10.9.11

breikin' downi uudiseid

eile (või üleeile...wtfc...) esilinastus (?) sügisese suurfilmi päristreileri päristiiseri tiiser

see oli ootuspäraselt sitt

khm


....

ei!

seda et....

vapustav taies!



vapustav...


eyeballitagu:




no ja kellele jäi väheks, siis siin... palun:

9.9.11

lugemispäeviku 8.osa reaction video



Palju [tsenseeritud] [tsenseeritud] [tsenseeritud] [tsenseeritud], [tsenseeritud], [tsenseeritud] ja [tsenseeritud] kõvasti [tsenseeritud]!

[tsenseeritud] [tsenseeritud] [tsenseeritud] venib!

Hurraaa!

Sumbatädi, Endel, Võrdõiguslikkuse volinik, Haug, Debüüssi ja Moonika

Vasakult paremale: Sumbatädi, Endel, Võrdõiguslikkuse volinik, Haug, Debüüssi ja Moonika peale kuulsat 1964 aasta Kommentaarimässu vanglast vabanemist tähistamas.

Lugemispäevik 8

Jätkan lugemist

Kaheksas peatükk algab hästi dramaatiliselt. Edward lebab maoli parketil ja Bella seisab kivistunud poosis; väljas aknalaua küljes ripub Debüüssi ja undab pingelist viisi.

Ent Edward pole papist poiss! Parketilt kostab vaikset kriginat kui Edwardi sõrmed peenrarehaks konksu tõmbuvad, ta kraapab mõlema rehaga läbi juuksemopi, ajab ennast püsti ja jääb Bellat jõllitama. Bella läheb näost punaseks ja nuusutab vaikelt oma kampsunit.

„Kas sul on mingi viga külges?“ küsib Edward kahtlustavalt.
Bella raputab pead „No mis sa selle sita asja peale siis vihastad nüüd.“
Edward ohkab aga vihane pole.

„Ära näri sedasi oma huult“ ütleb Edward käheda sex-häälega ja võtab Bellal käest. „Kus viga näed laita, seal mine ja aita! Ajame selle asja kohe joonde. Läki sexima!“

Akna tagant kostab summutatud müts ja vaikne valukarje – Debüüssi on alla kukkunud.

Bella punastab uuesti. „Aga ma ei ole lepingule alla kirjutanud!“
„Unustame täna õhtuks dokumentatsiooni!“ ütleb Edward, tõmbab peenrarehaga üle Bella kukla, lükkab keele Bellale kurku ja viib ta oma magamiskambrisse.

Kuskilt kostab vaikset krabinat. Debüüssi, raisk, ronib uuesti seina mööda üles.

Bella seisab värisedes ja ähkides Edwardi embuses. Juhuks, kui keegi on unustanud, siis Edward on südame-seiskumiseni ilus mees. Süda seiskub siis naistel. Edwardil on valge maika ja teksapüksud. Ja jalas on tal Kommunaari neoontalitossud. Ai, enam pole! Juba on neoontalitossudest välja astunud ja kisub sokkegi jalast ära.



Edward sikutab taskust kantossipaki ja vahib Bellat võrgutavalt. Bella jalad lähevad nõrgaks. Validooli, mõtleb Bella.
„Võtame siis nüüd viimaks jopi ära“ ajab Edward käed Bellale külge.
Bella kõht tõmbub krampi.

Ääremärkus. Üritan nüüd seda tiirast porri siin kokkuvõtvalt ja clässylt kirjeldada aga perverdid võtavad lahti lk 84 ja alustavad lugemist seal kus on „I moan once more into his mouth” ja lõpetavad lk 89 kus on kirjas “He pulls out of me immediately and rolls onto his side of the bed.”

Seega, Bella ähib Edwardile suhu, Edward ähib vastu ja akna taga ähib Debüüssi. Tükk aega kostab riiete rebimist ja ähkimist. Keset seda tiirast ähkimist paneb autor lugejatele veel südamele, et Edward on väga ilus mees, pikkade ripsmetega ja tema hallides suitsusilmades on looritatud pilk. Võta püksid maha, karjuvad aga lugejad.


