27.10.13

Lugemispäevik 2.16

Jätkan lugemist.


Eelmise peatüki lõpus juhtus üht-teist dramaatilist aga mis see oli, seda ma kahjuks ei mäleta. Igatahes 16. peatüki alguses vahib Aro Volturi iharalt Bellat üle kere ja nilpsab keelt. Bella suu läheb hirmust kuivaks ja süda puperdab.

Volturi silmad muutuvad üha punasemaks ja ta astub sammhaaval Bellale ligemale.
Bella astub sammhaaval tagasi kuni sein ette tuleb.

Aro teeb paar märkust selle kohta, kuidas ta Bellat tööle võttes arvas, et tots on lootustandev, virk ja usin, aga nüüd, dunno, tundub pigem laisk ja lohakas. Millest selline muutus? Kas äkki Bella boyfriend on selles süüdi. Volturi ütlebki sõna boyfriend sedasi kursiivis. Ja veel, lähevad Volturi punased kiiskavad silmad pilukile, kahtlustades, et midagi on korrast ära, häkkis Aro Volturi Bella emaili ja ainsad personaalsed kirjad on Bellalt tema boyfriendile. Aga boyfriendilt vastu ... null kirja. Zilts! Nothing! Nada!

Kas Bella on Edward Culleni poolt Volterrasse saadetud spioon?? Mh?

Lollakas oled?, ütleb Bella väriseval häälel.

Ja sümpoosion Itaalias, selle käkkis ka Cullen ära, eks? kähiseb Volturi.


Volturi tuleb ja surub ennast vastu Bellat, nii et tunda on läppunud Troinoid ja kolme pitsi Belõi Aisti. Siis teeb Volturi ettepeaneku, et kui Bella [tsenseeritud] siis ta asja enam edasi ei uuri.

Bella ja ei ütle midagi ja Aro arvab, et Bella on üks pinges kokktiiser.

Ma ei saa aru su jutust, ütleb Bella. Volturi pressib ennast vastu Bellat. Ma tean, pisike, et sa tegelikult tahad seda, nilbitseb ta Bellale kõrva ja rabab tal tissist kinni.

MAUH!!! lajatab Bella obaduse Volturi munadesse, justnagu ennemuiste üks vapper rüütel provintsilinnakese kaubanduskeskuses.

Bella lööb pea selga ja astub minema. „You fucking bitch“ ütleb Aro kurvalt köögipõrandal põlvitades.


Bella lidub kontorist välja tänavale, siis tuleb tal meelde et ta pole päev otsa söönud ja vajub tänavale pikali. Näeb läbi udu kuidas Edward ja Taylor-non-Lautner tulevad suurte hüpetega tema juurde. Edward haarab Bella kätele ja Bella nuuksub, et Aro Volturi kiusab.

Edward nipsutab sõrmi ja Taylor-non-Lautner leegib Volterrasse. Siis uurib Edward hoolitsevalt mida Aro Volturi Bellale tegi. Bella meenutab, kuidas ta Arole matsu munadesse lajatas ja hakkab lõbusalt kihistama. Edward läheb närvi ja Bella selgitab kuidas teda tissist kisuti ja tema emaile loeti.

„Kus on see lurjus, see närukael, see täikrae!“ möirgab Edward rusikaid raputades ja uriseb kurjalt.

Volterrast kostab kisa.



Edward teeb mõned kiired kõned ja Ari Voluri on Volterrast vallandatud!

Edward on vihane ja Bella püüab e-kirjade loo pärast vabandada. Edward on vihane edasi ja isegi karjub natuke Bella peale. Bella muidugi hakkab sellepeale nuttu löristama ja läheb jalgu järel vedades ja ronib limusiini. Edward läheb Volterrasse Aro Volurile peksa andma.


Poole tunni pärast tuleb Volterrast piprase näoga Aro Voluri, kaenlas toapalm ja suur pappkast isiklike asjadega. Tema taga tuleb turvamees, kes Volturilt aegajalt kumminuiaga takka utsitab. Siis tulevad Edward ja Taylor-non-Lautner, viskavad veel teepeal viis.

Sõidavad kodupoole, Bella püüab Edwardiga rääkida aga Edward tõmbab suu kriipsuks ja pöörab pea ära. Nii vihane on!

Liftiga tuppa sõites Edward siiski leebub ja embab Bellat. Siis tõmbab pipipatsist kinni ja paneb jõuliselt tatti.



Edward läheb tähtsaid telefonikõnesid tegema ja Bella hakkab jooma.

Kui Edward tähtsad kõned tehtud saab tuleb ja hakkab ka jooma.
Joovad mõnda aega vaikides.
Siis ütleb Bella: „Edward, kle“
„Mh?“
„Jacob tuleks tooks sulle ära selle pildi kus mul majonees mööda lõuga alla voolab. Ja siis mõtles et me võiks ühed õlled teha. Siis nagu tema ja mina. Kahekesi.“
Edward möriseb kahtlaselt.
„Aa, ja siis veel et Jacob palus kas ööseks ei saaks meile jääda. Ruumi meil ju on...“
Edward möuratab.


