4.5.11

Stephenie Meyer "Keha"

Bella Swan keeldub haihtumast.

Meie maailma on vallutanud seninägematud vaenlased. Inimesed muutuvad nende sissetungijate kestadeks, nende meeled allutatakse, sellal kui kehad jäävad puutumata ning jätkavad oma elu pealtnäha endiselt. Enamik inimkonnast on alistatud. Kui Bella, üks vähestest allesjäänud mässajatest, kinni võetakse, on ta kindel, et see on tema lõpp.

Jacobit, sissetunginud “hinge”, kes sai Bella keha, hoiatati probleemide eest, mis kaasnevad inimkehas elamisega: rabavad emotsioonid, mälestused. Aga üht probleemi ei osanud Jacob oodata: et tema keha eelmine asukas keeldub oma meeltest lahti ütlemast.

Jacob uurib Bella mõtteid, lootes avastada allesjäänud inimvastupanu asukohta. Selle asemel täidab Bella Jacobi mõtted kujutluspiltidega mehest, keda Bella armastab – Edwardist, end ikka veel varjavast vampiirist.

Võimetu end oma keha ihalustest eraldama, hakkab ka Jacob igatsema mehe järele, kelle leidmine on talle ülesandeks tehtud. Kui Jacobist ja Bellast saavad väliste jõudude mõjul vastu tahtmist liitlased, alustavad nad ohtlikke ja ebakindlaid otsinguid, et leida mees, keda nad mõlemad armastavad.


Scripted by Andrew Niccol, the film figures to be one of the hot titles when Inferno launches sales at the 2011 Cannes Film Festival next week. Niccol, who was originally set to direct, might resurface as the filmmaker.

Have you read The Host? Its nothing like Twilight, lets start with that. A highly recommended read. Who knows, it might just be what fills the void after Twilight is over.

2 comments:

  1. Nikk Makarone4.5.11

    VOAH!

    ReplyDelete
  2. mees4.5.11

    nah, she was like 17 that's why the boyfriend dude wouldn't sleep with her even though she felt mature

    ReplyDelete