13.10.12

life imitates art


Vampiiri päevikud 4. hooaeg, 1. osa: Kasvuvalud



Hooaja avaosa toovad teieni meelevaldselt lisatud siduvad vahepalad ja kiisugifid, sest saade oli nii tihe ja keeruline, et mul lülis ühel hetkel nupu välja.



Aga alustagem!



Nagu seis eelmise hooaja lõpus jäi, siis Elena lööb aga õhku ahmides silmad valla ja vaatab otsa Stefani sulnile näolapile. Stefan teeb talle kiirelt juhtunust kokkuvõtte, vabandab mokaotsast kehva päästmistöö pärast ja viskab lootusekinda, et ehk nõia-Bonnie saab miskit mõnusat manada ja Elena ei peagi vampiiriks hakkama.

Aknalaual istub Damon, kes selle jutu peale lonti puristab ja vandudes kööki stakanist viskit jooma läheb. Samal ajal kägistab ta teise käega Stefanit, et see kasutu jalgpallurist inim-Matti päästis ja Elenal uppuda lasi.



Elena samal ajal muutub tasakesi vampiiriks. Välja näeb see nii, et tal ige veritseb ja elektripirni sumin käib närvidele. Ajab kohe nii vihale, et võtab lambil kupli pealt ja pigistab pirni peoga puruks.



Nüüd pane küll silveti seletav sõnaraamat valmis, sest läheb keeruliseks. Ühesõnaga! Nõia-Bonnie seisab keldris kirstu kõrval, kus lebab söestunud Klausi KEHA, aga sisse astub Klaus, kes ise praegu kannab hübriid Tyleri jopet. Tylerijopes Klaus on somewhat pissed, et tema isiklik ihu nii kole on, sest ta lootis selle kohemaid üll tõmmata. Ütleb Bonniele, et naine! sea mu ülikond korda ja too mu mõõk ja hobused! Minu pruut ootab mind!


Samal ajal on Kose linnakeses liikvel mingi kuri pastor, keda ma pole küll enne näinud, aga noh… ju ta siis on seal väikeses puukirikus õpetaja. Ope Alaric jõudis enne surma linnavanadele ette plärada, kes ja kus kõik vähe üleloomulikud on ja nüüd pastor napsab aga järjest vampiire kinni ja paneb haiglas verekotte lukutaha peitu. Pastoriga kõnnib kaasas kamp kiilakaid.

Elena proovib võileiba süüa, aga tastes like shit. Stefan vaatab pealt ja ohib, et oleks ikka pidanud Elena enne uppuvast autost välja tõmbama. Elenat tabab seepeale hüsteeriline naeruhoog, sest nagu selgub… see käib vampiiriks muutumise juurde. Noh ja siis ta nutab ja siis ta naerab ja siis nad kaisutavad ja… ei seda paati pole tehtud linnuluust, ääred ise painutasin tammepuust!



Ja siis käib vampiiriks muutumise juurde veel see, et KÕIK asjad tulevad meelde, need ka mis vampiirihüpnoos on pannud sind unustama ja Elena veedabki hetkekese meenutades, kuidas ta (teismeline neiu) pimedal metsarajal kohtus 30 smth nahktagis sümpa mehega (Damon) ja kuidas sama mees talle hiljem magamistoas nuttes armastust avaldas. Siis tuleb pastor oma kiilakatega ja viib ta koos Stefaniga oma karjafarmi vangi.



Millegipärast - ja ma tõesti ei oska öelda, miks – üritab nüüd Damon vahepeal Klaus-Barbiet soonilise dildoga tappa, aga ebaõnnestunult. See-eest õnnestub, aga pastoril ja ta kiilakatel Klaus-Barbiele ora kerre tulistada ja nad lohistavad ta oma kaubikusse.

Nüüd aga helistab proua linnapea oma pojale hübriid Tylerile ja vastab Klaus, kes parasjagu tylerijopet kannab. Linnapea kurdab, et vampiiri-Caroline on pastori ja kiilakate kätte vangi langenud ja see ajab Klausi kohe MARRU ning nagu noorele armunule kohane, tormab ta maanteele, peksab puruks paar sedaani, keerab kaubiku kummuli, rebib ukse eest ja päästab südamedaami ahelaist. Samas kõrval lebab ka ta õde Klaus-Barbie, aga selle jätab ta sinnapaika.

Elena istub nüüd pastori karjafarmis köögis lauataga ja kuna pastor ei tea, et ta on kah juba vampiir, siis paneb ta Elenale ette taldriku suure lihalõiguga. Elenal hakkab kohe paha ja ta jookseb välja, kus üks kiilakas ta auti lööb. Sedasi kohe virutabki daamile piki piilumist.



Aga! Samal ajal võsas rõõmustab Caroline, et Tyler on elus! Käib võimas vampiirimusutamine. Caroline muudkui laksib meest ühe puu juurest teise vastu ja rebib riideid. Väike eelmekk ilmselt, et kuidas see Edmundi ja Bella võimas vampire sex hakkab välja nägema, aint et tvailaidile kohaselt on seal muidugi traadid näha ja jalad laperdavad naljakalt õhus. Anyway. Klaus proovib musude vahele öelda, et kle, musu, õige mees, vale varustus. Urrr… a Caroline on nii hoos, et ei kuule midagi. Aga siis ikka äkitsi tardub ja küsib, et ’mis sa kutsusid mind praegu MUSUKS ve?’ Klaus irvitab ja Caroline teatab, et ta peab nüüd minema torusiiliga suud loputama.

