22.10.13

Vampiiri päevikud 5. hooaeg 2. osa: Tõelised valed






Autoõnnetuse üleelanud inim-Katariina komberdab tumesinises hommikumantlis ja paljajalu mööda metsa. Neiju köhib. Mis on mõistetav, sest ilmad on juba jahedad, hommikuti on hall maas ja kui sedasi naba ja kõri paljas ringi tilberdada, siis on külmetus garanteeritud!

Katariina hääletab ja auto peatubki, aga Sillas on Kosekad hüpnotiseerinud teda otsima ja selle asemel, et distressis damselile abikäsi ulatada võtab autojuht käekotist pipragaasi ja laseb plikale suraka näkku. ja kui Katariina on muti osava rusikahoobiga teele laotanud, astub võsavahelt välja inim-Matt kaheraudsega... kamoooooon! GIVE A GIRL A BREAK!


Damon on täiesti ise välja mõelnud, et Sillas viskas ilmselt Stefani tiigi põhja. Sellele järeldusele jõudis ta kasutades elementaarset deduktsioonimeetodit, kallis Watson. Nimelt oli Damonil omal kunagi plaanis Sillase laip tiiki heita - ERGO - njaa... noh... jah... igatahes seisab ta nüüd täiesti õige veekogu kaldal, aga lomp on suuuuuuur, otsimine keeruline. samas mina mäletan, et tvailaidis polnud vampiiridel mingi asi läbida vahemaid merepõhjas kõndides ja kui Kose vampiiridele see üle jõu käib, siis näiteks Kariibimere piraatides kõndis Depp vee all nii, et peakohal oli õhku täis sõudepaat. seega mina igatahes probleemi ei näe!


Elena ja Caroline istuvad nüüd mikrobioloogia loengus ja lektor on dr. whatevermore, kes palub end ka sedasi kutsuda ja mitte eesnime kasutada. seljas on tal ülesrullitud käistega triiksärk, selle otsas kampsik ja kaelas lai lips. ilmselt ei või ka teda rinnust katsuda, sest näost näeb ta välja üsna magus, ruuge juuksemopiga ja noh... smaragdroheliste silmadega, kui soovite. räägib midagi mädanevast laibakuhjast. JA ON ÜLBE! ajab Bella (oops! pardon! Elena) ja Carolinei kohe biloogiatunnist minema, sest nad ei oska öelda, mis bakter seal haiseb. Doktori seljataga riiulil on väljasirutatud tiiadega öökull ja nurgas laulab amarillo...



Esivampiir Sillasel pole kah targemat teha kui et läheb ülikooli, otsib Elena üles ja hakkab ta kallal näägutama, et miks ta Damoniga käib. ma ei saa aru, MIS SEE TEMA ASI ON?! ta pole ju isegi mitte päris Stefan!!! KUSTUTAKE SEE KOHE ÄRA! KÕIK TULEKS VANKI PANNA!



khm... pardon. pinevusest.


Vend Jeremy, inim-Matt ja -Katariina, maiasmokad Tipp ja Täpp on nüüd lõbusal road tripil, sest nad põgenevad Sillase eest ja peatuvad ainult bensukates, et paaki täita ja et Katariina saaks kusta. Katariina näitab näpuga, kust tal pea valutab, ajab keele suust välja ja täpsustab,et köhides tuleb välja roheline tatt - et kas kumbki kuttidest võiks talle ibukat hankida. Inim-Matt läheb nurisedes apteeki.

Damon on ka nüüd ülikoolis ja pigistab Sillast kõrist. Sillas nipsutab ta sõrmed omal kõriümbert minema.
Sillas: "Kle, ma saan aru küll, miks Elena sulle meeldib. Brünetid on mõnnamad. A mai saa aru, miks sina talle meeldid"
Damon: "Sest sa pole minuga seksinud"






Elena on nüüd millegipärast jaanitulel ja chillib koos mingi kutiga, kes kutsub ta kaasa puid tassima ja siis võtab toika pihku ja viibutab seda Elena suunas. ei ole metafoor!