Edward lükkab Bella sängi pikali ja näpib niplit [tsenseeritud] [tsenseeritud] [tsenseeritud] tõmbab jalad laiali [tsenseeritud] [tsenseeritud] trussikud [tsenseeritud] [tsenseeritud] [tsenseeritud].

[tsenseeritud] [tsenseeritud] „Ole vagusi!“ ütleb [tsenseeritud] [tsenseeritud] [tsenseeritud] [tsenseeritud] „näe kus ma saan oma käest sul tissile kausi [tsenseeritud] [tsenseeritud] [tsenseeritud] kõvastunud [tsenseeritud] [tsenseeritud].

[tsenseeritud] ampsab [tsenseeritud] oma kopsuprillidesse kinni [tsenseeritud] [tsenseeritud] [tsenseeritud] [tsenseeritud] tule [tsenseeritud] [tsenseeritud] lahti [tsenseeritud].

[tsenseeritud] näpp [tsenseeritud] [tsenseeritud] märg [tsenseeritud] [tsenseeritud] [tsenseeritud] vedrutab välja hiigelsuur erektsioon [tsenseeritud] [tsenseeritud] “küll sa venid” lohutab [tsenseeritud].

[tsenseeritud] musitab tussi [tsenseeritud] [tsenseeritud] rebeneb [tsenseeritud] [tsenseeritud] [tsenseeritud] lükkab uuesti [tsenseeritud] [tsenseeritud] [tsenseeritud] purskab [tsenseeritud] Minu! Minu! [tsenseeritud] [tsenseeritud] „Suu lahti!“ [tsenseeritud] [tsenseeritud] [tsenseeritud] veremekk [tsenseeritud] ei ole õige asi [tsenseeritud] pöidlaga [tsenseeritud] [tsenseeritud] [tsenseeritud] lutsutab [tsenseeritud] [tsenseeritud] tõmbab välja ja keerab mürtsuga Bellale selja.



Kui Bella meelemärkusele tuleb, on ikka veel pime öö kuid taamal on juba aimata koidukuma. Bellal on kõik kohad hellad ja sealt kipitab. Aga meel on rõõmus mis kole! (Meil ka, meil ka!) Bella kuuleb imekaunist muusikat .... tõuseb ropsuga püsti, rebib akna lahti ja lajatab Debüüssile rämeda laksu lagipähe. „Nahuiiiiiiiii----„ kukub Debüüssi alla. Ent kaunis muusika ei lakka! Bella kortsutab kulmu... keegi mängib klaverit. „Pahh,“ mõtleb Bella ja hiilib vaikselt muusika suunas.

Edward istub klaveri taga ja mängib ennastunustavalt. Tema ilme on kurb-mõtlik, nagu helid, mida tema kaunid pikad sõrmed majesteetlikust klaverist välja võluvad. Ta mängib meisterlikult! Bella aevastab kiljudes ja kõvasti. Edward võpatab.



Bella naaldub vastu Edwardit ja asib kinni tema rinnakarvadest, muljub sõrmedega tema rindmikku. Ent mis siis nüüd ... Edwardi pale läheb pilve, kulm tõmbab kortsu ja ta haarab vihaselt Bella randmest. „Keri voodisse,“ käratab ta Bellale kurjalt.

I can’t help feel a residual melancholy either from the music or his demeanor.
Edward Cullen has a sad side.



midagi nagu....

teagi... midagi on teistmoodi.... uued prillid?








aaa..... mõni on isegi nagu ilusam

8.9.11

Vampiiri päevikud 3. hooaeg



VERINE PIRN!


oboi...
ära ei jäksa oodata...

terv.
vampire driase hullunud känd

Mõmmi müsteerium

ühesõnaga, mehed... mäletate, et tvailaidist kuulsime me esimest korda alles 2010. aasta suvel ja imestasime, et KUIDAS selline grandioosne/globaalne monster seni nii tasa ja märkamatult meie kõrval oli seisnud?

ärge ehmuge... aga mulle tundub, et hetkel on midagi sarnast õhus!

lisaks mõmmi persele lisandus otsingusse mõmmi bitch!

