14.5.11

Vaata, kes tuli!

 esmalt kingitused

siis tants

seejärel kook

siis pesema

pidžaama selga ja.... magama

13.5.11

Vampiiri päevikud: Kui ma leban surivoodil aka Kui Damon Oli Suremas

Damon on suremas ja tuleb Elenalt andeks paluma. ütleb ilusasti: "I need it"

 Elena ja Damon

ja ma ütlen kohe, et kui nad nüüd Damonil lasevad maha surra, siis peavad nad lisaks libapantrile sisse tooma ka karja libakarusid, vähemalt seitse libasiili ja sädeleva edmundi või muidu ma seda sarja enam edasi ei monitoori. 

Damon läheb nüüd koju ja avab oma parima ja iidse viski. ise teeksin sama. mis tast enam ikka hoida? teistele? phooey!

nüüd ta võttis omal sõrmuse sõrmest ära ja kärsatab ennast natuke päikese käes. see on küll mõtetu. Stephen näib sama arvavat, sest ta jookseb Damoni pikali ja paneb ta keldrisse kinni. ma pakun, et ta tundis kärsahaisu?

 võlusõrmus

Damon köhib verd. väga dramaatiline. aga mis see siis on vampiiride puhul? oksendamine? fui

Klaus on alasti.

Päeva parim telefonikõne on Stephenilt Alaricule: "Damon is dying. Taylor Lockwood bit him." kõlab ju ilusasti? "Edmund on suremas, Jacob hammustas teda."


aaah, see sulle meeldib! linnakeses on välikinos Tuulest viidud linastus. kõik kõnnivad ringi krinoliinides!

krt, mulle meeldib vampiiri-Caroline. tuleb ja hõikab, et "jah, olid küll jubedad sündmused ja mu ema teab, et ma olen vampiir, aga siin on võileivad, teeme pikniku!"

seni kuni teised vaatavad filmi ja söövad võileibu, nõia-Bonnie ja Stephen manavad surnud nõidu välja, et Damonit aidata. FINALLY!

Bonnie sisse tuleb vana nõid Emily, aga ta ei taha öelda, mida peab tegema. tundub, et võtmeks on Klaus. huupi pakun, et Damon peaks ta ehk ära sööma, mis oleks ju täiesti LOOGILINE, sest ta on ju vampiir JA libahunt ja maitseb kindasti tervendavalt. jajah...

Stephen saadab nüüd Elena sureva Damoni juurde. mis on küll hea plaan, djuud... Damon is delirious. näeb mingit imalat Katariina ja Elena nägemust.

 Elena (või Katariina?) teeb kooki?

nonii...

nüüd juhtus kohe mitu asja kiirelt järjest: Stephen läks Katariina juurde ja sisse astusid Klaus ja Elijah. Elijah ütles, et näe.... Klaus lubas mind mu perekonnaga kokku viia, mispeale Klaus ütles "jep, jep" ja virutas talle  vaia südamesse. Elijah kaputt! julm!

Klaus virutas nüüd Stephenile ka vaia keresse. aga mitte südamesse. just for fun. ise veel küsib, et "do you feel that?" I mean.... how gay is that?

Damon kahmab Alaricul kõrist ja kähistab "kill me, please!" ja Alaric kähistab vastu "screw you!"

ilus!

ohooo.... vampiiri-Carolinei ema teostab mingit haarangut, tungib majja paari paksu võmmiga. Damon virutab ta vastu seina, kõmm!

ok, Klaus on rohkem selline show than tell mees. hammustab Katariinat ja kuna ta on ju 0,5 hunt, siis Katariina hakkab kohe kiiresti mädanema. siis Klaus hammustab ennast ja joodab oma verd Katariinale. haav paraneb! ongi ravim leitud! aga Klaus ei taha oma verd anda niisama, ta tahab, et Stephen tuleks temaga mööda maailma rändama ja linnatäisi inimesi maha murdma. ma küsin uuesti: how gay is that?!

esiplaanil magavad vend Jeremy ja libahunt Taylor
ooooooooooooo!

nüüd vampiiri-Carolinei ema ajab Damonit taga ja tulistab, aga Damon jookseb eest ära ja Jeremy saab kuuli rindu! võeh! mis see siis nüüd on? selle osa teine laip? 

aaa, krt, ma juba mõtlesin, et surebki maha, sest no sa ju tead, et Jeremy võlusõrmus aitab ainult üleloomulike tegelaste vastu, aga sisse tormab vampiiri-Caroline ja joodab talle oma verd.  a no vot pole kindel, et polnud juba hilja...

aaa, nõia-Bonniel on plaan! 
  
