20.2.15

Lugemispäevik 3.3

Jätkan lugemist 

 

Kolmas peatükk leiab Bella hommikul vannitoast. Bella seisab peegli ees, kitlihõlmad eest lahti ja röögib nagu ratta peal. Et Bella ei saaks ilma burkata Pärnu rannas päevitada, on Edward, va kavalpea, lutsutanud Bella tissi ja tussi ümber rõõmsad erepunased rõngad. Ja eelmise õhtu müramise tulemusena on Bellal rõvedad sinised käerauavorbid randmete ja pahkluude ümber. Bella näeb välja nagu oleks kombaini alla jäänud.


Bella vaatab ennast peeglist ja mõtleb, et Edwardiga tutvumisest saadik on ta keha kuidagi teistmoodi... selline sportlik ja sale, juuksed läigivad, karv on tugevam ja soeng on meisterlik, Bella on maniküüritud-pediküüritud, kulmud on kaunilt keermestatud. Kui koledad vorbid välja arvata, siis arvab Bella, et ta on well groomed. Tra see on nii loll raamat.




Ühesõnaga, Bella on pahane, jalutab en suite vannitoast välja oma walk-in kappi ja ajab vihaselt dressid selga. 
"Musikene, kas kõik on okei?" küsib Edward. 
Bella ei ütle midagi. 
Aga kapis on päevitusriided, mis maksid tonna ja Bella ei saa neid nüüd isegi selga panna.



Ma sulle värdjale teen okei, mõtleb Bella tigedalt ja viskab juukseharjaga Edwardile valusasti vastu peakolu. Edward kiunatab. Lepivad ära. Edward lõhnab magusasti.




Siis söövad Edward ja Bella a) gazpachot ja b) crème brûléed.
Mida serveerib stjüüärd.
Kes pärast nõud ka ära viib.
Ja peseb.
Ilmselt.


Miks enne põiele ei tohtinud minna, uurib Bella.
Aga selleks, et kui paak on täis, on pauk kangem, teab Edward.
Ah, mr. Sexpertise, kihistab Bella.


Mis me nüüd teeme, küsib Bella iharalt.
Palun tantsule! ütleb Edward ja ulatab Bellale käe.
Tantsivad.


Järgmisel hommikul sirab päike läbi porthole'i ja sillerdav vesi maalib kajutilakke lõbusaid värelevaid mustreid.
Aga vannajas kaabib Edward lõuga siledaks. Edward viipab Bella poole zhiletiteraga ja küsib kelmikalt, kas Bella sooviks et Edward teda ka uuesti kaabib? Bella ütleb mossitades, et ta jääb vahatamise juurde.

Ning teemegi kiire põike mälestuste rohtunud radadale...


London, mõned päevad tagasi. Edward tuleb koju ja näeb - otomanil pikutab Bella, [tsenseeritud] õieli, ühest küljest [tsenseeritud], suur karvane [tsenseeritud] ja tuustakas [tsenseeritud], mis on veel kergelt [tsenseeritud]. Edward hakkab õudusest karjuma ja suleb silmad. Mida sa teinud oled??? karjub ta.
Raseerisin, ütleb Bella tagasihoidlikult, nii oli ju lepingus kirjas.
Edward teeb silmad lahti ja neis lõõmab armuleek.

Siis on kerge rüselus ja Edward tõmbab karvase lõuaga üle Bella koleda [tsenseeritud]. Bella kiljub. Edward läheb toob raseerimisvahendid, lükkab Bella selili, kisub kintsud laiali ja hakkab keregelt väriseval käel Bella [tsenseeritud] kaapima. Bella häbeneb ja katab näo kätega. Edwardi meelest pole see kohane: tra sa pirtsutad, peale seda kui sa ise [tsenseeritud] [tsenseeritud] roostevaba [tsenseeritud] [tsenseeritud]??
Siis torkab Edward kaks sõrme sisse, kuid mälestuste rohtunud rada sellega ka  lõppeb.


Käesolevas hetkes ütleb Edward, et nüüd lähme ostame kunzsti meie uude häärbärisse!
Omg, kunzsti!! mõtleb Bella. How can I buy art?? Edward ää! mai tea kunzstist midagi äää! ütleb Bella.



Lähevadki kõik koos kunzsti ostma, Bella ja Edward käsikäes ees, Taylor-non-Lautner ja Kiigajon ja Käägajon silmade vilades järel.

Rütavere koolimajas on väike garaazimüük, Edward läheb kohe vanade Maaja aastakäikude juurde, aga Bella sikutab ta eemale ja valib välja kaks koledat ristpistes tikitud õunapilti. Kumbki maksab viis tonni.
Kogu Rütavere koolimaja ähib kui Edward kümppitonni välja käib.


Edward võtab Bella randmed ja uurib neid hellalt. Kas vorbid valutavad? Ei, ei valuta. Ühel käel on Bellal kallis plaatinumist kell, mille ta sai Edwardilt ja kuhu on graveeritud:

Isabella
You are my More
My Love, My Life
Edward


Lähevad kullapoodi ja Edward ostab Bella teise randme vorpide varjamiseks plaatinast ja briljantidest käevõru.
Las ma arvan, plaatinast on juttu sellepärast, et see on kullast kallim?
Sest me peame aru saama, et Edward on sigarikas.


Käevõru maksab around thirty thousand euros.
Minge persse, mina ei saa seda raamatut edasi lugeda.


Ok, Bella ja Edward lähevad toonitud klaasidega autosse, et [tsenseeritud]. Aga siis näeb Edward Bella pahkluude ümber rauavorpe ja muutub äkitsi hästi nukraks ja [tsenseeritud] vajub kurvalt lonti. Edward pomiseb, et ta tunneb kahetsust ja ebamugavust kui ta Bella vorpe vaatab, ja sedasi pole temaga enne juhtunud.
Bella seletab kähku, et see ei häiri teda üldse, ainult maasikad kaelal on koledad, aga käeraudadega [tsenseeritud] [tsenseeritud], palun iga kell, it was mind-blowing, täiega mõnna!


Sellepeale hakkab Edwardi [tsenseeritud] rõõmsasti ja suure kiirusega punnitama.
Aga...
Heliseb telefon.
Keegi on Edwardi kontoris serveriruumi tuhaks põletanud.