9.6.12

Vampiiri päevikud: 3. hooaeg, 22. osa: Kallis kadunuke (kah Grande finale)


Ütlen ausalt, et vaatasin selle hooaja lõpuosa juba ammu ära ja siiani ma lihtsalt lebasin kangestunult maas – nii hea oli!

 ära muretse, me teame kedagi, kes on...


Avakaadris tudib Elena oma lumivalgete linade vahel kui äratuskell heliseb kell 6:45 (vaata, valitsus on meil praegu hea, aga lastelt nõuab nõnna palju – muudkui öpi, öpi, öpi…)
Elena tõmbab omale selga seksuaalselt laetud cheerleaderi kostüümi, haarab kätte pompomitutid ja kepsutab trepist alla.
Köögis teeb võileibu surnud tädi Jenna… nii, juba tundub natuke imelik…
Kööki siseneb tundmatu naisterahvas ja Elena hõikab: „Tere hommikust ema!“ nüüd on siis selge, et miskit on mäda müstilisel Kosel…



Ja lööbki Elena silmad lahti haiglavoodis!


Doktoripreili kähistab palati uksetaga vend Jeremyle, et pole vaja muretseda, ainult väike ajupõrutus.


Vend Jeremy haarab siis kohe telefonitoru ja helistab vendadele Salavatoridele, kes on parasjagu Klausi laibaga teel kusagile ookeani kaldale, et vanamees merepõhja heita. Vennad lähevad kohe närvi ja käsivad Elena koju viia, sest haiglas pole peapõrutusega midagi teha


Õudse kriipi koheva soengu ja viltuse muigega ope Alaric istub doktoripreili kabinetis ja lõpetab preilna karjääri kohe poole sekundiga, sest ta on juba jõudnud rahvatervise ja julgeoleku komisjonile kituda, et doktoore kasutab igapäevaselt haigete ravimiseks vampiiriverd. Preilna nuuuutab, nuutab lahinal…

Alaric tahab nüüd Elena õlale heita ja Empire State buildingu tippu ronida, aga palat on tühi! Juba on plika varvast visanud! Alaric lööb rusikaga küprokki augu.



Elena ongi juba kodus koos vend Jeremy, hübriid Tyleri ja vampiir Carolineiga. Elena ütleb, et kõht on tühi ja tahaks süüa. Caroline teeb talle vodkaga teed. Täidab tõhusalt


Elena asub nüüd ajatäiteks meenutama, kuidas ta koolihoovis oma pompommidega ringi jalutas. Inim-Matt oli ta peika ja õhtul oli jälle surnuaias see traditsiooniline jõle lõketega koolilaste jooma tulemas. 


Siis tuleb Elena oma memory lane’ilt tagasi ja kuna diivaninurgal istub kohe käepäraselt inim-Matt, siis asub ta vabandama, et ’kle, sorry mees, et ma su siis tookord sedasi pikalt saatsin’. Inim-Mattil on peas selline nägu, et ’oooookvaaard!’


Elena laseb aga edasi, et ’oh, türbel, nüüd mul on sama seis Stefani ja Damoniga. Oboy, kõik tahavad mind!’ inim-Matti ’ooooookvard’-ilme aina süveneb ja süveneb…



Ja nagu põrsas kotist astubki seepeale lavale Stefan! Elena tormab teda kohe embama. Inim-Matti nägu ei saa enam pikemaks venida, lõug ripub juba täitsa pahkluudeni.



Samal ajal läheneb baaris ope Alaric alaealisele vend Jeremyle kahe õllega. Kunagi ma nägin ühte sellist usa sarja, kus võeti pedofiile sedasi lapssöödaga vahele, et meelitati õlledega pedofiil kohale ja siis kui see oli juba käed püksivärvli vahele ajanud, siis sööstis camera crew sisse ja hakkas heledas prosevalguses pedofiili mõnitama ja näpuga rindu sorkima. Samal ajal lapssööt jõi närvide rahustuseks õlle.