Klaus solistab oma verd pudelisse.

Vaatan praegu, kuidas Klaus Stephenit võrgutab ja ma ütleks, et üks sensuaalne gay-liin on just see, mida see sari vajab. see oli just puudu!

Klaus ütleb, ja ma tsiteerin: "You do everything I say and I save your brother. Thats a deal."
HOW GAY IS THAT?

nõia-Bonniel on ninast veri väljas. üritab Jeremyt elustada. ei taha õnnestuda. something something something Jeremy tõuseb surnuist. pakun, et sellepärast, et Bonnie hüüdis "I love him!"

Damonil on kõik segamini. Sajandid. Katariina. Elena... nonii, Damon kujutleb, et ta joob Katariina verd ja hammustab Elenat. ütlesin, et oli paha plaan saata Elena Damoni juurde? ütlesin!

Vampiiri-Caroline kallistab oma emmet ja ütleb "I am still yar little girl" jap jap... kõik nutavad

Jeremy räägib, et tal on imelik tunne, different. HELL YEAH! ma loodan, et tal on nüüd ka mingi superpower! ma loodan, et ta on libapanter! jeee!

voah! Klaus on Stephenile nii palju inimverd sisse pumbanud, et see on täitsa ELAJAS! vaude... kole..

Klaus annab oma verepudeli Katariinale ja too boltib kohe uksest välja. Stephen karjub veel järele, et "she will never take it to him!"

Elena on täpselt samasugune tease nagu Bella. surev Damon avaldab talle armastust ja siis Elena suudleb teda. võin kihla vedada, et pärast ta ütleb, et "aaa, ei, ei.... ikka mulle meeldib Stephen. ma abiellun Stepheniga ja teen hoopis temaga mööblit purustavat seksi. sina Jacob... või see... Damon... vaata ise, kust sa saad." naised on ikka julmad.

Katariina tuleb verepudeliga ja on Elena peale armukade.

Damon elab! jeeee!

Klausil on hea suur ladu, kus ta hoiab kirstudes kogu oma suguvõsa. nüüd ta paneb Elijah ka sinna riiulile. ITS TRIVIA TIME!!!!! Kas tead, kellel on veel laos palju asju?

Klausil on Stephenile kingitus. see on üks tüdruk. Stephen sööb tüdrukut. ekraan kõik väriseb selle dramaatilise sündmuse rõhutamiseks. ja jap! Stephen tundub kõvastu coolim kui selle osa alguses! hell jeee! gays rule! ps. millal on eurovisiooni finaal? homme? või ülehomme?


ooo vaude, mingid varjud hiilivad Jeremy magamistoas ringi. 

oooo, mingi naine seisab trepiotsal.

oooooooo, vau! VICKY ON TAGASI! HELL YEAH! (mh? sa ei tea, kes on Vicky? bff.... Vicky on inim-Matti õde, keda Jeremy hirmsasti armastas, aga kes ise tahtis hirmsal kombel hoopis libahunt Taylorit. pärast ta mõtles ümber ja valis ikkagi Jeremy, aga siis juhtus nii, et Damon mälus ta vampiiriks ja kuna ta muutus metsikuks, siis Damon lõi ta ka maha. lihtne!)

ooooo! Jeremy teine surnud pruut-vampiir Anna on ka tagasi! (vampiiri-Anna on iidne naine aastast 1800, kes otsis oma hauakambris kinni olnud vampiiri-ema. ema sai küll hiljem kahjuks surma, aga Anna armus Jeremysse ja Jeremy Annasse. aga siis Onu John tappis Anna ja jeremy oli all emo ja üritas end tappa. tablettidega. didnt work. lihtne!)

oooooooooooooooo! Jeremy superpower on see, et kõik tema vanad naised kõnnivad tal nüüd kannul!

tead, mida see mulle meenutab? SHUTTER!!

hooaja viimane osa!

õnneks algab varsti TRUE BLOOD

Miljon tänu Sulle, Blogger!

tänu bloggeri armetule crashile jäi meil Edmundi sünnipäev täitsa tähistamata. nüüd mul on juba meik kõik laiali sulanud, kook otsas, pähe tõmmatud suka silmad jooksevad ja meel on mõru...

seega riputan siia ainult tänase näputöö:


ja ma tahaks teada, kes krt otsib internetist sõnu TILLIGA NAINE ja jõuab selle tulemusel meie clässi blogi lehele?
krdi perverdid

head 13 reedet, sikud!