Nüüd hakkab Edward mölisema, kas Bella ei mäleta kuidas Jacob ta esimeses raamatus täis jootis ja üksi jorjenitesse robima jättis. Bella rehmab käega et see oli mitu päeva tagasi ja ei taha sellest pikemalt rääkida. Edward möliseb edasi, et talle see lugu ei meeldi. Siis sisistab Bella, et temal, Bellal, võiks siiski mõned sõbrad olla, isegi kui Edwardil ei ole ühtegi sõpra välja arvatud see VANAMUTT, ja kas Bella on kunagi vahele astunud kui Edward oma vanamutist sõbraga on tahtnud kohtuda??
Sellepeale Edward haavub ja tema lõug hakkab värisema ja ta küsib et kas Bellale ei meeldi kui ta Tanyaga kohtub. Bella jõllitab: daaaaa.

Siis lepitakse kokku et Jacob võib öömaja saada.


Edward ütleb nüüd, et tal on törts tööd teha ja Bella arvab, et ta leiab omale seniks tegevust. Edward embab Bellat hellalt ja Bella ütleb et kõik on okei! Edward pitsitab Bellat veelkord ja nuhib tema juukseid. Siis lükkab Bella toast välja.

Bella jalutab koridori mööda ja veab rasvase näpuga piki tapeeti. Sitaks igav on... Ja jalad viivad kogemata ennast nagu ise mängutoa ukse taha.


Bella muljub tasakesi ukselinki, ah nagunii on luk-- ent ohsamumeie, uks vajub aeglaselt kääksudes valla.

Bella seisab ukseavas, hämarat kambrit valgustavad mahedad tõrvikud seintel.
Piinaketid kõlisevad kutsuv-sumedalt.
Bella astub lummatult tuppa.

Bella libistab sõrmedega üle nuutide, laksutite ja kaigaste ning läheb siis kärmesti kummutisahtlite kallale. Veri pumpab! Maddefakka, mõtleb Bella ja sõrmitseb kummalisi instrumente. Mis selle kõigega küll tehakse...? Võtab sahtlist välja ühe suure sangaga kühvli ja paneb selle ruttu oma kohale tagasi. Siis on siin rida mürske, üks suurem kui teine...

Bella tunneb kuidas peanahk hakkab sügelema ja ta vaatab üle õla.
Ukseaugus seisab imeilus Edward Cullen.


„Tsaux...“ ütleb Bella närviliselt.
„Mis teed“ küsib Edward. Alatooniga!
„Noh, seda et ... igav oli ja mind huvitas...“ pomiseb Bella.
Edward näpib oma alahuult ja Bella neelatab lõnksatades.

Edward tuleb tuppa ja paneb ukse tasakesi enda järel kinni. Silmis lõõmab punane tuli. Tuleb ja viskub gratsiöösselt kummutile. „Mis sind siis täpsemalt huvitas?“

„Vab,“ sosistab Bella peenikese häälega. Edward keerab pea tilksti viltu ja naeratab kelmikalt: pole midagi, pole midagi, kui me kord abieluranda oleme sõudnud siis on see kõik ju ka sinu!
„Ahhaa...“ venitab Bella kuidagi rõõmutult, rabab huupi seljatagant mingi väiksema mürsu ja sirutab selle Edwardile nina alla: mis sellega tehakse? Siis läheb ise näost punaseks.
„Ah see, see on urruaugustopper. See pannakse [tsenseeritud], siis kui [tsenseeritud] [tsenseeritud], pärast [tsenseeritud]. Selle ma ostsin sulle.“

Bella vaatab mürsku ja vajub näost ära. Rabab siis veel paanilisemalt uue vidina järgi ja leebub kohe: oi Edward, kui armas, sa oled mulle ostunud kauni pärlikee!
Bella naeratab soojalt.
Edward puristab ülbelt lonti: „Loll, need on ahtrihelmed [tsenseeritud] [tsenseeritud], neid kõristatakse sedasi mööda [tsenseeritud], peab ainult [tsenseeritud] natuke ettevaatlik olema. Väga võimas on kui [tsenseeritud] keset [tsenseeritud] [tsenseeritud] pärasoolest välja tõmmata.“
„Ega sul nuuskpiiritust pole,“ küsib Bella nõrga häälega aga Edward raputab pead.


Bella läheb tõmbab ettevaatlikult järgmise sahtli lahti. Sahtlis on õmblustarvikud, pooleldi näritud õun ja püünisrauad. Bella võtab rauad ja hakkab karjuma, et tema on loomakaitsja ja niisuguseid asju ei talu!

Edward seletab, et tema on ise ka suur loomakaitsja, see klipp kitsekesega, see oli filmitrikk! Need, mis Bellal käes on, need pole püünisrauad, need on tussinäpitsad! Ja need väiksemad, need ohelikuga, need on niplinäpitsad!

