4.5.11

Kun kasvoton seksi alkaa saada piirteitä

Kristen pelkää menettävänsä läheistensä rakkauden, mutta tunnustaa anonyymirakastelunsa Robertille sen likaisia yksityiskohtia myöden. Senkin hän paljastaa, että Rosalie on ryhtynyt kiristämään häntä ja Edwardia kyseisillä salaseksitiedoillaan. Miten Robert suhtautuu tähän vyöryn lailla tulvivaan informaatioon? Mitä Bella kertoo Edwardille lähdöstään Forksiin?



Roolihahmojen joukkoon liittyy Spencer Publicationsin uusi tekniikanharjoittelija Tom Sturridge (Keiti Hender). Hän korjaa Rosalien kannettavaa tietokonetta.

Ihan totta kaikki!

* * *

Makaronen alus ja maine eroottisilla vesillä. Nikk ja Meyerin Steff nauttivat toistensa seurasta Shady Marlin -veneellä Marina del Reyn satamassa. Ensimmäisen suudelmansakin he jakavat meren keinussa. Bellan yhtäkkinen päätös jättää Forks väliin hämmentää Kristenia. Hän pelkää, miten Rosalie suhtuisi siihen että yksi vihattu Logan jäisikin kaupunkiin. Robert kurittaa tytärtään tämän moraalittomuudesta. "Kristen palaa yhtiöön ja sillä selvä", hän ilmoittaa. Rosalie ei ymmärrä, miksi isä hyväksyy vaimonsa hypyt tyttären poikaystävän haaroihin. Robert antaa Rosaliele kiristämisen anteeksi, mutta haluaa myös tältä anteeksiannon. Kenelle?

Ihan totta kaikki!

1 comment:

  1. krt, see on õudsam ja segasem kui breikin doon!

    ReplyDelete