7.5.11

midagi sulle ear shuffleisse pistmiseks

for women, cause you're desperate.
- eligible! there's a huge difference!


1. osa

2. osa 


I've eaten your monkey.
- oh no! Morris!



6.5.11

Palju õnne, palju õnne!



kle, sul on ju ka sel aastal veel sünnipäev tulemas! palju õnne! embame!

a üldiselt mulle tundub, et peenrareha on austraalias veel nagu tsipake õudsam...

Pahbiir!

pluti pluti! mida sa seal teed?

Tunnetpa nimekkäitä poptähtiä, Edward!

Kristen vaeltaa Forks-kyltin kirjainten alle Bellan kaulakoru mukanaan. Hän muistelee tyttärensä syntymää ja aikaa , jolloin tämä tanssi havaijilaistansseja Nikkin innoittamana. Sitten saapuu Robert pitkine jalkoineen, ja Kristenin mieliala kohenee. Robert uskoo, että jonain päivänä Bella kyllä antaisi heille anteeksi, niin kuin monet lapset antavat vanhemmilleen anteeksi. "Mutta juuri nyt katson kaupungin suurinta huoraa", hän jatkaa. "Sellaisenako minut näet?" Kristen kysyy. Robert osoittaa Forks-kyltin kirjaimia O (huOra, prOstituoitu), joiden kohdalla Kristen istuu. He nauravat, ja Robert on iloinen, että Stewartilla on huumorintajunsa tallella. Justin tunnustaa Arolle hieman käsitelleensä Rosalien korjattavana ollutta tietokonetta. Aro kysyy, miksi helvetissä niin. "Sillä hyökkäämällä Kristenia vastaan hyökkäät vaimoni koko sukua vastaan. Se on sodanjulistus", Aro puhuu ja haluaa puhua myös Keit Henderille.

Edward haluaa todistaa tunteensa Bellaa kohtaan American Idol -tähti Jean de Criven musiikin kautta. Näin siksi, että Jean on Edwardin ystävä, ja Bella laulajan suuri fani. Jean esittää välinsä rikkoneelle parille livenä serenadin "Swing-swing-swing". Kun välit sitten musiikin säestyksellä siirtyvät suudelma-asteelle Bellan mieleen nousee naamioiden ilta, ja hän juoksee ulos. Jane Volturi ryhtyy selvittämään Robertin ja Rosalien välejä. Robert syyttää tytärtään, mutta tämä vakuuttaa olevansa syytön Kristenin syyttämiseen, vaikka Kristen onkin hänen mielestään syyllinen miehensä pettämiseen! Robert pysyy päätöksessään pitää Rosalie erossa yhtiöstä. Miten Jane reagoi tyttärensä mielipahaan? Esme informoi Kristenia Bellan muuttamisesta vierastaloon. Siitä seuraa riita, ja Kristen tönäisee Esmeta niin että tämä horjahtaa lattialle. Mitä tapahtuu? Nouseeko Esme ylös? Onko hän tajuissaan?

Mukana myös American Idol -laulaja Jean de Criven (himself) sekä inserttikooste Edwardin ja Bellan onnenhetkistä.

Taustaks mängib:



Himself:

Ihan totta kaikki!

Vampiiri päevikud: Ka päike tõuseb

Algab Vampiiri Päevikute otseülekanne!


Taylor on praegu just libahunt ja pole üldse selline suur ja sõbralik ja kurva silmaga vaid lõriseb kurjalt ja raputab väravat. Värava taga on vampiiri-Caroline ja inim-Matt.

võeh.... väga halb Elena ja Jenna-tädi vaheline dialoog. nagu mingid ämblikud oleksid selle kirjutanud.

Jenna-tädi joob verd. kaboooooom! vampiir valmis! siuh ja viuh!

ämblike kirjutatud dialoog jätkub...

Klaus alustab oma riitust. murul on uhked põlevad olümpiarõngad ja puha... tõmbas naislibahundil rapsaki! südame rinnust!

oooboi! rüütellikkus pole veel surnud, naised! Stephen plaanib pakkuda Klausile ohverdamiseks ennast Jenna-tädi asemel.






Elena ja Jenna-tädi panevad aga edasi seda ämblike dialoogi... krt, kananahk...


Klausile ja Stephenile on ämblikud kirjutanud samuti kananahka tekitava härrasmeeste hoooonorit puudutava dialoogi.

Damon mädaneb. Sest libahunt hammustas teda ja see ampsakas tapab vampiiri. ma loodan, et keegi leiutab mingi vastumürgi, sest Damon on selle saate sweet sweet candy, bam! (pildil KEELEGA)



Matt kurdab vampiiri-Carolineile, et tal on ema kodust ära ja ta peab arveid maksma ja koolis käima.... kurdab vampiirile. VAMPIIRIL ON OMALGI MURESID KÜLLALT!

Nõia-Bonnie üritab Elena surematut HINGE siduda Onu Johni aka Elena isa hinge külge, et kui ta nüüd sureb, siis ta ärkab ellu. aga samas on tal ju keres vampiiriverd nii et ellu ta ärkaks nagunii.... dunno...

MA TAHAKS TEADA, KAS KEEGI DAMONI PÄÄSTMISEGA KA TEGELEB?! krdi luuserid...


Klaus palub Elenal valida, kas ohverdada Jenna või Stephen. triki! a siis lööb kohe Stephenile vaia selga. oh no!

a siis teatab, et tal on "Elena boyfriendiga" "teised plaanid". kinki old pastard.... ja lööb vaiaga Stepheni maa külge kinni.



oh aeg......

Jenna-tädi hammustab Klausi nõida ja siis Klaus rammib talle kehasse. VAIA! Jenna-tädi kaputt!

õudne saade..... õudne....

Klaus tuleb siis nüüd ja ulatab galantselt käe Elenale, et "las ma imen su verd." ütleb kõik kenasti "thank you, Elena." ja tänapäeva noortel pole ju mingit kasvatust.... Elena vastab, et "go to hell."

ja no tere hommikust! Klaus lööbki Elenela hambad kõrisse. tea, kas nüüd saab läbi see saade? tundub, et kõik panevad selles osas kõrvad pea alla.

väike huvitav nüansike ka: Stephen peab nüüd kägaras nurgas vaatama, kuidas teine mees ta tüdrukut imeb. very little ashes, very...

Klaus hakkab hundiks muutuma. hunt-vampiir! võimas!

võeh!

Tuleb nõia-Bonnie. tal on väga võimsad etteasted. nüüd ka kõik lööb välku ja müristab ja tuul ulub ja Bonnie räägib võõraid keeli.

Bonnie peksab oma võõrsõnadega Klausi nii et see karjub.

Elijah tuleb, ütleb "hello brother," ja suskab kohe käe Klausile rindu. a siis Klaus teatab, et ta on nende suguvõsa kõik kusagile maha matnud ja kui Elijah ta nüüd ära tapab, siis ta neid üles ei leia.

Elijah on nüüd all like "WHAT?" a no mis sa teed.... kahmab oma hunt-vampiir-venna kaenlasse ja lidub. Bonnie ja Stephen on mõlemad, et "NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!" a no mis sa teed...



shit


ooh, võimas kaader, kuidas Onu John istub pisikeses musta laega toas laua taga, millel põleb küünal ja kirjutab. nagu Juhan Liiv. (seosed, mu õpetatud sõber, seosed...)

nüüd vend-Jeremy loeb nõiaraamatust, et kui nüüd Elena surnuist tõuseb, siis Onu John sureb. Onu John on all ZEN...

palju rahvast sinna just pärast tänast osa alles ei jää.

ok, Elena on elus! jeeee! pole vampiir

ja Onu John kukkus just maja ukse ette surnult maha. jeeee....


ok, matused ja kõik nutavad jne. ja siis Damon näitab Stephenile, kuidas tal käsi mädaneb ja siis kõnnib minema. oh no!

krdi nututriibu osa. mis see body count siis tuli nüüd?

Toimittajallakin suu tyrmistyksestä auki!