Kutt seletab,et kuuldavasti tegutseb ülikoolis mingi salaühing, mis paar korda nädalas koos käib, aga mida nad teevad, seda kutt ei tea. pakub, et äkki müüvad tupperwarei potte vms.

Elena ei saa muud kui vahib lummatult viipavat toigast.


Damonile kirejldatud situatsioon ei meeldi, tuiskab sisse ja virutab kutile vastu pead.

Katariina istub kah lõkke ääres, aga niiskes männimetsas ja kurdab, et mis ta kõik oma elus üle on elanud, aga nüüd ilmselt sureb nohusse.

AGA! nüüd toimub märkimisväärne asi. Inim-Matt kõnnib metsas, korjab oksaraage, maasikaid ja lumikellukesi... korraga seisab ta kõrval Sillas ja lainetab hüpnoosilaine üle Matti pea...
Sillas: "Ole tasa! Sa ei saa rääkida ega karjuda!"
Matt (sosinal): "Jahah.." (valjemini) "Küll et saan.." (karjub) "Jeremy, jookske!!!!"
Sillas (sosinal): waddafakk... (valjemini) poolakeelne luuletus [keerab Mattil kaela kahekorra]

Sillas on poolakas?! dzień dobry!

Ärge muretsege (kui juba jõudsite) Matt tõuseb surnuist, sest tal on see elluäratav võlusõrmus sõrmes.

Nõia-Bonnie ja inim-Matt kohtuvad hetkeks teispoolsuses ja nende jutuajamine on tähendusrikas, sügav ja.. WAIT! NEVERMIND! Elena tõukab ühikas Damoni taburetile, istub talle kaksiraksi peale, tõmbab särgi eest lõhki ja panevad illu nagu unelm! Damon proovib vahele öelda midagi, et tal pole jõulukinki, sest ta oli nii pilves või et kantoss ununes, aga Elena ei tee kuulmagi ja kisub aga meest alasti. ja no teretulemast red room of pain - doomino Elena valab toolil istuvale paljale mehele kurku pudeli vampiiripeletusvett. Damonil suu suitseb. urrrr! asssssa! siis seob Elena Damoni tooli külge... alaealised, palun lahkuge, sest ma näen, et nurgas seisab kummut ja me kõik teame, mis ülemises sahtlis on - ANAAALBLAAAAG!





Elena võtab hokikepi... VOAH... habba habba...

noh.. ok, tuleb välja, et Sillas käskis Elenal Damoni ära tappa. õnneks sülitab Damon Elenale näkku ja see murrab needuse... aga kuna Elenal on endiselt kibe soov Damonit tappa, siis istub ta Damoni vasta teisele toolile ja virutab omal ahjuroobi läbi jala. Sedasi nad seal siis istuvad - vastastikku toolidel, mõlemad kinni... aaah, young love... ainult Christian Grey ja anaalblaag on veel puudu...




Praegu mulle tundub, et hübriid Tyler küsis vist raha juurde, sest Allan tagurdab talle nö. autoga otsa. Caroline nimelt istub toigast viibutava kutiga puukuuris ja hoiab ta paistes pea peal shokolaadiblombiiri. taustal ulub Debyssii...

Vend Jeremy heidab Sillase suunas kirve ja pressib läbi hammaste, et ta teeb trenni. MIDA MA USUN! sest just ma tahtsin mainida, et vend Jeremy on suvel kõvasti steroidi popsinud (khm... pardon) trenni teinud. kael ei paista enam musklite vahelt väljagi - on pea ja kohe selle all lai kapp. maadlevad. aga lõpuks päästab päeva ikkagi Katariina, kes Sillast jahipüssist tulistab. ma ei tea... see Sillas pidi ju surematu olema. ma tõesti ei tea... ära küsi!

punases piinatoas on asjad arenenud nüüd nii kaugele, et Elena on gaasi lahti keeranud ja kraabib tikku, AGA TIKK ON VIST NIISKE! ei sütti...



ja tuppa astub Caroline, silmitseb hetkekese situatsiooni ja paneb ette, et peikade külastuse puhuks peaks mingid reeglid paika panema. 

