6.1.12

Lugemispäevik 22

Jätkan lugemist.

22. peatüki alguses sõidab Bella bussiga Kundasse ja kirjutab Edwardile e-maili:

Kallis hr. Cullen, mis mind murelikuks teeb on see, et sa nii täpselt teadsid et ma Kundasse just tänase 16:00 bussiga sõidan. Ma loodan et ajupirrupigistaja doktor Voldemort Kolbal on sinu jaoks vastuvõtuaeg varutud. Muidugi, vaade on siin palju parem kui istekohal 29. Tänks. Bella

Vastus:

Kallis prl Swan, doktor Voldemort Kolba juures ongi mul järgmine nädal aeg kinni pandud. Mida sa täpsemalt näed? Või pean ma küsima – keda?? Edward Cullen. CEO, Cullen Enterprises Holdings Inc.

Bella omakorda:

Kallis hr, minu kõrval istub hästi kuum tõmmu meesiludus. Jajah! Aitäh selle kohavahetuse eest, muidu ma polekski temaga trehvanud! Mõeldes sulle, Bella

Bella naerab parastavalt. Said nüüd Cullen! Nätaki otse kõrvade vahele!

Edward kirjutab:

Kallis prl Swan, ma saan aru küll mis sa teha üritad ja see õnnestub sul. Järgmine kord sõidad kinniseotult tropp suus pagasnikus. Erutun sellele mõeldes. Edward Cullen. CEO, Cullen Enterprises Holdings Inc.

Bella enam ei naera ja arutab mõttes kas Edward nüüd naljatas või oli tal tõsi taga. Vist läks tõega vihale.

Bella jõuab Kundasse, istub bussiputkas pingile ja kirjutab Edwardile:

Mai saa aru, teed nüüd nalja vä? Kui ei siis ma jäängi Kundasse. Palun anna andeks! Kui sa sedasi bussijuhile pistist annad see on nagu ma oleks odav lits! See tõmmu meesiludus on ilmselt pede. Anna andeks et ma sind õrritasin sedasi! Aga sa ise kah, lähed üle piiri, sa ei tohi mulle sedasi kirjutada et tropp suus ja kinniseotud. Mul hakkab jube. Me oleme nädala tuttavad olnud! Kui sa sedasi kirjutad, ma jooksen karjudes ära mägedesse! Muidugi ma ei jookse, sa meeldid mulle ja mis mägesid meil siin õigupoolest üldse on? Seda haledat mullamaundi küll mäeks ei saa nimetada. Ja tuhamägi pole ikkagi ju päris mägi. Madal ka teine. Muidugi ma võiks sõita kuskile kus mäed on ja siis joosta karjudes mägedesse. Karpaatidesse näiteks. Mis ma tahtsingi öelda? Aa! Mul on kange hirm sest mu tunded on nii suured ja sinu maailm on nii sünge! Ma ei taha haiget saada! Ei peksa, ei tundehaavu! Kust ma tean et sa kolme kuu pärast jee ei tõmba? Mis ma siis teen? Mul pole enne kallikest olnudki! Ja mingi allaheidik ma pole. Aga sind ikka tahan. Ah no anna pealegi siis peksa. Natuke. Aitäh et sa olemas oled! Sinu Bella.

Bella viskab oma vana hermaki selga ja kõmbib ema poole. Ema Rene ja golfimängija Bert Puttnamson seisavad uksel.

Rene embab Bellat ja Bella purskab nutma. Rene ehmatab ära, Bert Puttnamson ka. „Laps on vist väsinud, pikk sõit.“

Bella saadab sõnumi (Kundas kohal, B) Rosaliele, isa Charliele ja Edwardile. Aga Jacobile mitte. Siin Jacobi pilt:

Rene ja Bella peesitavad nabereežnjel.

„Mul on sulle kingitus,“ ütleb ema Rene, jookseb tuppa ja tuleb tagasi suure plekikolakaga.