Stefan hakib Elenale köögis maasikaid kui korraga seisab keset tuba ürgvampiir Elijah. Katsusin meenutada, aga momendil küll ei tule ette, et kus me teda viimati nägime? Kas ta mädanes kusagil kirstus või oli ta kusagil Klausi laibakogus või oligi tõepoolest vahelduseks elus? Noh…anyway… seal ta nüüd seisab. Suudleb Elena käekest, ütleb ’madam’. Stefan ja inim-Matt ajavad kohe mõlemad sabasuled puhevile. Elijah tõmbab tatise peoga üle mulleti: ’Privet ka teile seltsimehed!’

 Christian Cullen oma lepinguga

Ope Alaric üritab samal ajal baaris vend Jeremyt ajupesta. Kätt pole veel püksikummi vahele saanud, aga kerge kaspirovski käib küll: ’lõdvestuge, vaadake mu laupa…’ vend Jeremy ilme hakkabki vaikselt pehmenema. Ope Alaric registreerib selle kohe ära ja toob hõlmaalt lagedale suure hõbedase ja soonilise dildo, mida meile püütakse maha müüa kui võimsat vampiiritapuvahendit. Vend Jeremy ilme muutub ebalevaks ja ta kõõritab küsivalt camera crew poole. 


Elijah tahab millegipärast Klausi tagasi saada. Raske on seda teemaarendust mõista ja keldriahvid pole suutnud ka välja mõelda midagi paremat kui et Elijah veab kurvalt suunurgad allapoole ja piriseb, et ’perekond’. 



Samal ajal linnapea häärberis suruvad linnapea ja sheriff oma lapsukestele sada dollarit ja võltspassid pihku ja ütlevad, et põgenege, paikesed, külaelanikud on kohe hangude ja tõrvikutega siin! Caroline ja Tyler etendavad stseeni vapratest ja ilusatest, kus nad nuttes ja emmates õrnusi puistavad (’luba ma kaitsen sind’, ’sinuga ma lähen või maailma otsa’, ’ma ei vaja muud kui sind ja lokitange’ jne.) ja lubavad siis kohtuda südaööl raekoja kella all, et müstiliselt Koselt igaveseks lahkuda. Noh… ma olen neid sedasorti filme ja bachelore nii palju juba näinud küll, et võin juba ette öelda, et kui kohe kaabet ei tee, siis hiljem läheb ikka plaan vett vedama.



Kaks kõige totakamat tegelast: vend Jeremy ja inim-Matt on nüüd tiimi moodustanud ja peavad PLAANI. Plaan on lausa imeline! Meestel on mõttes, et küll oleks tore Elena salaja linnast kusagile peitu toimetada, vampiiridest eemale, mingisse mõnusasse kohta. 



Damon on Klausi laiba sokutanud ühte neist suurtest laoruumidest, mida ma mäletan voonakeste vaikimisest, kus autos oli purgis naeratav pea. Jajah. Suht sama. Aint et nüüd on kirstutäis kettis Klausi, kes vahib vihaselt nõia-Bonniet, kes ka millegipärast kohal on. Bonnie hakkab Klausi kohal midagi manama.


Stefan ja Elena peavad kah mingi haleda dialoogi maha, mis on suht sisutu, aga lõpeb magusa musuga ja Stefani sõnadega ’äkki pärast enam pole võimalust’. Võta oma TISSUE välja!



Damon lebab seksuaalselt laos roosal diivanil ja ootab, et saabuks Klaus Barbie, kes peaks oma venna kirstule järele tulema. Aga mingite lahtiseletamatute keerdkäikude läbi saabub hoopis kohale koheva soenguga ope Alaric ja haarab Damoni kägikallisse. Ma ei tea, kas on ikka hästi selgeks saanud, et ope Alaric tahab Klausi ära tappa? Jah, seda ta tahab! Tahab talle oma soonilise dildo keresse virutada.


Inim-Matt toob Elenale tassitäie unerohuga magustatud teed ja räägib talle kurbi lugusid oma lapsepõlvest kuni plika pildi tasku paneb igavuse ja unerohu koosmõjul. Kui ta jälle silmad avab, siis loksub ta juba inim-Matti vanas roostetanud punases kastiautos kesteab kuhusuunas.


