25.8.11

Fännikiri

Dear Sirs,

is it okay if I call U Sirs? 

My actual name is  J..... R.... (nimi kinda muudetud. yeah. dunno...) but I'm thinking about changing it. That's one of the things I want to ask you about. But first before you start thinking who is this crazy grrrl and why is she e-mailing me let me just say I am a HUGE FAN! (That doesn't mean I'm FAT on the countrary I'm quite slim!) I dont know if writers hafe FANS or not but in your case they should! I mean, writing could be considered a talent just like acting or singing. Maybe I could start your FAN CLUB. Except I'd rather keep you to myself for now. (Just kidding!) 

Your posts really make me feel like I get to know the people you write about.

But I bet you're just as interesting yourselves. It's not just the Stars who have fascinating personalities although we might not all be famous! 

Maybe we could meet some time for coffee. I can come to town anytime except for Tues and Thurs nights which are my acting class. 

Oh well guess I have been rambling on enough about me. What about you? E me! 

PS Dont worry, nobody reads my E mails except me, myself and I.



Thanks Jennifer (Oops!)

kuna ma olen hetkel sõnatu, siis vastan selle fotoga endast ja pahbiirist. autogramm lisandub hiljem.



Lugemispäeviku 3.osa reaction video





kuidagi aeglaselt edeneb.... asjaks ka läheb ve? praegu on küll nagu.... originaal... uskumatu! jacob šguti ja šampanjaga ja NADA! faaaa....

Jacobi saabumise reaction video


shguti v6id selga j2tta...

24.8.11

Lugemispäevik 3

Jätkan lugemist


Bella tormab häbiga ummisjalu Cullenite majast minema. Liftis käib veel korra käna. Kui kodupoole roolib, siis muretseb veel, et tegi narriks ennast, a siis lohutab et ju ta seda Cullenit enam kunagi ei näe. Kui edasi roolib siis ikkagi jälle mõtleb et darn, nii ilus erutav mees. Aga selline salapärane. Jääkülm nahk ... üliinimlik jõud ... tundub kuidagi varavana jutuga. Hmm, hmm, hmm. Äkki on ikka pede?

Järgmisel päeval kaevub Bella oma koolitöösse, peale kooli läheb teeb pikad päevad Newtonite väikses raua- ja saestuudios „Raua- ja Saestuudio“. Ja püüab Edward Cullenit unustada.

Õhtul helistab Bella oma emale. Ema on tal selline ebaküps sahmerdis kes vahetab tihti töökohti ja mehi. Praegu on tal kolmas mees, üks ... golfimängija, Bert. Puttnamson.
„Nu kak, Bella?“ uurib ema. „I’m fine“ ütleb Bella.
„Ai-ai Bella, sul on häälest kuulda et sa oled mingi uue mehega tuttavaks saanud, räägi välja!“
„Vale, moom, ma pole!“ ütleb Bella punastades, ning äkitsi tundub talle, justkui oleks hämaras toas peale tema veel keegi. Bella kuklakarvad tõusevad püsti ja süda hakkab kloppima. Toanurgast kostab vaikset hingamist. Bella lülitab värisevate kätega põlema laualambi öökapil. „[BEEP] sa luurad mu toas, [BEEP], [BEEP]“ karjub Bella toanurgast kärmelt minema hiilivale Rosaliele.

Reede õhtu. Heliseb uksekell. Uksel seisab Bella hea sõps Jacob Black, situniffi suguharu indiaanlane Edela-Mehhikost. Käes Sovetskoje Šampanskoje, näol lai naeratus. Jacobi pikad mustad juuksed liibuvad ta vihmamärjale paljale torsole, oma lihaselised kintsud on ta surunud kulunud kitsastesse teksadesse ja tema vasakul pahkluul on kummist šgutt.


„Jacob, mään!“ kaisutab Bella Jacobit nagu vennakest. Jacob uriseb tasa kuid meelalt.

Jacob on Bella ammune tuttav, hingesugulane ja BF. Jacobi ja Bella isad on ka BFid! Jacob on hot hunk-of-a-man ja fotograaf. Jacob ihaldab Bellat aga Bella on emo-pirts ja peab Jacobit rohem nagu vennakeseks. Joovad sovetskojet, a midagi ei juhtu.