„Vaata Bella! Siia kilbile tinutasin kokku kõik meie ühised ärajoodud õllebrändid!“

Bella silm läheb meeleliigutusest niiskeks ja ta veab hellalt näpuga üle kilbi: Saku Hele, minu esimene lõpuni ärajoodud õlu!! Karu õlu ... vana hea Žiguli, mida sai Põlva parameedikutega ’87 maiparaadi ajal vallikääru all põõsastes joodud ... siin on Saku On Ice unustamatult mudamaadlussitufleelt ja Saku Sarvik mis tekiilaga segatuna nii uhkelt vahutades kohe jälle välja tuli... A Le Coq originaal, Bokk ja Frederik, oh see unustamatu ’91 aasta suvi ja praktika Tartu Piimatehase Meiereis ... Eurobeer (rulareisi Slovakkiasse mäletate? Mina ka mitte!). Rock, Saku Originaal. Pilsner ja Porter, oh olid ajad kui me 64ndal Luki all ... mürsud vilisesid, katjuušad laulsid ... Saku Tume, Sorts. Karksi Hele – oh kuidas Vytautas Roundmiidio suvepäevadel nagu fontään okset purskas ... Nigula Pilsner, Nääri Laks ja Sarve Õlu. A. Le Coq Pilsner, Porter, Premium. Alexander. Turbo Disel. Kuursaali Blond.

Bella võtab ninaräti, tupsutab silmi ja pühib suud.


„Kibliga või kilbil, Bella!“ ütleb ema, „Räägi nüüd mulle sellest oma uuest kutist!“

Bella punastab ja mõtleb kuidas paremini rääkida massast ja allaheidikust aga siis mõtleb et heei, oli ju konfidentsiaalsusleping, ei saa midagi rääkida! „Noh, tema nimi on Edward, ta on sittakanti rikas ja sigailus. Aga iseloom on keeruline. Tujukas.“

„Ah tead, Bella, mehed pole üldse nii keerulised kui sa arvad, nad on lihtsad nagu ainuraksed amööbid. Ütlevad = mõtlevad.“

Bella mõtleb et njaaa, mutt on mul ju neli korda abielus olnud. Ehk teab mis räägib.

Bella võtab kilbi selga ja läheb majja. Oboi! Edward on pika segase e-essee saatnud! Sisu on kokkuvõtvalt see, et oleme ikka koos edasi ja mitte kolm kuud vaid ikka aastakese. Ja no odav lits ei ole mitte! Ei ei, Edward ei taha Bellat kaotada.

Bella rõõmustab ja teeb portatiivordinatöörile kalli-kalli. Ossamumeie, küll tahaks praegu teha Edwardile kalli-kalli!!

Bella ja Edward vahetavad e-kirju:

Kalli-kalli, panen riidesse praegu. Terv, Bella

Kas ma zipin su kleidi? Terv, Edward

Ei, hoopis anzipi! Terv, Bella

Ooh jaah! Terv, Edward

Aeglaselt! Terv, Bella

Küll tahaks sinu juures olla! Terv, Edward

Ooh jaah! Pean nüüd pidusse minema. Terv, Bella


Bella läheb ema Rene ja golfimängija Bert Puttnamsoniga pidusse.


Kui tagasi tulevad siis e-kirjade vahetamine jätkub:

Läksid sedasi minema ja jätsid mul asjad pooleli. Kas pidus süüa sai. Terv, Edward

Kui tuleb minna, tuleb minna. Mis sul pooleli jäi? Sai, vohmisin nagu loom. Terv, Bella

Oled nürimeelne? Anzippisin su kleiti! Tubli et sõid. Terv, Edward

Loomulikult ma söön, ainult sina ajad mind närvi siis ma sinu nähes ei söö. Nürimeelne võid ise olla. Terv, Bella

Mina küll pole. Lähen nüüd vana sõbraga sööma. Saux musike! Terv, Edward


Oi kus Bella läheb nüüd armukadedaks ja vihaseks. No kes see vana sõber muu olla saab kui see vanamutt! See vana kolmekümneviiene vanamoor! Elena Dilbert! Bella lööb vihaselt rusikaga küprokseina augu. Siis lööb ka laelambi katki ja läheb voodisse.

Vähkreb voodis, tõuseb üles uuesti ja guugeldab Edwardit. Tuleb kohe mitu lehte erinevas poosis erinevaid paljaid torsosid, Edwardi pea otsa fotoshoppitud. 25ndal leheküljel leiab Bella viimaks ühe pildi kus Edward on koos mingi imeliku naisega! Ah ja oh! Bella ise! Koolilõpetamisel! Tegi ju keegi pilti! (Boromir?) Bella rõõmustab et ta on guuglis! Edward on imeilus meesiludus. Siis guugeldab Elena Dilbertit aga ei leia sittagi.

Bella kirjutab Edwardile: loodan et sul on mõnus sööma. Kas saagimi-mutiga? Terv, Bella

Bella ronib voodisse. Menses algas.

Bella ja tema ema Rene istuvad baaris ja joovad õlut. Bellal läheb neljas Turbo Disel, emal kuues. Ema õpetab kuidas meestega ümber käia. Bella muretseb sest Edwardist pole päev otsa kuulda olnud. Ei e-maile, ei midagi. Bella tahaks helistada, kas on ikka ok kõik. Äkki on õnnetus juhtunud? Või veel halvem, äkki on jälle saagimimutiga sehmima hakanud?

„Bella, raisk, mul lõi see kuues õlle põhja alt praegu, lähen vetsu mõneks ajaks“ ütleb ema.

Bella kasutab sobivat juhust kui ema ära on ja uurib BlackBerryt. Ja ongi e-mail Edwardilt: Sööma oli jah Dilberti-prouaga mul. Ta on lihtsalt üks vana sõber mul. Igatsen sind! Edward Cullen. CEO, Cullen Enterprises Holdings Inc.

Ahnii! Raibe! Bellal hakkab peanahk vihast sügelema ja käed tõmbuvad rusikasse. Närakas! Reetur! Kassikakakaapija! Ma olen kaks päeva ära ja kohe jookseb oma vanamoori juurde! Siga!!

Edward saab Bellalt kirja: Nahhui jee ta sul ainult vana sõber on. Kas ta lõi oma vanad hambaproteesid sulle sisse juba? Või oled sa nüüd ise tema jaoks liiga vana ja sellepärast läksitegi lahku?

Bella ema tuleb vetsust tagasi ja küsib: lapseke, mis juhtus, miks sa nii valge oled näost?

„Ah, ei midagi, vähese viina viga, võtame veel ühed õlled.“

Bella piilub BlackBerryt, Edwardilt on vastus: ma ei taha seda e-kirja teel arutada. Palju sa neid õllesid veel juua plaanid? Edward Cullen. CEO, Cullen Enterprises Holdings Inc.

Holy fuck, he’s here.

4.1.12

Lugemispäevik 21

Jätkan lugemist.

21. peatüki alguses ärkab Bella heledas päikselõõsas. Tema kõrval ei sätenda kedagi. Bella vingerdab teki all varvastega ja unistab omale õhulosse. Siis tuleb meelde mis Edward eile ütles oma ema kohta ja Bella purskab kõõksudes nutma. Siis mõtleb natuke lepingu allkirjastamise peale ja läheb Edwardit otsima.

Esikus põrkab Bella kokku tundmatu vana naisega, keda ta pole enne kohanud. „Ärge karjuge, mädäm Swan!“ ütleb vana naine kähiseval kõrihäälel ja vaatab etteheitvalt Bella paljast tagumikku. „See olen mina, majapidajanna Kaure Breikin’ Downi esimesest jaost! Härra Edward on oma töökabinetis.“

Bella kiirustab komistades kabinetti. Kas see vanamutt on Edwardi endine allaheidik, mõtleb Bella kibedalt.

Kabinet hiilgab eredas päikesevalguses, ent päikest varjutab Edwardi nahalt peegelduv hõbedane silmipimestav kiirgav sädelus mis helkleb üle kogu toa .... terve põrand on täis rõõmsaid hõbedasi päikesejänkusid... Ja Edward ... Edward on lihtsalt nii üleloomulikult ilus, et Bella pea on plaks kõikidest mõtetest täiesti tühi. Edwardil on jalas mustad pikad püksud ja seljas valge ilma käisteta triiksärk. Seda ei tea kas lips on sest Edward seisab seljaga Bella poole ja räägib telefoniga.


„Kui nad pole nõus müüma, siis kasutage kõigepealt pipragaasi. Silma. Kui see ei aita, vana hea sõrmed-sahtli-vahele. Ja kui siis ka ei müü, siis lööge kogu sahtel nö puhtaks ...“ Edward märkab Bellat ja tema näkku ilmub kõverik sex-naeratus. Meie märkame – lipsu pole.

Bella vaatab Edwardi sex-naeratust ja hakkab vaikselt põrandale vajuma.

Edward on ’without a doubt the most beautiful man on the planet’. Hell, yeah!

„Päris surnuks ärge pekske, eks, milkudega ma jamasid ei taha! Olen kell kaks kontoris.“ ütleb Edward ja paneb toru ära.

Kudrutavad.

Edward haiseb õite magusalt, nagu Lenor!

Bellal tuleb kange kihu peale, asib Edwardi juuksemopist, Edward uriseb kumedalt kurgupõhjast, näpistab Bella paljast persepõske ja lükkab talle keele kurku.

Edward lükkab vaba käega viuh kõik paberid ja tindipotid laualt ja räntsab Bella nätaki selili lauale, pea üle lauaääre rippu. Siis võtab ühe käega kantossipaki taskust ja teisega anzipib oma püksilukku. Siis rullib kantossi oma erekale ja vaatab alla Bella peale. „Parem kui sa nüüd valmis oleks!“ Ja täidab kohe Bella [tsenseeritud] oma hiiglasliku [tsenseeritud].

Bella ähib himukalt ja Edward ütleb: „Oooh, sa oled kohe niiii valmis!“

Edward [tsenseeritud] [tsenseeritud] [tsenseeritud]. See ei ole küll magus armurõõmu jagamine. See on konkreetne [tsenseeritud].

[tsenseeritud] [tsenseeritud] [tsenseeritud] [tsenseeritud], [tsenseeritud] [tsenseeritud]. [tsenseeritud] [tsenseeritud].

Bella röögib rõõmust ja [tsenseeritud].

I touch the sun and burn, falling around him, falling down, back to a breathless, bright summit on Earth.

Edward võtab Bella näost kinni ja ütleb: „Sa. Oled. Minu.“

„Jah, sinu, ikka ainult sinu!“ ähib Bella kuulekalt.

„Pead ikka sinna Kundasse minema?“ küsib Edward vinguval ninahäälel.

Bella noogutab. Edwardi kollastes silmades läigatab raev ja ta ronib raps maha. Bella ütleb „Ai!“ ja Edward ütleb et kipitab jah? Väga hea, peabki kipitama, siis on sul meeles kus ma olen olnud. Mina, mina ja ainult mina!


„Miks sul kantossipakk alati taskus valmis on,“ küsib Bella.

„Aga sellepärast, Bella, et mees võib ju ometi alati loota, unistada ja vahel saavad tema unistused teoks!“

Segane jutt, mõtleb Bella ja vaatab Edwardit kahtlustavalt, mis su probleem on, mees?

Bella läheb pesema. Peseb ja mõtleb: Edward on tujukas, keerulise iseloomuga mees. Imelik mees on. Aga imeilus. Bella küsib Anuksilt nõu, Anuks sügab jalgevahet ja vahib vilistades mujale.

Kui Bella hakkab riidesse panema siis näeb et majapidajanna Kaure Breikin’ Downi esimesest jaost on ta trussikud ja kopsuprillid puhtaks pesnud.

Majapidajanna Kaure Breikin’ Downi esimesest jaost askeldab köögis.

„Süüa?“ küsib ta Bellalt.

„Ei taha!“ ütleb Bella.

„SÖÖD!“ röögatab Edward ja lisab: „suured rasvased pannkoogid ja peale paksult peekonit. Ja muna. Ise ma võtan pool näkileiba ja seibi klementiini.“

Bella jõllitab Edwardit. „Istub! Toolile!“ näitab Edward näpuga.

Bella istub.

„Sul Kundasse sõiduks üldse raha on?“ küsib Edward ülbelt.

„Oh, ei, kus nüüd minul ... mul on ainult Monopoli-raha“ mõnitab Bella. Siis näeb Edwardi näoilmet, tõmbab peekoni kurku ja läkastab: „Jah, massa, on raha, massa, tänan et küsisite, massa.“

„Mul on oma reaktiivlennuk“ viskab Edward jala üle põlve. „Võin sulle laenata.“

Bella vahib Edwardit tükk aega sõnatult. Siis ütleb: „Aitäh aga mul on bussipilet juba ostetud.“

Edward nagu solvub natuke aga ei ütle midagi.

„Kuidas sul nende tööintervjuudega on? Kuhu kandideerid?“

„Ei ütle. Ikka ei ütle. Küsi palju tahad, mind sa ei murra!“

„No olgu. Mul on stalkereid küll, keda palgata su järgi nuhkima.“

„Ha, bladi ha.“

Majapidajanna Kaure Breikin’ Downi esimesest jaost peseb nõud ära ja lahkub köögist. Bella sosistab Edwardile: „Sa ei öelnudki mulle eile miks ma sind rinnust katsuda ei tohi??“

Edwardi lõug hakkab värisema. „Ma rääkisin sulle rohkem kui ma kellelegi üldse rääkinud olen. Mõnele inimesele pole kohe kunagi küllalt.“

Bella mõtleb et imelik rsk, djuudil on null sõpra või mis? Aga küsida ei julge.

„Kas sa mõtled me lepingu peale kui sa Kundas oled?“ küsib Edward.

„Jah!“

„Igatsed minu järele ka?“

„Jah!!“

„Mina sind ka!!“ naeratab Edward ja suudleb hellalt Bellat.


*

Bella istub närviliselt keskaegse kindluse suures niiskes keldris ja ootab oma tööintervjuud Volterra Kirjastuse AS juhataja Aro Volturiga. See on tal juba teine tööintervjuu, esimene oli ettevõttes James & Laurent OÜ. Muidu läks hästi aga Bellale meeldiks Volterra Kirjastuses rohkem. Tundub põnevam ja erutavam!

Prillidega personalimutt Angela Weber tuleb ja kutsub Bella juhataja kabinetti. Juhataja on noor mees, punased juuksed hobusesabas. Mõlemas kõrvas hõbedast kõrvarõngad-rõngad. Silmad leegitsevad punaselt.

„Aro Volturi“ ulatab noor punapea Bellale puuderdatud käe.

„Bella,“ ütleb Bella.

„Bella,“ ütleb Aro Volturi pehmelt ja naeratab mesimagusalt. „Bellake, öelge palun enda kohta kolm positiivset ja kolm negatiivset iseloomustust“.


Intervjuu lõppedes ulatab Aro Volturi Bellale uuesti käe, vaatab talle sügavalt silma ja ütleb: „Oli meeldiv tutvuda.“ Ja pigistab Bella kätt.

(Ma pean siia vahele rääkima et kopi-pastemise käigus läksid mul read sassi ja oleks peaaegu jäänud lause, et Aro Volturi pigistab Bella roosat vulvat.)

Bella roolib oma uhke roosa Vulvaga ... vabandust ... Volvoga koju pakkima. Rosalie on kodus ja Bella kukub õiendama miks ta Edwardi meelt pahandas Jacobi jutuga.

„See Edward on kahtlane tüüp“ ütleb Rosalie. „Kontollifriik! Ja sina Bella oled kohe nagu muutunud, teistmoodi oled. Kas sa lähed Kundasse ema juurde sest sa oled teinud midagi mida noor värske tütarlaps ei peaks enne altari ees jah-sõna ütlemist tegema??“

Bella hakkab röökides nutma „Sa ei tea kui raske elu mul on“ ja Rosalie hakkab ka nutma.

Embavad ja röögivad nutta.

„Hirmsasti armastan!“ nuuksub Bella

„Ütle siis talle seda!“ nuuksub Rosalie.

„EI JULGE!“ nutab Bella.

„Äkki Edward ka ei julge sulle armu avaldada!“ nutab Rosalie.

Nutavad.

Suurest nutmisest läheb kõht tühjaks ja bussini on veel aega. Rosalie läheb hiinakat tooma ja Bella oma BlackBerryt laadima. Sõnumeid pole. Bummer. Portatiivordinatöör! E-maile pole. Bummer.

Bella nutab veel natuke ja saadab Edwardile emaili. Kallis härra, kuidas elate. Intervjuu läks hästi. Arvasin ehk soovite teada. Bella. P.S. Kas majapidajanna Kaure Breikin’ Downi esimesest jaost on sinu endine allaheidik.

Bella istub ja ootab ja ootab ... hakkab nutt tulema jälle aga e-mail tuleb enne: Kallis preili, Alati soovin teada kõigest, mida sa teed. Hea et intervjuu hästi läks. Hommikul elasin väga hästi, nüüd pealelõuna on olnud igavavõitu. Edward Cullen. CEO, Cullen Enterprises Holdings Inc. P.S. Rõve naine oled, majapidajanna Kaure Breikin’ Downi esimesest jaost on mu majapidajanna. Punkt. Ma üldse elun ei palka kedagi keda ma pannud olen. Kamoon! Ma olen täiesti šokeeritud kui rõvedalt sa mõelda võid, ise nii noor neiu. Tegelt, sind palkaks. Sest sa oled sedasi nutikas ja smart. Head reisi!

Rosalie tuleb hiinakaga tagasi, söövad kähku ja lähevad bussijaama. Embavad, Bella läheb bussipeale, ulatab pileti. Bussijuht naeratab ja ütleb tere! Teile on reserveeritud koht number üks! Ei ole, ütleb Bella, näete, mul on siin piletil istekoht 29. Vale, ütleb bussijuht kelmikalt, keegi maksis mulle pistist!

Bella istub mornilt kohal number üks, kuulab kuidas noor rase naine karjub kui bussijuht teda istekohale 29 talutab, ja mõtleb:

Damn Edward Cullen, interfering control freak – he just can’t leave well enough alone.


krt, täna ma nägin PAHA unenägu

Chelsy showed up nd sed "CARLO IS TEH SECKSI!"


nd den i sed "i dunt car if u tink mah husbend is secksi cuz hes mine, stoppifQ!"

nd den she got all angrii nd turned in2 a wolf cuz shes a werwolf.



nd we all laffed nd drinked blood nd den chelsy ran in2 da woods cuz shes a werwolf.

nd den edward turned around to see... BELLA!

"OMG HI EDDY U!" sed bella but den i killed her.

nd then me nd carl went inside nd he started tackin of my cloths agin nd we did it in da kichen.

md after dat we drank sum blud nd went bak ootsid but we saw jaspar nd eddy doing it!

"OMG Y R U DOING IT OOTSID!" yelled carl but i sed "boys will b boys" nd we went back insid



2.1.12

Haugi aastavahetus

Uudis

Endel: "I’m having an insane sex drive today. 2012 is starting off nicely …"



uuel aastal... vana hooga...

kellelgi midagi uut ka on?

oh, dats ok then (TM Semiotic)

after me nd eddy finished doing u kno wut, we put are cloths on nd walked back to our hose.



emit nd his gf Kristin wer on da porch talkin' bout football cu emit is manly lyke dat. nd i sed "Hi, kristin, u look viry sedactive 2day" nd she sed "lol thanks"

i was bisecksual so it was ok nd den jaspar ran oot of da hose nd tackled eddy nd scremed "OMG EDWART Y DID U SLEPT WIF ARE MOM? I THOT U LUVED ME ND LIZZIE"
lizzie wuz edwart nd jaspar's gf, dey were all 2gether cuz de are all alos biseckual nd lizzie was ok wiff dat.



"CUZ SHES SECKIII" he sed nd i blushed really red except not cuz im a vamp But den lauren dat blakk vampir cam nd saw jaspar on eddy nd got a huge bone "OMG LAUREN GO AWAY!' scremed kristin nd Lauren ran away to masticate 2 da thots of my two secksii sons doing it,
nd den Carl came outside! nd i was sooooo happy 2 c him cuz i luv him nd he sed "KENDALL, Y WOULD YOU FORNICATE WIF EDWART! I THOT U LUVED ME"
nd edward sed "dunt yell at her! she sayed ur name da hole tyme!"

end carl sed "oh, dats ok then"

nd everything was better,,,

UNTIL JAMS SHOWED UP!

1.1.12

Sexual Chocolate

HEAD UUT AASTAT!

alustagem aastat kultuurselt!

Hi, my name is Kendall Love Cullen nd I am marrid 2 Carl Cullen. Only I get 2 cal him Carl cuz I am his wife. anyway.
One day I was walking throught the forrist in my tiny skin tite black dress wtih torn fishnets and black combant boots and fishnet for my arms and black lip stick and black eyeshadow and I wasn't wearing any pale make up bcuz i'm a vamp nd we don't ahve to wear pale make up because our skin is already pale and beautiful and sparkles in the sun light which warmed my beatiul pale skin as i walked thru da forrist nd drank sum blood that carl gived me nd my black combat boots stopped with eevry step i took.
nd then I saw...Edward!
"OMG" I said "hat are you doing here, Eddy!" i was allowed to call him eddy bcuz hes my son and all becuz im carlo's wife.
Then he started to take of his cloths!
His skin wuz soooo pretty and pale nd he wore dark make up aorund his eyes to bring out their beautiful hazelnut color. his chest was muslly nd well tones I felt myself getting wet YOU KNOW WHERE (A/N Edward isnt her reel son, u sickoes!)
He moved so dast dat i didn't c him takin of my dress nd all of a sudden we were doing it!
i moned in extaci cuz his thingy was so big nd hot nd sparkly.
"oh oh ohhhhhhh carlll!'
i moned my hisbands nam cuz it wud be 2 slutii if i moned some1 els name, u kno?