Bonnie manab ja üritab Elena hinge teistpoolsusest tagasi tuua. Tunnistan taaskord ausalt, et ei saa mina aru selle plaani kõikidest nüanssidest, aga lõpuks on nii, et ta peatab oma südame, kõnnib Elena juurde, kes on karjafarmis seasulus ja hakkab teda kättpidi sikutama, aga siis ilmub Elena seljataha Bonnie vanaema, see hirmus mutt, kellest ma lootsin, et me oleme juba vabanenud, ja ta ei luba Elenat kaasa võtta. 


Räägib midagi karmidest karistustest ja suurest hädast ja… no ma ei tea, ei õnnestu Bonniel see manamine. Teeb silmad lahti ja ütleb, et läks nahka. Tahtsime parimat, aga kukkus jälle välja nagu alati.

Nüüd on aga juhtunud selline paha lugu, et Elena on seasulus kinni ja päev hakkab õhtusse veerema, aga tema pole verd limpsinud ja enne verelimpsimist ta pole veel mingi vampiir vaid tavaline surnu ja nüüd ta sätibki surema, sest verd pole läheduses. Ja et su piin oleks suurem kirjutan ma siia üles Elena dialoogi kõrvallattris istuva Stefaniga.



S: oled sa veel elus?
E: jah, kõik on korras
S: ei ole, ma kuulen, kuidas sa hingad. Damonil oli õigus, sa oleksid pidanud hommikul verd imema. Anna andeks
E: pole midagi. Sa lootsid, muud ma sulle ei soovinudki
S: ma armastan sind nii väga
E: tead, miks ma üldse seal sillal olin? Ma tulin sinu juurde tagasi. Pidin valima ja ma valisin sinu, sest ma armastan sind. Juhtugu mis tahes, see oli mu elu parim valik. Kahju, et ma sind praegu ei näe
S: ma naeratan
E: mina ka

Vastassulust vaatab seda kõike pealt Klaus-Barbie ja vajub mõttesse.


Klaus tahab nüüd Tylerijopest välja saada ja käsib Bonniel manada, aga Bonniel on kõik võlujõud nullis. Siis suskab Klaus omale käe rindu ja teatab, et rebib Tyleril südame rinnust kui Bonnie kohe manama ei asu. Bonnie siis manab ja nipsti! on vanaema jälle platsis. Nüüd on lood halvad, sest mustad jõud on Bonnie peale pahased ja karistavad teda sellega, et ajavad ta vanaema hästi sooniliseks ja karjuvaks. Ma ei tea tõesti… ära küsi. Tundub, et on pahasti. 


Damon ja Inim-Matt on nüüd ka pastori karjafarmi jõudnud ja Damon lööb kohe inim-Mattile hambad kõrri ja hõikab, et ’juhuuuuuu! Suur paha vampiir siin!’ pastor tuleb siis trepile ja tulistab Damoni pikali. Tea kas oligi selline plaan…

Klaus-Barbie on vahepeal otsustanud armunuid abistada ja hüüab oma seasulust ühele kiilakale, et jahwool, mu perekonnal on rahaga täidetud paleesid, kui lased mind välja, saad füüri. Kiilakas astub siis lähemale ja Klaus Barbie virutab ta kohe nätaki vastu Stefani sulgu, see keerab kiirelt vandil kaela kahekorra ja heidab korjuse Elena sulu ette. Aga Elena on juba üsna lõpnud. Sirutab käe puurist välja ja küünita, küüüüüüüüünitab, küüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüünitab ja saabki sõrmeotsa veriseks! Limpsab puhtaks ja ongi vampiir valmis!

Damon on kah vahepeal kargu alla saanud, kaks kiilakat maha löönud ja peksab nüüd inim-Matti, sest sel oli häbematust Elena asemel ellu jääda. Aga siis tuiskab kusagilt välja Elena, silmavalged veripunased, ja heidab Damoni inim-Mattist eemale. 


Järgneb dialoog, kus Elena karjub, et inim-Matt pole süüdi ja Damon karjub vastu, et tema tahtis, et Elena oleks elus ja KASVAKS SUUREKS, sest nüüd küll sakib, et ta peabki sedasi poolpedofiilselt siukse nupsikuga indlema. Noh… umbes nii. Enamvähem.

Ma ei tea, kuidas, aga Klaus on nüüd oma kehas tagasi ja see on täiesti sile ja söestumatu nii et… ah whatever. Igatahes pakib ta õrnalt jääkohvrikesse kolm kotitäit Elena verd, sest seda on tal vaja, et hübriide teha, eksole. Aga siis tuiskab sisse Klaus Barbie, kes on pissed, et teda kaubikust ei päästetud, haarab verekotid ja pigistab need kõik plärtsti puruks. Siis Klaus vihastab, kägistab natuke Barbiet, karjub, et ’sina enam minu õde pole’ ja marsib minema. Kuhu? Ei mina tea…

Elena ja Stafan musitavad majakatusel ja Stefan paneb Elenale sõrme päevalkõndimise sõrmuse. Seekord säästan sind dialoogist.

Aga lõpp on krt täielik müstika. Pastor istub oma jõuguga oma majakeses, paneb ukse riivi, keerab gaasi lahti ja teatab, et nemad on uus tulemine ja tõmbab tikku.

Kabuum!

Jap…

Kusagil peab nüüd mingi konks olema…


9.10.12

Cullen Enterprises Holding


tänan tähelepanu eest!

Vampiiri päevikud 4. hooaeg



tulin sulle meelde tuletama, et neljapäeval ALGAB! oboi