Edward võtab niplinäpitsad ja kaksab ühe Bella nimeta-atsi otsa, ootab natuke ja kui ära võtab siis Bellal näpp suriseb mõnusasti. Aa... mõistab Bella ja näksab kelmikalt huulekest. Edward süttib kohe ja teeb kähisedes uue sahtli lahti.

Sahtlist tuleb välja väike ogaline taignarull. Google translate ütleb selle kohta: väkkärä. Edward rullib väkkärägä üle Bella peopesa. Torgib! Ah, mõtle kui sellega üle su meierei tõmmata, hakkab Edwardil ila vaikselt suunurgast tilkuma ja Bella hingeldab.


Edward võtab sahtlist puust pesulõksu ja lõgistab rõõmsalt Bella poole aga Bella lajatab sahtli kinni, nii et Edwardi sõrmed sahtli vahele jäävad. Edward puhub pahaselt sõrmedele ja Bella asub neljanda sahtli kallale.

Selles sahtlis on suur pusa siidilinte ja nahkrihmu. Bella sikutab ühe nahkrihma välja, selle keskel on punane kummist muna. Bella kihistab ja paneb muna omale nina ette ja seob rihmad kukla taha kinni. Edward kortsutab kulmu, võtab Bellalt muna ära ja ütleb, et kui tema huvide üle sedasi naerdakse siis tema võib ära ka minna, see ei ole mingi lollitamise-asi, see on tropp suhu toppimiseks et kisa kuulda poleks. Edwardi häälde tuleb kerge sentimentaalne igatsev noot...

Bella seisab nagu post. Edward seletab, et ega ei ole küsimus valu tegemises vaid kontrollis! Võimus! Ja usaldama peab inimesi. Tema, Edward, usalab Bellat. Bella on ainus inimene, kes Edwardile võib haiget teha. Hingliselt!


Viimases sahtlis on metallist aasadega hargituspulk. Kuidas see töötab, küsib Bella ripsmeid plagistades, näita minu peal ette. Edwardi nägu läheb naerule ja püksid punguvad, ta haarab Bella kiiresti õlale, võtab hargituspulga kaenla alla ja tormab toast välja. Waddafakk, karjub Bella. Edward seletab joostes, et on vaja minna magamiskambrisse, eelmine kord mängukambris läks asi üle käte ja Bella jättis Edwardi maha ja parem mitte jamada. Mis seal tra vahet on kus toas, protesteerib Bella, aga Edward on juba oma magamistuppa jõudnud.


Bella kisub brutaalselt Edwardi särgiesise lahti ja poetab hella suudluse otse Edwardi pehmetesse rinnakarvadesse. Edward ägab piinatult aga ei rabele ja arvab, et asi on juba parem. Bella kisub ülejäänud särgi Edwardi seljast maha.

Edward närib Bella lõuajoont, Bella sikutab Edwardi punnis pükse maha. On uhke ereliukas, kelladega! Bella räntsab põlvili ja ahmib ereliukase omale suhu. Ja [tsenseeritud] [tsenseeritud]. Siis [tsenseeritud] some more. Edward nõksutab puusi, ägab ja hakkab äkki vingerdama, pressib läbi hammaste: oota Bella ... ma muidu kohe saan. Mida sa saad, küsib Bella täis suuga ja saab kohe ise laadungi kurku.


Nüüd võtab Edward Bella ja viskab ta kanapeele. Vahetavad komplimente. Edward võtab hargituspulga ja sikutab vilunud liigutusega metallist aasad Bella pahkluude ümber. Hargituspulk on väga funktsionaalne, seletab Edward askeldades, seda saab pikemaks teha ja siis jalad vajuvad rohkem harki. Bella lebab selili, jalad spagaadis, [tsenseeritud] õieli. Edward vaatab ja rõõmustab.

Ära siis ohjesõnu unusta, maintseb Edward ja asub asja kallale. Kaks näppu sipsti kuhu vaja, siis [tsenseeritud] [tsenseeritud], keelega [tsenseeritud]. Nimeta mu nime! käsib Edward. Edward, Edward, Edward Collins! Cullen! kisab Bella ja [tsenseeritud] [tsenseeritud] [tsenseeritud]. Sa oled minu! Minu! karjub Edward.


Edward võtab pulgast kinni ja keerab, Bella libiseb maoli Edwardile sülle. Edward võtab Bella randmed, käänab need kergelt seljataha ja aheldab pulga külge pahkluude juurde. Bella lebab näoli voodis, tagumik õhus uppis. Oi kui ilus vaatepilt, kiidab Edward.

Kostab kantossipakikese krabinat ja Edward laksab kergelt vastu Bella ahtri õhuauku. „Varsti, kui sa oled valmis, siis ma tahan seda ka ... aga mitte täna,“ ütleb Edward.

Siis rammib Edward [tsenseeritud] õigesse [tsenseeritud] [tsenseeritud], [tsenseeritud] [tsenseeritud] [tsenseeritud]. Ja ongi [tsenseeritud]!

Ilusat õhtut!