11.5.11

see tsitaat on siin ainult sellepärast, et siin sisaldub uus, geniaalne ja justkui rusikas silmaauku sobiv uus nimi maestrole

Pattinson doesn’t want to be known as a heartthrob.  In fact, he’d rather the hysteria die down than constantly be chased by fans.  The dreamboat said:

“Most actors try to encourage a fan base because they think that’s what’s going to give them a long-lasting career. I just don’t think that’s the case, the more you reveal of yourself, the more you over-saturate your image, the less interesting people find you. There’s only so long hysteria can last. Mystery lasts a lot longer. Yet the entire industry is devoted to tearing every shred of mystery away, so you have to work to maintain anything. In my case, I just hide.”


leidsid?

Best Kiss

It’s kind of terrifying if you suddenly stop winning it, you’re like ‘Oh God!



The 24-year old added: "It’s almost worse than if you stop winning like, acting awards or whatever. If you can’t kiss anymore, it’s like 'What?! I’m still good at kissing!'”



Yeah, well.... we already have a winner, so..... PHOOEY!

Kopikätid

kes on meie lick walli maha viksinud?



On slow Rob day....

.... põrnitsegem neid käsi


minu lemmikud on kindlalt esimene ja teine. meeltmööda on ka neljas ja kuues lihtsalt sellepärast, et tänu brasiilia tvaihardidele ma tean, mida see TEGELIKULT tähendab

Töökohale vastav saatus

Post-traumaattiset naamiohuvit.

Ymmärtääkseen paremmin päätösjuhlansa kohtalokkaat tapahtumat Bella lavastaa illan uudelleen. Hän pyytää Edwardia olemaan Edward, ja hän itse on Kristen. "Olen valmis", hän sanoo Jean de Crivenin musiikin seasta valkoisen naamion takaa. Edward, jolla myös on maski kasvoillaan, lähtee johdattamaan "valmista partneriaan" ulos puutarhaan. Hän vannoo Bellalle, ettei tosiaan tiennyt musteensinisen mekon alla olevan henkilön todellista henkilöllisyyttä. Kristen kertoo Robertille pelkäävänsä Esmen aivopesevän Bellan halveksimaan äitiään. Robert uskoo tytön palaavan pian kotiin. Kristen on ahdistunut myös omasta viettielämästään, joka on aiheuttanut niin paljon tuhoa, mutta tietysti myös iloa. Robert löytää siihenkin angstiin oikeat sanat. Hänen mielestään oma rakas Stewart on uniikki, upea ihminen.

Edward, jolla myös on maski kasvoillaan:


Kristen ja Edward anovat Bellalta anteeksiantoa, mutta tämä vain hokee, että kaikkein luotettavimmat ihmiset ovat pettäneet hänet, ja hän on nyt aivan eri henkilö kuin ennen, ja elämässä täytyy mennä eteenpäin. Kristenin tullessa vierastalolle yrittämään uudelleen sovintoa Esme ilmestyy ovelle ja lyö vihollistaan kahdesti kasvoille. "Bella ei tapaa sinua enää koskaan", hän lisää. Jane Volturi antaa spontaania seksikriisiapua Edwardille. Alice ja Jacob tuntevat lapsensa ensimmäisen potkun. Myös Renesmee on mukana koskettelemassa vatsaa. Miksi hän on niin hyvä Alicelle?

Hän on nyt aivan eri henkilö kuin ennen:


Spontaani seksikriisiapu:


Ihan totta kaikki!

I SO needed that




ja see, kes seal slow motioni taga uriseb olen mina.

thank u and good night!

10.5.11

krt, ma vaatasin alguses, et kaks me kaks

a on ema ja tütar

Refined moment



I have seen better, aga noh... ok










siin ma lihtsalt söön seljankat

Iluminut





edmund on ka väga karvane

Klassiõhtu

OMG! meil oli eile jummala änxa klassiõhtu. kutte oli vähe, aga kax oli ja need tantsisid kõigiga. änxa! giggle! swoon!

Ja puhetta tuhoavasta libidosta riittää!

Suojautuakseen lehdistöltä Kristen tulee gretagarbona vierastalolle. Hän rukoilee Bellaa muuttamaan takaisin kotiin. Minkälainen dialogi tyttären ja kielletyssä puutarhaseksisuhteessa olleen äidin välillä käydään? Jane Volturi puhuu Esmen säestämänä, että viimeisin skandaali on pahinta mitä Kristen on miesviidakossaan saanut aikaan, koska se koskettaa tytärtäkin niin vahvasti. Jos jotain järkevää ei tehtäisi, tulisi miestennielijän itsekkäällä libidolla olemaan elämänmittainen vaikutus nuoreen, viattomaan lapseen. Edward pyytää Bellalta anteeksi vahinkoaan, sillä puhdas vahinkohan se seksiobjektisekaannus Kristenin kanssa oli! Pose-video nousee taas kerran Bellan mieleen eikä hän voi jatkaa suutelemista, seisomasylissä seisomista kylläkin.

gretagarbo:

puutarhaseksi:

miesviidako:

seksiobjekti:


Jane Volturi korostaa Kristenille, että ihmisellä on rajallinen kyky kestää paineita, joten ylivilkkaan libidonaisen pitää ottaa myös lastensa psyyke huomioon. Esmen mielestä puutarhaseksi Edwardin kanssa ei ollut vahinko, vaan Kristenin elämäntavan äärimmäisen johdonmukainen seuraus. Kristen puolustautuu rajusti kertoen rakastavansa tytärtään. Bella oivaltaa, että hänen traumalleen tekisi nyt hyvää tietty kertaus. Hän ottaa komerosta ruskean pahvilaatikon ja pyytää Edwardia pysymään vierastalolla, kunnes hän soittaisi, että saa tulla. Hän lähtee päätalolle, ajaa Kristenin viettielämästä puhuvat naiset yläkertaan, sammuttaa olohuoneen valot, laittaa Jean de Crivenia soimaan ja virittää pienen diskopallon pyörimään. Sitten laatikko auki. Edwardille hän ojentaa valkoisen naamion. Mistä on kysymys?


diskopallo:


naamio (vol 2):
Ihan totta kaikki!

Maskotikonku

eelmise nädala lehesabas ilmus siis meie blogi maskotikonku kuulutus. ma olen praegu kõik saabunud sooviavaldused läbi vaadanud ja sõelale on jäänud kolm:

Puletsur Prize Winner:



The Rapist:
ja Eric:


keda võtta, keda jätta?

And then there were all! All indigenous! All hetero!

Sieg Heil

 

 

 

vot kus neegrid....

9.5.11

Are you suffering on stress? Burn-out?

NO!

“Whenever I go into a restaurant and there’s like one other person in the restaurant and you see them on their phone I just literally want to go over and shove it down their throat.”



Ära küsi, ma ei tea... 6

Nii palju on öelda! 12

Do you remember the last time you have been incognito?
Oh yeah, recently at a dinner. I was told at the reception that there’s a table with 18 persons next to mine. I thought knee-jerked “Oh no, a gaggle of teenagers?”. There was 18 Asian kids but none knew me. I had the most relaxing dinner for ages.

If you compare your life as a megastar with one of a guy from London what are you missing most?
To meet new people. It sounds strange when somebody with my profession says this but I mean really get to known new people. Mostly, I’m asking myself twice if I can trust people so the most relationships stay casual.

In your movies, you’re suffering all the time. Must love always hurt?
When you look at my character in WFE, of course! Nearly every time I kiss Reese I get hurt afterwards. (laughs)

You have a liability to complicated relationships in your movies. A vampire who is doomed to virginity (ma ütleks, et siiani parim iseloomustus), a keeper who’s in love with his boss’ wife…
 It’s a mere coincidence! A love story doesn’t have to have a happy end it can grow into a life-long friendship. Everything else is a cliché and I’m bored of it.

Don’t you like the idea of a romantic, absolute love?
Oh yeah, definitely. In the movies people always have to work very hard to be happy in the end. In real life it happens very easily and you lose yourself in love.

How does a woman have to be to conquer your heart?
Puh. I always had a crush on girls who don’t like me. I like if someone is intelligent, talented and ambitious.

Like Kristen Stewart
(smiles and silences)

Reese Witherspoon didnt like to do love sceenes with you…
Hm, maybe Reese just wasnt turned on? No, I think it was because she was close to her wedding and she didn’t want to do something with another guy.