Tige ja näljane Sillas läheb nüüd Statoili hodari järele. parasjagu kui ta laseb müüjal omale papptopsi verd niristada astuvad sisse poolakad. Sillas pobiseb, et "kae nalja, mustlased tulivad!" siis parandab, et RÄNDAJAD... mõtlev veel ja proovib uuesti: ROMAD

poolakas tõmbab väitsa välja ja uriseb, et kutsu kuidas tahad, soolikad lasen sul ikka välja...

Sillas mossitab mõrult, et kamoon...  aga isane poolakas on armutu - korrutab muudkui, et kobi sina, Sillas oma hauda tagasi ja leba seal. IGAVESTI! 

aga poolakas Nadja on krutskeid täis. lööb nö. sõbrale noa selga (tegelikult kõrri) ja ütleb Sillasele, et ta on vana roma naine + üksikema ja tal oleks vaja abi taotlusblanketi täitmisel, sest need kirjad seal all on niiiiiiiiiiiiiiiiiiiii peenikesed...


mikrobiloog Christian Grey tuleb ülikoolist lahkuvale Elenale kõnet pidama, et tema vanemad olid nii vägevad ja tegid võimsat uurimustööd... dunno... ei meenu sellega seoses midagi. Doktor Grey ütleb Elenale, et tule kuku homme mu kabinetis käpuli, aga Elena ei võta vedu ja ütleb, et on muud tegemist. Grey kortsutab siis oma ideaalset kulmu ja kõnnib mossitades minema.

Elena ja Damon panevad illi. pikalt panevad. peaaegu terve laulu.

Kose sheriff on Stefani raudkapi tiigist välja vinnanud, teevad luugi lahti, sees lebab mingi ärasöödud mees. jääb mulje justkui oleks Stefan ta ära söönud. aga kuidas ta välja sai? dunno... pakun suurt magnetit.

Damon vaatab otsivalt ringi ja pomiseb, et "OMG! Stefan on näljane"



21.10.13

Vampiiri päevikud 5. hooaeg 1. osa: Möödunud suve saladus



sissejuhatuseks mainin järgmist:

1. vend Jeremy on elus
2. nõia-Bonnie on surnud (seoses vend Jeremy elustamisega)
3. Elena litsus 'vampiirist inimeseks'-ampulli Katariinale kõrri nii et see vampiir on siis nüüd inimene
4. Elena on vampiir
5. Maailma esimene vampiir Sillas on nüüd tõmmanud omale selga Stefan-suiti
6. Stefan ise on järve põhjas raudkapis
7. jah, kapis..


you know... the usual..

8. Damon ja Elena kepivad Müstilisel Kosel
9. Inim-Matt ja Klaus Barbie kepivad Amsterdamis. või Prahas
10. Vampiiri-Caroline ja hübriid Tyler käivad ülikoolis
11. Vend Jeremy ja nõia-Bonnie kummitus istuvad pargipingil
12. Bussisõit on kõigile tasuta

Elena sätib ülikooli minema ja küsib murelikult Damonilt, et mis see arvab, kuidas siis see kaugsuhe nüüd töötama hakkab; et ülikool on ju ikkagi paari tunni tee kaugusel. Damon vastab, et tema kavatseb Elena kohe unustada niipea kui uks ta järel kinni langeb.


Caroline ja Elena hakkavad just oma ühikatoas verekotti imema kui uksest astub sisse nummi prillide ja patsidega tüdruk - vampiiride toakaaslane Megan. tere tulemast!

Damonil on toas tige inim-Katariina, kes tõdeb, et suvi on olnud pikavõitu.

Esivampiir Sillas tuleb Stafanijopes Kose piknikule ja hakkab kohe limpsutopsi sisse linna sheriffi veristama. Hästi ma aru ei saa, miks.. aga ilus on vaadata küll.



AAAAAAAA! nüüd meenub! Sillas ongi Stefani nägu! polegi jope! Stefan on Sillase dobblegänger! nii nagu Elena on Katariina dobblegänger! OMG! nupukalt välja mõeldud...



