24.3.12

Lugemispäevik 25

Jätkan lugemist.


25 peatüki alguses sõidab Bella bussiga Kundast minema ja löristab nutta: mida teab Edward Cullen armastusest! Edward on kinki! Tal oli kurb lapsepõlv ja tal on alaväärsuskompleks, et ta ei ole väärt et keegi teda armastaks! Oi kus Bella armastaks kui Cullen lubaks ainult! Aga see annab ainult peksa ja seob posti külge! Naisterahvas tahab ikka õrnu tundeid. Ja see kuradi saagimimutt, raisk, see ajab küll tra harja punaseks. Aga lapsepõli oli Edwardil ikka kurb! Ja Bellal tuleb nuttu jälle. Kirjutab Edwardile: Kallis Culleni-härra, loksun bussis kodupoole, loen minuteid mil sind kohtan! Ja ilmselt peksan sust välja tõe mu nokturnsete sonimiste kohta. Sinu Bella x. Bella mõtleb: nok-tur... kihistab ja saadab emaili ära. Vastus: Isabella, ootan Sinuga kohtumist. Edward Cullen CEO, Cullen Enterprises Holdings Inc.

Bella suunurgad vajuvad üle maksa Edwardi napi ametliku vastuse peale.


Bella sõidab liftiga Edwardi juurde, ise pabistab, mis tujus härra on. Härra seisab oma hiiglaslikus elutoas, räägib telefoniga. Vahib mõtlikul ilmel aknast välja ja sahistab vaba käega oma juuksemopis. Jah, ongi aeg meelde tuletada et Edward on väga ilus mees, väga väga! Oh, kuid Edward on morn ja ärritunud! Aga – imeilus. Bella vahib ja ila tilgub.

„Ah pole jälgegi... mhmh, mhmh, okei“ ütleb Edward. Pöördub, näeb Bellat ja olek muutub, Edward on järsku rahulik, vaid ta punastes silmades leegib karnaalne iha. Bellal tõmbub ihu imelikuks. Edward paneb telefoni ära, võtab jaki ja lipsu ära ja viskab need sohvale. Siis on ta äkitsi juba Bella juures, põimib oma käed ümber Bella ja lakub Bella nägu. What the hell, mõtleb Bella ja lakub igaks juhuks natuke Edwardi põske. Siis keeravad Edward ja Bella keeled sõlme. „Mef fega?“ püüab Bella küsida. Edward tõmbub eemale ja ütleb: pesema! Kohe nüüd! Bella nuusutab häbelikult oma kaenlaalust ja tõmbab nina kirtsu: jah, lähme!


Vannitoas hakkab Edward ennast aeglaselt lahti riietama: üüüüüks kii-i-i-i-i-i-ng, teeeeeine kii-i-i-i-i-i-ng, soo-o-o-o-o-okk, teeeeine soo-o-o-o-o-okk ... ise vahib Bellat. Adonis! mõtleb Bella ja võtab ketsid jalast. Äkitsi kargab Edward Bella kallale ja lükkab ta vastu seina. Ähib Bellale näkku ja topib talle keele kurku. Bella pigistab Edwardi biitsepseid ja Edward ägab.

„Nüüd ... kohe ... siin ... sügavalt .... kõvasti“ hingeldab Edward ja sikutab Bella seelikult üles. „Kas sa veritsed veel?“
„Ei“ ähib Bella vastu.

Edward suskab pöidla Bella valgete trussikute värvli vahele, viskub põlvili tema ette ja kisub trussikud raks rebadele. Edward [tsenseeritud] keele [tsenseeritud]. Kisub Bella [tsenseeritud] [tsenseeritud] laiali. Bella ähib. Edward [tsenseeritud] [tsenseeritud] keelega [tsenseeritud] [tsenseeritud] [tsenseeritud]. Keel käib [tsenseeritud] [tsenseeritud] ikka ringi [tsenseeritud] [tsenseeritud] ja ringi! Bella [tsenseeritud] [tsenseeritud] ... aga Edward laseb äkki lahti ja haarab Bella näost kinni ja lükkab sellesama keele mis oli just [tsenseeritud] Bellale kurku.
Edward asib ühe käega Bella tagumikust ja teisega kisub omal pükse alla. Bella paneb jalad ümber Edwardi kaela ja ... wtf?? Aa! Pardon! Käed! Bella paneb käed ümber Edwardi kaela ja Edward lükkab [tsenseeritud] [tsenseeritud] [tsenseeritud]. Ähivad. Esialgu [tsenseeritud] [tsenseeritud] [tsenseeritud] aeglaselt [tsenseeritud]. Siis kiiremini! Ja Bella [tsenseeritud] ja Edward kohe takkajärgi, ise ähib ja uriseb segaselt.


“Tead, Edward, mul on uudiseid,” ütleb Bella. Edward tõmbub kangeks.
“Ma sain Aro Volturi kirjastusse töökoha!”
Edward naeratab soojalt: "Palju õnne! Nüüd keera ringi!"
Bella keerab ringi ja Edward näpistab teda persest.


Seisavad dušši all ja Edward peseb Bellat. “Aa, tead, üks asi veel,” ütleb Bella “see mu sõps situniffi indiaanlane Jacob, tal on fotonäituse avamine neljapäeval. Tuled muga?”
Edward on tükk aega vait, siis ütleb:
“Ok”


Bella küsib kas ta võib nüüd Edwardit pesta aga Edward ütleb: I don't think so.
Bella mossitab.
Edward lükkab talle [tsenseeritud] [tsenseeritud] ja [tsenseeritud].


Edward ja Bella istuvad köögis, söövad pastat (alle pugatšova-vongole) ja trimpavad põltsamaa tõmmut (crisp and delicious).

“Kuidas selle … probleemiga on mis sul vaja oli lahendada, et sa nii äkki Kundast minema tõmbasid ja daamid õhtusöögiks üksi jätsid?” küsib Bella.
“Mitte eriti hästi aga see pole oluline. Oluline on, et ma tahan et sa 15 minuti pärast oleks mu mängukambris valmis. Mine riietu. Seadsin sulle siin sisse oma toa ja ostsin sulle kappi seljatäie uusi riideid. Sul omal pole mingit maitset.” Ja Edward sammub nina püsti köögist minema.


Bella kükitab alandlikult trussikute väel mängukambri ukse juures. Seespool. Bella mõtleb kui ilus mees on Edward ja surub kintsud kokku. Siis tuleb meelde et kintsud on vaja just laiali ajada. Ajabki. Kükitab sedasi kintsud laiali tükk aega enne kui Edward kambrisse tuleb ja Bellast välja tegemata voodi juurde sammub. Bella vaatab ruttu maha.
Edward kolistab toas ja Bella mõtleb, et kas hakkas raisk nüüd tuba koristama?? Edward sahmib tükk aega ringi, siis padistab Bella ette seisma. Bella vahib kuulekalt maha ja mõtleb, et tahaks härra Edwardi varbaid lutsutada. Lõpuks irvitab härra ülbelt ja lubab tõusta.
“Kas sul ohjesõnad on meeles?” küsib ta. “mis need on, loe ette!”
“Kusikollane ja punalipp!” sosistab Bella.
“Hoiad need meeles!”
“Jah, massa!”

Edward läheb ja võtab voodi pealt musta kasti kus on cd-mängija ja hulk kummalisi nuppe. Midagi kosmilist? Või sõjalist? Igatahes vatkub Edward nuppe ja muheleb. Kuigi midagi ei juhtu.


“Nüüd ma seon su voodi külge kinni, Isabella” ütleb Edward õõnsa maheda häälega. “Aga enne seon sul silmad kinni. Ja kõrvad. Et sa ei kuuleks mind!” ja Edward kõlgutab peos pleierit.
Perse, et ainult räppi ei tuleks! mõtleb Bella.

Edward veab Bella voodi juurde. Iga voodiposti küljes on ahelad.

Edward tõmbab hammastega üle Bella kaela, ise ümiseb vaikselt. Bella ähib. Edward võtab mitmeharulise piitsnuudi, lükkab selle Bellale nina alla ja sosistab kurjakuulutavalt: katsu. Bella katsub. Igal piitsaharul on väike roosa helmeke otsas.
„Ma hakkan seda nüüd pruukima. Haiget sa ei saa aga vere lööb vemmeldama ülekantud tähenduses. Ohjesõnad on meeles?“
„Valge kaardivägi ja paradigmaargument!“ kähistab Bella „Oota! Ei! Kusikollane ja punalipp! Jah“
Edward vidutab silmi „Kõik on mõtlemises kinni.“

„Trussikuid sul hetkel vaja ei lähe,“ ütleb Edward ja kisub Bella alukad maha. Bella astub kuulekalt pükstest välja, Edward virutab hoogsa laksu vastu Bella tagumikku ja Bella lendab voodile. Voodilinad on satiinist!


Edward topib Bellale pleieri kõrvaklapid kõrva, seob silmad kinni, kisub käed ja jalad laiali ja aheldab ta nelja nurka pidi voodi külge. Niisiis Bella lebab voodil, ei kuule ei näe ja ei saa liigutada. Seksü.

