10.2.12

masterstva

Maestrole


Mina olen juba ammu olnud Jaani suur austaja. Tema lihtne ja rahulik olek ning mõnus kõrge hääl lummasid mind hetkest, kui teda esimest korda laval nägin. Vot selline on tõeline mees, mõtlesin ma. Kui kuulsin, et ta mängib klarnetit, tantsib ja laulab ka, oli minu mõistus kadunud. Käisin kuulamas nii paljusid esinemisi kui vähegi jaksasin. Esimesed kontserdid olid mõnusamad — rahvast oli vähem, esinemispaigaks tavaliselt mõni kohvik või pubi, eriti mõnusad õhtud olid vanas Õpetajate Maja kohvikus. Istusin alati Jaanile võimalikult lähedale, vaatasin talle armunult otsa ning laulsin ennastunustavalt kõik laulud kaasa. Mõnikord vaatas ta mulle otsa ka, seda tunnet pole võimalik kirjeldadagi. Kui mõnus oli tema lugusid kuulata... Ilmselt on kõik Jaani austajad korduvalt kuulnud lugu valutavatest dickidest, milleta ei möödunud vist ükski kontsert:)

Mõtlesin alati, et mees, kes oskab nii ilusaid sõnu mõelda, öelda ja laulu sisse panna, on väga õnnelik inimene. Kindlasti on tegemist mehega, kes jumaldaks oma naist ja oskaks hinnata oma perekonda. Kui tema sees on midagi nii kaunist, ei ole ju võimalik, et ta on täitsa tavaline mees, kes jätab oma sokid vedelema, ei viitsi prügi välja viia ja veedab aega pigem sõpradega põndakul pildistamas kui kodus pere juures. Hiljem, kui Jaan veel kuulsamaks sai ja rohkem intervjuusid andma hakkas, selgus, et just nii ongi. Ma polnud kunagi kuulnud (või osanud tähele panna), et üks mees oma peret ja naisi nii oluliseks peab ja hinnata oskab. Teised mehed (eriti Endel ja Haug), võtke eeskuju!!!

Jah, Jaan on selline mees, kelle pärast oleksin ma valmis hülgama oma mehe ja lapsed, sõitma Tallinna ja kuuri sisse kolima.

Unistada ju võib :)

9.2.12

8.2.12

Endel tervitab!


Kõik on korras armsad sõbrad!

Elan hästi, isegi toredasti!

Terv. Endel

Tourette

OSCAR TULEB!




Koidukuma 1.5




parem kui 1.0. lühem, jakobit on rohkem ja muss on parem

7.2.12

Endli lohutuspost

pea püsti mees!




BALD IS THE NEW PINK!

5.2.12

Vampiiri päevikud: 3. hooaeg, 13. osa: VIIMASE VINDI PEAL (aka tooge omad laibad välja) Connelly/ Scorsese


Pärast piinavalt pikka nädalast pausi on aeg taas pilk heita kosekate tegemistele.



Elijah pühib verised sõrmed batistist taskurätikusse: „Üllatus!“
Klausil lõug väriseb: „Võta istet, joome teed, paikene. Moosi?“

Elijah lööb Klausile jalaga näkku.

Klaus kähistab, et tal on saladusi. Eriti esivampiiride pereema kohta, aga enne kui ta midagi pajatab on vaja Stefan HÄVITADA! Grrrrrrrrrr

Elena veedab samal ajal kena hommikut pohmas ope Alaricuga. Joovad üheskoos vett ja söövad aspiriini.



Murelik politseiülem tuleb Elena terrassile, hullu tohtripreili vana peika rinnust leitud verine vai näpuvahel ja teatab suure saladuskatte all, et ainsad sellelt leitud sõrmejäljed kuuluvad Elenale. Kõik ahmivad õhku!

Damon lohutab telefoniteel Elenat: „Küsi Rickilt, kas ta näkane velsker võis ta riistu näppida?“
Rick (seisab Elena kõrval): „Telefon on spiikeril, munn.“



Damon pakub, et Klaus tappis, Elena arvab, et Stefan, sest see on ju hull.

Damonil on kesapõllul deit Elijahga. 