Sillas ütleb, et teda ei tohi vampiiriks kutsuda. et vampiirid on perversus, kes tulid pärast teda. ma tean! kuitsuma Sillast SIR... või MASTER.. kutsume: herrmaster

 perverdid

Keskas on kõigil nagu natuke imelik, et vend Jeremy on surnuist tõusnud ja sellepärast nad bullivad vend Jeremyt natuke nii et too peab neile kõvasti tappa andma. kõik lebavad selili maas kui vend Jeremy eemale jalutab.

Caroline võtab Megani pudelist suure sõõmu vett ja kõri läheb kohe põlema, sest vees on vampiiripeletit. OOOO SNAP! patsidega Megan on vampiirikütt...



Elena ja Caroline tahavad poiste ühikasse öödiskole minna, aga ei saa uksest sisse, sest nad on ju vampiirid ja keegi peab neid üle läve kutsuma. Äkki helistab Elenale Megan ja röögib telefoni, et keegi ajab teda taga ja Elena tulgu talle appi. Ja järgmiseks kukub juba puretud kõriga Megan niiske lätsuga Elenale ja Carolineile praktiliselt aknast pähe.

Stefanijopes Sillas patsutab korra vend Jeremyt ja see jagab kohe ära, et asi pole õige. küsid kuidas? aga palun - Jeremyl läheb nimelt tätokas jahedaks. simple.



Sillas läheb nüüd kohe joonelt Damoni vannituppa, kus Katariina oma jalgu raseerib. 
Sillas: "Miks sa mu venna vannis oled?"
Katariina: "Miks sina pole?" (hihiii)

ja siis hakkab Sillas Katariinat kägistama.

Inim-Matt on Kosel tagasi ja valab jälle baaris õlut, kui äkki ilmub välja poolakas Nadja, kellega nad Klaus Barbiega grupikat tegid, kes nad purju jootis ja paljaks röövis. Matt läheb teda kohe rõõmsalt tervitama..  Samal ajal kui Nadja ja Matt viisakusi vahetavad, kargab Matti seljataha räsitud väljanägemsiega Jasper Culleni parukaga mees, haarab Matti pea raudsesse haardesse ja hakkab vihaselt poolakeelset luuletust lugema. 



Elena sirvib Megani telefonis pilte ja leiab ühe, kus patside ja prilldega üliõpilane Megan istub õuemurul koos Elena isaga... njaaaa....


Katariinal ja vend Jeremyl on olnud autoõnnetus. mõlemad näevad välja üsna katkised ja koledad. Jeremy justkui koledam. tea kas tõesti surm vol2?

aaah... not to worry... Damon elustab vend Jeremyt

ei, hübriid Tyler ikkagi ei tule ülikooli. tal on tähtsamat teha. kusagil mägedes.

Stefaniga on selline lugu, et ta on tiigi põhjas kapis küll, aga kapp on vett täis ja siis ta muudkui upub ja elustub seal kapis. piin on pöörane. Stefan kaalub võimalust, et inimtunded välja lülitada, sest vampiirid nimelt saavad seda teha. selleks kasutavad nad zoviraxi.  Aga siis näeb Stefan unes Elenat, kes ta põske paitab ja vaene mees paneb tuubi taskusse tagasi.



Stefanijopes Sillas astub nüüd Kose külasimmanil lavale, hüpnotiseerib linnapea ja pajatab linnarahvale, kuidas ta suvel suuuuuuuuuure koguse verd ära kulistas ja kuidas tal ikka jõudu tuli mis mühiseb. siis ta ütleb,et lülitage nüüd kõik kesktelevisioon sisse, istuge mugavalt ja vaadake mu pendlit.

Sillas hüpnotiseerib terve Kose.

Miinus nõia-Bonnie kummitus.

Sillas lõikab siis linnapea aka nõia-Bonnie isa kõri läbi ja kummitus karjub koleda häälega. ülejäänud Kose vahib tummalt ja liikumatult.

KÜLL ON HEA, ET SEE SARI JÄLLE ALGAS!!!!!!

Vampiiri Päevikud 4. hooaeg osad 18-23

kuna ma kavatsen hakata kohe 5. hooaega nautima, siis võtan ma vahelejäänud osad kokku järgmise gifiga:



elagu ülemiste vanake ja vlad ükssarv!