Pleieriklappidest kostab Üllar Jörbergi.

Siis libiseb midagi karvast üle Bella kere. Kas karvane käpik? Käpik sasib Bella [tsenseeritud]. Jörberg musitseerib Bellale kõrva.


Käpik kaob ja asemele ilmub mitmeharuline piitsnuut mis hakkab mööda Bella keret libisema. Ja äkki laksab nuut vastu Bella kõhtu. Bellal on kõdi. Nuut laksab korra veel. Bella ähib aga liigutada ei saa. Edward nuudib kergelt muusika taktis Bella puusi ja [tsenseeritud]. Bellale meeldib. Erutab! Äkki jääb Jörberg vait ja nuutimine lakkab.

Bella tunneb kuidas Edward talle peale ronib ja tema kaela nuhutab. Siis nuhutab Edward Bella [tsenseeritud] ja näpib ühte [tsenseeritud] ja teist [tsenseeritud] ja isegi [tsenseeritud]. Siis lükkab Edward keele [tsenseeritud] ja Bella hakkab juba … aga ei, Edward hoopis aheldab Bella jalad lahti. Tõmbab Bella keskkerest üles ja Bella jääb voodile turiseisu. Ja Edward rammib oma hiiglasliku [tsenseeritud] [tsenseeritud]. Bella ähib ja hakkab juba... aga ei, Edward jätab kohe järgi. “Sita närakas!” kisab Bella ja Edward asub edasi rammima. Välja ja siis sisse. Aeglaselt. Bella hakkab haledalt anuma, Edward laseb Bella kere voodile langeda ja lükkab [tsenseeritud] [tsenseeritud] [tsenseeritud]. Ja oboi kus Bella [tsenseeritud]!! Edward tõmbab [tsenseeritud] välja, aheldab Bella käed lahti ja võtab ära kõrvatropid ja silmaklapid. Bella pilgutab silmi.


“Tsauki” ütleb Edward
“Tsauks!” kihistab Bella ja saab premeeritud magusa musu ja seljamassaazhiga.

“Aa, kle!” ütleb Bella. “Mis see oli mis ma unes rääkisin? Massa?”
“Muu hulgas jahusid midagi maasikatest, puuridest ja et sa tahad enamat ja et sa igatsed minu järele”
Bella näol on kergendus ja Edward muutub ärevaks: “mida sa minu eest varjad, Bella! Räägi või ma pean sust tõe välja peksma!”

Ja sellega lõppeb eelviimane peatükk!

46 comments:

  1. Ljuba31.3.12

    Mina tahaksin Teile noortele naistele öelda, et ära on rikkunud Teid kõiki see vabameelsus, võrdsus ja rinnahoidjate põletamine. Selline haritud ja lugemusega noor naine nagu seda on Bella Swan peaks ometi teadma, et kui Mees peksab, siis Mees armastab.

    ReplyDelete
  2. A. Haug31.3.12

    kle, Ljuba, tänud inputi eest, aga ega meil siin noor naisi polegi, on paar lipakat, üks mõrd, Liis ja siis üks vihane kesksooline volinik

    ReplyDelete
  3. Sumbatädi31.3.12

    HAUG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?

    ReplyDelete
  4. A. Haug31.3.12

    a. õige. ja üks krdi mamm

    ReplyDelete
  5. Endel31.3.12

    mammu küll taoks. ja armastaks

    ReplyDelete
  6. Sumbatädi31.3.12

    ENDEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?

    ReplyDelete
  7. Endel31.3.12

    what? see oli kompliment

    ReplyDelete
  8. Edgar31.3.12

    vaadake mehed, Ljubal on ses suhtes muidugi õigus, et naine on nagu laps - ta tahab karmi kätt, õpetamist ja juhendamist ja siis on ta elu täiuslik, ta on rahul ja rahuldatud, õnnelik ja naiselik.

    ReplyDelete
  9. Võrdõiguslikkuse volinik31.3.12

    EDGAR! HOIATUS!

    ReplyDelete
  10. Edgar31.3.12

    Ja see, et naistele püütakse sisendada, et nad peaksid olema midagi enamat kui koduhoidjad ja peaksid püüdlema millegi hoomamatu ja kauge poole - see ajab neid ainult pingesse ja stressi ja siis me leiamegi oma ühiskonnast selliseid kurbi näiteis nagu sina, Võrka, kes sa oled nagu murtud tiivaga lind.

    ReplyDelete
  11. Võrdõiguslikkuse volinik31.3.12

    EDGAR! PUNANE KAART!

    ReplyDelete
  12. Edgar31.3.12

    Ja naised peaksid ikka valima omale mingid naiselikumad spordialad kui tõstmine, teivashüppe ja jalgpall.

    ReplyDelete
  13. Siiri31.3.12

    Mehe kodu on maailm, naise maailm on kodu...

    ReplyDelete
  14. Edgar31.3.12

    Jumal sind õnnistagu, Siiri!

    ReplyDelete
  15. Moonika31.3.12

    Edgar, ma leidsin praegu pliidilt panni su hallitavate munadega! Saad pikki piilumist kohe kui alla tuled!!

    ReplyDelete
  16. A. Haug31.3.12

    endiselt olen arvamusel, et sul, Robert, pole paslik siin teema all kommenteerida

    ReplyDelete
  17. Nutty Maadam31.3.12

    Robert on väga ilus!

    ReplyDelete
  18. Endel31.3.12

    mitte see Robert. see meenutab rohkem Edgari hallitanud mune

    ReplyDelete
  19. Edgar31.3.12

    Endel, miks sa oma blogi ära kustutasid?

    ReplyDelete
  20. Endel31.3.12

    MA EI TAHA SELLEST RÄÄKIDA!!

    ReplyDelete
  21. Jennifer31.3.12

    Mis te arvate, kes võiks BDSM Edward Cullenit mängida filmis?

    ReplyDelete
  22. Edgar31.3.12

    Tõnu Kark

    ReplyDelete
  23. Sumbatädi31.3.12

    Pesema peab, sest ainult Hiinas on need naised leiutatud, kelle higi ei haise.

    ReplyDelete
  24. Edgar31.3.12

    Kui ma musta mere ääres kroonus olin, siis meil köögis oli üks moor, kes oli varem kusagil tuumajaamas koristaja olnud ja tema kohta räägiti, et tal sitt ei haise. Kontrollida ei õnnestunud, aga ma täitsa usun, sest ühel ööl kui ma vahipostil olin, siis ma nägin, kuidas ta varahommikul tuli läbi metsa köögi poole ja helendas pimedas.

    ReplyDelete
  25. Sumbatädi31.3.12

    FUI!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  26. Edgar31.3.12

    Kust see piir teil naistel õigupoolest jookseb? Et higist on ok pajatada, aga sitt on fui. Kuidas kusiga on? Ila on ok? Ninatatt? nabakoll?

    ReplyDelete
  27. Sumbatädi31.3.12

    Mina seda kommentaariumi enam edasi ei loe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  28. A. Haug31.3.12

    küll sa loed...

    ReplyDelete
  29. Endel31.3.12

    väga erutavalt on tsenseeritud seekord

    ReplyDelete
  30. Admin31.3.12

    ma tänan

    ReplyDelete
  31. Nikk Makarone31.3.12

    makaronid veiniga on alati kindel mats naiste puhul - armuroog

    ReplyDelete
  32. Maestro31.3.12

    Ma leian, et alustada võiks teest ja koogiviilust.

    ReplyDelete
  33. Endel31.3.12

    ohooo, Maestro! vanapoiss! ma kahtlen, kas sa üldse tead enam naistest midagi

    ReplyDelete
  34. Maestro31.3.12

    Ma teen näo, et ma ei näindu seda kommentaari.

    ReplyDelete
  35. Arabella31.3.12

    kindlasti on hästi ilus nägu!

    ReplyDelete
  36. Kuninglik Bel Ami31.3.12

    ma leian, et on väga hea, kui on sõpru-tuttavaid, kes juhivad inimese tähelepanu ta oma maistetusele ja veel parem kui need sõbrad-tuttavad on nõus abistama inimese maitsekamaks muutmisel. selleks ju sõbrad ongi!

    ReplyDelete
  37. mulle meeldib, et Edwardil on veatu muusikamaitse

    ReplyDelete
  38. Kuninglik Bel Ami31.3.12

    sa oled väikerahva esidaja, sa peadki suurilmlikust imetlema

    ReplyDelete
  39. Nikk Makarone31.3.12

    jaaa. mis võiks olla veel suurilmlikum kui Jörpa. ta peaaegu ju immigreerus kanaarisaartele. seal on ka äärmiselt maitsvad makaronid. olen ma kuulnud

    ReplyDelete
  40. oh! paradigmaargument!

    ReplyDelete
  41. keegi sai aru, mida Robert irvitas praegu?

    ReplyDelete
  42. A. Haug31.3.12

    tuli ilmselt väikse viivitusega varasema sitanalja peale

    ReplyDelete
  43. Terje31.3.12

    Karvamüts ja supilusikas.

    ReplyDelete