sõna: allaheidik ja ohjesõna!

ja see on alles algus nii et stay tuned!

16.10.11

Pahbiiriblogi soovitab: Jõuluostud 2011 (2)

järgmine vihje päkapikkudele tuleb meile juba ammu armsaks saanud valdkonnast: ILUKIRJANDUS.

raamat, mis ringkondades on paremini tuntud nime all The University of Edward Masen by Sebastien Robichaud


 

kirjandushuvilistele ka väike tutvustav lõiguke originaalteosest:
Is that what he would want? Is that what he would demand? Tearing her clothes off, shoving her onto her naked stomach, pushing into her from behind . . . to not even look into her eyes as he took her virginity, no kisses, no love-making, nothing but aggression and domination.

Bella only knew of his sexual predilections from the photographs, and the fact that he had described what he did to women as fucking.

Her breathing began to speed as panic washed over her and she heard an old voice in her head,"I want to fuck you like an animal.”

Edward returned just then, wearing a hunter green t-shirt and a pair of Black Watch tartan pyjama bottoms.

He placed a glass of water on the nightstand next to one of the candles, and then he pulled the covers back on the bed and lifted Bella so that he could place her under the sheets.

He undid her sneakers and gently pulled off her socks.

Bella flinched, but he pretended not to notice and reclined on his side by her feet, drawing them close to his chest. Then he began to tenderly caress the soles of her feet and her toes, rubbing gently and making her moan in spite of herself.


"Relax, Isabella. Don‘t fight it. This is supposed to be nice."

He murmured from time to time, more to himself than to her, and at one point Bella thought she heard him say la sua immagine. But she couldn‘t be sure. His voice was low, like a whisper, or a prayer.

Bella silently wondered which debauched gods he was addressing, and just as silently begged them to aid in her escape, instead.

Please don‟t let him consume me.


"I seem to recall that you liked my Magdalen College boxer shorts. They‘re in the top drawer, if you‘d like to borrow them. They don‘t fit me anymore."

Bella sniffled.


"Your pictures. The ones you used to have on the wall. Is that what you want . . . with me?"

Edward‘s hands stilled against her feet. "What?"

Bella‘s eyes darted nervously to where the sixth photograph had hung and then back to Edward.
His face morphed rapidly from surprise into horror.


"Of course not, Isabella. What do you take me for?" His voice was a tragic, offended whisper.
"You‘re here, you‘re tired. I don‘t want to run the risk of losing you again before we talk." He smiled smally. "I wanted to make you a breakfast tray with parsley and orange sections, not take your virginity. And certainly not like that."

Edward shook his head. "I‘m not a barbarian."

When she didn‘t respond, he placed her tiny feet under the covers.
He tucked her in as if she were a child and pressed a light kiss to her forehead, smoothing her hair back from her face.

"Let‘s try to forgive one another, shall we? We‘ve both been hurt and we‘ve both wasted so many years. Let‘s not waste any more time jumping to conclusions."

Then he stood up and began rubbing his eyes with the heels of his hands.

"It‘s quite possible you won‘t want me tomorrow, anyway," he muttered. "Call me if you need anything."


ma ei tea.... midagi haiseb magusasti... kas siin lõhnab järgmise lugemispäevikukandidaadi järele?

Pahbiiriblogi soovitab: Jõuluostud 2011

ma saan aru, et Macys algas jõulumüük juba augustis ja me oleme haledasti hiljapeale jäänud, aga sellest hoolimata käivitan siinkohal uue rubriigi päkapikkudele.

topiku avavad need hindamatud, autentsed, 100% ja äravahetamiseni sarnased, imeilusad ja anatoomiliselt korrektsed collectors item action figuurid: