3.10.11

Lugemispäevik 12

Jätkan lugemist:


12. peatüki alguses tõmbab Bella sokid dressipükste peale, teeb pipipatsid pähe ja siirdub parki sörkima. Rosalie suu kukub imestusest mauhti rinnale. Miks, tahab Rosalie teada aga Bella lidub kärmelt eest ära. I need some serious alone time!

Bella ähib juba 100 m peale ja lohistab jalgu raskelt taga. Bella ähib ärevalt ka oma südames. Oh mida teha! Nii tahaks meesiludus Edwardit aga no kurat see kinki staff … ei tea. Miks on Edward selline? Miks ta on nii uskumatult kärme. Ja ebaloomulikult tugev. Miks on ta nahk lumivalge. Ja jääkülm. Miks muudavad ta silmad värvi? Miks ta räägib vahel nagu Liivimaa Kroonik Henrik? Ja miks ta kunagi ei söö ega joo ja miks ta päikese käes sädeleb? Mis haigus tal on???

Bella jõuab sörgiga kodutänava esimese paplini, kaheksa sammu välisuksest. Süda peksab, selg higistab, oeh, enam ei jaksa. Läheb tagasi ja kirjutab Edwardile emaili: Ok, I’ve seen enough, oli tore tunda. Bella.


Bella saadab emaili ära, teeb omale kalli-kalli ja naerab vaikselt oma hea nalja üle. Siis istub portatiivordinatööri ees ja ootab Edwardi vastust. Ootab ja ootab. Ootab ja ootab. Muutub murelikuks. Äkki ei olnudki hea nali?

Bella hakkab vaikselt nuttu tihkudes pakkima. Kell saab üheksa, Edward ei vasta sittagi. Bella pakib ja löristab nutta, kui äkki tunneb, et keegi toanurgast teda vahib. „[tsenseeritud] Rosalie, tra vttu rsk, mitu korda peab ühele lollile blondile eidele sama juttu rääkima!“ karjub Bella. Kuid pimedast toanurgast ei hiili häbelikul sammul minema ühtegi lolli blondi eite. Bellal hakkab kõhe. Akna taga kostab krabinat ja Debüüssi kurba vaikset undamist. Bella astub vargselt lähemale. Nurgast hiilgab talle vastu kaks punast silma.



„Edward!!“ ahmib Bella.
„Õhtast!“ ütleb Edward viisakalt ja astub lambivalgusesse.

Bella on sõnatu. Vaikuses on kosta kuidas muda mööda Bella kintsu vaikselt ketsi sisse voolab, Bella pole jõudnud jooksuriideid vahetada. Ta leiab, et oma haisvate higiste trenniriietega, tsiteeerin, on ta yucky ja Edward on, tsiteerin, yummy.


„Tulin su emailile vastama,“ ütleb Edward külma viisaka häälega.
Bella maigutab sõnatult suud.
„Kas sa massale istet ei pakugi,“ küsib Edward pepsilt ja Bella viipab kohmetunult tabureti poole.

„Ah et sinu meelest oli siis TORE mind tunda“ ütleb Edward, istub taburetile ja keerab pea tilksti viltu. „Ja ära näxi oma huult koguaeg!“ ähib ta seejärel himukalt ja kisub Bella pipipatsid lahti. Edwardil on hea kerge patse lahti kiskuda, sest tal on pikad sõrmed.

„Ma mõtsi, et ma tulen päris ise siia ja näitan sulle õige kui tore ma olen“ ütleb Edward ja vahib Bellat võrgutavalt, suu sexikalt paokil. Bella ähib erutusega ja kargab Edwardi kallale, Edward hüppab eest ära ja Bella kukub maoli voodile. Edward kasutab kohe juhust ja kargab mauh Bellale selga. Voodi kõrval taob Anuks pika musta mantli varjus vaikselt seent. Edward võtab taskust täpilise kikilipsu ja seob Bella voodi külge kinni, siis kisub Bellal sitased ketsid jalast ja raputab muda välja.

„Oota mul on ketsid porised...“ protesteerib Bella.
„Shattap või ma seon su jalad kinni ja topin tropi suhu. Jää vait! Nagunii Rosalie praegu seisab kõrv ja tutt vastu ust,“ vastab galantne rüütel Edward.

Edward kisub ära Bella räpased sokid ja higised dressikad ja topib oma pika näpu ... Bellale ... suhu. Jah. Edward tõuseb püsti ja hakkab aeglaselt oma maikat ja Marati puusadresse maha koorima. Bella [tsenseeritud].


Edward kargab Bella juurde voodile, ronib talle otsa, keerab ta selili ja tõmbab Bellal sedasi pluuse üles, et ainult Bella nina ja suu on näha. Nagu kott oleks peas.


“Mmm!” ähib Edward “Ma lähen toon juua”. Kostab põrandalaudade kriuksumist ja valitseb vaikus. „WTF??“ ripub Bella vihaselt voodi küljes, pluusest kott peas. „Kuhu ta seda jooki tooma läks, Port Angelesesse? Los Angelesesse?“

Kuulda on vaikset jutupominat ja Bella läheb veel vihasemaks – kurat, Edward oli peaaegu püksata!! Siis kostab taas põrandalaudade kriiksumist ja väikeste jalakeste padinat. “Janutab?” küsib Edward Bella kõrva ääres ja tõmbab viuh ühe ropsuga omal trussikud maha.

“Anna siia!” ähib Bella ja Edward kallab talle jänkukujuliste jääkuubikute kõlinal oma suust külma valget veini kurku. Edward keerab ennast külili ja sätib oma suure ereka vastu Bella kintsu. “Kas on TORE olla?” küsib Edward mõnitavalt. Õhk muutub pingelisemaks.


“Oh … massa … palun! Söör!” anub Bella härdalt. Edward topib tüki jääd Bellale nabaauku. Bella [tsenseeritud]. Edward [tsenseeritud]. Bella ähib valjult.

Porrihuvilised panevad käed teki peale ja alustavad lugemist lk. 142 “His cool fingers trail languidly across my belly…” ja lõpetavad lk. 143, “…silently finding his release.”

Edward suskab näpud Bella trussikutesse. Bella [tsenseeritud]. “Ooh, juba valmis” ahmib Edward innukalt õhku. Edward susib näppudega. Bella [tsenseeritud]. Edward [tsenseeritud]. Edward lükkab pöidla [tsenseeritud] ja [tsenseeritud] ja vajutab. Bella [tsenseeritud].

Edward tõmbab rapsakuga pluuse Bella peast ära. “Anna ma katsun sind rinnust” anub Bella. “Ei! Mind ei tohi ükski rinnust katsuda!”

Oo, müstiline!


Edward jätkab näppudega Bella [tsenseeritud] [tsenseeritud]. Teise käega asib Bella juustest ja hoiab pead kinni. Edward pistab keele supsti Bella [tsenseeritud] ja [tsenseeritud], [tsenseeritud] ja [tsenseeritud].

“Ma sulle näitan TOREDAT” sisiseb Edward Bella [tsenseeritud]. Bella ähib anuvalt.
“Noh! Asun rammima! Kuidas fakime? [tsenseeritud] või [tsenseeritud]? [tsenseeritud]? [tsenseeritud]? Võimalusi on praktiliselt lõpmatult!”

Vot see on juba erootika!


Edward krabistab kantossipakiga ja tõmbab Bella trussikud maha.
“Noh, on TORE?” käratab Edward.
“No ma tegin ju ainult nalja” ütleb Bella.
“Nalja??” sisistab Edward ja hõõrub oma hiigelsuurt liiget. “A praegu naerad vä?”
“Ei…”


Edward haarab Bellast kinni ja keerab tal alumise otsa ette. Lükkab Bella sedasi rippu, et Bella käsivarred on voodipeal, a perse on õhus. Ja kus siis lööb lahtise käega valusa laksu vastu Bella kannikat!! Ja kohe [tsenseeritud], [tsenseeritud] [tsenseeritud] [tsenseeritud] [tsenseeritud]. [Tsenseeritud]!!! [tsenseeritud], [tsenseeritud] [tsenseeritud] [tsenseeritud]!! Edward vajub vaikselt lonti ja tõmbab oma [tsenseeritud] vaikselt välja.


Bella ja Edward külitavad voodil, Bella ütleb: “Ma tahtsin sulle emaili saata oma küsimustega su lepingu asjus, aga sa interruptisid!”
Edward ütleb: “Coitus interruptus!”
Ja naeravad tükk aega.

Leim. Wall of. Och shame.

“Kas sa mu ketti ka paned?” küsib Bella.
“Ei tea, vaatame!”
“Kas sa ise olid ketis vanasti?”
“Olin!”
“Kas see vana Saagimi-mutt pani”?
“Saagimi-mutt!” hakkab Edward naerma ja arvab et Bella on hästi vaimukas.

“Jääd ööseks siia?” küsib Bella.
“Nakkaa, mul on homme biznismiiting ja üldsegi, ma ei maga niisama koos ühes voodis kellegagi! Eelmine reede ja lauba oli apsakas. Enam ei juhtu! Nevä!” kähiseb Edward vastuseks.
“Davai tõmba siis jeebat, ma tahan magada” ütleb Bella pirtsakalt.
Edward vihastab, paneb riidesse, tõmbab peenrarehaga läbi juuste ja läheb minema. “Kolmaba näeme!” karjub veel ukselt.


Bella tunneb ennast nagu tühi vaas, Ikarus ja paradigmanihe. Miks, oh miks ei võiks Edward olla normaalne! Sedasi saan ma ju ainult haiget, mõtleb Bella. Edward tahab ainult rammida ja [tsenseeritud], aga mina tahan palju rohkemat (endiselt siis Bella mõtted on need.) Bella hakkab vaikselt nuttu löristama kui Rosalie tuppa tuleb.

“Bella! Mis on? Mis see imeilus meesiludusest värdjas sulle tegi?”
“Ah, ei midagi. Tühiasi. Tegi mis tahtsin.”
“A mis sa löristad siin sedasi nutta nagu veesüliti?”
“Ah, tead…” on Bella kidakeelne ja selgitab detailselt tekkinud olukorda.

“Vahi krdi värdjat” noogutab Rosalie pead. “Kasutab sexi relvana. Tahab sind ohjes hoida, alla heita!”

Bella kahvatab, ossaraks kus Rosalie on alles hea vaistuga ajakirjanik!

“Ma tean!” ütleb Rosalie lõpuks. “Edwardil on commitment issud!”


Bella mõtleb Edwardi mängutoa laes rippuvatele lihakonksudele ja ei taha rohkem rääkida. “Ah, räägi parem kuidas sul Emmetiga oli.”
“Oh! [tsenseeritud] [tsenseeritud] [tsenseeritud] [tsenseeritud] [tsenseeritud], [tsenseeritud] [tsenseeritud] [tsenseeritud] ja [tsenseeritud] [tsenseeritud]! Ja laupäeval ta tuleb ja aitab meil kolimiseks pakkida!” särab Rosalie. “Aa, ja veel su isa Charlie helistas kui sa olid … hõivatud. Palus edasi öelda et golfimängija Robert Puttnamson on oma rondi murdnud ja su ema ei saa prommile tulla.”

Kui Rosalie toast lahkub, istuvad Bella ja Anuks põrandale, loevad uuesti lepingut ja teevad märkmeid. Siis asuvad Edwardile vastust emailima:

Esiteks ei ole Bella kindel, et tema sest lepingust mingit tulu saaks. Teiseks, tema, Bella oli süütu puhas neitsi, kus tal need suguhaigused? Hoopis Edward toogu arstitõend! Katseaeg olgu kuu! Mitte kolm! Ja kammoon, mul on ELU, ma ei saa iga kuramuse nädalavahetus tulla su juurde jalgu hargitama – kirjutab siis Bella Edwardile. Ja mis see tähendab et ’kasutab keret nagu enda omandit, seksuaalselt või muul viisil’. Mis muud viisid need on? Täpsustatagu! Ja miks silma ei tohi vaadata? Fisting on küll räme no-no ja mis on susped? Vituklambrid, no mine sa ka perse … EI! Just EI, ära mine!


Oh, oodake! [tsenseeritud] … ah, tuss, hiljaks jäin.



Heakene küll, Bella saadab emaili ära, kohe tuleb massalt ka vastus:
KOBI MAGAMA.

Bella kobibki magama.


My heart still heavy, I climb into bed and fall instantly into a deep but troubled sleep.

53 comments:

  1. Oi kas see kolmanda pildi peal pikali on kuulus sülerüütel valges? see, vend?

    ReplyDelete
  2. Moonika4.10.11

    ossa! minu kommentaar on tessa!

    ReplyDelete
  3. Võrdõiguslikkuse volinik4.10.11

    KOSSA!

    ReplyDelete
  4. Robert4.10.11

    kuulge, naised, ma tean küll, et tüdrukud arenevad lapsena poistest kiiremini, aga siis 20nda aasta juures see areng kahjuks peatub ent katsuks siiski seda blogi clässina hoida ja delfiks mitte muuta

    ReplyDelete
  5. A. Haug4.10.11

    assa kus nüüd ütles! nüüd oleme kõik nädala nikuta

    ReplyDelete
  6. Nikk Makarone4.10.11

    ei, kle, ma olen praegu mandril täiesti!

    ReplyDelete
  7. Anonymous4.10.11

    kas te mehed teate, kuid tundub higine ülikonnasokk ketsi sees? JÄLE. aga mitte talumatu. elab täiesti üle, kui parasjagu muud võtta pole. kets on siis muidugi parem jalast võtta üksiolles

    ReplyDelete
  8. Endel4.10.11

    naised ikka ei oska nalja teha

    ReplyDelete
  9. Arabella4.10.11

    ei no, Endel, see oli küll üks TORE ja põhjapanev tähelepanek

    ReplyDelete
  10. A. Haug4.10.11

    lugesin praegu, et põhjalik tahapanek ja ilgem isu tuli peale. Arabella?

    ReplyDelete
  11. Moonika4.10.11

    Juki ja Jummi on mu madagaskari prussakate nimed. mõlemad on emased

    ReplyDelete
  12. Võrdõiguslikkuse volinik4.10.11

    miks rinnust ei või katsuda? kas sellepärast, et Bella on lihtne naine ja Edward on HELIKOPTERIPILOOT? jah! seda infot on me eest varjatud!

    ReplyDelete
  13. Arabella4.10.11

    ma tahan teada, mis selle Tsenseeritud all on, mis on suure algustähega!

    ReplyDelete
  14. Admin4.10.11

    astu läbi, ma näitan sulle

    ReplyDelete
  15. Võrdõiguslikkuse volinik4.10.11

    ADMIN!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  16. Admin4.10.11

    ma mõtlesin, et ma näitan algteksti. krdi kinki memm oled, volinik...

    ReplyDelete
  17. põhimõteteta meez on see Ed - kui ei maga koos, siis ei maga. ei mingeid apsakaid. niisama üritab end plika jaoks huvitavaks teha. pärast tuleb nagunii välja, et ei oska teine noa ja kahvliga süüagi ja laulab tänaval baariustest kostvatele lauludele kõva häälega kaasa

    ReplyDelete
  18. Maestro4.10.11

    Kõik tahavad tegelikult midagi enamat. Hingerahu. See on äärmiselt olulne. Ja see, et Sina õnnelik oleksid, siis olen ka mina hea meelega.... õnnelik.

    ReplyDelete
  19. Edgar4.10.11

    kisub nukraks. jah, ma lugesin nüüd selle loo läbi ja mõtteid on mitmeid. esimesena tuli kohe meelde Kirill, kes meil sidepataljonis oli. teda ei tohtinud ka keegi katsuda. ega keegi ei tahtnud ka. tal oli nimelt tõsine perspiratsiooniprobleem. nii kui talk nahalt maha kulus oli ta tilkuvmärg ja kuum. ega see pole naljaasi. [tsenseeritud] ilmselt ei saa aru, aga pärast kui kirg jahtub, siis ikka inimene on sotsiaalne olend ja on piinlik.

    ReplyDelete
  20. Edgar4.10.11

    rondi murdmine on samuti tõsine vigastus. lugesin, et kunagi juhtus sama lugu omaaegse menubändi modern talking sündimehel. õnneks kasvas kokku kenasti, aga oli pikka aega kõver ja sinine olnud.

    ReplyDelete
  21. A. Haug4.10.11

    Edgar, sul mõnda oopiumisõjaaegset kolonialistlikku massanalja pole ka rääkida?

    ReplyDelete
  22. Edgar4.10.11

    ei, [tsenseeritud]-poiss! ei ole! aga paar aastat tagasi Pekingis läksin moodsa kaubamaja vetsu, kabiinid olid nii pisikesed, et pidin sisse tagurdama püksid rebadel. hakkasin siis potile istuma ja kükitan, kükitan... mõtlesin veel, et hiinlased on pisikesed, et ju on pott madalamal. aga potti ei tulnudki. kaotasin hoopis tasakaalu ja jalg vajus põlveni kalevipoja jalajälge kapsast rohelise sita sisse. kultuuride erinevus, mehed! see on imeilus!

    ReplyDelete
  23. Moonika4.10.11

    APPI! mis sõna tsenseeritud on?! Edgar, mis sa ütlesid Haugi kohta?!

    ReplyDelete
  24. Edgar4.10.11

    ei midagi kriminaalset. ma ütlesin [tsenseeritud].

    ReplyDelete
  25. Edgar4.10.11

    no mida see tähendab? kas Haugi eesnimi on salastatud?

    ReplyDelete
  26. Endel4.10.11

    sa tsenseerid küll täiesti suvaliselt

    ReplyDelete
  27. Admin4.10.11

    so? sina näiteks saad nädalaks bänni

    ReplyDelete
  28. Sumbatädi4.10.11

    see on nii romantiline lugu! romantiline ja seksikas!!!

    ReplyDelete
  29. see Endli ja adminni oma ve?

    ReplyDelete
  30. Admin4.10.11

    JA SULLE KAH BÄNN!

    ReplyDelete
  31. Anonymous4.10.11

    kobige magama

    ReplyDelete
  32. Haug, Endel, Edgar ja Admin - homme analrapisti juurde vastuvõtule. Haug kl 11.00, Endel 15.00, Edgar 16.00 ja Admin 16.30

    ReplyDelete
  33. tsenseeritud sõna on [tsenseeritud]

    ReplyDelete
  34. no [tsenseeritud]

    ReplyDelete
  35. Admin4.10.11

    Hei-hei! Mis klambritest jutt, ah?? Clässys noorsooblogis! Ainult tänu sellele et Haug ja Makarone lubasid mulle [tsenseeritud][tsenseeritud] torgata kui ma lugemispäeviku kinni keeran, võid jätkata. Ettevaatlikult.

    ReplyDelete
  36. Admin4.10.11

    MIND EI TSENSEERITA!! MINA TSENSEERIN!!

    ReplyDelete
  37. Debüüssi4.10.11

    millal mulle hakatakse maksma valuraha selle eest et minu nime siin sedasi mustatakse??

    ReplyDelete
  38. Edgar4.10.11

    [tsenseeritud] [tsenseeritud] [tsenseeritud] [tsenseeritud], [tsenseeritud] [tsenseeritud] [tsenseeritud]. [tsenseeritud][tsenseeritud][tsenseeritud][tsenseeritud][tsenseeritud] [tsenseeritud][tsenseeritud]!

    ReplyDelete
  39. Edgar4.10.11

    [tsenseeritud]????

    ReplyDelete
  40. Admin4.10.11

    BÄNN! BÄNN!BÄNN!BÄNN! BÄNN! SULLE, SULLE, KÕIGILE! BÄNN!BÄNN!BÄNN!BÄNN! BÄ--

    ReplyDelete
  41. Tobias Fünke4.10.11

    Ärge muretsege, homme on teie Admin tagasi.

    ReplyDelete
  42. Endel4.10.11

    ma ei taha pahandusi, lihtsalt niisama küsin, et miks Haugile on tohtrihärra juurde varutud neli tundi, aga mulle aiult tund? et kas... KITSAKS ei lähe, sest adminn tuleb siis ka kohe pärast edgarit sisse poole tunni pärast. lihtsalt kontrollin, et poleks mingit eksitust

    ReplyDelete
  43. A. Haug4.10.11

    ma üldse vaatan, et vitt ja tuss võib öelda, aga munn, kürb ja türa nâikse olevat keelatud. ja ma oma anaalvägistuse pean kahjuks ära ütlema, krdi peded

    ReplyDelete
  44. A. Haug4.10.11

    OHOOOOOOOOOOOO!

    ReplyDelete
  45. A. Haug4.10.11

    kas admin on rapisti juures?

    ReplyDelete
  46. Võrdõiguslikkuse volinik4.10.11

    HOMMEPÄEV LASEN SELLE BLOGI KINNI PANNA!!

    ReplyDelete
  47. jah!! pahbiir! miks sa naistele aegu ei pannud? nüüd oleme kõik [tsenseeritud]!

    ReplyDelete
  48. näh, juba tagasi! tsau, admin!

    ReplyDelete