5.11.11

Lugemispäevik 18

Jätkan lugemist.


Edward ja ptsitohter Tuti-Helve kätlevad.
„Tänan et nii ruttu kohale said tulla, Tuti!“
„Tänud sulle, Edward, rõõm on minupoolne" ütleb ptsitohter kelmikalt. Bellal hakkab kõhe.
Raputavad aga üksteise kätt. Tekib piinlik vaikus. Ptsitohter nookab mitu korda peaga enne kui Edward vihjest aru saab ja mornilt teise tuppa läheb.

„Noh, Bella, lööme siis tussid letti!“
Tussi lööb tegelikult letti muidugi ainult Bella, Tuti-Helve uurib ja puurib ja kirjutab Bellale ettemakstud e-pilleri-retsepti. Pärast räägivad ja arutavad veel Tuti-Helvega pikalt-laialt.



Edward istub divanjel ja lappab vihaselt vanu Kroonikaid. Tema kõrval istub Debüüssi, ai-pood käes ja laulab hästi ilusti ja õrnalt läbi nina kräu-kräu-bluusiviisi.

Edward naeratab soojalt Bellale ja küsib tohtrilt: „Tutt läbiuuritud?“
„Jah, Culleni-härra! Piiga on puhas ja värske nagu äsjalüpstud kohvikoor! Ja nutikas ka, terane nagu naaskel“ naeratab tohter.
„Krt, isiklikud märkused, ebaprofessionaalne!“ mõtleb Bella ja Edward vaatab ptsitohtrit imeliku näoga. Ja hops on nagu maa alt välja ilmunud Taylor-non-lautner ja lohistab rabeleva ptsitohtri lifti. „Ma saadan arve!“ karjub ptsitohter veel liftiuste vahelt.

Kohe kui liftiuksed on kinni, läheb Edward kehkvele: „Noh, kuidas oli? Räägi kohe KÕIGEST! Kirjelda!“
„Ah, jah, noh ...aa, tead, tohter ütles et neli nädalat peame nüüd täiesti kuival olema. Ei tohi põrutada ei [tsenseeritud], näpuga [tsenseeritud] ega [tsenseeritud] auku [tsenseeritud]. Null!"

Edward hakkab lahinal nutma.

„TILLIKAS!“ irvitab Bella.
Edward jätab nutujorina ja vaatab Bellat, silmad, suu ja nina kurjaks kriipsuks tõmmatud. Tema kõrist kostab kumedat lõrinat ja punastes silmades läigib toores viha. Bella ehmatab tati kurku ja hakkab ise nutma.

„Tillikas“ ütleb Edward ülbelt, rehitseb natuke peenrarehaga Bella juukseid ja lükkab keele talle kurku. Bella toetub Edwardi suurepärasele muskulatuurile ja ähib innukalt.
„Edward! Kas sa tahad ainult minu prinki ilusat noort keha?" sosistab Bella.
„Prinki ilusat noort keha ja terava keelega roosinupusuud!" sosistab Edward vastu.


Enne raju põrutamist viib Edward Bella kööki, et noorik saaks ennast toitu täis parkida. Siis jaksab kauem! Bella mälub kanarinda ja mõtleb: Edward Cullen on üleni seks. Seks jalgadel.

„Mis muss see on?“ küsib Bella täissuuga.
„Pahhiaanas-brazileiras-villa-lob--"
Kostab müdinat, madinat ja summutatud karjumist, on kuulda lohisemishääli, klaasikirinat ja kumedaid lööke.
„Loomulikult Debüüssi kleer-de-lüün!“ hüüab Debüüssi peenikese häälega teisest toast.
Bella mälub mõtlikult kanarinda: „Fakken tsirkus partseloona.“

„Mis mõtled?“ uurib Edward.
„Vaatasin kuidas sa kapist kanarinda võtsid ja mõtlesin et sa liigud nii kaunilt ja graatsiliselt!“
„[tsenseeritud], sedasi küll meesterahvale ei sobi öelda."


Siis arutatakse Bella e-pillereid. Edward hakkab vinguma et Bella nagunii unustab õigel ajal pilli võtta ja lubab ise omale kalendrisse meeldetuletuse panna.

Bella vohmib kana ja kulistab veini peale. „Sedasi innukas oled!” teeb Edward tunnustava vinki.
„Olen!” ähib Bella meelalt.
Ähkima hakkab ka Edward: „Teeme seda!”
„No ma ei ole veel alla kirjutanud… Kas sa annad peksa mulle?”
„Muidu jah, täna mitte. Haiget ei tee. Karistan.”
Bella muutub närviliseks … ei tea ikka… ei ole ikka õige asi…
„Vaata Bella, minusugused kas tahavad peksa anda või saada. Lihtne! Aga tundub miskipärast, et sulle ei meeldi peksa saada. Terve eilse päeva mõtisklesin sellest."

Edward tõmbab Bella kõhtupidi vastu oma valusat erekat. Bella tunneb erekat ja tõmmet Edwardi ja enda vahel.
„Ja mis sa siis välja mõtlesid?”
„Ei osanudki midagi välja mõelda, praegu ma hoopis tahan sind [tsenseeritud] [tsenseeritud] hästi rajult, nagu Jastin Biiber Mariahit! Tahad?”
„Väga” ähib Bella Edwardile suhu.



Edward talutab Bella oma mängutuppa. Bella haistab tuttavat naha, puidu ja Domestose lõhna. See lööb Bellal kohe vere keema ja Edward vaatab teda meelal hüpnotiseerival pilgul. „Nagu sa siia tuppa astud, oled kohe üleni minu! Teen mis tahan. Saad aru? Kingad jalast!"
Bella võtab kingad jalast.
„Nüüd ma koorin sul selle kleidi seljast ära ja hakkan sind vahtima. Ja sul peab olema mõnus ja hea meel. Küll sa oled ilus, tibuke! Saad aru?"
„Jah.”
„Jah, mis? Räägi kurat täislausetega!”
„Jah, massa Cullen!”

Edward tõmbab Bellal kleidi seljast, voldib selle korralikult kokku ja asetab nuudiriiulile. Siis astub sammukese tagasi ja vahib Bellat. "Keera ümber!”
Bella keerab. Edward kisub Bella kopsuprillid ära ja nuhutab himuralt Bella kaela: „Magus hais nagu alati.”
Bella ähib kõva häälega Edwardile suhu.
„Ole vait” ähib Edward vastu ja sikutab Bellat juustest ja hakkab oma pikkade maniküüritud sõrmedega talle kärmelt patsi punuma.
„Keera uuesti ümber!”
Bella keerab.
Edward ütleb „Kui ma edaspidi ütlen sulle et sa pead siia tuppa tulema siis vot selline olgugi sinu univorm. Trussikuteväel! Ainult trussikud, muud ei midagi! Said aru?”
„Jah.”
„Fakk, räägi täislausetega!”
„Jah, massa Cullen!”
„Ja kui ma ütlen et sa pead siia tulema, siis lähed ja põlvitad nägu seina poole seal nurgas käed põlvede peal, selge? Ja pilgu hoiad maas. Lähed näitad kohe mulle kuidas sa seda teed.”

Bella luksatab ja läheb vaikselt nurka põlvitama. Käed paneb põlvde peale ja vahib põrandat.
„Aja põlved laiali,” kähistab Edward. „Laiemalt… laiemalt.. laiemalt…. whoooa, natuke kokku tagasi. Jah, nii on hea.”
Bella vahib maha ja näeb Edwardi paljaid pediküüritud varbaid enda seljataga seismas. Edward võtab Bella patsist ja rapsab tal pea kuklasse: „Oled nüüd senikaua sedasi siin kuni ma ütlen et võid liigutada!"
Bella istub trussikute väel nurgas, käed kintsudel ja pilk maas. Ootab ja ootab, ootab ja ootab. Siis tuleb Edward tagasi, tundub et käis pükse vahetamas.
„Võid püsti tõusta,” ütleb Edward.
Bella tõuseb püsti, pilk maas.
„Võid mind vaadata!” ütleb Edward.

Edward seisab, kube punnis, särgi on seljast ära võtnud ja püksinöps on lahti. "Ketti panen su!" ütleb Edward, haarab Bella käe ja lajatab talle ratsapiitsaga laksu peopessa. Bella ähib ja valus pole üldse. Edward talutab Bella ahelaposti juurde. „See on selles mõttes nutikas ahelapost, et ma saan sellepeal sind keerata ja väänata, vaata, aheldad jooksevad siinimööda postis sedasi ja sedasi! Eksole ju kaval riistapuu? Praegu me alustame sedapidi, siit, aga pärast ma tahan sind püstiasendis [tsenseeritud] ja siis me lõpetame vat siin!” viipab Edward ratsapiitsaga posti peal kuidas ahelad siinipidi jooksevad. Meisterlik!