KES VÕI MIS ON MÕMMI?!

ma ei tahaks olla viimane, kelleni see uus popkultuuri fenomen jõuab! juba homme on mul vaja mitu plaati/kasti/raami/lehte jne MÕMMIT!



muidu uudistes: miss universumi valimistel oli miss kolumbia oma paljast braziliani fläshinud. kas keegi tahaks minuga võitja suhtes kihla vedada? ma arvan, et me kõik nõustume sellega, et igasugustel konkursidel/võistlustel/võiduajamistel ruulib alati see, kes muffi välgutab

7.9.11

täna ma olen mõrus tujus...

... ja ma tahaksinteada, kuhu see inimkond teel on? kui keegi oskab sellele küsimusele vastata, siis nüüd on paras aeg lõugu laiutada!

MyDarcyMutates

Lugemispäevik 7

Jätkan lugemist

Punaste drapeeringutega seintel põlevad tõrvikud. On tunda naha, puidu ja Domestose lõhna. Paremal on piinapink, millel lebavad peksulaud ja suur ribadega vemmal, vasakul on suur postidega nahkvoodi. Nurgas seisab piitsade, nuiade ja rihmade riiul. Laest ripuvad käerauad ja lihakonksud. Vaata kui vahva vaba-aja veetmise tuba, võimlemispink on ja toredad võimlemisrõngad laes, mõtleb Bella. Silmitseb siis aga pikemalt suurt nahkribadega vemmalt ja kangestub äkitsi meeletut õõva tundes. Waid-a-minit! See ei ole nüüd küll õige asi siin!!! Miks ...? Milleks ... ? Kelle jaoks ...? Mitu korda nädalas...?



„Ütle siis midagi,“ anub Edward.
„Kas siin toas sa annad pahadele inimestele vitsa?“
„Mis pahadele inimestele,“ irvitab Edward. „Naisi tümitan! Ja Bella, sulle ma tahaks nüüd kangesti peksa anda“
„Miks?? Mingi värdjas sadist oled??“ hakkab Bella karjuma.
„Mis krdi sadist?!? Dominant olen! Õpi termineid tundma!“
„Pole sa mingi dominant, dominant on selline pikergune klots kus on erinev arv mummusid peale joonistatud,“ karjub Bella kasvava hirmuga. Kurat see mees on skiso!
„See on DOOMINO! Mina olen DOMINANT!!“
„Aga mis on Dominant?“ küsib Bella viimaks vaiksel sosinal.

„See tähendab, et mina annan sulle peksa ja sinul on hea meel,“ sosistab Edward meelalt ja asib omal punnis kubemest, „see tähendab, et sul on hea meel kui mul on hea meel.“

Ah! õhkab Bella rõõmsalt. Edward tahab, et mul oleks hea meel! Küll tahan, et Edwardil oleks minust hea meel!

Edward tõmbab peenrarehaga läbi juuksemopi „Selleks on mul omad reeglid. Ja neid reegleid peab täitma. Kes reegleid ei täida, saab õppetunniks rämedalt vastu vahtimist.“



Edward võtab Bella higise käe ja viib ta mängutoast minema. Bella lõug hakkab jälle võdisema. Aru ma ei saa, Edward oli niisugune galantne rüütel, hoidis patsi kui ma jorjenitesse ropsisin ja puha. Ja nüüd sedasi! Piitsade ja lihakonksudega!

„Mõtle hästi järele, Bella. Küsimusi on?“
„Sa ütlesid et meil on veel mõnedele paberitele vaja alla kirjutada?“
„Jah, teeme sellise lepingu et on kirjas kuhu mida tohib toppida, ja kus ja millal! Siis pole pärast kohtus kobisemist.“

Edward annab Bellale paberid. „Siin on leping. Ja loe seekord läbi ka.“

Bella loeb:

REEGLID
Kuulekus. Alluv laseb meelsasti teha kõik mis vaja, välja arvatud kange no-no mis on sätestatud lepingu lisas 2 „Räme keelukas“.
Uni. Tudub 7 tundi täis.
Toit. Süüa tuleb ja tervislikult, et oleks jaksu ja toidukordade vahepeal ei näksi.
Riided. Dressipluusi jalga ei pane. Dominant ise ostab alluvale ilusa univormi.
Võimlemine. Võimelda tuleb, et kere oleks vormis, käia korralikult jõusaalis kangi tõstmas.
Hügieen. Tutt tuleb ära raseerida, ja kintsud ei tohi ka karvased olla. Ilusalongis tuleb käia.
Töötervishoid. Ei joo mällarisse, ei suitseta, ei narkotiseeru, ei lähe tundmatus kohas ujuma.
Isikuomadused. Kellegi teisega sexida ei tohi. On koguaeg sätitud, tagasihoidlik, alandlik ja viisakas. Kui pole, saab karistada.


