2.9.11

31.8.11

kus on lubatud uus osa?!





krt, enne valimisi lubatakse maad ja ilmad kokku... aga ikka mitte ridagi!

Lugemispäevik 5



Bella lebab asfaldil ja hingeldab. Tema kohale kummardunud Edward hingeldab. Hingeldavad natuke vaikides, siis ütleb Edward „Isabella, unusta mind! Minust ei saa sulle meest“ Bella hakkab nutma ja jookseb koju.

„Mis see elajas tegi sulle?“ karjub Rosalie kui näeb Bella nutukriimu nägu. „Kas ta HAMMUSTAS sind?“
„Wtf?“

Bella läheb oma tuppa ja nutab patja. „Ma olen nii kole ja nii kondine. Ja kohmakas. Juba kooliajal ei tahtnud keegi mind oma rahvastepalli võistkonda, isegi viienda mikrorajooni paks Peeter valiti alati enne mind“.

Järgmisel päeval on koolis lõpueksam. Nagu juba öeldud, ülikoolis, matsid. Eksam läheb hästi ja pärast arutavad Bella ja Rosalie, et peaks tähistama. Hell, jeah! mõtleb Bella, prooviks õige … ALKOT!!! Parteeeee! Woo-hoo!

Aga kui koju jõuavad, ootab Bellat ees pakk. Kui pommimeeskond on kahtlase paki kahjutuks teinud, tuleb jõupaberist välja raamat. Bella avab raamatu, selle vahel on puhtast kullast kaart, millele on kirjutatud:

„Must räbu kattis metallkonstruktsiooni, rooste tööpinke…. Dolgunov katsus kätega tööpinkide külmi kehasid“

Bella ahmib õhku. See saab olla ainult Cullenilt. Kuidas ta teadis??? V. Karpinski NSV Liidu konstitutsioon. Õpperaamat VII klassile. 1952. Just praegu kirjutasin sellest oma dissertatsiooni!!

„Mis see kaart tähendab?“ vilistab Bella seljataga Rosalie. „Mida tahab Edward sulle sellega öelda?“ Ent Bella ei oska sellele vastata.

Bella ja Rosalie lähevad baari eksameid tähistama. Tuleb Jacob. Pluusi ta ikka leidnud pole aga sellest pole midagi, vähemalt püksid on tal jalas. Jacob on pruun ja lihaseline. Jacob lõpetab kooli alles järgmisel aastal, aga ka sellest pole midagi sest jutt on ülikoolist.




Jacob hakkab Bellale margariitasid jootma ja paneb talle käe ümber. Bella kihistab. Jacob kannab aga margariitasid ette ja Bella aga joob. „UIuoahosad hsnefdskhu!“ mõtleb Bella! „klfdkfplksdjaoij ma sellele matsile alles ütlen“, ja helistab Edwardile.
Edward vastab telefonile: „Isabella?“
„Kellele raisk ma helistasingi?“ mõtleb Bella. Siis tuleb meelde. Läbi alkouima mõtleb veel et naaskel on mõttelugeja, kust ta teab et mina helistan ja röhatab mehiselt.
„Mis sdjsio sa kjsfld sm raamatu saatsid mlle mh??“
„Isabella, kas kõik on korras“
„Kajnfoijs!!“
„Isabella, kas sa oled joonud?“
„Ei, fakk, mul on kkõhufluu ja üldse mis see sinu asi on?“ ütleb Bella ja paneb toru ära. „Aga ma sellele piidrile ütlesin!“ mõtleb ta võidurõõmsalt oksendades. Kahju ainult, et nii ilus mees. Jajah. Telefon heliseb. „Ma tulen sulle järgi,“ kostab torust Edwardi hääl. „Faaaak,“ mõtleb Bella oma teksasid üles sikutades.

Ääremärkus. Siinkohal ma ausalt öelda ei saanud lugupeetud autorist hästi aru, millal Bella püksid rebadele lasi?? Kas Jacob aitas teda??
Aa, okei, lugesin uuesti, Bella oli vahepeal peldikusse läinud. Mis tähendab et ta helistas Edwardile potil istudes. Füi!!

Jätkan.

Bella koperdab peldikust välja, paha hakkas!, hüüab ta möödudes Rosaliele. Seisab külmas õhtuõhus ja tunneb kuidas okse jälle tulema hakkab. Aga tuleb hoopis Jacob Black, haarab Bella embusse ja sosistab talle kõrva „sa ju tead kuidas sa meeldid mulle, Bella“
„Persse, raisk, nüüd hakkab tatti panema“ mõtleb Bella ja rabeleb. Aga Jacob on wall of hard muscle ja ei liigu paigast. „Bella, musike, ainult viiiiiis minutit“ anub Jacob ähkides. „Ei, ei, ei“ rabeleb Bella vastu.



„Daam keeldus!“ kostab kellegi hääl nende seljatagant. Mida perset, mõtleb Bella ja ei suuda enam okset tagasi hoida. „Cullen!“ sisistab Jacob. Aga Edward on ühe hüppega Bella juures ja hoiab tema juukseid üleval kui daam jorjenipõõsasse oksendab. Bella oksendab pikalt ja ohtralt. Kui lõpetab, ulatab Cullen talle vanaaegse monogrammi ja pitsäärisega damastist taskurätiku. Bella pühib suud ja tahab surra. „Ok, näeme“ ütleb Jacob ja kaob.




„Imsrry“ mõmiseb Bella. Edward talutab Bella baari tagasi.

Edwardil on seljas triibuline pindžakk ja tema triiksärgi ülemine nööp on lahti. Ja särgist paistab sädelev karvane rind. He looks yummy.



Edward haarab Bella käe ja juhib teda tantsuplatsile. Pask! mõtleb Bella, ma ei oska tantsida!! Sellest pole midagi, Bella, mõtleb Edward vastu, las mina juhin. Ja haarab Bella oma embusse.



Bella swoonib vaikselt ja üldse ei rabele. Tantsuplatsil on ühtlasi polkat vihtumas ka Rosalie ja valges jakis suur tugev vend Emmet. Bella ja Edward hakkavad valssi keerutama kui Bella pildi tasku paneb ja maha minestab.



Sellega lõpeb neljas peatükk, aga ma jätkan lugemist.

Viies peatükk algab sellega et kõik on väga vaikne. Ja kõva. Bella ajab ennast istukile. Kuidagi tuttav?? Kus ma olen?? Siis mõistab et kooli keemiaklassis, Edward on toolid kokku lükanud ja talle aseme teinud. Bellal tuleb meelde helistamine, oksendamine, Edward ja Jacob. Õudne!

„Hommikust, Isabella“ ütleb Edward.
Bella avastab et ta on trussikute väel ja pärib vihaselt Edwardilt aru. Edward vastab vihaselt et kui daam on ennast täis oksendanud siis härrasmees peab rüütellikult käituma ja eemaldama asap okseplekkidega riided. Bella hakkab kihistama. „Daam, rüütel, härra… no sa oled küll nagu Liivimaa kroonik Henrik.“
Aga Edward ei solvu, naeratab ainult oma kõverat naeratust.
Siis tumenevad Edwardi kaunid silmad. „Ära enam kunagi sedasi tee, Bella! Sa ei tea milliseid räpaseid, räpaseid mõtteid oli täis selle noormehe pea“
„Ah, tean küll, ta koguaeg saadab mulle nilbeid sms-e“
Edward vaikib etteheitvalt.
Ilus mees on, mõtleb Bella, nagu mingi muusikalilaulja.
Siis mõtleb Bella, et siin ma siis istun, trussikute väel, ja mitte midagi ei juhtunud. Ja Bellal tuleb jälle pettumusest nutt peale.
Edward kohmitseb tahvli juures ja tuleb Bella man, näpus Prisma kilekott. „Bella, mu vend Emmet ostis sulle uued riided“. Bella võtab kotist roosad alukad ja kopsuprillid, ja pruunilillelise kitli ja läheb peldikusse pesema.

„Miks sa mulle raamatu saatsid?“
„Ma ei suuda sinust eemal olla, ei teagi miks“
Bella hammustab huulde. „Ma ise tahaks sind huulde hammustada,“ ütleb Edward.
„Miks sa seda siis ei tee?“ õhkab Bella.
„Sest ma ei puuduta sind enne kui meil on vastav leping alla kirjutatud.“
„Mes?“

Aga Edward lubab täpsustada alles homme kui Bella on töö Newtonite raua- ja saestuudios „Raua- ja saestuudio“ lõpetanud.
Krt kriipi, mõtleb Bella. Mingi orjapidamisevärk. Haige mees. Aga nii ilus.



Heakene küll, aeg on sealmaal et tuleb ära minna. Edward ja Bella hakkavad ära minema. Sõidavad liftis, sest see on väljamaa kool. Äkitsi asib Edward Bellast kinni ja lükkab ta vastu seina. Ja topib oma keele sügavale Bella kurku. Bella ähib erutusega. [tsenseeritud] [tsenseeritud] [tsenseeritud] [tsenseeritud] [tsenseeritud] [tsenseeritud] erektsioon [tsenseeritud] [tsenseeritud] [tsenseeritud]. Kostab kõll ja Edward lükkab kähku Bella eemale kui lifti astuvad kolm vanameest-õppejõudu. Vanamehed irvitavad.