Edward aheldab Bella käed pea kohale posti külge. Bella märgub. Natuke on kõhe ka aga rohkem on ikka märg. Edward on nii ilus mees, aga tema enda sõnade järgi 50 varjundit kuppel segi.

Edward lõhnab nagu Lenor. Bella tahaks ninaga Edwardit rinnust nuhutada. Kohe kui Bella seda on mõelnud, astub Edward süngel ilmel sammu tagasi. Nagu oleks teadnud mis Bella mõtleb!

Bella raputab natuke ahelaid. Edward suskab näpud Bellale trussikuvahele ja koorib need aegamööda piki sääri maha. Võtab Bella trussikud, tõstab need omale nina ette ja tõmbab trussikuhaisu kõvasti nuhutades ninna. Siis libistab trussikud omale supsti taskusse.

Edward kõnnib natuke ümber Bella, siis suskab Bellale ratsapiitsaga nabasse. Bella ähib. Edward läheb Bellale seljataha ja suskab kannikate vahelt ratsapiitsa talle [tsenseeritud]. No mitte [tsenseeritud] vaid õigesse [tsenseeritud]! Bella hakkab kiljuma, Edward käsib vait olla. Edward tuleb seisab Bella ette ja suskab ratsapiitsa uuesti Bellale [tsenseeritud]. Siis lööb Edward ratsapiitsaga Bellale vastu ühte niplit ja vastu teist niplit. Bella ähib himuralt ja häälekalt ja raputab ahelaid.

„Mõnna-mõnna?" küsib Edward.
„Jäääääh" kähiseb Bella.
„Täislausega!" lajatab Edward ratsapiitsaga vastu Bella kannikaid.
"Jäääh, maasterrr."

Edward vitsutab Bellat vaikselt ja siis lükkab ratsapiitsa Bella [tsenseeritud]. Bella kisab „Ai kui mõnus!”
„Mätas on sul õige märg" ütleb Edward ja topib ratsapiitsa Bellale suhu. "Maitse ennast, naine! Lutsuta!” Bella teeb nagu kästud.

Edward asub Bellat uuesti tasakesi piitsutama ja kesk piitsutamist Bella äkki [tsenseeritud] [tsenseeritud] ja karjub kõva häälega kesk [tsenseeritud] ja vajub rammestunult ahelaposti külge rippu. Nüüd asub Edward asja kallale! Esmalt kantoss peale ja siis positsioneerib ennast osavalt Bella alla. Ühe tõukega on [tsenseeritud] [tsenseeritud] [tsenseeritud] ja ähib vaikselt Bellale kõrva. Bella tunneb kuidas [tsenseeritud] ja mõtleb: "Jälle???” ja kohe [tsenseeritud] [tsenseeritud] kõvasti kiljudes. Edward kohe järgi – [tsenseeritud] [tsenseeritud] ja röögib ise kõvasti hammaste vahelt. Edaward tõmbab [tsenseeritud] välja, teeb ahelad lukust lahti ja vajub koos Bellaga magusas rammestuses põrmandule.



„Noh, haiget said?" küsib Edward.
„Ei!” ohkab Bella magusalt.
„Novot, enamus hirmu sa mõtled ise välja! Teeks veel kunagi, ah?”
„Jah!” sosistab Bella.

Embavad, Edward ütleb: „A ma pole veel lõpetanud.”
Bella tahab ninaga Edwardit rinnust nuhutada aga Edward tõmbab ennast kangeks nagu pulk. „Stop!” ütleb Edward.
Bella punastab ja ohkab kurvalt. Siis silmitseb Edwardi kergelt karvast rinda teraselt ja märkab et Edwardi rinnale on täksitud mõned väiksed ümmargused vanad armid. Süüfilis? Gonörrea? mõtleb Bella.

Edward käsutab Bella jälle nurka põlvitama. Bella on sitaks väsinud aga koperdab kuulekalt nurka. Bella silm hakkab väsimusest kinni vajuma ja Edward ütleb vihaselt: "Ah et ma ajan une peale sulle?” Bella ehmatab ärkvele.
„Keri püsti” nähvab Edward. Bella kerib püsti. Edward käsib Bellal käed ette sirutada ja seob tal randmed kaablikrõpsuga kinni. Kaablikrõpsud on ostetud Newtonite sae- ja rauastuudiost „Sae- ja Rauastuudio!" Edward võtab suured rätsepakäärid ja tõstab need Bella nina ette.

Bella hakkab karjuma.

„Jää vait!” ütleb Edward. "Ma tahtsin näidata et näe, käärid, lõikan kaablikõrpsud läbi kui jamaks läheb."
Bella sakutab kaablikrõpse aga soonib hoopis plastiku omale lihasse.
„Ma teen kähku. Kummardu ja hoia voodipostist kinni. Kui ei hoia, saad peksa. [tsenseeritud] sind nüüd hästi mehiselt. Tagant! Ääääh!” ütleb Edward ja lajatab valusa laksu Bella perse pihta. "Aja jalad laiali!"
Bella ajab. Edward mudib, mätas märgub. Edward lakub ja näksib ja asetab kantossi erekale. Ja, nagu ikka, sorkab kaks näppu Bellale [tsenseeritud]. „Ai heasti oled märgunud!" kähistab Edward kiimaselt ja lisab läbi hammaste „Hoia kinni!” Siis positsioneerib jälle [tsenseeritud] [tsenseeritud] ja asub [tsenseeritud], alguses vaikselt ja rahulikult, siis [tsenseeritud] [tsenseeritud] [tsenseeritud]. „Tule, Bella!” röögib Edward! „ANNA MULLE!” Ja Bella annab!!!
[tsenseeritud] [tsenseeritud] [tsenseeritud].



Edward lõikab suurte rätsepakääridega kaablikrõpsud lahti ja ütleb: Bella on avatud. Bella kihistab. Edwardile meeldib, kui Bella kihistab aga hakkab kohe emotsema et tema pärast Bella eriti ei kihitsta. Bella ütleb et vale, tema, Bella, polegi üldse mingi kihistaja. Edward ütleb Bellale et Bella on nüüd põhjalikult läbi[tsenseeritud] ja võib pisut magada ja tassib Bella magamistuppa. Ja ronib ise ka Bella kaissu tudule.

Awwww.

Ja sedasi lõpebki 18. peatükk!

37 comments:

  1. Edgar7.11.11

    ma võin teile öelda mehed, et vanasti mehed ei näinud naistearste ega teadnud, et nad olemaski on. see, et tänapäeval massad tutiarstiga pikalt kätlevad, näitab küll ainult seda, et demehistumine jätkub täie hooga. varsti võime ilmselt juba tänavapildis näha nutvat meest ja siis on meie sool kriips peal! pange mu sõnu tähele!

    ReplyDelete
  2. Endel7.11.11

    no aga eesmärgiks oli ju ikkagi see, et naine näeks mehe rahuldamise nimel rohkem vaeva, sest mehele oli kantoss ebamugav...

    ReplyDelete
  3. Edgar7.11.11

    tead, Endel, kui ma su krdi emo blogi loen, siis ma ei imesta, et sa jälle täiega teemast mööda panid - asi pole vaevas või ebamugavuses, naine tegeleb oma probleemidega ise ja mees laseb kuhu tahab

    ReplyDelete
  4. A. Haug7.11.11

    rsk, see oli isegi minu jaoks natuke karm

    ReplyDelete
  5. Edgar7.11.11

    sinu jaoks, Haug, on mul siin üks tuub kreemi testimiseks

    ReplyDelete
  6. A. Haug7.11.11

    miks minu?

    ReplyDelete
  7. Moonika7.11.11

    Edgar, kas sa oled täna pahas tujus?

    ReplyDelete
  8. Edgar7.11.11

    Sugugi mitte, musike.

    ReplyDelete
  9. Sumbatädi7.11.11

    teine gif on nii rõige, et ma ei suudagi enam edasi lugeda!!!

    ReplyDelete
  10. A. Haug7.11.11

    kamoon, sumps, ma just vaatasin, et nunnu ja tsipa nagu sinu moodi

    ReplyDelete
  11. Võrdõiguslikkuse volinik7.11.11

    NOOT SINU AADRESSIL, HR HAUG!!