Mõmmi perse .... mõtleb Bella. „Millised on lepingu lisas 2 sätestatud rämedad keelukad?“
(Mina ise muidugi küsiks, et milline on lepingu lisa 1?)

„Mul on omad keelukad, näe ma näitan sulle, siis sa lisa juurde mis vaja“

Bella loeb:

Räme keelukas (kange no-no):
Peale ei pissi ega kaka.
Nõelaga ei torka, noaga ei löö, verd välja ei täksi.
Günekoloogilisi akušööririistu ei kasuta.
Lapsed ja loomad on väga räme no-no.
Sedasi ei tee, et jääks permanentsed armid.
Hinge kinni ei suru.
Elektrilööki ei anna, tulega ei põleta.

Bella on tükk aega vait, siis tõstab käe. „Kas oksendada tohib?“
„Ei,“ ütleb Edward kurjalt. „Veel midagi?“
„Oeh, no ma praegu ei oska ju öelda.“
„Mis tähendab ’praegu’?“
Bella punastab kangesti „Noh, vaata, Ro-- Edward. Ma olen neitsi.“
„Ahaa? No, ma olen kaksikud, sobime hästi.“
„Ei, sa ei saa aru...“


Edward mõtleb natuke. Ja siis saab aru! Tõuseb hooga püsti, veri tulvab pähe ja Edward minestab kõva mürtsuga parketile.

TÄIESTI NORMAALNE!

kuulutan homse päeva PAHPIIRIPÄEVAKS!


hell yeah!

6.9.11

Endli külalispost

Tahtsin ainult seda öelda, et mina enam Eduardiga poodi ei lähe. PIINLIK ON!


reaction video

tõhusa lugemise ja rammusa kakluse eest!


5.9.11

Lugemispäevik 6

Jätkan lugemist


Kuues peatükk algab sedasi, et Edward lükkab oma musta Audi .. umm, Volvo ukse lahti ja üldse ei tee juttu mida liftis tsenseeriti. Nagu poleks midagi olnudki! Bella vaatab peeglist, et mokad on täitsa paistes! Õudne! Ääääh ka.

Edward tagurdab oma Audi .. umm, Volvo parklast välja ja paneb automakile hääled sisse. Ilm on äkitsi täis mahedat muusikat.
„Mis see on,“ küsib Bella
„Peegelpõrand. Winny Puhh.“
„Edward, see on imeline!“
„Onju.“
„Kas tohib, kuulame uuesti?“

„Kas sulle meeldib klassikaline muusika?“ küsib Bella.
„Mu muusikamaitse on seinast seina, Bella,“ ütleb Edward „Jastin Biiberist Toivo Nikopensiuseni“
„Mul ka! Täpselt! Ainult kes on Toivo Nikopensius?“
„Üks 18-sajandi Tudorite-ajastu helilooja. Ma mõnikord lasen sulle tema lugusid.“

Sõidavad vaikides. Edwardi mobiil heliseb.
„Cullen cuuleb!“
„Jou, Ets! Keppi said vä?“
„Ee… tere Emmet. Ei saanud veel. Mul on tead telefon laudspiikeril ja ma pole üksi autos.“
„Kes sul on seal?“
„Isabella Swan“
„Habba-habba- habba- habba- habba-hab--“
Edward paneb vaikselt toru ära. Jõuavad Bella maja juurde.

„Isabella… tead, see mis liftis juhtus. Seda enam ei juhtu. Kui just ei provotseerita“ ja Edward ronib autost välja, rühib pikkade sammudega Bella koduukseni, aga ise on Adonis. Bella koperdab pimedas Edwardile järgi. „A mulle täitsa meeldis!“ ähib Bella innukalt.