Bella ja Edward jalutavad kodupoole.
„Sa oled hambaid pesnud,“ ütleb Edward
„Jah, sinu hambaharjaga,“ ütleb Bella.



“Oh, Isabella Swan, what am I going to do with you?”




ettevalmistused

kuna me eelmine kord floppisime haldelalt, kui krem de la krem kodumaal viibis, siis ma arvan, et tasuks juba hakata vaikselt plaanima, et kuidas oma kuningliku semu nagu kord ja kohus tervitada.

iga idee on teretulnud!

minu oma on siin:


vampiiri päevikud eesti fännileht

ma tahtsin veel öelda, et sina, tibuuu, kes sa tulid meile pealkirjas nimetatud otsinguga... jah, see see ongi. küsi või mängukoopaelanikelt


tule opale



a sina... eee.... mees(?)  kes sa tulid otsinguga: "gay mees"

sa oled kahjuks vales kohas. me oleme siin kõik puhasttõugu perud heteromehed. isegi Endel. ja Eduard. arvan ma...

seekordses reaction videos on Haug ja Endel



et oodates igav ei hakkaks...

30.8.11

Lugemispäevik 4

Nii, kus ma siis jäingi oma lugemisega? Vahepeal oli matas kontrolltöö, pidin õppima. Ahaa, kolmas peatükk.

Niisiis…

Jätkan lugemist

Bella organiseerib Edward Culleni fotošuuti. Rosalie on ekstaasis. OMG OMG OMG! Aga kes pilti teeb? Jean, nende ihufotograaf on koos oma vanaema, trompeti ja sõprade saabastega soos. Kes tuleks appi? Palja torsoga situniffi indiaanlane Jacob Black on ju fotograaf! Rosalie helistab Jacobile ja pika lunimise peale Jacob jääb nõusse. Siis helistab Bella Edwardile, punastab-kahvatab, punastab-kahvatab ja lepivad homseks aja kokku. „Bellal o-on boo-oi-freend“ kiusab Rosalie. „Mine perse,“ arvab Bella.

Peale peaaegu magamata ööd ja Edwardi silmadest ja tunkedega kaetud kerest, tema pikkadest jalgadest ja pikkadest sõrmedest, mida autor eriti armastab igal sammul rõhutada, ja tumedatest, tumedatest avastamata kohtadest und nähes ongi aeg minna fotošuudile. Rosalie on saanud tasuta kasutada kooli keemiaklassi. Ülikooli, matsid!

Sätivad siis hommikul keemiaklassis tahvli ette proosektoreid ja lükkavad toole kokku, kui avaneb uks ja aegluubis astub sisse Marati flanellpükstes - that hang from his hips - Edward Cullen. Pikkade sõrmedega. Ja märgade juustega. Ja juuksed on kergelt sassis. URRRR!


Bella tutvustab Jacobit ja Edwardit. Need põrnitsevad üksteist ja kostab tasast, aga seda vihasemat urinat. Ei siit sõprust küll ei tule.

Aa, seda unustasin öelda, et Edwardil on kaasas veel üks mees, Jasper Rotikont. Jasper istub nurgas vaikselt ja jälgib. Umbes nagu mina pidudel ainult mul on õlle näpus.

Jacob pildistab Edwardit siitpoolt ja sealtpoolt, alt ja ülevalt, vasakult ja paremalt. Siis aitab. Hakkavad asju pakkima, Edward palub Bellal endaga kohvi jooma minna. Bella hakkab peaaegu et jälle tõmblema aga võtab ennast kokku ja lähevad. Siis on mingi jama kirjeldus kuidas Bella orgunnib, et Rosalie läheb tema rekkaga koju ja tema võtab Rosalie merssi (või oli see bumer?) ja kuidas Jacob läheb hästi vihaseks kui Bella ütleb et läheb Edwardiga kohvile. Rosalie hoiatab, et Bella, sa ei tea sellest Edwardist midagi, ta on selline … ja vaatab Bellat pika pilguga. Tahvli eest vaatab Jacob veel pikema pilguga.


Kui liftis sõidavad, siis võtab Edward Bellal käest kinni. Seisavadki sedasi käest kinni, ei lase lahti ka kui koolimajast välja lähevad ja Edward vaikselt sädelema hakkab. Nii. Siis lähevad kohvikusse, blaa blaa, Edward aimab ära Bella lemmiktee, blaa blaa. Räägivad Bellast, Bella räägib oma emast, blaa blaa. Igavavõitu. Aa, vahepeal on, et Edward on õudselt ilus! Ja tal on pikad sõrmed. Ja et Bella isa on taksidermist ja Edwardi kasuema on pedestrian. Edward uurib küll Bellalt igasugu asju, näiteks kas Jacob on Bella boyfriend (pole), kas Mike Newton on Bella boyfriend (pole), aga kui jutt läheb Edwardile endale, siis jääb vait nagu sukk. Lõpuks küsib Bella kas Edwardil on girlfriend? „Ei ole, Isabella“ ütleb Edward. „Ma ei tegele selle girlfriendi-värgiga“. „Ikkagi pede,“ mõtleb Bella. Seda ma koguaeg arvasin et mingi saladus sellel Edwardil on… Naeratab sedasi imelikult ja kahvatu on ka kangesti.
„Kas sa Pariisi tahaks minna?“ küsib Edward
„No ikke, kes ei tahaks? Aga sellest enam ma tahaks minna Inglismaale!“
„Miks?“
„Aga eks sellepärast, et Inglismaalt on Shakespeare, Austen, õed Brontëd ja Robert Pattinson!”

Sellepeale ei oska Edward enam ka midagi öelda ja lähevad kohvikust ära. Bella astub sõiduteele.

“SITT, BELLA!” karjub Edward.

Bella poole kihutab tuhatnelja roheline sedaan... Edward tõstab Bellat kaitstes käe ja justkui üleinimlikust hoobist tõugatuna paiskub Bella elu ähvardanud auto neiust eemale. Bella lebab sõiduteel ja ei saa millestki aru. Nuusutab ainult, et Edward on ennast lavendlilõhnalise seebiga pesnud ja et tema nahk on nii külm …

But eventually, my attention is drawn to his beautiful mouth. Oh my. And for the first time in twenty-one years, I want to be kissed. I want to feel his mouth on me.


Hästi jama peatükk oli. Ei hakka ennast lillespreiga jahutama seekord.


29.8.11

Mida Sinead 20. augustil oma blogis kirjutas (refereerib Brian)

My shit-uation sexually/affectionately speaking is so dire that inanimate objects are starting to look good as are inappropriate and/or unavailable men and/or inappropriate and/or unavailable fruits and vegetables. I tell you yams are looking like the winners.

YAMS



I actually do know a woman who is a performance artist from America. I have a photo of her being escorted arm in arm by two uk police man onto a plane back home cuz she humped a yam in the middle of her show. I just know that's going to happen to me if I don't take drastic action.


Needless to say what I do for a living makes it hard for me to find men that only want me cuz they like my (legendary) arse. Yet I am in the peak of my sexual prime and way too lovely to be living like a nun. and it's VERY depressing.


So I've been pondering on whether or not I should join some Irish dating agencies. Of course if I did it would end up in papers so I may as well save myself the registration fees.


Am in desperate need of a very sweet sex-starved man.


He must be no younger than 44.


Must be living in Ireland but I don't care if he is from the planet Zog.


Must not be named Brian or Nigel.

(Brian):




Must be blind enough to think I'm gorgeous.


Has to be employed. Am not fussy in what capacity generally but vehicle clampers need not apply.


Leather trouser- wearing gardai, fire-men, rugby players, and Robert Downey-Junior will be given special consideration.




As will literally anyone who applies.


I like me a hairy man so buffed and/or waxed need not apply.


No hair gel.


No hair dryer use.


No hair dye


Stubble is a non-negotiable must. Any removal of stubble would be upsetting for me.


No after shave.


Must be very 'snuggly'. Not just wham-bam.


Must be wham-bam.


Has to like his mother.


I must end now as I have a hot date with a banana


Applicants can apply through my secretary at vampyahslayah@yahoo.com




ja nüüd.... UPDATE!


I've been repeatedly asked will I 'do anal sex'.


Let me make it very clear.. Any man I contemplate has to be into anal sex..

Let me now take time to make VERY clear that yes I 'do anal' and in fact I would be deeply unhappy if 'doing anal' wasn't on the menu, amongst everything else$$ So if u don't like 'the difficult brown'.. Don't apply...

the difficult brown?


I've had reasonable complaints from lesbians that they have been excluded. This was terribly remiss of me and I would now like to make it clear that women will also be very much considered.


As will Brians and Nigels.. Since there were complaints there too.


28.8.11