30.7.11

lugeja kiri

Tere!

Olen teie blogi pidev lugeja. Olen sealt saanud palju huvitavat ja vajalikku informatsiooni. Nüüd kui käes on TCA 2011 hääletamine pöördun teie poole abipalvega. See hääletamine on väga vastutusrikas toiming ja ma olen juba mitu nädalat olnud väga suure pinge all ja kaalunud põhjalikult , kelle poolt ja miks hääletada. Nüüd on jäänud veel kaks kategooriat, milles ma pole suutnud oma häält anda. Palun aidake mul otsustada!

Male Hottie - äärmiselt tähtis kategooria! Võimatu on valida! Võimatu!! Ma olen sellepärast mitu ööd nutnud! Kelle teie valiksite?

VAMPIRE! See on KÕIGE olulisem kategooria!


Ma olin juba peaaegu otsustanud ja siis ma nägin, et Nina Dobrev tviitis nii:


Pärast seda kui ma olin kiljumise ja kätega vehkimise lõpetanud jõudsin ma järeldusele, et Breaking Dawnile järgnev Twilighti osa räägib kindlasti sellest, et Rosalie on tegelikult mees. Ja nüüd ma siis ei teagi, kelle poolt hääletada, sest ta võib ju siis olla väga HOT vampiir. Aidake!

Päikest!

Jaanika



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

üldiselt me lugejate kirju ei avalda (ega õigupoolest ka loe), aga sellele ma nüüd vastan, sest kirjutaja nimi on Jaanika ja see meenutab mulle midagi...

Armas laps!

Väga paha kuulda, et meie blogil on pidevaid lugejaid. We dont like it so bug off!

Meie oleme juba nii vanad inimesed, et me ei saa isegi tiinžois lehele sisse logida, aga sinu mure on mingis mõttes mõistetav. Ise olen ka vahel öösel voodis lebanud ja mõelnud pingsalt, et kas viitsin püsti tõusta ja peldikusse minna või kannatab ikka hommikuni ära. Nii et tunne on tuttav.

Nagu näed, siis tegin su saadetud Male Hottie pildile mõned muudatused, mis peaksid sul otsustamist hõlbustama. Aiman, et järelejäänud kolme kandidaadi vahel käib sul võitlus südame ja kubeme vahel, kus süda hüüab Edmund! ja kube karjub Ian JA Lautner. Sellistel puhkudel soovitan alati kubet kuulata ja teha omale hääletamiseks kaks kasutajat. Töötab 100%.

Vampiiri valik on üks olulisemaid valikuid noore naise elus, seega ma kiidaks su põhjalikkust ja researchi, samas muidugi võiksid sa teada, et meie tubateatris mängib juba mitmendat hooaega muusikal Rosalie/Roman, kus Robert Patissoni osa etendab siil:


Breaking Dawni järje kohta olen ma kuulnud hoopis seda, et see pidi algama nii, et Bobby Carrington ärkab võpatades ja külma higiga kaetult unest, ohkab siis kergendatult, läheb trepist alla ja inprindib uksel seisvasse pitsapoissi, kes hiljem osutub Victoria Castroks. Neile sünnib tütar Belledwa, kes pärast Bobby ja Victoria lahutust kolib Bobby juurde Texasesse ja kõik algab otsast peale.

Seega, jah! Rosalie on mees, soovitan kindlasti tema poolt hääletada.

Päikest sullegi.... WTF

terv.

vampire shit

indeed!


terv.
the same

29.7.11

reede!

terv,
deedulaller

Austraaliasse!

vaja nüüd veel ainult lennupiletid hankida...


täna ma veel avastasin rõõmuga (eureka!), et õnneks 2. osa on enne maailmalõppu ära, muidu oleks olnud jube kurb meel, aga nüüd....


fantaasia vs. reaalsus


VS

27.7.11

by fakkin popular demand

MIS ON SIIS SENI JUHTUNUD TRUE BLOODIS?




neljandast hooajast on praegu näha saanud juba koguni viit osa ja juhtunud on nii mõndagi

kolmas hooaeg lõppes sellega, et HALDJAD näppasid SUKI ära



Suki nimelt on ise kah haldjas ja tal oli haldjast ristiema, aga Eric da Vampire sõi selle ära eelmises osas.