Klaus Barbie tuleb nüüd ka lattu sarga järele ja siis nad liduvad koos Damoniga hullunult lõriseva ja soonilise dildoga varustatud ope Alaricu eest. Klausi kirst on neil ka kaasas. Juba nagu nibin-nabin saavadki plagama, aga siis ikka ope kargab Klausile kallale ja suskab sellele vaia rindu. Klaus lahvatab kohe lahtise leegiga põlema. Nüüd on siis aeg TISSUE välja võtta, sest kui Klaus sureb, siis surevad kõik: Tyler, Stefan, Damon, Bonnie ema jne. ÕUDNE kui dramaatiline! 



Damon kobab end siit ja sealt, veel ei ole surmatunnet. Helistab Stefanile – sel ka veel elu sees. Arutlevad, et Damon ei jõua müstilisele Kosele tagasi enne kui surm tuleb. Stefanil on silm märg. Nüüd tuleb meisterlik twist – Elena on praegu just autos kahe mehe vahel. Nüüd ta peab valima, et kumma surivoodi kõrval ta istub. TISSUE! Elena helistab Damonile, et ’tuduluu! Pehmet surma! Ma lähen Stefani juurde!’ Damon mõtleb, et ah perse, läks trumm mingu ka pulgad ja küsib, et kui muid faktoreid ja inimesi/loomi/vampiire poleks ja tuleks valida ainult tema ja Stefani vahel, siis kelle Elena valiks. Elena löristab nüüd nuttes, et tema armastab Stefanit, aga et noh… kui ta oleks Damonit esimesena kohanud, siis mine tea… ’jää jumaga Elena’, vastab Damon ja hakkab siis maadlema ope Alaricuga, kes talle kohe kallale kargab kui mees oma telefoni taskusse on pannud. 


Hübriid Tyler peab nüüd nutta ulguvale vampiiri-Carolineile vilistavate viiulite saatel hingekriipiva hüvastijätukõne: ’sa oled tugev, sind ootab imekaunis tulevik!’ Siis hakkab ta oigama ja ägama ja üldse mitte kenal seksuaalsel viisil vaid hirmsal ja jubedal. Ja kui Caroline ei taha ära minna, siis hakkab ta ennast hundiks ragistama ja lõriseb, et JOOKSE PUNAMÜTSIKE! Ja punamütsike jookseb


Klaus Barbie ja Elijah nutavad metsas ja arutavad, et kuidas teised veel elus on kui Tyler on surnud ja nad on ikka ÜSNA kindlad, et nemad Stefanit ja Damonit ei ampsanud. 


Ja tuleb ka kohe vastus nende küsimusele: nõia-Bonnie sammub mõõdetud sammudega hübriid Tyleri hundikoopasse. Tyler tuleb talle ülbe näoga vastu ja teatab tunnustavalt, et ’päris hästi manasid, plika’. Bonnie nähvab vastu, et ’hauka põske, elajas, ma tegin seda et oma sõpru ja ema päästa, Klaus’. Nii et jah – Klaus on nüüd siis Tyleri-jopes. Tere tulemast! Caroline on nüüd küll soodsas seisus – iga naise unistus – 2 in 1 mees.


Klaus Barbiel on nüüd kaane pealt ära löönud ja ta helistab Stefanile ja teatab, et tema ope Alaricu eest põgeneda ei kavatse vaid plaanib Elena vagaseks teha, sest tolle elu on ope eluga seotud. Sedasi ilusasti seletab ära oma plaani. Stefan karjub telefoni, et ’krt, kas sul litsenst on?!’ aga Klaus Barbie katkestab kõne ja astub sillal inim-Matti auto ette. Muidugi on see sama sild, kust Elena kunagi juba koos oma vanematega alla sõitis ja noh… TISSUE! Sõidavad aga jälle alla sealt ja hakkavad uppuma. 



TISSUE! Täielik deja vu ja jadda jadda jadda… tuleb Stefan päästma oma südamedaami, aga daam ütleb, et vii inim-Matt enne ja kuigi auto uks on pärani ei ava ta oma turvavööd (või no ma ei tea, kui ta ei jaksa seda avada, siis vampiirist kavaler oleks võinud ju avada…) ja siis ta seal autos vaikselt upub samal ajal kui Stefan inim-Matti päästab.


No ja 100 miili eemal maadleb Damon samal ajal ope Alaricuga ja on juba dildoga rindu saamas kui korraga ope hakkab kuhtuma ja Damon tark mees hammustab kohe läbi, mida see tähendab. Haarab meeleheitehoos ope oma embusse ja karjub, et NO NO NO NO NO NO NO!!! 