Elijahl on smokk seljas ja ta pilgutab silma: "Sa jätsid mulle põuetaskusse armsa kirjakese..."
Damon suleb silmad ja tsiteerib: „Kallis Elijah, palun saame kokku. Vaja su vend hävitada.“

Stefan ja nõiad on kogunenud vanas viikingikoopas kirstu ümber. Õigemini, nõiad on kirstu ümber ja Stefan piilub ukseaugust, sest nähtamatu vampiirilukk ei luba tal sisse astuda. See-eest ähvardab ta eemalt nõidu, et tehku sark lahti või muidu…

Elena seisab silmad märjad ja nägu kurb ja uurib Stefanilt, et kas tema tappis hullu tohtripreili vana peika.
Srefanil hakkab kohe lõug värisema: „ Damonilt ka küsisid, et on ta viimasel ajal keskit tapnud?“ tõmbab käeseljaga üle tatise nina ja marsib minema tümp tümp tümp. 


Vampiiri-Caroline on tulnud haiglasse oma isale järele, aga vanamees on jõudnud juba jalga lasta. Carolinei vampiirikõrv kuuleb, et isa telefon heliseb haigla konkus. Seal istubki võimas vampiirikütt nuga rinnus! AGA. Kuna tohtripreili süstis talle vampiiriverd, siis…. Oh nooooooooooooooooooooooooooooooooooooes!

Srefanil ja Damonil on dinnerdate Klausi ja Elijahaga. Damon on juba Stefanile kleidigi välja valinud. Stefan natuke pipardab, aga lõpuks marsib ikka õhtusöögile tümp tümp tümp.

Vampiiri-Carolinei isa on terve kui purikas ja NÄLJANE! Aga verd tema imeda ei kavatse, sest mehel on põhimõtted.
Caroline: „Le faqq?!“


Alaric reastab Elena köögilaual oma riistu, et näha, mis veel kadunud on. Alaricul on ka juba ihu natuke imelik ja mure peal, et äkki tõesti kaunis doktor on Norma Bates. 



Härrasmehed istuvad õhtusöögilauas, neid teenindavad kaks alasti blondiini. Klaus ütleb, et sööge ometi, kallid külalised, muidu ma pistan oma käe teile kurku ja tõmban teil maod välja. Damon sööb liha ja joob veini peale, Stefan on dieedil.

Elena ja vampiiri-Caroline istuvad tetrassil ja arutavad, et kõik kisub nagu viltu: hübriid Tyler on kusagile kadunud, ope Alaricu pruut on hull ja Carolinei isa on suremas. Tuleb inim-Matt ka kallistab nutvaid naisi. Awwwwwwwwww

Tsiviliseeritud vestlus õhtusöögilauas:

Elijah: „Stefan, kus viibib täna õhtul kaunis Elena?“
Stefan: „Mai tea, küsi Damonilt.“
Klaus: IRW
Elijah: WTF?
Klaus: „Ah sa ei tea, pilved paradiisis!“
Stefan: „Keegi veel Elena kohta midagi ütleb, siis ma lähen minema tümp tümp tümp.“ (TM Endel)
Klaus: LOL

Klaus paneb nüüd jutumütsi pähe ja pajatab uhke loo neiust nimega TATIA, kes oli kaunis viiking (?), kellesse nemad mõlemad Elijahaga armunud olid. Tatia oli ka lisaks Petrovade suguvõsa esiema. Viiking Petrova? Aaah, close enough! Vampiiride esiemale ei meeldinud, et poisid naise pärast tülitsevad, võttis ja veristas Tatia ja jootis ta verd oma lastele. Normaalne!
Aga lõpuks ikkagi veri on paksem kui vesi ja bros before hoes!


nõiad manavad kirstu kohal "o´mnis omnale, singlas singlare, djksk zdhj kjdf kjs sry". küünlad plahvatavad, koobas väriseb ja kirst nõksab irvakile.  nõia-Bonnie jätab kohe manamise, logistab veel kergelt kinnist kirstu ja hõikab, et "da wow! oota siin, ma lähen helistan Damonile, et meil juba peaaegu joppab!" Bonnie lippab minema. Ema on koopas pundi küünalde ja kirstuga, mis raginal avaneb. Ema vaatab silmad punnis üle õla kirstu poole….


Härrasmehed õhtusöögilauas on samal ajal jõudnud õhtu ametliku osani. Läbirääkimised. Damoni ettepanek on, et Klaus saab oma kirstu, võtab oma kriipi perekonna ja tõmbab koselt jee ning nemad Stefani ja Elenaga elavad kolmekesi õnnelikult aegade lõpuni.

Elijah: „NÕUS!“

Klaus: „STFU! Mul on hübriidide tegemiseks Elena verd vaja. Plika tuleb kaasa! Kui ma ta siia jätan, siis nätsutab üks teist ta peagi vampiiriks.“

Damon ja Elijah lähevad nüüd "värsket õhku hingama" ja Klaus sööb naljaviluks ära ühe alasti blondiini.