Laupäev. Bella on tööl, Newtonite väikses raua- ja saestuudios „Raua- ja Saestuudio“. Laupäev on bizi päev, palju kliente jne jne ja äkki seisab leti ees Edward Cullen. Bella pacemaker jätab löögi vahele, ta kahvatab-punastab, kahvatab-punastab. He’s not merely good-looking – he’s the epitome of male beauty, breathtaking. Assa, kui ilus mees. Bella küsib mis vaja, selgub, et Edwardil on vaja tamasseriraudu ja 25 cm diameetriga 50 cm puidust varrega kanalisatsioonipumpa. Edwardil on pikkade sõrmedega maniküüritud käed ja sensuaalsed huuled. „Kas tamasseriraudu on vaja heategevusprojektiks, mille tulemusena peatselt pole maailmas enam vaesust ega näljahäda,“ viskab Bella haledalt nalja. „Ei,“ sosistab Edward. „25 cm diameetriga 50 cm puidust varrega kanalisatsioonipumpa.“ Ja naeratab ühe suupoolega sellist poolikut naeratust. Veel on Edwardil vaja neli rulli mäkkaiveriteipi.

Edasi küsib Edward kuidas artikkel edeneb ja Bella räägib, et muidu on ok ainult pole korralikku fotot härrast, ise kisub samal ajal mõttes Edwardil pükse jalast. Edward ulatab oma maniküüritud kätega visiitkaardi ja ütleb et foto pole probleem. Just siis, kui aeg jääb seisma ja nurga tagant hakkab vaikset viisi ümisedes lähemale hiilima Debüüssi, tuleb tagaruumist Mike Newton ja haarab Bella karukallisse. Edwardi nägu läheb pilve. Bella lükkab Mike eemale ja tutvustab mehi. „Voah, SEE Edward Cullen!!“ rõõmustab Mike ja kisub mõttes Edwardil pükse jalast.

Bella pakib tamasserirauad, 25 cm diameetriga 50 cm puidust varrega kanalisatsioonipumba ja neli rulli mäkkaiveriteipi kilekotti, Edward maksab oma neli rutsi ja Bella naissuguhormoonid mäslevad.

„Isabella,“ His tongue caresses my name, and my heart once again is frantic. “I’m glad Miss Hale couldn’t do the interview.”


Ning sädeleb ära.


Ja sellega lõpeb teine peatükk.


where is Rob App?

pikk paus on olnud vahel, aga vaatame siis, kus Rob on...


ok


Robi pluusa on igatahes Londonis selle habemiku seljas:





ausalt... tvaihardid tsekkisid selle kohe välja. ma vaatan, kas mul tabelis on... nope! bezabrazia! fakk!

loogiliste järelduste austajana võin nüüd siis öelda, et Rob käib katkise pluusi ja kulunud nokatsiga, sest ta kobedamad hilbud on naise ja semude seljas.


vaatame siis edasi...

aaah!

good news everyone!



New Details On Rob's Performance Of Renesmee's Lullaby


nüüd küll hakkas lõug värisema...

ja Debüssiii tuli riiuli tagant ning hakkas nukralt pasjanssi laduma...

brace yarselves BBs!

meerikamaalt tuleb öwdseid uudiseid!

kuum tükk meest aka maailma võimsaim male hunk piiber on maha jäetud tema uskumatult rumala pruudi selena (kelleks-ta-end-õige-peab??) poolt.

põhjus olla selles, et selena lugenud salaja öösel peldikus piiberi telefonist sõnumeid, mida too vahetas oma ilmselt sõimeaegse sõbranna jasmiiniga, kellega ta esines koos mingis "beebi"-videos.

meie uuriv tiim on saanud salajase operatsiooni käigus (varitsesid kooli kõrval ja kahmasid jasmiinilt ranitsa) enda käsutusse nimetatud tüliõunaks saanud sõnumid:




ma lähen nüüd pakkima, et kolida texasesse jastin piiber wayle, kus hetkel tasuta majasid jagatakse. BAI

23.8.11

vaja kinusse minna

lugemispäeviku 2.osa reaction video





järgnevad küsimused/kommentaarid:

1. ahvi onu pole olnud au kohata, aga peebu onu olen näinud - ta saabus klouniautoga ja peas oli tal rohelise põrnika mask

2. a selle koha miks vahele jätsid, kus bella küsib no bed?! kas meie alaealiste lugejate pärast?