Toimittaja Random Dude kohtaa uransa ehkä oudoimman jutun todistaessaan muun median lailla videota, jossa väitetään kirkkain äänin Kristenlla olleen naamioseksiä tyttärensä poikaystävän kanssa. Randomin suu pysyy pitkään ammoasennossa. Keit Hender on kauhuissaan Justin Barberin manipuloinnista, harjoittelija-parka. Kristen juoksee Bellan perässä pitkin muotitalon käytäviä, koska heidän täytyy puhua. "We need to talk." Bella kysyy, mitä se kaikki tarkoitti. "Oliko se kilpailua, mitä?" hän sanoo ja vertaa itseään Alice-Emmet-Kristen -tilanteeseen. Kristen vannoo uskoneensa, että Edward oli Robert! Esme ei voi käsittää, ettei nainen muka erottaisi 20-vuotiaan pojan vartaloa miehestä, jonka kanssa on jakanut sängyn niin monet vuodet. Robert on varma, että sabotaasin takana on Rosalie itse. Hän ilmoittaa, ettei lopeta suhdettaan Kristenen! Esme sanoo, että jos mies voi antaa anteeksi vaimolleen, niin varmasti myös tyttärelleen. Rosalie tuo valkoisen kannettavansa todistaakseen, että on tehnyt viattoman videon. Mitä koneen uumenista paljastuu?

Random Dude:
Pojan vartalo:
Miehen vartalo:

Rosalien tietokoneella oleva materiaali osoittautuu samaksi, jonka media on hetki sitten nähnyt. Robert uskoo sen olevan Rosalien kosto Kristenlle. Jane Volturi ja Esme hyökkäävät väitettä vastaan syyttäjäkaksikon voimalla. Jane korostaa, että Kristen on nyt maannut tyttärensä poikaystävän kanssa, mutta niin hän teki aikoinaan vanhemmankin tyttärensä miehen kanssa. Seksihistoria toistaa itseään! Edward ottaa Bellan syliinsä ja vannoo rakkauttaan. Hän kertoo, että juhlissa oli valtava tanssimelu, ja "Olen valmis" -repliikki lähes hukkui hälinään. Niiden sanojen lisäksi he eivät olleet puhuneet Kristenin kanssa mitään eivätkä ottaneet edes maskejaan pois. Bella kysyy Alice-siskoltaan, minkälainen henkilö toimii niin kuin heidän äitinsä toimii. "Mikä häntä vaivaa?" Kristenin istuessa yksin lehdistöhuoneessa videolle ilmestyvät hänen ja Edwardin skandaalikasvot - ja sisään saliin kävelee Esme syytemaksiimeineen.

Ihan ... totta kaikki ...

perekpattissonikoeranunnuminutalgabnüüd


KARU

WhereIsRob App 4

testing, testing...


khm...


Rob jõudis just...


TRUMMIPÕRIN!





SYDNEYSSE!

See ON Austraalias ja EI OLE pealinn.

Maakera kuklapoolel oli Robi esimene küsimus:

"a kus on SHAINI VOLVO?"


ajavahe ja pikk lend something something. võttis oma roosa magamiskoti something something...


ja praegu Rob...
MAGAB




kuniks uudiseid laekub, panen ma siia selle pildi

see võib vabalt olla miskit, mida võib leida hotellitoast või kust iganes. jah.


hea meel on näha, et austraallased pole vaiba pealt kokku hoidnud. pole mingit sellist jama, et pole ruumi või muinsus jääb ette. ruumi ja kangast on laialt! au ja kiitus.






 EVERYTHING!



Pindzak  on hall


isegi rõõmustaks kui....
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!


näe, ma olen ka pildile jäänud


Aga Edward?! Või siis vähemalt Robert?! Rob? Bobby? Ed? Non?




3 AM 2

I don't know about Jupiter and I can't even put a finger on Uranus

5.5.11

Rob's hands



punktum

Printsess oma printsile

TRUMMIPÕRIN!

Kristen Stewarti Lumivalgekesele on leitud prints ja (vist ka) jahimees!




FANFAARID!


lubage esitleda.......... PRINTS!!!!



ja.................... JAHIMEES!



järgneb edmundi ametlik steitment:

Seksuaalset aktiivsust naistele!

  • 100% looduslik
  • tugevdab seksuaalseid soove
  • kõrvaldab stressi
  • tõstab tuju ( meeleolu )
  • aitab lõõgastuda





sweet sweet candy, bämmmm!

Justin Barber, bittihirmu

Justin sanoo Keitille, että tämän tekemä vahinkonauhoitus Robertin ja tyttären keskustelusta on todella kuumaa tavaraa. "Siis jos vaikka esimerkiksi Aro Volturi haluaisi Cullen-yhtiön takaisin", hän lisää. Pääseekö hän tunkeutumaan Rosalien yksityisiinkin kansioihin? Pääsee. Mitä hän löytää niistä? Rosalien tekemän kunnianosoitusvideon Kristen Swan Cullenille. Samaan aikaan Robert tutkii Rosalien tribuuttisuunnitelmaa ja kiittää tavasta, jolla tytär on kohdellut Kristenia riitojen jälkeen. Entiset aviopuolisot Jasper ja Leah kohtaavat ensimmäistä kertaa vuosien tauon jälkeen.



Cullen Creations pitää lehdistötilaisuuden Rosalien tekemän Kristen-huomionosoitusvideon kunniaksi. Video on samalla tapa toivottaa Kristenin tervetulleeksi takaisin yhtiöön. Ennen median saapumista Kristen ja Robert suutelevat ja halailevat, ja Kristen koskettelee Robertin hiuksia suorin käsin. Maskeeraushuoneessa kaulailevat Edward ja Bella, ja kattoterassilla flirttailevat Jasper ja Leah. Kristen kiittää Rosalieä kunnianosoituksen tekemisestä. Tämä sanoo, että juttu oli isän idea. Justin kertoo Keiti Henderille juonikkaan näköisenä Rosalien tietokoneen sisällöstä. Keit kysyy, mitä Justin teki tribuutille, ja tämä puhuu jotain tiedostojen "kaunistelemisesta" ja siitä, miltä mahtaa tuntua näytellä kunnioitusta naiselle, jota halveksii. Hän kutsuu pojan pressitilaisuuteen oppimaan lisää Volturi Publications -yhtiön toimintatavoista. Pressi-infon ja videon spiikkeri on Bella. Video alkaa, mutta jossain vaiheessa siihen ilmestyy Pose-tanssi, ja kuvaruutu jakaantuu kahdeksi kasvokuvaksi, joiden päällä lukee: Skandaali!

Ihan totta kaikki!

4.5.11

Olen šokis! Sattusime mõmmikuga avariisse!!

Päevapilt

1. Hugh Laurie

2. Napsuvalik

now YOU can kiss Robert Pattinson 2


now YOU can kiss Robert Pattinson

finally! thank GOD!!

Ensimmäiset tyynyjuttelut Meyerin Steffin sylissä.

Nikk ja Meyerin Steff rakastelevat ensimmäistä kertaa ja juttelevat tyynypuheita tyytyväisinä vierekkäin. Ovatko he edenneet liian nopeasti toistensa syliin? Robert lohduttaa pelokasta Kristenia sanomalla, että tämän naamioseksi Edwardin kanssa pysyisi kyllä naamion takana loppuun asti. Lisäksi hän toivottaa rakkaansa avosylin takaisin perheyhtiöön. Volturi Publicationsin uusi harjoittelija Keiti Hender huomaa Rosalien tietokoneen tiedostoja puhdistaessaan, että koneeseen on nauhoittunut jotain ylimääräistä: Robertin ja Rosalien keskustelu Kristenin ja Edwardin kielletyistä leikeistä. Dialogissa kysytään, onko Kristen pettänyt Robertiä vai ei. Keiti Hender kiinnostuu etsimään internetistä, keitä nämä kummalliset pohtijat oikein ovat. "Jopas jotakin", hän huudahtaa nähdessään hakunsa tulokset. Kuultuaan Keitin asiakkaan olevan Rosalie Cullen myös Justin Barber (okei, seda nime ma ei hakka küll muutma) kiinnostuu dialogista. Keiti haluaisi tuhota materiaalin, mutta onnistuuko Justin saamaan sen haltuunsa?

tyyny:
tekniikanharjoittelija:
Rosalien kannettavaa tietokone:
naamioseksin apuväline:



Ihan totta kaikki!

Ära küsi, ma ei tea... 5, 6, ja 7



bipolaarne post

JEEEEEEEEEEEEEE! LÕPUKS OMETI MIDAGI MÕISTLIKKU!




aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! ma ei tea, mis asi see on....

Tavaline pettingudiagramm

Väike õudne peenrareha

tean, tean....

oleksime pidanud seda juba varem märkama...

aga ikkagi parem hilja kui mitte kedagi...

igatahes. uus subsein on pühandatud kriipile käele, mis meenutab mulle kõige rohkem seda pisikest konksus haarmetega reha, millega peenraid kobestatakse.

pole tänu väärt!

Stephenie Meyer "Keha"

Bella Swan keeldub haihtumast.

Meie maailma on vallutanud seninägematud vaenlased. Inimesed muutuvad nende sissetungijate kestadeks, nende meeled allutatakse, sellal kui kehad jäävad puutumata ning jätkavad oma elu pealtnäha endiselt. Enamik inimkonnast on alistatud. Kui Bella, üks vähestest allesjäänud mässajatest, kinni võetakse, on ta kindel, et see on tema lõpp.

Jacobit, sissetunginud “hinge”, kes sai Bella keha, hoiatati probleemide eest, mis kaasnevad inimkehas elamisega: rabavad emotsioonid, mälestused. Aga üht probleemi ei osanud Jacob oodata: et tema keha eelmine asukas keeldub oma meeltest lahti ütlemast.

Jacob uurib Bella mõtteid, lootes avastada allesjäänud inimvastupanu asukohta. Selle asemel täidab Bella Jacobi mõtted kujutluspiltidega mehest, keda Bella armastab – Edwardist, end ikka veel varjavast vampiirist.

Võimetu end oma keha ihalustest eraldama, hakkab ka Jacob igatsema mehe järele, kelle leidmine on talle ülesandeks tehtud. Kui Jacobist ja Bellast saavad väliste jõudude mõjul vastu tahtmist liitlased, alustavad nad ohtlikke ja ebakindlaid otsinguid, et leida mees, keda nad mõlemad armastavad.


Scripted by Andrew Niccol, the film figures to be one of the hot titles when Inferno launches sales at the 2011 Cannes Film Festival next week. Niccol, who was originally set to direct, might resurface as the filmmaker.

Have you read The Host? Its nothing like Twilight, lets start with that. A highly recommended read. Who knows, it might just be what fills the void after Twilight is over.

Kun kasvoton seksi alkaa saada piirteitä

Kristen pelkää menettävänsä läheistensä rakkauden, mutta tunnustaa anonyymirakastelunsa Robertille sen likaisia yksityiskohtia myöden. Senkin hän paljastaa, että Rosalie on ryhtynyt kiristämään häntä ja Edwardia kyseisillä salaseksitiedoillaan. Miten Robert suhtautuu tähän vyöryn lailla tulvivaan informaatioon? Mitä Bella kertoo Edwardille lähdöstään Forksiin?



Roolihahmojen joukkoon liittyy Spencer Publicationsin uusi tekniikanharjoittelija Tom Sturridge (Keiti Hender). Hän korjaa Rosalien kannettavaa tietokonetta.

Ihan totta kaikki!

* * *

Makaronen alus ja maine eroottisilla vesillä. Nikk ja Meyerin Steff nauttivat toistensa seurasta Shady Marlin -veneellä Marina del Reyn satamassa. Ensimmäisen suudelmansakin he jakavat meren keinussa. Bellan yhtäkkinen päätös jättää Forks väliin hämmentää Kristenia. Hän pelkää, miten Rosalie suhtuisi siihen että yksi vihattu Logan jäisikin kaupunkiin. Robert kurittaa tytärtään tämän moraalittomuudesta. "Kristen palaa yhtiöön ja sillä selvä", hän ilmoittaa. Rosalie ei ymmärrä, miksi isä hyväksyy vaimonsa hypyt tyttären poikaystävän haaroihin. Robert antaa Rosaliele kiristämisen anteeksi, mutta haluaa myös tältä anteeksiannon. Kenelle?

Ihan totta kaikki!