Inim-Matt saadab Elena koju, kus selgub, et elektrit pole ja põrand on verine. Seinal on verised kämblajäljed ja vererida viib trepist üles. asetagem end hetkeks samasse olukorda. nii. mis ma teeks? mis ma teeks? jah! ma teeks sama, mis Elena. Võtaks taskulambi ja leivanoa ja läheks trepist üles.

Elena magamistoa ukseaugus lebab vereloigus ope Alaric pussnuga rinnus. Ope on veel elus ja kuna pole teada, kas teda pussitas müütiline tegelane, siis peab Elena kui müütiline dobblegängger nüüd oma ajalooõpsil kõri läbi lõikama, et see saaks taas surnuist tõusta. Andke andeks, armsad lapsed, aga see krdi saade on ikka täiesti napakas….

Igatahes pakun ma, et pussitajat pole mõtet otsida olemasolevate tegelaste seast. Ilmselt tutvustatakse meile nii mõnd uut tegelast. Loodan, et see on mõni haldjas või härjapõlvlane, sest no olgem ausad: mis oleks ägedam kui üks verejanuline härjapõlvlane?

Klaus on blondiini ära söönud ja teeb omapoolse pakkumise: vennad Salvatored tõmbavad Koselt minema, Elena armub inim-Matti, abiellub ja sünnitab lapsi, kellel on tema veri ja Klausil on siis alati übriidide meisterdamiseks materjali võtta.

Stefan saadab plaani persse, Klaus murrab Stefanil käeluu ja suskab poisi otsapidi kaminasse. Stefan põleb. Klaus käsib Damonil kirstu tuua, muidu läheb ülejäänud mees ka kaminasse. Elijah ja Damon lähevad kirstu tooma.

Nüüd on pikk melanhoolne lõik sellest, kuidas Carolinei isa vaatab tütre medaleid ja missikroone ja siis sureb vaikselt ümbritsetuna armastavast perekonnast.

Ja tundub, et Elijah on nüüd küll Klausile tünni teinud, sest kinnise kirstu asemel tuleb ta tagasi päris elus esivampiirõdede-vendadega: veel kaks meest ja Klaus Barbie. Kuulmise järgi ma pakuks, et ühe venna nimi on KOOL ja teise FINTON. Welcome!

Kõik õed-vennad on Klausi peale pahased ja torgivad teda pistodadega. Damon ja Stefan tagurdavad vaikselt toast välja.

Inim-Matt ja Elena emblevad ope Alaricu laiba kõrval nii et ma ütleks, et Klausi plaan juba täitsa töötab.

Damonil ja Stefanil on öises metsas õrn moment, kus Stefan tänab Damonit elupäästmise eest, Damon tänab Stefanit elupäästmise eest. Elena helistab Damonile, Damon lülitab telefoni välja. Stefan teatab, et tema armastab Elenat. Damon teatab, et tema armastab Elenat.

Muideks, politseiülem on vahepeal teada saanud, et kaunis doktoripreili opereeris samal ajal kui ope Alaricu pussitati. nii et siis ikkagi härjapõlvlane.

Damon ja Stefan lähevad nüüd uurima, et kuis nõidadel kirstuga läheb. Läheb nii, et mõlemad lebavad sirakil maas, kirst on lahti ja tühi.

Esivampiiride juures on räme koduvägivald. Klaus Barbie loobib mööblit ja lubab Elena ära tappa, et Klaus-poiss ei saaks enam ütegi hübriidi teha. Vennad kah ähvardavad Klausi. Klaus karjub: “Mina olen hübriid! Mind ei saa tappa! Teid ma küll ei karda!“

Elijah: „Hakkad kartma, kui me selle kirstu kätte saame.“

Klausil kohe nali otsas.

Koputamata siseneb keegi majja….

Klaus ahmib õhku…

Keset tuba seisab blond ürgviiking. MOM!

Klaus kardab, et nüüd on surm käes, aga ema ütleb, et teeme nüüd kõik kalli ja oleme ikka sõbrad edasi.

Kõik plaksutavad käsi!

Endel taas kaputt

enne kui ma jõudsin su tähelepanu juhtida postitusele, kus endel kurdab, et tema punased juuksed hakkavad hõrenema, jõudis magus tükk meest oma blogi jälle maha kustutada.



egas midagi, mees, ootame igatahes põnevusega kolmandat tulemist!




p.s. tsau Kristin!