3. ffaaaaaaaaak....

4. vajadus on akuutne...

5. jõllitan sind nüüd natuke...

6. rsk, nüüd küll nina löriseb

7. praktikandi kohta ma ei soovitaks vastu võtta, siis pead ikka teiste asju ja pudinaid tegema ja oled nagu jooksupoiss. parem on kohe alustada juhina, siis on alamaid, kes su töö ära teevad

8. mis kohta patsutab? (küsib soolise võrdõiguslikkuse ja ahistamise vastu võitlemise volinik)

9.BLANCHE is HOT!

Lugemispäevik 2

Jätkan lugemist:


Nii noor! Nii kuum! Edward Cullen, pikk, kaame, hallis jakis, pronksikarva mullet tuules lehvimas. Adonis!!! Bella kaotab erutusest kõnevõime ja mõtleb omaette, et kui see kutt on üle kolmekümbi (pensioniiga ameerikas) siis tema on ahvi onu. Nende romantiliste mõtete peale sirutavad mõlemad välja oma ... käed ... Debüssii taamal tõstab pilgu kaardimängult ja hakkab ümisema romantilist viisikest ... suurte klaasseinte taga taandub äkitsi tormiselt mäslev pilvemass ... päike kuldab oma kiirtega üle Bella ... ja Edwardi ... Edwardi marmornahk sädeleb hetkeks silmipimestavalt ... nende sõrmed puutuvad kokku, Bellat läbib elektriline erutusvärin ja ta silmad hakkavad kiiresti pilkuma. "Tsikil on tikid. Närvidest,“ mõtleb Edward ja vaatab vaikides kuidas Bella tõmbleb. Siis kaob päike taas pilve taha ja Edward palub Bellal oma tuppa astuda.

Toas hakkab Bellale silma kolm asja – esiteks pole Edwardi toas voodit, teiseks on seal hiidsuur söögilaud ja kolmandaks on seinal suur pannoo erinevat värvi ja suurusega prill-laudadest. „Aapo Pukk,“ ütleb Edward. „Bella“ ütleb Bella. Piinlik paus. „Ebatavalisus tavalisuses“ köhatab Bella. Selle sisuka mõtteavalduse peale jääb Edward Bellat tähelepanelikult silmitsema.

Siis, peale seda kui Bella on mitu korda Edwardi uhke pilgu all toolist mööda istunud ja käna käinud, võib intervjuu alata. Bellale tundub, et Edward nagu natuke mõnitab teda. Aga ikkagi, kui ilus mees!!!

„Nii noor ärimees ja nii edukas! How come?“ küsib Bella.
„Vaadake, ma ei ole arg inimene. Ratsutan meisterlikult, ujun kaugele ulgumerele hirmu tundmata.“
„Ah...ah“

Bella loeb paberilt järgmise Rosalie küsimuse. „Vabal ajal mis teed?“
„Vabal ajal on mul käsil heategevusprojekt, mille tulemusena peatselt pole maailmas enam vaesust ega näljahäda.“
„Mkay!“

„Olete adopteeritud, kuidas sellega on?“
„Sellest me praegu ei räägi,“ ütleb Edward ja vaatab saladuslikult otse kaamerasse. Teiseks, kolmandaks ja neljandaks (jagatuna kaheks) osaks on ka materjali vaja.



„Kas pede oled?“
„MIS?“ Edwardi kaunid silmad muutuvad korralt punaseks ja lähevad punni.
„Paberil on kirjas küsimused, ega ma neid ise välja ei mõtle!“ hakkab Bella nutma.
Edward seisab ja vahib teda vihaselt. „Oled siis vä?“ küsib Bella ninaga löristades.
„Ei ole, Isabella“

Kuradi kontrollfriik, mõtleb Bella pahaselt ja nuuskab häälekalt nina. Aeg on see perssekukkunud intekas nüüd lõpetada, oma väärikuse riismed kokku kraapida ja koju Kanadasse sõita. Bella tõuseb püsti.

„Mis peale kooli teed“ küsib Edward
„?“ vahib Bella tummalt vastu.
„Meil on siin praktikandikoht vaba“
„Jätan meelde“ ütleb Bella värisedes.

Siis saadab Edward Bella oma toast välja, topib talle mantli selga ja patsutab. Aga tegemist ei ole labase seksuaalse ahistamisega vaid romantilise zhestiga.

