3.5.11

Ulos makuuhuoneestani, uteliaat!

Stephanie tulee puolipukeisen poikansa makuuhuoneeseen puhuakseen Brookesta. Jatkuviin parjauksiin kyllästynyt Ridge näyttää äidilleen ovea omalla ridgemäisellä tavallaan. Mikä ulosheittäjän notkeus! Vaatiessaan Brookelta vastauksia Steffyllä on persoonallisuushäiriöisen mimosan katse - ylimielinen, kylmä, laskelmoiva. "Jos teette Oliverin kanssa diilin ehtojeni mukaan, seksisalaisuus pysyy salaisuutena", tyttö ilmoittaa ilmeettömänä, kuin roolinsa vankina. Stephanielle hän iloitsee, että he pääsisivät pian eroon Loganeista. Tämä aavistaa asiassa jotain erittäin mehukasta. Ridge on sytyttänyt kynttilät ja ottanut viinit esiin. Hän on huomannut Brookessa Hopen juhlista alkaen voimakkaita paineita, ja haluaisi rakkaansa avautuvan nyt hyvän viinin lailla. Kertooko Brooke Stephanien ja Steffyn aiheuttamasta stressistä? Kertooko hän jättävänsä Forrester Creationsin? Kertooko hän totuuden?



Ihan totta kaikki!



2 comments:

  1. Mikä ulosheittäjän notkeus! Mikä persoonallisuushäiriöisen mimosan katse! Mikä mehukas saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta!

    ReplyDelete
  2. aah, olen kans ottanut viinit esiin! hyvä meininki! ja ihaan totta kaikki! a sa vahi kus bruk on noor, ümar nupuke...

    ReplyDelete