2.4.11

Seasilm



kõhunägu ja ditto

ma ütlen, et kui juba liikida, siis pole mõtet sellist seasilma sokutada vaatamiseks inimestele (mõnitate?), ikka selline suur, korralik, seljasuurune jurakas:



igatahes, ärge meile enam neid pilte saatke. Sina ka, Edgar. me oleme juba kõik ära näinud. aitäh! ja kerige nüüd peenusesse oma tiinepettinguga. meil on ikkagi clässi blogi. praegugi istume ooperikindad käes ja joome Dom Perignon White Gold Jeroboami. Pudelist. per moll.

üks küsimus mul, siiski oleks: keegi, kes on raamatu PÕHJALIKULT läbi lugenud võiks öelda, kes see siin kägikallit saab? sest kui see on jaakob, siis õu mai gaad, kus ta pidi jälle short sticki tõmbama, et mopp pähe tagasi suruti. kaad dääm...



aga jällegi.... siin on jupp mehest, kes istub praegu kodus oma esika smoki peal, joob plastpudelist longerot ja mõtleb, et näe, kuidas oskarivõitjast sai üleöö tvailaidikuti saidkikk. pärast harjutab ta vannitoas peegli ees, kuidas ilma nutmata vastata küsimusele, kas ta on juba näinud, kuidas vampiir mööblit lõhub (kesktõuget):





aah, see oli hea film. nom nom nom.

nüüd, poisid, haarab igaüks oma tiskopulgast ja lets jump!



over and out

terv.

vampire shit

1 comment: