24.2.15

SEE. POLE. KÜLL. MINGI. HEA. UUDIS!



Lugemispäevik 3.4

Jätkan lugemist


Neljanda peatüki alguses tossavad Cullen Enterprice Holdingu majas serveriruumi jäänused. Keegi on selle kuritahtlikult maha põletanud!
"Litsinahal" on Bellal aga põletavamaid probleeme, tema tahab ostlema minna! Ja tahab kohe!

Esiti Taylor-non-lautner ei lase, siis annab Bellale tunniks linnaloa ja Bella kihutab veesuuskadel ahvikiirusel shoppama. Käägajon ja Taylor-non-lautner käppelt järele. Kiigajon jääb Edwardit valvama.


Ega Bella enda jaoks poodi ei taha minna! Bella tahab Edwardile kingitust osta. Aga mis osta piljunäärile, kellel on kõik olemas?

Bella sügab tükk aega mõtlikult jalgevahet, siis helistab situniffi indiaanlasele Jacob Blackile. Jacob võtab toru, tema sitikmustad juuksed on hooletult katmas ta paljaid pruune lihaselisi õlgu; telefonikõne äratas Jacobi unest, seepärast on tema suur sitke [tsenseeritud] [tsenseeritud] tema paljaste muskulatuursete kinsude [tsenseeritud] [tsenseeritud].


"[Tsenseeritud] [tsenseeritud] [tsenseeritud], [tsenseeritud] tead mis kell on???" kähiseb Jacob torusse.
"Ups!" ütleb Bella ja seletab, et see on tema, Bella, et ta on Prantsusmaal Kannis mesinädalaid veetmas, unustas ajavahe ja et tal on vaja veidikene nõu mis Edwardile kinkida.
Jacob annabki nõu mida kinkida, kuhu Bella selle pista võib ja kuhu siis koos oma Edwardiga minna, ja paneb toru ära.


Bella ronib "Litsinahale", kelmikas nägu peas ja suur karp kaenlas.
Edward seisab ahtris, näol murelik ilme: Bella oli jõle kaua ära.
Pahandab mitte, ütleb Bella ja ulatab karbi Edwardile.
Edward krabab kärmelt karbi ja raputab seda huviga. Sees koliseb midagi. Ooboi, pomiseb Edward rõõmsalt, keegi ei tee mulle kunagi kingitusi!
Edward rebib karbi lahti.


Fotokaamera!
Bella tahab teha Edwardist tead-küll-kelle!!



Fotokas, pomiseb Edward aga pettunult.

Nojaa, ütleb Bella punastades, sulle meeldis ju teha pilte oma [tsenseeritud] naiste [tsenseeritud], ma siis mõtlesin, et äkki sa tahad minu [tsenseeritud] ka pildistada.

Edward vaatab Bellat tülgastusega.
Bella hakkab nuuksuma.


Ära tra ulu, ulatab Edward Bellale tissue, see pole see mis sina arvad, mitte, et ma ei tahaks näha su [tsenseeritud]. Lihtsalt, enne oli kõik teisiti, ma pidin oma allaheidikuid pildistama, et ma saaks neid pilte pärast väljapressimise eesmärgil ära kasutada kui mõni liiga jutukaks oleks muutunud.


Edward muutub jõle kurvaks ja hakkab halama, kuidas ta on nii kaua naisi ainult asjadena kohelnud, ja nuuuutab haledalt.

Bella patsutab teda kohmetunult õlale, ole nüüd, djuud, võta ennast kokku. Ise mõtleb, et mõni ime et keegi sulle kingitusi ei tee.
Edward seletab nuttu löristades, et ta kardab et keegi võib Bellale viga teha. Kui juba sedasi serveriruumi põlema pannakse ja puha.



Bella võtab fotoka ja asub Edwardist pilte klõpsima. Edwardi suunurk nihkub vaikselt naerule ja ta rehmab viisakusest käega, vaata et feissaris ära ei täägi. Siis lükkab käed juuksemoppi ja poseerib siit ja sealt.
Bella kihistab rõõmsalt ja Edward läheb itsi täis.


Edward krabab Bellast kinni, räntsab ta koikule, ronib kaksiratsa peale ja kukub kõdistama.
Bella kiljub.
Nalja kui palju.


"Sa. Oled. Nii. Ilus" ähib Edward Bellale näkku.
Ja hellõu there, on platsis meie vana tuttav, Edwardi suurim sõber erekas!
Tere erekas!


Edward kisub Bella trussikud rebadele, nööbib oma püksiaugu lahti ja lükkab pikema jututa [tsenseeritud] [tsenseeritud].
Pumpavad mehiselt.
Jessssss, sisiseb Edward Bellale kõrva.
"Silmad lahti," kisab Edward, Bella lööb silmad plaks lahti ja Edward [tsenseeritud] [tsenseeritud] kohe kõvasti kisades. Bella muidugi ka.

Äkitsi hakkab Edward jälle nutma, ise pole [tsenseeritud] veel väljaga tõmmanud. Mis on, küsib Bella. Edward ei ütle.
Mis on, küsib Bella mitu korda.
Edward nutab vaikselt ja ei ütle midagi.


 Äkitsi lööb inspiratsioon lopsu vastu Bella pead ja ta pomiseb:

"I give you my solemn vow to be your faithful partner in sickness and in health, to stand by your side in good times and in bad, to share your joy as well as your sorrow, I promise to love you unconditionally, to support you in your goals and dreams, to honor and respect you, to laugh with you and cry with you, to share my hopes and dreams with you, and bring you solace in times of need. And to cherish you for as long as we both shall live."


 "I solemnly vow that I will safeguard and hold dear and deep in my heart our union and you," kähistab Edward sosinal, omal [tsenseeritud] ikka veel Bella [tsenseeritud] torgatud, "I promise to love you faithfully, forsaking all others, through the good times and the bad, in sickness or in health, regardless of where life takes us. I will protect you, trust you, and respect you. I will share your joys and sorrows and comfort you in times of need. I promise to cherish you and uphold your hopes and dreams and keep you safe at my side. All that is mine is now yours. I give you my hand, my heart, and my love from this moment on for as long as we both shall live."


Edward räägib nuuksudes, et ta kardab et keegi Bellale viga teeb, õudsalt kardab! Bella hakkab liigutusest nutma. Edward tõmbab lõpuks oma [tsenseeritud] välja.
Bella pühib pisarad ja hakkab kihistama: Edward, sul on riided seljas, aga püksiauk on lahti!
Edward rehmab käega, muheleb ja Bella tahab teda kõdistama hakata aga Edward karjub ruttu et stopp, ohjesõna ohjesõna, mind ei tohi kõdistada, mul oli kurb lapsepõli.
Lähme sööma, ütleb Bella. 

Ja siis miskipärast on vaja teha kõrvalepõige mälestuste sissetallatud rajale. 


Versailles, mõned päevad tagasi. Autor annab kiire ülevaate Versailles' ja lossi ajaloost. Selle jätame vahele. 
Edward ja Bella jalutavad käsikäes läbi lossi Peegligalerii.
"Vahi mis saab despootlikust megalomaniakist kes ennast suure rikkusega maailmast eraldab," ütleb Bella Edwardile ja kihistab.
"Inglike, meie, despoodid, teeks armastatud naise jaoks mida iganes. Ma võiks vabalt sellise maja sulle ehitada!" musitab Edward Bellat.


Käesolevas hetkes läheb Edward oma e-maile lugema ja Bellagi haarab oma nutifoni järgi. Vahetab Rosaliega mõned mõttetud e-mailid.


Bella seisab Versailles lossi Peegligaleriis. 
Galerii lõpus seisab vana kole naine. 
Viipavad üheaegselt. 
Bella astub vanamoorile vastu, too samal ajal Bellale vastu. 
Tuleb Edward, seisab Bella seljataha. 
Hõi vanamoor, luba tutvustada, tõstab Bella käe ... ja vanamoor teeb Bellaga samu liigutusi. Samal ajal. Bellal tuleb tibutagi selga kui ta mõistab, et vaatab peeglist iseend ja Edward ... Edwardil pole peegelpilti.
Bella ärkab röökides.