Would it stir you to have something going on with a married women?
No, I’m not the guy who would steal somebody else’ girl.

You seem to be are a bit unconfident. Like that you have to justify your success. Why is that?
Often I don’t know how to answer to a questions. Do you have an idea? “How do you feel as the sexiest man alive?” How should I feel? Like a complete idiot! Maybe I have luck compared to my female colleagues. I think they have to answer much more “sexy-questions” than me.
 
Actually, you’re in an enviable position: the biggest heartthrob in the world, apart from Justin Bieber.
 It's in comprehensible how I could be named in the same category with him! I respect Justin Bieber but we’re from totally different poles. I really can’t understand how I could ever call the same emotions he does. Probably I belong to the same target audience but I didn’t ever want that fame.
 
But you became famous, what are doing with it now?
 I’m sitting in hotel rooms playing “fall down” on my iPhone to delirium. A ridiculous waste of time, you don’t need any part of your brain, you just have to roll the little ball around. I can play it about 16hrs.

 Awful!
 I also download films but I can concentrate for only 20 min. Then I just fall asleep.
 
Are you suffering on stress? Burn-out?
No, I’m just tired all the time. I’m sort of stand-by-mode when I don’t work.

Maybe you should become a dog-whisperer?
 No, I have already one of my three dream jobs.

 What are the other two?
 Pianist in a hotel lobby at the Riviera or politician. 
 
What’s your dream character to play? Maybe a bad guy what Christoph Waltz likes to play?
I get to shoot someone in my next movie. Finally! I’ve been wanting to do this for ages: Just go into the office in the morning and….boom!
 
 

 



Kena esmaspäeva

Radcliffe, 21, is now said to be worth a staggering £48 million thanks to his appearances as Harry Potter on the big screen and his stage work.


The figures put them in fifth and eighth positions respectively on the list of wealthiest Britons under 30.

Prince William and his brother Harry only make 11th, with their inheritance from their late mother and land ownership worth £28 million.


et su näpuvaeva vähendada, siis 32 naela on 36,3 milj. EUR, mis on  567 732 000 EEK




Mozart maeti ühishauda

Asteroid

ma ütlen, et kui peaks natuke rajalt nõksatama, siis praegu on paras aeg meil alasti end maestro terrasiukse vastu suruda!


Ära küsi, ma ei tea... 5

Elajate vastulöök

Robert Pattinson, äitinsä yöhoitaja.

Lattialla makaava Esme näyttää tajuttomalta, ja ehkä onkin, mutta herää sitten ja soittaa omalla puhelimellaan ambulanssin Forks -kotinsa osoitteeseen 775 K St, Forks, WA. Hän täsmentää, ettei ole kaatunut, vaan kaadettu! Robert rientää sairaalaan, ja Esme kertoo pikkuvaimo Kristenin olleen väkivaltainen. Esmella on aivohalvaus-historia, joten testejä on tehtävä. Niiden tulosten perusteella päässä ei tällä kertaa ole vikaa, mutta potilas halutaan pitää tarkkailussa yön yli. Robert lupaa jäädä äitinsä seuraksi. Pancho henkilöohjaa valokuvasessionia, jossa Jacob ja Renesmee esittävät rakkauden jumalatarta ja patsaspoikaa.

Rakkauden patsaspoika:

Alice tajuaa Nikkin ja Meyerin Steffin suhteen muuttuneen fyysiseksi. Hän haluaisi Makaronen takaisin itselleen, mutta Nikkille paluuta ei ole. Renesmee ja Jacob tahtovat fuusioitua Alicen kanssa perheeksi. Taloon saadaan jo kehtokin. Alicen mielestä Renesmee ja Jacob ovat todella poikkeuksellisia ihmisiä - vapaamielisiä, rentoja, rakastavia. IT-etsivä Random Duden tutkimusten mukaan ääni tulee Kristen-videolle Rosalien omalta tietokoneelta, mutta manipulointityö on tehty niin taitavasti, ettei jälkiä ole jäänyt. Keit Hender haluaa jutella Rosalien kanssa kahden kesken. Mistä?

Ihan totta kaikki!

Keelatud sõnad

Lemmik

Loomaomanik

Metsik loodus

Elajas

Kaval nagu rebane

Sea kombel söömine

8.5.11

Emadepäev

 nope...

nope...




jeppppppppppppppppppppppppppppp









küll nõksutab....