Haldjamaal Suki kohtus oma vanaisaga, kes oli ka haldjas ja juba ammu kaduma läinud. Haldjamaal sõid kõik lambipirne, aga Suki ei tahtnud süüa ja nägi, et haldjad on tegelikult koledad pikkade hammastega....eeee... krt... see meenutab mulle kedagi.... anyway, siis nad põgenesid sealt vanaisaga, aga vanaisa pudenes tuhaks. oh well...

no ja kui Suki tagasi jõudis, siis oli tegelikult juba terve aasta möödas ja tema vend Jason oli ta maja maha müünud. Vampiir Erikule. mõistagi.

siis vahepeal juhtus veel selline episood, et Sam, kes enne oli peamiselt libakoer, liitus libahobustega ja nüüd ta siis on libahobune ja kurameerib ühe teise hobusega, kelle lapse isa on libahunt. LIHTNE!

Tara tuli tagasi! Tara on ilus naine, aga kuna ta viimane mees oli väga cool vampiir, kes lõhkes, siis nüüd ta on lesbi ja poksija. mitte kurvastusest, sest Tarale see vampiir ei meeldinud. dunno why!




Libapantrid võtsid Jasoni kinni, ampsasid teda, sidusid voodi külge ja siis kõik karja naised seksisid temaga, et saada kutsikaid. mõistagi!

uued tegelased on kari nõidu, kes poe tagaruumis kohtuvad ja pehmetel patjadel istuvad. ükskord nad katsetasid surnuist tagasitoomise spelli, sest nende pealiku Marnie SÕBER papagoi oli ära surnud. lind ärkaski korraks ellu ja siis kohe kõik vampiirid läksid närvi, sest see on ju nekromantsija! mäletad nekromantsereid jah? igatahes vampiiridel oli meeles, et ammusel ajal hispaanias ka üks nõid oli nekromantser ja siis ta käskis kõikidel vapiiridel päikese kätte kõndida ja VUHHH! KABUUM! a Marnie on nummi (muarust on harry potteri võõrasema?):




siis Bill (Suki vana peika), kes on vahepeal saanud vampiiride kuningaks saatis Ericu vaatama, et mis nõiad teevad ja siis vana kuri hispaania nõid pugeski Marnie sisse ja kustutas Ericul kõik peast ära. mälestused siis. nüüd vana kuri Eric on kõik hea ja nummi ja patsutab Sukit. kuigi ta tahaks ta põske pista, sest haldjaveri laseb vampiiridel päikese käes kõndida. siis kui Eric Suki haldjast ristiema ära sõi, siis ta läks kohe ujuma järve ja päevitama. normaalne!

nüüd kui Eric ei mäleta enam midagi, siis ta elab Suki kapis.

Bill avastab vahepeal, et ta on oma lapselapselapselapselapsega seksinud. tegijal juhtub!

Pam (see kõduneva näoga mesinik) käsib nõial vampiiri-Ericule mälu tagasi anda, aga selle asemel vana hispaania nõid poeb jälle Marnie sisse ja panebki Pami näo mädanema!

Ongi vist kõik!

Mõned pisiasjad olid veel: et Sami vend Tommy, kes enne oli libaöökull, aga nüüd oli vahepeal libaalligaator, tappis oma vanemad ära, sest need tahtsid, et ta oleks libakoer ja võitleks koeravõitlustel. Siis kaks prinki geimeest, kes vist mõlemad on sort of nõiad, sõitsid mehhikosse ühe mehe vanaisa juurde abi järele. ja no vanaisa on kindlalt nõid, sest ta tappis kitse!

ja no last but not least: muidugi on olemas ka ilus libahunt, kes ei tee küll suurt midagi, aga eye candy ikka! aint et kummalisel kombel pole tema nimi Taylor vaid on Alcide:

Moro!

25.7.11

kaubanduslikke teadaandeid (maalt)

Lumivalgeke?


Sina või?



MINA!


a see kes on?



idk, idk...


jah! ma arvan, et mulle meeldib see muuvi!