1.4.11

Päris hea, päris hea...

Allahindlus 80%! Unikaalne pakkumine ainult 30 euro eest! Õhtusöök kuulsusega! Ainult täna on teil unikaalne võimalus õhtustada hotellirestoranis Olevi Residents koos kuulsa eesti iludusega - Anna Maria Galojaniga!



Kampaania tingimused:
  • Hinna sees on õhtusöök kahele (Teie ja Anna-Maria Galojan) restoranis Olevi Residents maksumusega 20 eurot.
  • Voucher kehtib kogu menüü ja joogikaardi ulatuses.
  • Eelbroneering on kohustuslik!
  • On võimalik teha pilte ja saada Anna-Maria Galojani signatuuri.
  • Juhul, kui Anna-Maria Galojan ei saa mingil põhjusel osaleda teie seltskonnas õhtusöögil, siis igal juhul on teile kindlustatud õhtusöök Olevi Residentsis 20 € eest ja väike kingitus Anna-Marialt (autogramm, foto või väike meene).
Anna-Maria Galojan
Anna-Maria Galojan on eesti kaunitar, kes oli enne meelelahutusportaali toimetaja ja nüüd politoloog. Ta lõpetas Tartu Ülikooli ja Eesti Diplomaatide kooli politoloogia, diplomaatia, rahvusvaheliste suhete ja Euroopa integratsiooni erialal. 2002. aastal töötas välisministri nõunikuna, hiljem juhtis Eesti EU-sse astumise referendumit. Alates 2003 aastast töötab Eesti Välispoliitika Instituudis. Valdab vabalt seitset keelt. Ta on 29-aastane ja on olnud ka ajakirja Eesti Playboy veebruarinumbri modelliks.

Hispaania ajalehe 20 Minutos veebiküljel korraldatud hääletuse, kus valiti maailma ilusaimat naispoliitikut, võitis noorpoliitikute osas endine reformierakondlane ja värske Playboy kaanestaar Anna-Maria Galojan.




jätkake, jätkake, me noored sõbrad...


samas.... kui ei ole nali, siis on tsipa mage...


jah.... nüüd kui ma järele mõtlen, siis ongi anyway mage teha või mitte teha nalja loomakaitse seltsi nime kasutades...

ptüi!

kankel all!

No comments:

Post a Comment