15.11.11

Oktoober



Tuletan meelde, et viimati Edward purjus peaga ja valutava erekaga kosis oma poissmeestepeol meeleheite tipphetkel Roasaliet.

Rosalie palub Bellal leppida sellega, et tema ja Edward on nüüd kihlatud ja pakub, et nemad Bellaga võiksid nüüd sõbrad edasi olla. Bella pööritab silmi: „Bitch, please!“, on hingepõhjani haavunud, et Rosalie ta fiancé ära näppas ja käratab, et ärgu mõrd lootkugi, et tema Edwardist niisama lihtsalt loobub. Rosalie käratab vastu, et temal on lõdvem püksikumm ja mehi huvitab ainult üks asi. Seepeale tuleb Bellal emo peale ja ta hakkab vaagima, kas tal üldse ongi õigust Edwardi armastust loota kui ta tema all selili lebada ei soovi.

Samal ajal istub Edward Aro Volturi krüptis ja mõtleb kõva häälega, kas ta ikka tegi õige valiku…



Et kabelimats ikka kindel oleks saadab Aro Volturi Kroonikale ja Saladustele pildi Rosaliest Edwardi kihlasõrmusega.

Bella otsib Edwardit ja jookseb mööda Jane Volturist ja Kristenist, kes maadlevad õliste T-särkidega rätsepatöökoja koridoris.

Edward otsustab Rosaliega reisule minna ja nad astuvad eralennukisse, mille sihtkoht on teada vaid Aro Volturile. (Mis see muu saab olla kui Volterra, right?)

Bella tapleb lennujaamas Aro Volturiga, kes näitab talle oma nutifoonist muuvit sellest, kuidas eralennuk pilvedesse kaob. Bella taipab, et ta peab nobedalt tegutsema kui ta tahab Edwardit tagasi saada.

Jane Volturi ja Kristen jooksevad nüüd Roberti juurde, aga see võtab õlle, viskab diivanile ja käratab, et „Moorid, kõss! Mind teie kaklused ei huvita!“



Bella süüdistab Aro Volturit, et see katsub nüüd läbi Edwardi elada, sest ta Rosaliet omale ei saanud. Kui Jessica Stanley kuuleb, et Edward on nüüd hoopis Rosaliega kihlatud, siis on Aro Volturil kohe keretäis soolas jälle.

Aga Volterras tuleb Rosaliele ja Edwardile vastu kõrvitsakujuline hobukaarik…. Nad teevad linnapeal romantilist sõitu ja panevad matsudes tatti.



Bellale tuleb appi Jasper, kes käsib kohe oma newborn armyl hakata Edwardit ja Rosaliet otsima.

Jessica Stanly peksab lahtise käega Aro Volturit ja karjub, et temale Rosalie ei meeldi ja ei hakka ka iial meeldima. Aro Volturi tõmbab selja küüru ja kähistab: „See ei loe! Sinust saab tema ämmamamma!“

Bella ja Jasper kihutavad kollase sportautoga Volterra poole.

Edward istub trepil, punane hommikumantel seljas ja võrdleb mõttes oma suhteid Bella ja Rosaliega. Tuleb Rosalie, istub ta kõrvale ja loeb meelal häälel ette, mis seksitrikke ta kõik õhtul Edwardiga tegema hakkab.


Õhtul nosivad Edward ja Rosalie kloostri taga metsas romantiliselt kitse, a kui Rosalie korra põiele läheb, siis lippavad Edwardi mõtted kohe Bella juurde…

Aro Volturi laseb Bella pidurdamiseks Volterras suure karnevali korraldada ja politseid panevad teed kinni.

Rosalie on täiesti rabatud kui pärast kitsepüüki ei tahagi Edward temaga koju minna vaid tahab hoopis üksi metsas emotseda.


Carlisle´il on omalgi muresid küllaga – neil Esmega on intiimprobleeme. Carlisle kingib Esmele uhke sex toy, aga Esme pahandab, solvub ja tõstab pitsilise taskurätiku suu juurde…. Ahhhh! Ta põlgab ära nii kingituse kui Carlisle´i.



Alice tuleb Havailt kus ta puhkas koos Jacob Blackiga, kellega ta on vahepeal kutsika saanud. Ja kui te nüüd arvate, et Alice on Jacob Blacki habe, siis…. Ei, ei ja tuhat korda ei! Jacob black ei ole hõumo! VALETATTE! Nikk Makarone (kel pole targemat teha, kui teiste eludes sorida) uurib, et mis värk on ja miks Renesmee Jacobi Alice´iga saarele saatis. Alice on ka natuke rabatud kui Nikk Makarone tuleb, surub ta vastu seina ja uurib, et kuidas tal siis armueluga ka lood on. Kui Alice jälle hingata saab, siis istuvad nad maha ja meenutavad, kuidas neil omal ajal armueluga lood olid.



Charlie ja Renee on vahepeal kihlunud ja Charliel on plaanitud romantiline pulmaöö Rainieri õlle ja grillkanaga. Charlie ja Renee panevad Esme ees lätsutades tatti ja Esme hakkab seepeale kurvalt mõlgutama, mis tema ja Carlisle´i suhtes kõik puudu on. Charlie istub siis Esmega maha ja meenutab talle, et nad ka ju omal ajal… vink-vink. Esme õhetab.

Kui Bella lõpuks üleni higisena ja takjatega kaetult üle Volterra müüri purskkaevu kukub ja käed laiali Edwardi poole jookseb, selgub, et kutt on juba jõudnud kibekähku Rosaliega abielluda.



Edward raputab oma vastset abikaasat rinnust ja küsib, et kas too on süüdi, et Bella varem purskkaevu juurde ei jõudnud. Rosalie ütleb „mkm“ ja hakkab siis hoopis Bellat süüdistama, et see ei osanud ise kümne küünega Edwardist kinni hoida ja vot nüüd on ilma! Ega ei saa jääda ootama seda unistuste printsi valgel hobusel, ta ei pruugigi tulla! Edward on suures segaduses ega tea, keda uskuda, kas oma värsket abikaasat või naist, keda ta armastab…. Duuh…

Leah ja Jasper saavad juhuslikult Viru tänaval kokku, istuvad mäkkaris maha ja meenutavad oma ühist minevikku ja vigu, mis omal ajal tehtud sai. (nagu näiteks see outfit):



Robert ja Mike Newton rebivad üksteist riietest ja kaklevad rätsepatöökoja pärast. Jane Volturi asub ühte neist kaitsma ja seepeale teine tormab nuttes välja. Ei tea, kumb?!

Robert räägib Kristenile, et tal juhtus kunagi üks asi, mis on nüüd teda terve elu pahasti painanud... Kristen vaatab teda, patsutab pähe ja ütleb, et „kle, ära pabla, pole hullu, ma vaatasin kohe, et sa pole päris eurooplane.“



Carlisle karjub Robertile, et see ärgu toppigu oma nina tema asjadesse ja Mike Newton jookseb majast välja lohutust otsima. Mike jookseb Jane Volturi juurde ja räägib talle südantlõhestavaid lugusid oma kurvast elust.



Ihan totta kaikki!

3 comments:

  1. Nikk Makarone16.11.11

    mine perse, bornhöe

    ReplyDelete
  2. kas need ravimid mis sa sööd on retseptiga?

    ReplyDelete
  3. JAH! AGA NÜÜD ON JUBA LAHJEMAD!

    ReplyDelete