Rosalie ja Emmet istuvad sohval, Rosalie irvitab nii et nägu peeretab peas. Aga Edwardit ta vahib sellise kahtlustava näoga. Emmet vahib Bellat ja irvitab ka some.

„Davai, Emmet, uhhodim“ ütleb Edward. Ukse peal Rosalie ja Emmet panevad pikalt ja ilaselt tatti. Jeez… get a room, mõtleb Bella vihaselt ja swoonib ise vaikselt Edwardi poole. Edward vahib Bellat. Bella swoonib. Rosalie ja Emmet panevad ikka veel tatti. „Tsau, musike,“ ütleb Emmet lõpuks, Edward libistab pöidla üle Bella alahuule ja adoptiivvennakesed lahkuvad.

„Tegite seda vä?“ küsib Rosalie Bellalt.
„Ei“ nähvab Bella vihaselt vastu. „Aga nagu näha siis sina tegid küll. Seda. Ja tea veel mida.“
Rosalie suu venib kõrvuni.

„Aga Edward lubas mu täna õhtul Port Angelesse sõidutada!“
„Äkki te siis seal teete seda!“
Aga selle asemel et öelda stfu, hakkab Bella tobedalt kihistama. Tükk aega kihistab. Siis läheb vannituppa jalgu raseerima.

Järgmine päev on Bella kipitavate säärte ja kaenlaalustega Newtonite raua- ja saestuudios „Raua- ja Saestuudio“. Rosalie kasis Bellat küll, et too oleks kenasti sätitud ja kammitud, nii nagu meestele meeldib, aga tegelikult Rosalie ei usalda Edwardit. Kas sellepärast, et too on nii külm ja kange? Ei tea, ei oskagi näppu peale panna, aga tunne on selline. Rosalie käsib Bellal kohe helistada kui ta Port Angelesse jõuab. Bella on natuke ka Jacobi pärast mures. Jacob on kolm smsi ja seitse vastamata kõnet teinud aga Bella ei ole seda oksevärki Jacobile andeks andnud. No kes seisab sedasi ja appi ei tule! Bella mõtleb raua- ja saestuudio letil lösutades veel, mis paberivärk see oli millele Edward tahtis alla kirjutada. Tea kas tegi nalja… Assatuss aga siis Bella erutub. Tonight’s the night!
Kas ma olen tõesti selleks valmis, mõtleb endamisi Bella.

Siis selgub, et Bella sees elab veel lisaks Bellale Inner Goddess. Nimetame teda lihtsuse mõttes … Anuks. Bella võdistab lõuga ja mõtleb, et miks mina peaksin Edwardile meeldima! Ma olen ju nii hiirjas! Ei saa aru, ei mõista, ei ole loogiline! Anuks kobistab jalaga vastu Bella sisetunnet ja tõmbab igaks juhuks veel harjavarrega ka takka, et kaua ma ootan kuival, raisk mitu aastat juba istun siin jalad ristis! Lõuavõdistamine jätta!



Kui Bella kokkulepitud ajal Newtonite raua- ja saestuudiost „Raua- ja Saestuudio“ välja astub, ootab Edward juba oma Audiga .. umm, Volvoga poe ukse ees. Mees peab täpne olema! Kui kell lööb, alles siis on õige aeg!

„Õdangust!“ ronib Bella autosse, Edward pitsitab kergelt Bella kätt. Õhus on elektrit! Edward annab Bellale suure matsuva musu ja sõidavad Port Angelesse.
„Mulle meeldib kuidas turvavöö sul tihkelt ümber on,“ ütleb Edward himuralt ja Bella tõmbab etteheitvalt kõhu sisse. Edward teeb Bellale silma. Mida lähemale Port Angelesesse jõuavad seda rohkem läheb Bella närvi. I can do this. I can do this.
Jõuavad kohale. Edward peatab suure uhke pilvelõhkuja ees. „Kohal oleme,“ sosistab ta Bellale meelalt ja vabastab Bella turvavöö.

„Sa ei pea tegema midagi, mis sa ei taha,“ ütleb Edward Bellale.
„A ma kunagi ei teegi“ ütleb Bella, samal ajal ise mõtleb, et selle Adoonise pärast teeks küll, tead, nii mõndagi. Edward vaatab ja tema silmad on kollased. Edward ronib autost välja ja ahh, ta on nii pikk mees ja nii ilus! Pronksjas tihke mullet, kandiline lõug, ääh, ääh!


Lähevad Edwardi korterisse, mis tal selles pilvelõhkujas on, sest ta on rikas ärimees ja võib seda omale lubada. Edwardi korteris on kõik hästi valge. Seinal on palju Aapo Pukki. Nurgas seisab suurt kontsertpiaano. Edwardil on hiiglama uhke korter, palju ruumi, palju klaasseinu, palju valget, jne jne jne

„Tohib ma võtan su jopi?“ küsib Edward Aga Bella ei luba. Võeh.
„Soovid midagi juua?“ küsib Edward. Bella meenutab eileõhtust oksendamist ja tahaks suurt margaritat. „Suur lähker veini?“ küsib Edward ja Bella noogutab vihaselt.




Edward viskab oma jopi kasuaalset toolile ja avab veinipudeli. „Põltsamaa tõmmu. Kas sobib?“
„Edward, ma ei tea veinist midagi. Ma arvan et sobib ikke.“

Bella süda põksub. Mõtleb, omg, mis ma siin teen!! Shattap, mõtleb Anuks, teame kõik väga hästi mis sa siin teed, see raamat lekkis juba tükk aega tagasi netti.

„Bella, miks on su palged nii kahvatud?“ uurib Edward murelikult. „Nälgas?“
Bella raputab pead. Toidunälga pole. Wikni-winki, nudge-nudge!
Edward jõllitab Bellat põlevate silmadega ja võtab tal käest kinni. „Istume sängile?“ Bella noogutab. Istuvad sängile. Bella tunneb ennast nagu Dolgunov ja kihistab totakalt.
„Mis kihistad, ah?“
„Miks sa kinkisid mulle just V. Karpinski NSV Liidu konstitutsioon. Õpperaamat VII klassile. 1952?“
„See tundus sobilik. Ma kas vaatan sind kui kõrget ideaali, nagu Dolgunov. Või teotan sind musta räbuga nagu fašistid tööpinke.“
Bella kihistab jälle. „Parem siis juba teota.“
Edward vahib kahtlustavalt. Kahtlustavalt vahib ka Anuks. Siis hingeldab Edward himuralt.
„Bella, ära näksi oma huult. See viib mind endast välja. Ja üldse, sa ei tea mis sa räägid“
„Tean ja siin ma olen“ hakkab Bella ka hingeldama.
Edward kortsutab kulmu. „Ooda, ma kohe tulen“ ja läheb ära.
Tagasi tuleb dokumendid näpus. „See on konfidentsiaalsusleping“ ütleb ta kergelt häbenedes. „Mul advokaat käsib kõikidel alla kirjutada. Kui sa tahad et ma sind musta räbuga teotan siis kirjuta alla“
„Davai, anna tintekas siia“ sirutab Bella käe.
„A läbi ei loe?“
„Nakaa!“
Edward kortsutab jälle kulmu. „Seebakas oled? Alati tuleb leping enne läbi lugeda!“
Aga Bella, seebakas, on juba lepingule alla kirjutanud ja rüüpab mehise lonksu veinilähkrist.


„Edward … kas see tähendab, et täna õhtul jagad sa minuga magusat armurõõmu. Kas me teeme seda seksi-värki?“ küsib Bella värisedes ja langetab sulnilt ripsmed.
Edwardi alalõug vajub imelikult rippu. Aga ta kogub ennast kiirelt ja tõmbab lõua tagasi õigesse kohta. „Eip. Esiteks ma ei jaga mingit magusat armurõõmu. Ma fakin. Kõvasti rammin, mehiselt! Ja teiseks on meil veel mõnedele paberitele vaja alla kirjutada.“
Bella ajab oma ripsmed vihaselt püsti tagasi ja kiristab hambaid.

„Ah, tule hoopis minu mängutuppa!“
Õige mul vaja su hularõngast ja nukumaja vahtida, mõtleb Bella kurjalt aga Edward talutab teda juba piki koridori mängutoa poole.

„Sa võid alati ära minna, Bella, sul on valikuv--„
„Tee juba see persema uks lahti“ käratab Bella tigedalt.

Edward avab ukse ja Bellale tundub äkitsi, nagu ta oleks ajas tagasi rännanud … ja sattunud hispaania inkvisiitorite piinakambrisse.




Mõmmi perse, mõtleb Bella.



kirjandushuvilised hakkavad juba vaikselt närviliseks muutuma...


hetkeks sõnatu...





kust saab...eee.... pudeliga peldikust.... aga..... mõmmi..... perse?

kulinaaria

söööööööööööööööööma!

a mis söögiks on?


ÜLLATUS!



4.9.11

August (vabariigi keelekomisjoni nõudmisel nüüd eestikeelne)

Aro Volturi astub oma kabinetti ja seal seisab vihane Jessica Stanley, kes karjub, et ta teab, et Aro magab Rosaliega. Kui Aro ütleb, et ta sooviks nende abielule joone alla tõmmata saab Jessica rabanduse. Aro proovib veel kiiruga midagi selgitada, aga Jessical sõidab katus täiesti ära ja ta kukub mütaki! Pikali.­

Aro Volturi läheb täiesti närvi, kui talle meenub, et Jessica pole vampiir ja tal peaks olema pulss, aga pole! Jessica Stanley viiakse kiirabiga haiglasse, kus juba ootab tohter, kes üteb, et ta on Aafrika Südameinstituudi peakardioloog. Kõik põrnitsevad teda kahtlustavalt. Aro uriseb.

Aro Volturi hoiab Jessica Stanley käekest. Jessica lebab teadvusetult ja Aro vannub talle oma kustumatut armastust. Aro hakkab nutma ja Jessica avab silmad. Aro hüüab kohe kõva häälega, et ei tema küll Jessicat maha ei jäta! Nevva!

Siis läheb Aro Volturi koridori ja suudleb kirglikult Rosaliet ning teatab talle, et see pole mitte lõpp ja ta tuleb veel tema juurde tagasi (sest Jessica on ju inimene ja nemad Rosaliega vampiirid – aega on). Jessica Stanley ronib oma haiglavoodirst välja ja kõnnib ukse juurde ...

Aro Volturi ja  Jessica Stanley arutavad, et mis nende abielust nüüd edasi saab ja Aro tunnistab, et tema tahaks omale kahte naist, mispeale Jessica hakkab röökima nagu ratta peal ja esitab Arole ultimaatumi.

Kristen ütleb Jane Volturile, et Rosalie on perekonnalõhkuja ja Jane Volturi karjub vastu, et “sinu kohta võib sama öelda!”

Jessica karjub tatti pritsides, et kui Aro kavatseb tema valida, siis tema igatahes ootab edaspidi paremat abielu, rohkem seksi, maitsvamaid roogasid ja kangemat napsu! Seepeale otsustab Aro Volturi  Jessica Stanley juurde jääda.

Jacob Black ja Renesmee amelevad Nikk Makarone elutoas diivanil ja Nikk jõllitab neid koridorist. Nikk Makaronele meenub, et ta ise on hetkel üsna kuival, ta läheb vihaseks, et Jacob Black ja Renesmee ikka veel tema juures elavad ning teatab, et neil oleks aeg omaette elamine hankida.

Keiti Hender räägib Bellale, et ta üritas Rosaliet veenda, et too enam Aro Volturiga ei kohtuks. Ta lohutab Bellat, hakkab teda suudlema ja surub ta oma ekertsiooni vastu. Keiti Hender tunnistab üles, et ta tahab Bellat koledal kombel, aga austab tema otsust seksimisega pulmaööni oodata. Bella katkestab suudluse enne kui Keiti erektsioon liiga suureks paisub.


Robert õiendab Aro Volturiga, kes ütleb otse välja, et ta armastab kahte naist. Aro Volturi süüdistab Robertit, et Rosalie on selline crazy bitch ja Robert virutab Aro Volturile pikki piilumist.

Bella ja Keiti musutavad kontoris ja Keiti litsub Bella jälle seina ja oma erektsiooni vahele. Bella ahmib õhku ja meenutab Keitile, et ta tahab oodata. Keiti Hender ütleb, et ta küll austab tema otsust, aga et ta kõnnib koguaeg ringi valusa erekaga, siis ta küll ei tea, kaua ta suudab end tagasi hoida enne kui ta daami looma kombel maha murrab.



Rosalie libastub vannis, lööb pea ära ja vajub vee alla. Samal ajal koputab Keiti Hender tema uksele…

Kui Bella on Kristeniga omavahel jäänud (ilmselt siis peegli ees), tunnistab ta, et tema tunded Keiti Henderi vastu aina kasvavad ja ta ei saa vist enam eriti kaua oodata.

Samal ajal Keiti Hender muudkui kopsib Rosalie uksele. Lõpuks tõstab ta ukse hingedelt maha, leiab alasti Rosalie ja päästab ta elu. Keiti Hender tahab kiirabi kutsuda, aga Rosalie ütleb, et “I’m fine!” Keiti Hender ütleb Rosaliele, et see võiks ka nüüd oma eluga juba edasi liikuda, mispeale Rosalie suudleb Keitit.

Rosalie räägib kõigile, et Keiti Hender aitas tal mõista, et kättemaks pole mitte hea asi ja et ta peaks rohkem selliste heade kuttidega hängima nagu Keiti. Rosalie soovib Keitit kõigi nende heategude eest korralikult tänada. Bella on õige üllatunud kui ta kuuleb, et Keiti Hender päästis Rosalie elu. Bella viskab nalja, et “haha, nägid Rosalie paljast tagumikku jah?” aga keegi ei naera, sest samal ajal Keiti Hender meenutab, kuidas Rosalie teda suudles.



Rosalie õrritab Bellat, et neil Keitiga oli rabav ja elumuutev kogemus ja et saatus on neid kokku viinud. Kristen muutub kohe murelikuks kui Jane Volturi teatab, et Rosaliel on Keiti vastu tunded tekkimas.

Bella on tükkideks rebitud kui ta võitleb oma moraaliga ega taha abielueelset seksi, samas kardab ta, et kui kätte ei anna, siis Keiti läheb minema

Keiti Hender põlvitab (valus erekas vastu säärt surutud) keset moedemmi Bella ette maha ja katsub teda kosida. Kõik peavad hinge kinni, aga Bella jookseb ilma vastust andmata minema.

Bella tunneb, et nüüd on küll aeg käes ja peab seksima hakkama. Kristen annab talle head nõu, kuidas teha nii, et mõnna oleks.


Edward ja Rosalie arutavad omavahel, et küll on nende elu ikka nuss, et kumbki ei saa seda, keda tahaks. Rosalie trambib jalgu ja piriseb, et Bella saab alati kõik mida Rosalie nii hirmsasti tahaks.

Kristen üritab Robertit veenda, et Bella on Keitiga seksimiseks täiesti valmis. Samal ajal panevad Bella ja Keiti vannitoas Nivea kreemipurgi kõrval küünla põlema ja valmistuvad esimest korda seksima.

Aga kahjuks ei kujune Keiti Henderi ja Bella romantiline õhtu sugugi selliseks nagu nad plaanisid. Bella vaatab õudusega Keiti impressiivset vemba ja kahvatab. Keiti püüab küll teda lohutada, et “küll sa venid”, aga Bella paneb jalad risti. Keiti süüdistab kõiges Bella ema Kristenit ja tema seksuaalselt vabameelset elustiili.

Rosalie palub Keiti Henderit, et see oma seksitust suhtest vehkat teeks ja oleks koos kellegagi (Rosaliega), kes ta vajadusi rahuldaks.


Robert teeb Bellale üllatuse ja viib ta Pariisireisule. Keiti Hender on jõhkralt pettunud kui Bella pakub välja mingi jõle kauge pulmakuupäeva. Ta pettumus suurueneb veelgi kui Bella enne lahkumist hüvastijätuks  ta valutava erektsiooniga ei tegele…

Ihan totta kaikki!


Sellist särki on mul just vaja!


See sobib mul nende roheliste potikutega! Tead küll! Ja meil läheb just maal sõnnikuviskamiseks!