    ReplyDelete
  12. A. Haug7.11.11

    davaika! mis noot on? teen panuse DO-le. DO ME VÕRKA!

    ReplyDelete
  13. Arabella7.11.11

    haug, issand küll, anna nüüd volinikule vähe armu....

    ReplyDelete
  14. Endel7.11.11

    assatuss Arabella! seda sa poleks nüüd küll pidanud Haugile hambusse viskama

    ReplyDelete
  15. A. Haug7.11.11

    kaks asja Arabella - armu ma pakun ja annan võrkale alatasa; ja teiseks - sinu avatud suud pole ka ammu näinud!

    ReplyDelete
  16. Arabella7.11.11

    issand...

    ReplyDelete
  17. Võrdõiguslikkuse volinik7.11.11

    LAIM!!

    ReplyDelete
  18. A. Haug7.11.11

    mis issand? ära arva, et meil pühadele õdedele ei anta. antakse. ja kuidas veel

    ReplyDelete
  19. Võrdõiguslikkuse volinik7.11.11

    MINA SEDA EI ÖELNUD!!!

    ReplyDelete
  20. Endel7.11.11

    nonii... võrka... mis siis nüüd juhtus?

    ReplyDelete
  21. Edgar7.11.11

    no näete, kaunilt ja graatsiliselt liikuv meesterahvas, kellele naine komplimente teeb! allakäik on täies hoos

    ReplyDelete
  22. Moonika7.11.11

    Endli blogis ju ka naised kiidavad ta keha ja varustust

    ReplyDelete
  23. Edgar7.11.11

    jaa! ja päeva lõpuks kulmineerub see kaamera ees lahtilöömisega. mida sa selle märkusega öelda tahtsid täpselt, tibu?

    ReplyDelete
  24. Moonika7.11.11

    ei midagi. vab.

    ReplyDelete
  25. kui kägaras Bella seal nurgas oli, et ta näoga seinpoole põlvitades nägi oma seljataga Edwardi varbaid? ma küsin, sest tsemendi seest oli tegelikult näha, et hundi jalg oli isegi vähe suurem. või olid Edwardil pikad klounikingad jalas?

    ReplyDelete
  26. aaa, ok, käis pükse vahetamas. selge. isegi laseks end ehmatusest tàis kui avastaks, et kuuma seksi ajaks on klounikingad jalga ununenud.

    ReplyDelete
  27. Anonymous7.11.11

    kuidagi rutiini kisub see lugemispäevik

    ReplyDelete
  28. Edgar7.11.11

    Nüüd kerime kõik tagasi mu esimese kommentaari juurde, te krdi [tsenseeritud] [tsenseeritud] [tsenseeritud] [tsenseeritud] jalgadega [tsenseeritud] [tsenseeritud] eided! Tupsutage oma [tsenseeritud][tsenseeritud] ninadele puudrit ja tõmmake [tsenseeritud] [tsenseeritud] [tsenseeritud] üle! KAABLIKRÕPSUD?! Kes teid kuradeid kasvatas?! NIBUKAD! NIBUKAD öeldakse nende kohta! Mul on hea meel, et ma praegu teie [tsenseeritud][tsenseeritud][tsenseeritud] läheduses pole, muidu tõmbaks momentaalselt [tsenseeritud][tsenseeritud] sõlme peale!

    ReplyDelete
  29. voah... mul on hea meel, et mina seda ei kirjutanud...

    ReplyDelete
  30. Endel7.11.11

    mina tean, et need on nibukad!

    ReplyDelete
  31. Edgar7.11.11

    Pea lõuad sa [tsenseeritud][tsenseeritud][tsenseeritud]!

    ReplyDelete
  32. Anonymous8.11.11

    andke andeks. kuumusest...

    ReplyDelete
  33. voah. edgar on ikka elus veel ve?

    ReplyDelete
  34. A. Haug8.11.11

    Edgar ütles nibu

    ReplyDelete
  35. Endel8.11.11

    api... peitke keegi pahbiir ja haug ära

    ReplyDelete
  36. Edgar8.11.11

    Kes julgeks?

    ReplyDelete
  37. Endel8.11.11

    Mina isiklikult sellist ei tunne!

    ReplyDelete