Faaaaaakkk kui ilus mees ikkagi, mõtleb Bella ära minnes.

He really is very, very good-looking. It’s distracting. His burning gray eyes gaze at me.


“Isabella,” he says as a farewell.

“Edward,” I reply. And mercifully, the doors close.

*

Sellega ongi mul esimene peatükk ära loetud.

22.8.11

Lugemispäevik 1

Alustan lugemist:

Kõigepealt on siin pikalt juttu sellest, et copyright ja kõik pannakse vanki! Ja et tegemist on väljamõeldisega ja kõik nimed, kohad ja sündmused on autori peast tulnud ja täitsa väljamõeldud. No kamoon, kõik teavad et Edward, Bella ja Jacob on päriselt olemas. Kes nüüd vanki läheb? Aa, pun ka! Any resemblance to actual people living or dead, events or locales is entirely coincidental. Ah-ha-ha-ha-haa! See on ju selge viide Edwardile! Kindel vanki-minek. Aga heaküll, selle oleme nüüd selgeks teinud. Edasi. Ahsoo, edasi tuleb jutt sellest, et ema ja kahe mehe naine ja blaa blaa armastab sügist ja blaa kitkub midagi ... blaaa ... FIFTY SHADES OF CULLEN.

Agghhhrrr, pühendatud on raamat abikaasale, terekturile, tähekombinatsioonile, mingitele asotsiaalidele kes punkris elavad, veel ühele tähekombinatsioonile, kellelegi kes on ta kohtusse kaebanud, amanda learile, ja veel kolmandale tähekombinatsioonile.

FIFTY SHADES OF CULLEN

Lugu algab sellega, et Bella seisab peegli ees ja kammib juukseid. Bella ema ja isa on lahutatud, praegu elab ta samas linnas kus ta isa, ühes väikeses vesises linnas. Ja käib koolis. Ülikoolis, loomulikult. Matsid! Ülikoolis töötab ta koolilehe toimetuses koos oma imeilusa vampiirist sõbranna Rosaliega. Sõbranna on kokku leppinud kohtumise salapärase miljonäri härra Culleniga (vend), et temast koolilehte väike speedo-teemaline uudisnupuke kirjutada. Kahjuks pole Rosalie saanud kiirete töökohustuse tõttu täita oma vampiirikohustusi ja nii ta ärkabki ükshommik üles, silmad punased ja kõht valus. Ei aita midagi! Tuleb minna väikseid armsaid nänusi ja kitsekesi jahtima ja vennaga intekat teha ei saa. Samas jällegi koolilehes töötamise on selline prestiizhne värk, oleks intekat ikka vaja ka. Aga kus häda kõige suurem, seal abi kõige lähem, Rosalie kutsub Bellat oma päästevestiks ja Bella kammib juuksed peadligi ning roolib Rosalie uhke bumeriga, ei merssiga, vastu oma saatusele. Bellal omal on vana romu kastiauto, sellega ei sobi saatusele vastu sõita.

Peale tükki roolimist on Bella metsatukas, suure uhke Naiki-excecutivi klaasist maja juures. Majauksele on veel suurte kullast tähedega maalitud CULLEN, et ära ei eksiks. Bella on selline emo, põeb oma kampsikut ja koledaid saapaid, sest Cullenite majas on kõik väga blondid, imeilusad, klaasist, metallist ja nahast. Kaasa arvatud turvamehed, kes miskipärast Cullenite maja liftis elavad. Aa, ilmselt pärastlõunane snäkk!

Bella on edasi emo, mõtiskleb kuidas ta meelsamini loeks classic brrrrrtish romaani. Raamatukogus. Nagu me kõik! Siis arvab et ju see Cullen on mingi neljakümbine hästisäilinud vanamees. Peale sutikest ootepausi rebib Bella Culleni toa ukse lahti ja kukub mauh näoli maha. Kellegi õrnad jääkülmad käed tõstavad Bella pehmelt põrmandult üles… taamal mängib kaarte Debüüssi ... ja voilaa! kroassaan! selgub et Edward on noormees, mitte vanamees!

“I’m Edward Cullen. Are you all right? Would you like to sit?”

So young – and attractive, very attractive. He’s tall, dressed in a fine gray suit, white shirt, and black tie with unruly dark-copper-colored hair and intense, bright gray eyes that regard me shrewdly.