OMG! KRT! TISSUE WARNING jäi nüüd andmata!


Äkki teeb meele rõõmsamaks see, et nüüd on selline lõiguke, kus ope Alaricu kummitus tuleb vend Jeremyga rääkima. Seda ma ei tea, mida nad räägivad, aga vaadata on küll ilus.




Damon meenutab nüüd, kuidas ta armastas vanasti maanteel lebada, et siis tuli auto ja peatus ja ähmis inimene jooksis teda abistama ja siis oli hea käepärane ampsata. Lebabki ta jälle maanteel, aga taamal on käimas koolilaste tunamullune kalmistujooming. Ja nüüd oh boy näeme me kõik, et Stefan polnud sugugi esimene Salvatorei vennike, kellega Elena kohtus. Võsavahel kõnnib telefoniga rääkivale Elenale vastu Damon. Seal nad siis seisavad pimedas vastakuti: 16-aastane koolitüdruk ja 30smth nahktagis viltuse naeratusega mees. 


Mees limpsab huuli: ’küll sa ikka meenutad mulle kedagi’
Koolilaps vaatab kõhklevalt ringi: ’jõle kriipi, et sa sedasi siin võsavahel hängid, mees’
Meed: ’ise sa oled ka siin päris üksinda’
Lapsuke: ’see on ju müstiline Kose, siin ei juhtu elun midagi halba’ (kaadritagant kostab kaameramehe kumedat naeru)
Ja siis pajatab koolilaps kohe võsavahelt leitud võõrale mehemürakale, et tal oli peikaga väike tüli ja nüüd tal on meel kuidagi kurb ja tahaks väikest kallit jne.
Mees ajab rinna kummi ja teatab, et ’arusaadav, sa tahad seda, mida kõik tahavad’ (kostab naiste kiljumist)
Koolilaps veab näole flirtiva naeratuse: ’kas müstilist võõrast, kel on vastused varnast võtta?’
Mees naerab laia lõuaga ja limpsab huuli: ’ma olen vana mees, ma oskan igast trikke ja nippe’
Kooliplikal lööb kohe silm särama: ’assa! Ütle siis mulle, mida ma tahan’ (kostab ähkimist ja klaverimängu)
Damon: ’sa tahad armastust, mis sind üleni neelaks. Tahad kirge ja seiklust ja et oleks ivake ohtlik. ’
SWOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOON
Elena: ’ja mida sina tahad?’
Damon ähib sõnatult, sest metsateele sõidab Elena ema auto. Mees peab nüüd kiiresti lapse hüpnotiseerima. Ja ta ütleb: ’saagu sa kõik, mida sa soovid, aga praegu unusta see meie kohtumine ära, muidu ma satun pedofiilide registrisse ja see ei sobi mu renomeega.’



Aga nüüd! OMG! TISSUE WARNING OR SMTH!



Elena lebab Cullenite häärberis sünnituslaual, juuksed laiali, seljas sinine kleit ja näol rahulik naeratus…


Laua kõrval seisab murest murtud Edward (pardon… Stefan). 


Tormab sisse nahktagis, vihane ja tormakas Jacob (pardon… Damon).

Doktoripreili kahmab Damonist kinni ja sisistab, et ’kle, tead, ma ennist kogemata andsin Elenale ajupõrutuse vastu vampiiriverd’

’Kas sa süstisid talle oma VENOMIT?!’ karjub Damon.

Doktoripreili lappab segaduses skripti.


AGA NÜÜD!

OOO NÜÜD!

Kaamera sõidab Elenale peale. Torso kaadris. Lähemale, lähemale, lähemale…. Kuni ekraani täidavad silmad…

ISSAND KUI PÕNEV!!!!!!!!!!!!!!!!

MA EI KUJUTA ETTE, MIS SIIS NÜÜD JUHTUB!?

OOOOOOOOOOOOOOOOO!

Elena lööb oma punased silmad plaksti lahti!



Ja järgneb lõbus rokkmuusika!


Breakin’ Down 2 kinodes alates 16.11.12


No comments:

Post a Comment